ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Riviervissen en ander wintergeweld!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Riviervissen en ander wintergeweld!

Na een wisselvallig weekje is het weer tijd om je zondag te beginnen met een gloednieuwe KWO Boulevard! Dit keer kunnen jullie lezen over een gave wintersessie van Salvatore Perrone, een machtige rivierschub van Pablo Swennen, topvideo’s van onder andere ‘Carplifer’ en Mark Hofman en nog (veel) meer!

Ook afgelopen week wisten een hoop vissers succes te boeken aan de waterkant! Foto: Bram Termohlen


Fotodump + video – Wintervissen met Salvatore

Aan het einde van januari viste Salvatore Perrone een driedaagse sessie op de rivier, samen met zijn vriendin. De foto’s spreken boekdelen: het was behoorlijk koud! Ondanks de kou wist Salvatore acht runs te forceren en ook acht vissen te landen! De zwaarste vis van de trip was een 20 kilo zware schub. Kortom: sessie geslaagd! Check de foto’s + de video hieronder.

Brrr… Winterse omstandigheden!

Ondanks de kou kwam er al vrij snel actie!

Soms lijken de vissen in de winter…

…er nog nét iets fraaier uit te zien!

Wie zegt dat er in de winter geen karpers zijn te vangen, heeft het goed mis!

De winterse setting…

…levert fraaie plaatjes op.

Al met al was het een geslaagde trip, ondanks de koude omstandigheden 🙂

En check hierrrr de bazige video:


Wintersessie in België met Nash mannen

In de onderstaande video, afkomstig van het YouTube kanaal van Nash, zien we hoe Samir ‘Carplifer‘ Arebi en Jamie hun geluk beproeven op een Belgisch water. Door goed samen te werken en in te spelen op de omstandigheden weten ze een aantal fraaie vissen te vangen! Niet slecht voor een wintersessie!


ALLERLAATSTE KANS: Bestel de Limited Edition KWO x TX STEEL Watch

LET OP: je hebt nog maar tot maandag 11 maart (tot morgen dus!) om de KWO x TX STEEL Limited Edition Watch te bestellen! Dit horloge wordt speciaal ter ere van KWO’s 20 jarige bestaan ontwikkeld en is dus custom made en one-of-a-kind. Na 11 maart is het horloge NOOIT meer te bestellen, dus klik snel op de button hieronder om jezelf te verzekeren van dit vette horloge!

Bestel het horloge hier

Na de PRE-ORDER gaan de custom horloges in productie en worden ze eind mei/begin juni 2019 uitgeleverd. Pak dus nog snel je kans om dit supervette horloge te scoren!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe Keep Searching van Mark Hofman! Toen Pilaar op bezoek was met de kids besloot Mark om samen met Daniëlle even ergens anders te vissen, wat (zoals jullie ongetwijfeld al hadden verwacht) weer het nodige spektakel heeft opgeleverd 😉 .

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!


Topmovie coming up: Karpervissen op het Albertkanaal

Holy sh*t! Hier kijken we naar uit: het tweede deel van de Korda Benelux Masterclass #2! Niemand minder dan de Belgische kanaalbaas David Wouters neemt jullie mee naar de oevers van het iconische Albertkanaal. Nieuwsgierig? Zet een reminder in je telefoon dat je maandagmiddag om 15 uur naar de Korda website of ’t YouTube kanaal gaat!


Bak van de week: Rivierschub van Pablo

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd (en die jullie in de header al konden bewonderen) is de vis van Pablo Swennen, die in de week van kerst werd gevangen. Pablo vertelt: Het weer was nog gunstig en de rivier stroomde al redelijk. Rond drie uur ’s nacht kreeg ik een paar piepjes, maar verder niets.

’s Nachts kreeg ik een paar piepjes, maar verder niets.

’s Ochtends om zes uur werd ik wakker en wilde ik checken of de rig nog goed lag en deze eventueel te verversen. Bij het oppakken van de hengel kom ik er achter dat hij vast zit. Na een tijdje krijg ik de lijn los en blijkt er een vis aan te zitten! Na een zenuwslopende dril van 20 minuten wist ik deze prachtschub op de plaat te zetten. Sessie geslaagd!

Damn, wat een brute rivierbak!


Eerste video van het jaar + kaal challenge – DWFishingTeam

De mannen van het DW FishingTeam hebben hun eerste karpervideo van het jaar voor jullie klaar staan! De mannen gaan lekker op hun YouTube account, maar om de kijkers nog verder te stimuleren om te kijken én vooral om te abonneren, hebben ze iets moois bedacht. Als de mannen dit jaar (2019) de 20.000 abonnees bereiken, dan gaan ze ALLE DRIE KAAL! Dat willen we natuurlijk zien, dus jongens: allemaal even naar hun YouTube account surfen en jezelf abonneren!


Productief nachtje voor Kelly

Afgelopen week ontvingen we een leuk mailtje van Kelly Leten. Kelly beleefde een productief nachtje waarin hij twee puntgave exemplaren wist te landen!

Naast deze fraaie spiegel…

…kwam ook deze brute schub op de kant!

Kelly’s eigen gemaakte balanced hookbaits van de Extreme Devil boilie uit het Eddy Sterckx gamma deden hun werk!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze video zien we hoe Tom de Maat en zijn goede vriend Vu Phan op één van de allergrootste meren in Frankrijk vissen, en niet zonder succes!

In dit interview leren we Steven Deschrijver kennen. Een karpervisser die al behoorlijk wat grote vissen in zijn net wist te krijgen!

In de nieuwe KWO Podcast komt niemand anders dan Martin Post aan bod! Martin draait al flink wat jaartjes mee in het karperwereldje, en heeft dus volop te vertellen.


WTF: Rus omhelst megaschub

Afgelopen week zagen we deze bijzondere foto voorbij komen op Instagram. Op de foto zien we een (waarschijnlijk) Russische man die een grote schubkarper op een wel hele bijzondere manier vasthoud. De discussie over een onthaakmat hebben ze in Rusland waarschijnlijk gemist…

Je kunt deze foto het beste omschrijven in drie letters: WTF!


Tip van de week: kleed je goed aan!

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! De tip van de week luidt dit keer als volgt: zorg dat je jezelf goed aankleed voordat je naar de waterkant gaat. Juist in deze tijd van het jaar word je soms verrast door de kou, met alle gevolgen van dien. Vergeet niet dat het, zeker in de donkere uurtjes, nog behoorlijk koud kan zijn. Zeker als je poosje stil zit loop je kans om kou te vatten. Onthoud: wie het warm heeft blijft langer aan de waterkant en heeft dus meer kans op vis! 😉

Een goed warmtepak en een muts kunnen wonderen doen in deze tijd van het jaar! Foto: Vlasmeister


Vang meer karpers met… MAIS!

Mais wordt tegenwoordig vaak vergeten. Er zijn immers genoeg alternatieven, zoals de veelgebruikte boilies en tijgernoten. Dat mais echter nog steeds enorm veel vangkracht heeft, bewijst Alex in deze leerzame video ‘Hoe vang je karper met mais’! Check de video hieronder, en bekijk het YouTube kanaal van Carl en Alex voor meer toffe video’s.


Topvangsten van afgelopen week

Ondanks de winterse condities zagen we zo links en rechts dat er tóch nog gevist en gevangen wordt. Het strikken van een karper is momenteel niet eenvoudig, maar toch hebben we weer een mooie verzameling platen voor jullie klaarstaan. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele mooie vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Niels van Vooren pakte deze hoge dertiger op de Pro Line V-Activator bol!

Wat is er leuker dan een mooie vangst op je verjaardag? Bij Harald van der Graaf was het in ieder geval goed feest!

Allard de Vries bezocht het Franse land…

…waar hij meerdere gave vissen wist te landen!

Ook deze puntgave schub kwam bij Allard op de mat.

Denny van der Plas wist een fraaie spiegel te vangen op de NG Squid boilies van Pro Line!

Ricardo Koster plukte de vruchten van zijn eigen harde werk!

Walter van Eijbergen wist kort geleden…

…twee TOPSPIEGELS te vangen!

Ook Dion Schel is van de nul af dit jaar. Klein, maar fijn!

Naast Dion wist ook Jordy Boogers zijn eerste kanaalvis te landen!

In plaats van carnaval te vieren ging Bart Geurts naar de waterkant…

…waar hij samen met zijn vismaat maar liefst 11 vissen wist te vangen!

Kevin de Bijl mocht de eerste vis van zijn seizoen verwelkomen!

Robbe Maes wist deze gave spiegel te vangen.

Deze langgerekte schub was voor Michael van Vianen de eerste vis van het jaar!

Deze twee beauty’s…

…kwamen bij Aart-Jan de Wit op de mat!

Patrick Smits kreeg deze enorm sterke schub op bezoek.

Eénmaal op de onthaakmat…

…werd al snel duidelijk waar de vis zijn kracht vandaan haalde!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Wil jij weten hoe je de állerbeste man-vis foto’s kunt maken? Lees dan dit eerste deel van Peter Vlasveld’s HOW TO!

Alweer het VIJFDE deel van de serie ‘I Love Big Carp’ met Jelle Eshuis deelt hij weer de nodige tactieken en voerstrategieën. Kortom: deze mag je niet missen!


Topfoto: man-vis van Patrick Smits

Zoals altijd sluiten we de KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een heerlijke man-vis plaat van Patrick Smits. Jullie zagen hem ook al poseren tussen de topvangsten van afgelopen week, maar de chod bracht Patrick afgelopen week nog meer succes. Dankzij de fotokunsten van Freek Elbers kunnen we allemaal genieten van deze prachtige schub, die op een fraaie manier werd vastgelegd!

Oefff… Zo zien we ze maar al te graag!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Pilaar & Hofman – The Kickoff’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Pilaar & Hofman – The Kickoff is er daar eentje van. MP & MH trekken in deze video de Alpen in op jacht naar (hele vroege) voorjaarsbakken!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl