ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Penvissen in de hoofdstad, Frans wintersucces en de perfecte rijenkarper!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Penvissen in de hoofdstad, Frans wintersucces en de perfecte rijenkarper!

Of je nu lekker aan de waterkant zit of thuis op de bank, met deze kersverse KWO Boulevard kom jij de zondag weer door! Deze week check je onder andere de perfecte rijenkarper, running TikToks, Frans wintersucces van Joachim Stelma, penvissen in Amsterdam en nog veel meer!


BACK IN STOCK: KWO kleding!

We hebben er even op moeten wachten, maar de KWO Webshop is weer aangevuld met de tofste kledingitems! Zo check je bijvoorbeeld de KWO Twotone Jogger en de KWO Fullzip Hoodie in alle maten. Neem snel een kijkje in de KWO Webshop, zodat ook jij binnenkort staat te shinen aan de waterkant!

Met het KWO Fullzip Tracksuit ben je helemaal klaar voor het nieuwe visseizoen!

KWO Community video – Pilaar & Ossie on Tour 2020 #3 – Pionieren in Zwitserland

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is weer een nieuwe movie uit de Pilaar & Ossie On Tour serie!

Uiteraard weten Michiel en Remy een flinke reeks mooie vissen te vangen!

Ruim 1 uur duurt de nieuwe Pilaar & Ossie video. Daarin nemen Remy en Michiel jullie maar naar het fabelachtige Zwitserland. Steekwoorden: pionieren, actie, de blauwste wateren OOIT, beeldschone karpers en véél humor! Bekijk het avontuur hier en check de trailer hieronder:


Bak van de week: Perfecte rijenkarper

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is deze perfecte rijenkarper van Lesley Franck. Hoe bruut is deze vis?!

Niet verkeerd voor de eerste vis van het jaar 😉

TikTok Finest – Run editie

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video’s in de KWO Boulevard te droppen!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Zet jij in de winterperiode wel eens de ‘heat treatment’ in om de attractiviteit van het aas te verhogen? In deze update vertellen wij je in drie stappen hoe je ‘m inzet!
Beer Keunen heeft in de winterperiode al een flink aantal vissen weten te strikken op de Slip D-Rig en in dit artikel vertelt hij hoe je deze knoopt!
Targetvissen, de laatste meter en nog veel meer: Mario Gijbels vertelt in deze update over zijn praktische aanpak!

Winnaar Xplore MKII voerboot

Ja KWO’ers, in december liep er een geweldige like, share en winactie op onze Facebookpagina. Met deze actie maakte je namelijk kans op een Xplore MKII voerboot van Berns Baitboats ter waarde van maar liefst €949! Onlangs kregen we het goede nieuws vanuit Berns Baitboats dat Timo Verbeek zijn gewonnen voerboot in ontvangst heeft kunnen nemen!

Veel plezier met je boot Timo, hopelijk vang je er een paar bakken mee 😉

Topvangsten van afgelopen week

Wat een contrast met vorige week boys en girls. De schaatsen kunnen weer de kast in en trek de hengels maar uit de kast! Met de temperaturen van dit weekend was het weer genieten aan de waterkant. We zagen weer een mooie reeks vissen voorbijkomen en hebben uiteraard weer de beste geselecteerd! 👇

Deze week wordt het rijtje afgetrapt met deze puntgave schub van Frank van Schaik!
Allard van Huisstede met een bijzonder mooie schubkarper!
De nieuwe KWO Krill Specials vallen in de smaak. Warre Geudens wist er al een prachtige parel op te strikken!
Team Martin SB knalt lekker de winter door, teamlid Fons Gijtenbeek wist deze prachtige winterschub te verleiden op een Instant 8 boilie!
Mike Noorloos met puntgave winterschub!
Heerlijk om zulke monsters te vangen in de winter! 📸 Kevin Debije
Het rijtje sluiten we af met deze prachtige plaat van Bas van Zundert!

TBT van de week: Monsterschub van 10 jaar geleden!

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ??Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor deze monsterschub van Rick Bongers!


Penvissen in de winter

Sander van Duinen-kaars vertelt: In de winter wil ik graag eens de penhengel te voorschijn toveren en dat geld uiteraard ook voor deze winter! Zo nu en dan een dagje in onze hoofdstad pennen bleek een gouden greep, want meerdere vissen waaronder enkele echte pareltjes werden gevangen. 

Over parels gesproken…

Januari werd al met dubbele cijfers afgesloten en zelfs de eerste ‘pen’ bak is zelfs al binnen. Een mooi begin van 2021!

Kijk, zo zien we het graag, lekker bezig Sander!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Een eigen betaalwater, Spanje, kickboksen en karpers kweken: Bert Teuben vertelt erover in weer een kersverse KWO Studio Talk!
In weer een nieuwe Topsessie Ontrafeld vertelt Davy Claus zijn weg naar de grootste karper van Nederland!

Frans wintersucces voor Joachim en Richard

Het is winter, een periode waar bij veel karpervissers de hengels achter slot en grendel staan. Joachim Stelma en Richard besluiten ondanks de niet al te grote kansen vijf dagen te gaan vissen op een oude grindafgraving in het zuiden van Franrijk. Met een watertemperatuur van slechts zes a zeven graden is het vertrouwen niet al te hoog, maar we durven jullie wel te verklappen dat er enkele prachtvissen op de kant komen 😉 Veel kijkplezier!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Werpend vissen op snoekbaars

Roofvissers opgelet: Wil jij meer snoekbaars vangen op de rivier, dan is deze manier van werpen met shads een must om aan je arsenaal aan technieken toe te voegen. In deze video van Roofmeister check je hoe Hendrik-Jan Verheij maximaal gebruik maakt van de stroming. Het resultaat is een optimale glijvlucht van de shad, waardoor snoekbaars maximaal tijd heeft om de softbait te grijpen.


Topfoto: IJsplaat in de vroege ochtend!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze prachtige plaat van Remco Bouwman!

Zo dan, zulke platen kun je ook niet ieder dag schieten 😍

Bonus: kijk nu GRATIS ‘KWO Stories met Willem Kwinten’

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en ‘KWO Stories met Willem Kwinten’ is één van de best bekeken video’s.

In deze KWO Stories vertelt Willem Kwinten over zijn succesvolle visserij! Steeds weer gaat Willem nieuwe uitdagingen aan en dat verschillende situaties met zich mee. Benieuwd hoe hij hierop weet in te spelen? Check dan snel de video hieronder. Veel kijkplezier!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf ?5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl