ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Vijftiger schub, brute sessies op het kanaal en nieuwe PB’s!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Vijftiger schub, brute sessies op het kanaal en nieuwe PB’s!

Het is zondagmorgen en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe KWO Boulevard! In deze editie kijk en lees je onder andere over verschillende brute sessies, nieuwe PB’s, een vijftiger schub, een mega winactie en nog veel meer!


Kort nachtje met TwincarpNL

Deze KWO Boulevard trappen we weer af met een mega vette video! Deze keer van Jelmer Simmes van het YouTube kanaal TwincarpNL. In deze video gaat hij voor een kort nachtje op pad op een wierrijk kanaal. Uiteraard komen er weer de nodige tips & tricks voorbij voor het bevissen van zulk soort wateren. Veel kijkplezier!


KWO Community video – Samir & Claire op jacht naar nieuwe PB’s

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de bliksemsessie van Samir & Claire.

Samir en Claire gaan op jacht naar openbare Franse bakken!

Dit legendarische karperkoppel uit Engeland is voor het eerst te zien op de KWO Community! Samir en Claire Arebi nemen jullie mee op een korte sessie van slechts drie nachten waarin de ‘Carplifers‘ op recordjacht gingen. We hebben de video ondertiteld dus voor iedereen is het goed te volgen! Bekijk hieronder de trailer en check de hele movie HIER.


Upcoming: KWO Carp Cup 2020!

Afgelopen week zijn we met het team van KWO afgereisd naar het Franse land om lekker tegen elkaar te strijden voor de KWO Carp Cup. Zoals jullie hieronder wel kunnen zien hebben wij er een #LEGENDARISCHE week van gemaakt! Ben jij nu benieuwd wie er met de bokaal naar huis gaat? Zorg dan dat je de KWO Community in de gaten houdt!

Wij hebben in ieder geval flink genoten afgelopen week!
De fysieke strijd van de teamcaptains bepaalde de stekken!
Onze eigen (niet-vissende) Zlatan harkte zelfs een paar mooie vissen binnen!
Wie weet was dit wel de dril van Pim die het verschil maakte in het klassement!
Zouden Marco en Rik met deze twee prachtige vissen de koppositie gepakt hebben? #StayTuned

Twee wateren tegelijk bevissen – Carl & Alex

In deze video zien we onze Engelse vrienden Carl & Alex tegelijkertijd vissen op twee verschillende wateren. Welke van de twee zou de meeste vissen opleveren? Bekijk het in de video hieronder:


Bak van de week: Vijftiger schub

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Alex Stolk.

Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder!

Alex vertelt: Tijdens een solo nachtje wist ik deze #BAK van een schub te vangen. ’s Nachts ben ik zeiknat geregend omdat ik geen tent en geen waterdichte slaapzak bij had. Ik was er dus aardig klaar mee met dat afzien, maar goed afzien wordt beloond zeg ik altijd en dat bleek ook deze keer weer. Deze beloning van 50,4 pond was meer dan verdiend en dan maakt het ineens allemaal niet meer uit.

Wat een #UNIT zeg!

Drukke nacht voor Sander van Duinen-Kaars & René Treffers

Sander vertelt: Na een goede voorbereiding van een paar dagen voeren met tijgernoten van visaasonline en het zwarte goud van originals, beleefde we een drukke maar vooral leuke nacht. Dat de harde wind en het vele wier niet in ons voordeel werkte hadden we al erg snel door, maar dat deden de vissen er niet minder in azen. Meerdere mooie vissen vonden de weg naar onze mat. Enkele mooie platen check je hieronder!

Het ging #compleet los!
Een prachtige Valkenswaarder voor René!
Sander met een heerlijke spiegel!
Nog een beauty voor René!

48 uur op pad met Pure Carpfishing

De mannen van Pure Carpfishing hebben afgelopen week weer een vette video gedropt op hun YouTube kanaal. Deze keer gingen ze 48 uur op pad op een grindafgraving. Hoe het hen verging zie je in onderstaande video:


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Waarom jij altijd een struinsetje bij moet hebben vertelt Jordy op ’t Hof in deze update!
De spinner rig is misschien wel de meest besproken rig en waarom dit misschien wel dé ultieme rig ooit is vertelt Kevin Diederen jullie in deze update!
In deze How To video vertelt onze eigen Mark Hofman jullie hoe je veilig een vis landt en weegt.

[Fotodump] Successful Baits vangsten op de iD pop-ups

Het team van Successful Baits heeft onlangs de nieuwe iD pop-ups op de markt gebracht. Dat deze pop-ups super effectief zijn blijkt wel uit onderstaande vangsten!

Christoph Mühl met een wonderschone spiegel die de verleiding van een witte iD pop-up niet kon weerstaan.
De witte iD pop-up was ook de juiste keuze bij Dominik Gertges!
Kai Köttelwesch harkt erop los op zijn voerplek. De roze en gele iD pop-ups deden zijn werk!
De 12mm iD pop-ups werkte bijzonder goed voor Michael Fleischmann!
Deze prachtige schub van Tammo Schiller viel voor een 16mm witte iD pop-up!

Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


Alfie Russell over zijn leven en urban karpervissen.

Alfie heeft ongetwijfeld al talloze vissers geïnspireerd in de manier waarop hij zijn visserij benaderd. Hoewel er de afgelopen jaren enkele dingen zijn veranderd, blijven veel dingen hetzelfde. In deze film zie je de hoogte- en dieptepunten van de productieve karpervisser Alfie Russel. Check snel de video die op het YouTube kanaal van ESP Carp Fishing TV verscheen. Veel kijkplezier!


Topvangsten van afgelopen week

Afgelopen week deelden jullie weer flink wat vangsten met ons. De beste platen verdienen uiteraard weer een mooi plekje in deze KWO Boulevard! Benieuwd welke vissers een mooie vis op de kant hebben gekregen? Scrol dan snel verder voor de beste platen van afgelopen week.

Wederom heeft Rick Oomen weer een mooie vis te pakken!
Youri Gleijm wist zijn NL pb schub binnen te harken!
Cyriel Endriatis met een machtige vis uit het zuiden van Frankrijk!
Wouter Post is na 6 maanden terug aan de waterkant en…
…tijdens een sessie op Het Broek kwamen er maar liefst 14 vissen op de kant.
Tijdens de eerste zonnestralen kon Raoul deze #UNIT van een schub op de foto zetten!
Ronald van Dijk met een ware beauty!
Een hele brute schub voor Dern Doelman!
Wesley Zwaan heeft afgelopen week zijn Nederlandse PB aangescherpt naar maar liefst 21,6 kilo!
Een prachtige spiegel voor Patrick van Leur!
Maik Roeleveld met een flinke unit van een spiegel!
Afgelopen week wist Laurens Hop een prachtige buffel te vangen op de randmeren!

Vetste winactie van 2020? – WIN een volledig verzorgde vistrip op het meer van Bled t.w.v. €700!

Is dit de állervetste winactie van 2020?! In samenwerking met de mannen van Forge Tackle gaan we een volledig verzorgde vistrip op het magische meer van Bled (Slovenië) verzorgen! Deze prijs is maar liefst €700 waard en meedoen is heel eenvoudig.

Wie weet zit jij er zo binnenkort wel bij!

Wat kun je winnen?
Ga jij er met deze XXL prijs vandoor? Dan win je:

  • Drie dagen all-inclusive vissen op het meer van Bled t.w.v. €700
  • De trip is inclusief een visgids, visspullen, aas, een vergunning en de overnachtingen
  • Je wordt opgehaald bij en weggebracht naar het vliegveld in Slovenië (Ljubljana)
  • Er mag één niet-visser gratis mee

Klik HIER als je kans wil maken op de prijs!

Tijdens de sessie wordt je begeleid door Forge Tackle eindbaas Enrico Parmeggiani!

On Stranger Tides – Het Belgische ‘Wolfpack’.

Jullie kennen de mannen van het Belgische ‘Wolfpack’ misschien nog wel van deze KWO Community update. Op hun YouTube kanaal dropte zij weer een super gave video die jullie hieronder kunnen zien en mocht je het nog niet gedaan hebben… Volg Wolfpack Adventures op Youtube, Instagram en Facebook voor meer moois. Veel kijplezier met de video!


TBT van de week: Prachtige rijen uit 1999

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor een #TBT van Roelof Schut die hij deelde op zijn Instagram kanaal. Roelof kijkt hierin terug naar een Prachtige rijenkarper die hij in 1999 ving!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In deze update vind je het tweede deel van het XXL interview met Ernesto Kamminga waarin het gaat over karperpsychologie, slim vissen op dressuurwateren en vlijmscherpe haken!
Hoe start je op een groot water in het voorjaar? Dat vertelt Niels in het eerste deel van ‘Belgische Stories met Niels van Vooren’!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Mehmet & Mourat op roofblei in Rotterdam!

De Nieuwe Maas rondom het Noordereiland in Rotterdam blijft een goudmijntje voor roofblei. Toch moet je weten wanneer je hier moet zijn en wat je moet doen. In de video op het kanaal van Roofmeister laten de specialisten Mehmet Buyukyilmaz en Mourat Akkouh de fijne kneepjes zien. Aanvankelijk worden er kleine roofbleien gevangen, maar dan haakt Mourat toch iets moois.

Klik snel op de afbeelding voor de video!

DW Fishingteam op pad op een parkwater

In weer een nieuwe video van DW Fishingteam gaat Daniel op pad samen met Rik (fan van het kanaal). Ze gaan aan de slag op een parkwater en uiteraard ronde zij deze sessie met succes af! Check snel de video hieronder:


Topfoto: Heerlijke sfeerplaat uit het Franse land!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat uit de #oudedoos van Tom de Maat! Bij dit soort foto’s wil je vandaag nog je auto inpakken en richting het zuiden rijden, toch? 😉

Oefff… Wat een brute sfeerplaat!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl