ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – MEGA veel video’s en najaarsbakken!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – MEGA veel video’s en najaarsbakken!

Het najaar is in volle gang! Dat zien we niet alleen aan het weer, maar ook aan het grote aantal vangsten dat bij de redactie binnenstroomt. De nieuwe Boulevard staat weer goed gevuld met o.a. een video van Carl en Alex, een verslag van de RCC, een topsessie op De Ronde Beek en nog (veel) meer!

Ook deze Boulevard staat weer VOL met fraaie vissen! Foto: Stijn Leemreize

Nieuw van Carl & Alex: de állersterkste karper die ze ooit gevangen hebben!

Op het YouTube-kanaal van de Engelse bazen Carl & Alex verscheen afgelopen week weer een toffe nieuwe video. In de video zien we hoe ze op diverse wateren een aantal mega sterke karpers haken, dus deze movie is het bekijken waard!


Nu verkrijgbaar: de KWO Najaarsbox 2019!

De KWO Najaarsbox 2019 is een feit! Een goed gevulde box met talloze producten voor je najaarsvisserij en een winkelwaarde van meer dan €100. Benieuwd wat er allemaal in de box zit? Hieronder neemt onze eigen Mark Hofman de inhoud van de Box met jullie door!

Naast dat je de box los kunt bestellen, zijn er ook diverse combinatiedeals te verkrijgen. Zo scoor je meteen je favoriete KWO merchandise bij de Najaarsbox, een win win! Check alle deals in de shop door op de onderstaande button te klikken.


RCC 2019 was één groot succes!

De organisatie aan het woord: De RCC van 2019 zit erop en is wederom een groot succes geworden. Wat een fantastische wedstrijd, op het grootste wedstrijd parcours van Nederland! Het doel van het evenement: nieuwe karpers uitzetten voor onze fantastische hobby.

Dit jaar is er een nieuw record gevestigd met de grootste vis ooit gevangen tijdens een RCC wedstrijd: maar liefst 19.7 kilo spiegelgeweld voor Mick en Gerben!

De prijzen werden meer dan goed ontvangen! Duizenden euro’s aan prijzen, zoals Grade, Saga en PolePosition producten gecombineerd met vette en onvergetelijke trips naar de Ebro, Carp Twenty en het Zuidlaardermeer. Sponsoren Sierra Ebro Visvakanties, Carptwenty en Vlotverhuur.nl: hartelijk bedankt hiervoor!

Het ging lange tijd nek aan nek in de top vijf. Tot in de laatste minuten van de wedstrijd was het mega spannend!
Uiteindelijk gingen Roy en Henk er met de hoofdprijs vandoor. Knap gevist mannen!

Tevens willen we alle vrijwilligers bedanken voor het helpen tijdens jullie vrije weekend, veel waardering hiervoor! Voor nu kunnen jullie nagenieten van de aftermovie hieronder en dan op naar R.C.C. 2020.


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe Thille in de Benelux #2. In deze video zien het we debuut van Bas Baks op KWO!

Uiteraard werd er door de mannen niet geblankt!

Na de eerste aflevering met Martin Post, gaat Mike dit keer met Bas op pad naar een fraai waterstelsel in de Hollandse polder. Hoe het de boys verging check je in de video!

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de ongelofelijke BAK van Joost van Nunen. Joost vertelt over zijn vangst: Het was de eerste keer dat ik in m’n eentje naar Frankrijk ben gegaan. Een spannend avontuur! Ik koos voor het water waar ik vorig jaar al mijn PR van 24 kilo wist te vangen. Na een stille nacht kreeg ik ineens een volle fluiter!

De weegschaal liegt er niet om: dit kon wel eens een Fish of a Lifetime zijn!

Het ongelofelijke gebeurde: een mega bak van maar liefst 29.6 kilo kwam op de kant! Wat een vis, en dat van openbaar water… Sessie geslaagd!

Wat een vis! Met dank aan de aardige Franse vissers voor het maken van de foto’s 😉

THE EDGE – Vissen met Oli Davies

In deze video, die afgelopen week op het YouTube-kanaal van Nash verscheen, vertelt Oli Davies over zijn visserij van 2019 en wat hij tot nu toe allemaal heeft meegemaakt. Zoals we van de Nash mannen gewend zijn zit ook deze video weer mega strak in elkaar!


Robin Westerveld vangt zijn targetvis!

Robin vertelt: Afgelopen zomer heb ik een klein, intiem beekje bevist waar ik het bestand niet van kende. Tijdens een zonnige dag ben ik gaan observeren en kon ik acht vissen tellen, waaronder één spiegel. Uiteraard werd dat mijn target!

We kunnen wel begrijpen waarom deze vis op Robin’s targetlijstje kwam te staan!

Na een goeie voorbereiding en wat voorvoeren werd ik ’s morgens tijdens de eerste sessie gewekt door een gierende R3, met aan de andere kant van de lijn meteen de desbetreffende spiegel. Onbeschrijfelijk wat een fenomenaal gevoel! Job done. Zo blijkt maar weer: locatie en observeren is key!

Als de eerste vangst op een nieuw water meteen je target is, dan heb je een lekkere sessie gedraaid!

Korda Podcast met Danny Fairbrass

In de eerste Thinking Tackle Podcast van de mannen van Korda komt niemand minder dan eigenaar Danny Fairbrass aan het woord. In de podcast vertelt Danny over het ontstaan van Korda en vele andere ondernemingen, zoals de meren van Gigantica en zijn non-profit organisaties. Een gave podcast om te beluisteren!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In de nieuwe Banktime Stories video pakken de mannen uit in Amsterdam, waar ze flink wat karpers op de kant weten te krijgen!
Hoewel Barry eigenlijk naar het Zuiden wilde, werd het uiteindelijk toch een trip in eigen land. Lees hier hoe hij het Nederlandse Carpfarm lake heeft ervaren!
Nu het najaar is begonnen zijn er flink wat najaarsdeals die je niet mag missen! In de nieuwe Product Buzzz zie je ze allemaal voorbij komen.

Gave najaarsvangsten voor het team van Pro Line!

Ze hebben inmiddels een vaste plek veroverd in de Boulevard: de fanatieke vissers van het Pro Line team! Ook afgelopen week ontvingen we weer een reeks brute vissen die op de kant kwamen. Je ziet ze hieronder!

Gert Bollaert wist een hele brute spiegel te vangen op de V-Activator boilie!
Speciaal voor zijn verjaardag was deze vis bereid om het haakaas van Henk Nies op te pakken. Wat een prachtig cadeau!
Roy Driesen wist niet één…
…maar zelfs twee knappe schubs te vangen!
Rik Heugten kreeg deze knaller van een spiegel op bezoek. De V-Activator deed z’n werk weer prima!
Ook de nieuwe testboilies voor 2020 doen het goed…
…Niels van Vooren wist er namelijk twee vissen mee te vangen!

Tip van de week

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan. De tip van de week luidt dit keer als volgt: vis op dezelfde tijden als je voert! Hoewel het niet overal zo is, trekken de vissen op de meeste wateren flink rond. Stel dat je meerdere keren ’s avonds voert, dan is de kans groot dat de vissen na een paar dagen doorhebben dat er iets te halen valt rond dat tijdstip.

Net als veel mensen kunnen ook karpers wennen aan het eten op gezette tijden!

De vissen zullen geneigd zijn om ’s avonds langs je voerstek te trekken, maar de kans bestaat dat ze ’s nachts en overdag juist weer wegtrekken! Stel dat jij ’s ochtends komt vissen, dan kan het zijn dat de vissen alweer verdwenen zijn van je voerstek, waardoor je zult blanken. Dat wil je natuurlijk niet!

Die beetmelders moeten janken! Foto: Ricardo Koster

Daarom kan het op sommige wateren lonen op juist op dezelfde tijdstippen te vissen als wanneer je voert. Stel dat je drie dagen lang tussen half acht en acht uur ’s avonds hebt gevoerd, probeer de vierde dag dan ook te vissen rond dat tijdstip! Wie weet wat er allemaal op de bodem ligt te wachten…

Wie weet wat er allemaal bij je voer ligt te wachten! Foto: Boudewijn Margadant

An Epic Little Adventure – Karpervissen in Nederland @ De Ronde Bleek

In deze video van de mannen van Trakker volgen we UK Teammembers Adam Reed en Alex Bransby tijdens hun avontuur op De Ronde Beek in Nederland. Hier ontmoeten ze onder andere de Benelux Teammembers Erik Hurxkens en Mathijs Louren.

De sessie zou een mega succes worden!

Adam wist onder andere ‘De Diamant’ zijn schepnet in te loodsen, maar daar bleef het niet bij. Ook wist Adam één van de topvissen van De Ronde Bleek op een zig voor de camera te vangen. Hoe bruut is dat! De video kun je hieronder bekijken.

Alsof het niets is vangt Adam…
…deze twee MEGA brute vissen!

Topvangsten van afgelopen week

We gaan al bijna het laatste kwartaal van 2019 in en dat betekent dat het najaar in volle gang is! Bij diverse karpervissers is deze tijd van het jaar favoriet en dat is goed terug te zien in de onderstaande vangsten. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Michel Groen in ’t Woud wist een hele gave 30 pond spiegel te vangen, die bijzonder fraai werd vastgelegd!
Over een puntgave spiegel gesproken!
Thomas van Overbeke wist een knappe spiegel te strikken op de V-Activator van Pro Line!
Ricky Schuurmans en Dennis Thiemann wisten de topvis van hun water te vangen!
Dimitri Degezelle heeft een hele gave trip naar Fishery Steffan achter de rug!
Het werd een week met flink wat actie…
…en de nodige gave karpers!
Riviervissen in Oostenrijk is bepaald geen straf!
Ondanks dat hij nog aan het herstellen was van een bezoekje aan de kaakchirurg, wist Ricardo Koster alweer succes te boeken op een parkwater!
Dit druktemakertje verstoorde de rust van Robin Bulters. Of Robin dat erg vond? Waarschijnlijk niet! 😉
Jullie konden ‘m in de header al bewonderen: deze prachtige schub van Stijn Leemreize!

Succesvolle sessie voor DWFishingTeam

Ook de mannen van het DWFishingTeam doen voor deze Boulevard weer een duit in het zakje! Teamlid Tjitte vist drie korte nachten op een kanaal, waarbij er natuurlijk weer een aantal prachtige vissen op de kant komen. Check de video hieronder!

Vergeet ook niet om de mannen te volgen op YouTube, want bij 20.000 abonnees gaan ze alledrie KAAL!


Snoek zoeken in de herfst met Jouke Jansma

Hoewel het natuurlijk prime time is voor de karpervissers, weten we dat er stiekem ook een aantal vissers zijn die in deze periode graag achter de snoeken aan zitten. In dit artikel van Roofmeister legt Jouke Jansma uit waar je in de herfst het beste kunt vissen op snoek!

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen!

Insomnia – Geert Ooms

Insomnia betekent letterlijk ‘geen slaap’ en dat is precies wat Geert Ooms is overkomen! In deze nieuwe video van de Fox mannen bevist Geert een klein watertje waar hij de heersende dressuur weet te omzeilen door slim gebruik te maken van klein aas en een relatief grote haak. Een instant sessie vol met actie en de nodige leerzame informatie!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken, maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In zijn nieuwe blog vertelt Darrell Peck over zijn social met Derek én zijn Duitse avontuur met Danny Fairbrass!
In het eerste deel van zijn tweeluik vertelt Ruud Schoefs over een bijzondere trip die totaal onverwacht plaatsvond en een stuk beter afliep dan hij had gedacht!

Familietrip naar de Lot – Jan-Willem Bos

Op de Facebookpagina van de Community kwamen we een leuke update van Jan-Willem Bos tegen. Jan-Willem heeft een supergave trip achter de rug op de Zuid-Franse rivier de Lot, waarbij keiharde runs geen uitzondering waren! JW wist zijn familievakantie perfect te combineren met het vissen. Hoe gaaf is dat!

Vissen tijdens de gezinsvakantie is natuurlijk altijd +1!
Het zoontje van Jan-Willem wordt al vroeg besmet met het karpervirus!
Hoewel de Lot niet bepaald een gemakkelijk water is om te bevissen, liepen de vangsten bij Jan-Willem goed door!
Sessie geslaagd!

Topfoto: Zonsopkomst

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een foto die we voorbij zagen komen op de Instagram van Carplifer, oftewel Samir en Claire. Zoals ze zelf zeggen bij de foto: de zonsopkomst blijft het mooiste moment van de dag!

#PUURGENIETEN!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Undercover in France | De Omslag – Mark Hofman’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Undercover in France | De Omslag – Mark Hofman is er daar eentje van. De Omslag is een aflevering uit de Undercover in France reeks van MH. In deze aflevering vist Mark op een MEGA water in Frankrijk, waar hij een mooie serie vissen vangt!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €6,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl