ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Rijenkarpers van het kanaal, vissen vanuit de tuin, Sloveense bakken van Bled en nog veel meer!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Rijenkarpers van het kanaal, vissen vanuit de tuin, Sloveense bakken van Bled en nog veel meer!

LET’S GO! We hebben weer een megavette KWO Boulevard voor jullie klaargezet, bomvol lees- en kijkplezier. Deze week check je o.a. een bazige video van het DWFishingTeam, Sloveense bakken van het meer van Bled, vissen vanuit de tuin, vette fotodumps en nog veel meer!


Jelmer Simmes en Timo Mud samen op avontuur

Er staat weer een nieuwe video voor jullie klaar op het YouTube kanaal van TwincarpNL! Jelmer Simmes en Timo Mud gingen samen op pad en beleefde heel wat avonturen. Door actief te vissen en verschillende tactieken in te zetten kwamen er een flink aantal karpers op de kant. Veel kijkplezier!


Nederlandse bak voor Peter Vlasveld

Tijdens een familietrip wist Peter Vlasveld een prachtige Nederlandse veertiger te vangen! Met een gewicht van 43 (Engelse) ponden tikt hij net de 20 kilo niet aan, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Gefeliciteerd Peter!

Deze rakker maakt een familietrip helemaal compleet!

KWO Community video – Keep Searching gaat tot de max!

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe aflevering van het tweede seizoen Keep Searching!

Ook deze aflevering is weer om van te #SMULLEN!

In alweer de vierde aflevering van het tweede seizoen gaat Mark Hofman nóg een stapje verder om het enorme water te kraken en een aantal monsterkarpers toe te voegen aan de toch al indrukwekkende reeks vangsten. Zou het hem lukken..? Check hieronder de trailer en klik HIER voor de volledige video!


Bak van de week: French Royal

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Mark Hoedemakers.

Een verhaal waarvan ik ooit een voetnoot hoop te worden?

Mark vertelt: ??Alice’, een ??French Royal’ die na haar uitzetting krap vijf jaar geleden nu al de status van dertiger ambieert. Een streven dat ze op een haar na mist. Dat komt vast later dit jaar goed. Het is bovendien een schub, en dat is altijd lekker. De vis waar ik al enkele jaren mijn zinnen op heb staan, is namelijk ook ’n schubkarper. Eentje met twee kleuren en een levensverhaal om u tegen te zeggen. Een verhaal waarvan ik ooit een voetnoot hoop te worden?

Prachtig gevangen Mark!

Instagram tip: @ifishingtv

Het Instagram kanaal dat wij deze week voorbij zagen komen is @ifishingtv. Het kanaal deelt de dikste vissen van vele vissers. Volg het kanaal dus zeker even om je dagelijkse feed een boost te geven met de DIKSTE platen!


Sloveense bakken voor Gašper Nahtigal

Tijdens de reizen van Mark en Michiel door Europa hebben ze veel toffe vissers mogen ontmoeten. Eén van de meest succesvolle rakkers die de boys tegen kwamen is de sympathieke Sloveen Gašper Nahtigal. Deze Nash consultant weet precies wanneer hij moet toeslaan en de afgelopen weken heeft hij waanzinnige resultaten weten te behalen op het machtige Meer van Bled.

Dat het meer van Bled prachtige vissen herbergt bewijst deze mega vette spiegel wel weer!

Zo ving hij onder andere de topvis op 30,7kg. Deze two-tone spiegel wist Michiel vorig najaar ook te vangen tijdens zijn Session of a Lifetime en woog nu dus zelfs nog wat zwaarder! Daarnaast kwamen er nog enkele bakken op de kant tot nipt 25kg. Respect!

Eén van de topvissen van Bled op het MAGISCHE gewicht van boven de 30 kilo!

Voor meer moois van deze baas check je zijn Instagram page!

Nog een dikke bak om af te sluiten!

Mega veel vissen in één sessie met Wietse

Wietse, bekend van het YouTube-kanaal van DWFishingTeam, beleefde een wel hele brute sessie! Echt dikke vissen kwamen er helaas niet op de kant, maar hij hoefde niet stil te zitten. Maar liefst 17 vissen bezochten het net! Je ziet de video hieronder:


Fotodump – Limburgse strijders

Hieronder zien we J.P. Offermans en zijn vriendin Racha Berns. Racha is JP’s steunpilaar in het leven en af en toe gaat ze mee naar de waterkant. Als er dan zulke vissen voorbij komen is dat uiteraard een mooi moment voor beiden!

Kijk, zo wil iedereen ze wel vangen!
Samen genieten en dat met dit uitzicht! ??
Racha met een brute schub!
Hele mooie vangst JP!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Dat voorvoeren lang niet altijd nodig is bewijst Thom Vredevoort wel in dit artikel!
In het kader van ‘making memories’ ging Remco Akkermans met zijn twee jonge karperboys op pad, hoe het hen verging lees je in dit artikel!
Single hookbait vissen op duizenden hectare water is iets wat veel vissers niet snel zullen doen. Toch kan het uiterst effectief zijn en dat bewijst Bjorn Kolfschoten in dit artikel!

Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


Volop video’s op het Korda Benelux Karpervissen TV

Op het YouTube kanaal van Korda Benelux Karpervissen Tv kwam afgelopen week een video uit ‘de oude doos’ online. In deze video vertelt Nick Turelinckx over zijn verleden, toen hij meer nachten aan de waterkant zat dan thuis sliep. Benieuwd hoe zijn passie hierna veranderd is? Check dan snel de video hieronder:

Een andere leuke serie is ‘Kevin Vlogt‘. In deze vlogs laat Kevin de cameraploeg thuis en gaat hij in z’n eentje op pad om zijn visserij al ‘vloggend’ vast te leggen. Naast gave vangsten zitten de video’s ook boordevol tips! Nooit meer een nieuwe video missen? Zorg dan dat je je abonneert op het YouTube-kanaal!


Topvangsten van afgelopen week

Tot grote blijdschap van veel karpervissers sloeg het weer afgelopen week om! Weken van nagenoeg alleen maar zon maakte plaats voor regen en Zuidwesterwind. Er werd volop gevist én gevangen, zoals de onderstaande vangstenreeks wel laat zien. Enjoy!

Samen met zijn vader Stefan viste Sven Everts een sessie en…
…voor het eerst heeft hij zelf zijn eerste paar karpers gevangen! #GENIETEN
Joran met een ware beauty. Wat een gave vis is dit!
Een hele brute schub voor Bart Vermeer!
Een doordeweekse op het kanaal leverde een #slagschip van een graskarper op voor Johan van Liere, gevangen op de Oriental Krill van Holland Baits.
Martijn van Delden en Jesse Wagenaar wisten beiden een prachtige spiegel te vangen!
Rick Oomen knalt maar door en wederom kwamen er…
…enkele prachtige vissen op de mat, waaronder deze twee beauty’s!
Wesley Schra wist afgelopen week een bak van een spiegel te vangen!
Succes op de KWO Specials, Rino Lucignano en…
…Kees Pronk wisten er mooie vissen op te vangen!

Luistertip: KWO Podcast

Ben jij al bekend met de KWO Podcast? Zo’n twee keer per maand brengen we een nieuwe editie uit waarin we bekende vissers uit het karperwereldje uitgebreid interviewen over hun achtergrond, hun visserij, bijzondere hoogtepunten uit hun (vis)carrière en nog veel meer! Kortom: zit jij in de auto, te vissen of lekker met je benen om hoog op de bank? Zet dan zeker eens de KWO Podcast aan! Je vindt alle afleveringen HIER.

Afgelopen week verscheen de Podcast met Pim Grootnibbelink online, luister hem snel door op de afbeelding te klikken!

TBT van de week: Massale schub van Rene Treffers

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ??Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor een #TBT van Rene Treffers. Rene kijkt hierin terug naar één van de dikste schubs die hij ooit wist te vangen. Wat een bak zeg!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Het is inmiddels al weer juni en dat betekent een nieuwe ‘master de maand’. In deze master de maand worden weer verschillende tips gegeven voor het vissen in juni!
In deze video vertellen Mike Thille en Remco Bouwman jouw alles over wat jij moet weten over drones en de regelgeving.

Fotodump – Rijenkarpers van het kanaal!

Twee weken geleden plaatsten wij in de KWO Boulevard een parel van het kanaal die Bas van den Broek wist te vangen. Vervolgens deelde wij deze bijzondere rijen op Facebook met de vraag of jullie wel eens een mooie rijenkarper op het kanaal gevangen hadden. Massaal werd er gereageerd met super mooie foto’s, dus scroll snel verder voor enkele prachtplaatjes!

Rubin Boer wist deze prachtige rijen te vangen!
Een ware beauty voor Kevin van de Kreeke!
Bij deze vangst van Viktor Laroye kun je er bijna een liniaal naast leggen!
Een perfecte rijen van Jeroen van Luik!
Dennis Lemmen met een hele vette plaat!
Driedubbeldik! Deze spiegel van Vincent Mennenga lijkt wel drie rijen met schubben te hebben…

Vissen vanuit de tuin met Ardy Veltkamp

Ardy Veltkamp is inmiddels wel een gevestigde naam in de karperwereld. Bijna iedere dag is hij wel aan het vissen op het kanaal recht voor zijn huis. Op het YouTube kanaal van PB Products verscheen onlangs een video waar Ardy over zijn visserij vertelt. Je checkt de video hierrr:


Insta Finest – Top 3

Instagram: het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Extreem ondiep op snoek!

De gesloten tijd hebben we weer achter de rug, tijd dus om weer op jacht te gaan naar grote snoeken! Bertus Rozemeijer zoekt in deze tijd graag het extreeem ondiepe op, soms vist hij zelfs op plekken waar nog geen halve meter water staat. Deze diepte is meer dan genoeg om enkele MONSTERS van snoeken te herbergen. Zo ondiep vissen vraagt om een speciale aanpak, hij vertelt hierover in een artikel op het kanaal van Roofmeister. Klik snel op de afbeelding hieronder voor het artikel!

Wat een geweld zo op het ondiepe!

Topfoto: Zonsondergang aan de IJssel

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Martijn Bunte. Hij schoot een MEGA vette plaat van de zonsondergang tijdens een sessie aan de IJssel!

Zo wil iedereen er toch wel bij zitten!?

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf ?4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl