ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard van Week 49

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard van Week 49

Met de relatief zachte temperaturen van afgelopen week leek het meer op herfst dan op winter. Flink wat karpervissers maakte dankbaar gebruik van het weer en bezochten de waterkant, wat resulteerde in de nodige toffe vangsten in deze nieuwe KWO Boulevard. Deze week check je o.a. Robin Bulter op Rainbow, Alan Blair op gezinsvakantie, flink wat vangstfoto’s en nog (veel) meer!

Wordt er nog een beetje doorgevist in december of houd je vrouw/vriendin/moeder je thuis op de bank?


Uniek waadpak te koop, zelf afhalen

Zo nu en dan komen we de gekste dingen tegen op het internet, waaronder ook afgelopen week. Deze jongedame heeft een zeer fraai waadpak te koop, met maar één voorwaarde: de koper moet het pak zelf ophalen! Wie van je vismaten stapt meteen in de auto?

Wij hebben een vermoeden dat dit waadpak binnen no-time verkocht is 😉


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe Keep Searching van Mark Hofman. In alweer het vierde deel van zijn videoserie zien we hoe Mark wordt herenigd met Daniëlle en ze samen flink wat vissen weten te strikken!

Klik op de foto om de vierde Keep Searching te bekijken!


Winnaar van de reis naar Le Grand Etang bekend

Leon Stoof: van harte gefeliciteerd kerel, jij wint een vistrip naar het prachtige Le Grand Etang van The Carp Specialist! Op dit water zwemmen flink wat grote spiegels rond, die het water een bezoekje meer dan waard maken. Vorige week wist Gerben Lievers het meerrecord zelfs nog aan te scherpen naar maar liefst 30,2 kilo. Kortom: neem eens een kijkje op de website van The Carp Specialist en zet dit water op je lijstje! 😉

Voor een vis als dit reis je ongetwijfeld af naar Frankrijk toch? Wat een bak!


Alan Blair viert vakantie in stijl!

Zomervakantie, een bus vol met visspullen, je dochters op de achterbank en een volle tank benzine… Volgens Alan Blair dé ingrediënten voor een perfecte gezinsvakantie. Afgelopen zomer vertrok Alan samen met zijn gezin richting het vaste land om een heerlijke vakantie te combineren met een paar dagen vissen.

Dacht je dat alleen Alan in is voor een potje vissen? Mooi niet! Alan’s dochters gaan inmiddels graag mee en zijn niet vies van een flinke karper!

De bestemming van de vakantie was het prachtige Fishery Steffan in Oostenrijk. Aan de oevers van de rivier staan een aantal luxe huisjes die perfect zijn om samen met je gezin het vissen en vakantie vieren te combineren. ’s Nachts vissen en overdag leuke dingen doen met het gezin; volgens Alan kon de vakantie niet beter! In onderstaande video bekijken jullie hoe de vakantie is verlopen:


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In dit artikel omschrijft Raymond Hakkert waarom je als karpervisser in de winter ook zeker eens moet gaan snoeken!

Benieuwd hoe de meest uitdagende viswedstrijd ter wereld er aan toe gaat? Check dan deze terugblik op Stairs 2 Hell 2018!

Benieuwd hoe Nash man Mark Pansar succes boekt op een groot water? Check dan deze update!


Robin Bulters op Rainbow Lake

Afgelopen week dropte Robin Bulters een gave video op YouTube, waarin hij ons meeneemt op zijn avontuur op Rainbow Lake. Onder bijzonder taaie omstandigheden weten zowel Robin als Arjen Uitbeijerse een hele bijzondere vis te landen! Hieronder check je de video + een aantal pics van de trip!

Het vissen op Rainbow Lake heeft altijd iets magisch…

Goed materiaal, in de vorm van de nieuwe Penn Conflict II, is een must op Rainbow…

…en bij het zien van het kaliber vissen dat je binnen moet takelen snap je dat meteen!

Ook Oli Davies en Neil Snowy waren op Rainbow toen Robin er was. Prachtig om dit soort mannen aan het werk te zien!


Nieuwe website van GlobalFishing staat live

Een succesvol bedrijf staat nooit stil, maar blijft continu verbeteren om de klanten zoveel mogelijk in de watten te leggen. Eén van de meest succesvolle bedrijven op het gebied van voerboten is natuurlijk GlobalFishing. Ook dit bedrijf staat niet stil en heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om een nieuwe website te realiseren. Met trots presenteren ze nu hun nieuwe website, waar meteen een aantal interessante winteraanbiedingen zijn te zien. Benieuwd geworden? Klik op de onderstaande button om de nieuwe website te bezoeken!

Bekijk de nieuwe website nu

Wellicht heb je wel eens een creatie van GlobalFishing gezien: de fraaie voerboten die de werkplaats uitvliegen zijn een genot om naar te kijken!


Topvangsten van afgelopen week

Met de fikse buien en de harde wind leek het meer op herfst dan op winter afgelopen week. Veel karpervissers zijn blij dat Koning Winter nog even op zich laat wachten en beproeven hun geluk nog aan de waterkant. Hieronder zie je een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

We beginnen de reeks met een aantal vangsten van Martijn Nederpel!

Zijn eenvoudige onderlijn, gemaakt van 25lb Armabraid van PB products

…leverde hem een aantal schitterende vissen op!

#nailed. Goed bezig Martijn!

Iemand die zijn hengels niet snel opbergt maar fanatiek doorvist is Erik Schutte.

Ook in de afgelopen periode kwamen er weer twee fraaie exemplaren bij Erik op de mat!

Benny Heyns zit heerlijk te genieten in Gran Canaria, waar hij onder andere deze puntgave spiegel wist te vangen!

David Vandevelde scherpt na jaren tijd zijn PB nog maar eens aan!

Herwin Kwint had veel moeite om zijn hartslag op een normaal niveau te houden, en wij begrijpen wel waarom!

Ian Thiels vist ook in december fanatiek door, en niet zonder succes!

Rick Oomen wist deze prachtige karakterspiegel te vangen!

Holy sh*t! Dominik van den Eijkhof vangt Scar op een gewicht van 41,8 kilo op Rainbow Lake!

Walter van Eijbergen beleefde een geslaagde sessie met deze prachtig gebouwde schub!

Damn, wat een vis! Izzy Lambrechts van Exclusive Baits wist zijn PB spiegel aan te scherpen met dit kanon.


Zomerfilm 2018 – Tim Beijersbergen

Afgelopen week kregen we een tof mailtje van Tim Beijersbergen, waarin hij zijn video showt die hij samen met Sander en Arjan in elkaar heeft gezet. In de film komt duidelijk naar voren dat deze mannen volop genieten van hun visserij! Bekijk hieronder hoe ze dat doen:


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

Koos Walters is een bekende naam in het karperwereldje, en in deze KWO Podcast vraagt Jos Benders hem de hemd van het lijf!

Onze Belgische vriend Raf van Opstal is verknocht aan het Kempisch Kanaal. In dit artikel vertelt hij over een hele bijzondere schub die hij recent wist te vangen!


Topfoto van de week: Oli Davies op Rainbow

Zoals jullie eerder in de Boulevard al konden lezen bezocht Oli Davies kortgeleden het Franse Rainbow Lake. Oli zou Oli niet zijn als hij zijn geen brute foto’s zou schieten, dus de afgelopen tijd staat zijn Instagram account weer lekker gevuld met gave foto’s. De topfoto van de week werd gemaakt in de donkere uurtjes op Rainbow, met de melkweg volop in het zicht!

De fotografie van Oli stelt ons eigenlijk nooit teleur!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Cassiën Diaries – De Terugblik’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Cassiën Diaries – De Terugblik is er daar eentje van. In dit achtste deel van de videoserie kijkt Mark samen met Michiel terug op deze vette reis én blikken de boys vooruit op de video’s die er aan gaan komen want DAMNNN… die worden echt #NEXTLEVEL! Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl