ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Videogeweld van openbaar water en meer!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Videogeweld van openbaar water en meer!

Bonjour beste KWO’ers! Om jullie een goed begin van de dag te geven staat er weer een nieuwe Boulevard voor jullie klaar. Deze week zie je o.a. een vette video van Jelmer Simmes, een bruut avontuur op groot Nederlands water, gave drone shots en nog (veel) meer!

Er staan weer een hoop toffe nieuwtjes in deze Boulevard! Foto: Younes Gonzalez

KWO zoekt per direct een part-time redacteur!

We beginnen de Boulevard met goed nieuws: KWO is namelijk per direct op zoek naar een part-time contentbaas! Ben jij goed met teksten, scherp op deadlines, in staat om zelfstandig te werken en wil je van je hobby je werk maken? Dan is deze vacature jou misschien wel op het lijf geschreven! Om te zien waar we precies naar op zoek zijn en hoe je kunt solliciteren bekijk je de volledige vacature. Wie weet tot snel!

Kom jij werken bij het allerleukste team in de karpervisserij?

Supersessie op de Lot met Jelmer Simmes!

Jelmer Simmes, a.k.a. TwinCarpNL, trok samen met het DWFishingTeam naar het diepe zuiden van Frankrijk om daar bij Lot of Carp een gave sessie te vissen op de Lot.

De Lot is geen eenvoudig water, maar toch wisten de mannen succes te boeken!
Diverse gave vissen…
…komen in de video voorbij!

De mannen beleefden een fantastische sessie en Jelmer zou Jelmer niet zijn als hij geen mega brute video van het avontuur zou droppen! De video van ruim 40 minuten zie je hieronder:

Zie jij zo’n bootavontuur ook wel zitten? Bezoek dan de website van Lot of Carp!

Pieter en Rick op avontuur op de Randmeren

Pieter van de Werfhorst en Rick de Ruiter vissen graag op het grote water. Vanuit de boot gaan de mannen op zoek naar goede stekken en scholen vis. Het is een zoektocht met vallen en opstaan en beslist geen gemakkelijke opgave, maar de voldoening is des te groter wanneer de puzzelstukjes op hun plaats vallen!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe Keep Searching Recap van Pilaar & Hofman. In deze tweede recap blikken de mannen terug op het einde van de trip. Hoe kreeg Mark het voor elkaar om DRIE 30 kilo+ vissen te vangen?! Check hieronder de trailer en klik HIERRRRR om de video te bekijken!


Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de volschub die Henk van Dam wist te vangen. Jullie zullen vast wel begrijpen dat Henk’s dag niet meer stuk kon na het vangen van deze mega vette vis!

WAUW, wat een parel!

Brute vangsten van het Eddy Sterckx team

Afgelopen week kregen we een gave reeks foto’s binnen van de mannen uit het team van Eddy Sterckx. De bollen lijken zowel in binnen- als in buitenland hun werk te doen! Bekijk de gave reeks hieronder:

Pascal Thewissen wist op een privéwater in Frankrijk met de Secret Key een brute spiegel te vangen!
De nieuwe Bon Bon Rouge bleek effectief voor Eddy Sterckx: deze megaspiegel kon ‘m niet weerstaan!
Arno Merckx pakte deze puntgave spiegel met de Red Devil Squid…
…en Carlo Comyn deze 25.6 kilo schub op de Bon Bon Rouge!
James de Koker wist tijdens zijn solo trip ook te vangen op de Bon Bon Rouge. Deze supergave spiegel kwam op de kant!

Kracht van een drone – Mike Thille

Afgelopen week zagen we op de Facebookpagina van Mike Thille een hele vette foto voorbij komen die de kracht van een drone maar weer eens benadrukt! Mike omschrijft dat zijn hartslag flink omhoog ging bij het zien van deze club vissen, en dat begrijpen wij maar al te goed 😉

Van dit soort foto’s gaat het hart van iedere karpervissen sneller kloppen!

Uit de oude doos: Runvideo van Cuyten Boilies

In het geval dat je karperbloed nog niet sneller is gaan stromen door het naderende najaar: bekijk dan deze video. Deze runcompilatie van Cuyten Boilies maakt het visvirus in je los!


Vette kanaalvissen en andere vangsten van Pro Line

Ook afgelopen week was het weer flink raak bij de fanatieke vissers van het Pro Line team! Diverse keren werd de hengel flink kromgetrokken, wat resulteert in een gaaf vangstenrijtje. Bekijk ze hieronder!

Dimitri Fannes wist een aantal hele brute kanaalvissen te landen!
Het is wel duidelijk…
…dat de boilies in de smaak vielen!
Ronny de Cock wist onder andere deze spiegel te vangen op de V-Activator bol!
Naast Ronny was ook Jack Toutenberg…
…succesvol met de V-Activator!

Megabruut: The Italian Job – Solar Tackle

Afgelopen week verscheen er een gave video op het YouTube account van Solar Tackle. In deze video volgen we Martin Locke en Dave Woods op een episch avontuur op Parco Del Brenta, samen met het Italiaanse Solar team. Er komen nog twee delen van dit avontuur aan, dus houd het YouTube account in de gaten!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In een nieuwe BTW Revealed volgen we Jesper, Tjeert en Pim op OC Carplake. Alleen al de video met vette dronebeelden maakt dit artikel het kijken waard!
Hij komt er weer aan: de Hengelsport- en Botenbeurs 2019. In dit artikel lees je wat je kunt verwachten EN hoe je vette korting scoort!
Benieuwd welke nieuwe items je najaarsvisserij verder kunnen helpen? Check dan deze Product Buzzz!

Het effect van voorvoeren – Bas van der Werff

Afgelopen week zagen we een gaaf bericht van Bas voorbij komen op Facebook. Bas vertelt: Ik ben zelf altijd groot fan geweest van voeren, maar wat ik afgelopen sessie mee gemaakt heb sloeg alles! Ik had twee stekken aangevoerd met ongeveer 2.5 kilo per dag. Na twee dagen voeren was het tijd om te vissen!

Bij aankomst had Bas al een goed gevoel over de sessie!

Bij aankomst had ik al een goed gevoel, maar dat ik 11 runs in twee en een half uur tijd zou krijgen had ik ook niet zien aankomen! Dit alles zonder ook maar één boilie te voeren op de visdag zelf. Enkel het haakaas was genoeg!

Het werd kort gezegd…
…een hele bizarre sessie!

Het liep zo hard dat ik niet eens de tijd had om bij te voeren. Hoe bizar! De vissen gingen helemaal Nutzzz. Mark Witte zou ‘even’ foto’s komen maken, om vervolgens heel de avond bezig te zijn. Thanks man!

De vissen gingen LOS op het aas van Pioneer Baits!

Succes met voeren! 😉


Tip van de week

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan. De tip van deze week gaat niet over het vissen zelf, maar juist over de visser!

Het najaar begint op gang te komen en dat betekent dalende (water)temperaturen! Foto: Steve Reynard

Onze tip luidt als volgt: zorg dat je de juiste kleding bij je hebt! Zonder de juiste kleding zul je het in het najaar gaan verliezen van moeder natuur en dat is natuurlijk zonde. Zoals Peter Vlasveld namelijk zegt: “De omstandigheden zijn bitter, maar de sleutel tot succes zit hem in het volhouden!”

Het kan soms flink losgaan in het najaar!

Nu de temperaturen met name ’s nachts al behoorlijk dalen en de kans op neerslag flink toeneemt is de juiste kleding enorm belangrijk. Als je het koud krijgt of doorweekt raakt aan de waterkant zul je het niet lang volhouden!

Laat je in het najaar vooral niet tegenhouden door het slechte weer! Foto: Martin Post

Topvangsten van afgelopen week

Nu het najaar wel zo’n beetje is begonnen begint bij veel karpervissers het bloed sneller te stromen. Zou er deze herfst een vette bak uit komen? De afgelopen week zagen we al diverse vangsten voorbij komen, waarvan we hieronder een kleine selectie hebben gemaakt. Benieuwd welke fanatieke vissers hun vangstfoto’s deelden? Scroll dan snel verder!

The Right Bankstuff teammember Remco Neggers wist deze brute 19.2 kilo spiegel te vangen!
Darrell Peck met een magistrale Duitse spiegel. Daar gaan we ongetwijfeld nog meer van horen!
Naast de gave volschub die jullie hierboven al konden bewonderen wist Henk van Dam ook deze gave schub van 33 pond te vangen!
Uit het niets werd Marco van Bezooijen aan het werk gezet. Het resultaat: een brute spiegel!
Deze two tone krachtpatser kwam al eens eerder bij Mark Lambregts op de mat, en afgelopen week was het opnieuw raak!
Een halfuur na aankomst al een vette dertiger vangen: de ochtend van Robin van Diessen kon niet meer stuk!
We sluiten de reeks af met deze gave schub van Thijs Vrijhof!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Benieuwd hoe je voedselnijd creëert en je stek slim afroomt? Lees dan dit artikel van Danny de Kruyff!
De herfst wil nog wel eens voor zware weersomstandigheden zorgen! Hoe je daar handig mee om kunt gaan lees je in dit artikel.

Trendbreuk op Heylakker: Alijn Danau vangt mega brute vissen!

De visserij op het Belgische Heylakker is al wekenlang enorm taai. Oorzaak: de aanwezigheid van bergen natuurlijk voedsel! De aanbeten bleven zelfs volledig uit, tot CC Moore consultant Alijn Danau afgelopen week een aantal hele gave vissen wist te vangen. Laten we hopen dat dit najaar voor nog meer verrassingen zal zorgen op dit water!

Wat een brute bak! En dan te bedenken dat er wekenlang al niets was gevangen op dit water.
Naast de grote spiegel…
…kwamen er ook nog andere parels op de mat!

Topfoto: Pecky in Duitsland

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Darrell Peck. Op zijn Instagram deelde hij kort geleden de onderstaande foto van zijn visserij in Duitsland! De credits voor het maken van de plaat zijn voor Kev Wyatt.


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Undercover in France | De Omslag – Mark Hofman’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Undercover in France | De Omslag – Mark Hofman is er daar eentje van. De Omslag is een aflevering uit de Undercover in France reeks van MH. In deze aflevering vist Mark op een MEGA water in Frankrijk, waar hij een mooie serie vissen vangt!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl