ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Vissen op een ‘vergeten put’, groot succes op het kanaal en een dubbelrun van veertigers!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Vissen op een ‘vergeten put’, groot succes op het kanaal en een dubbelrun van veertigers!

Daar gaan we weerrr! Ook deze week hebben we weer een strakke KWO Boulevard voor jullie klaar staan. Zo zie je onder andere dikke vissen van een vergeten put, de ZIEKSTE spiegels, groot succes op het kanaal, een dubbelrun van twee veertigers en nog (veel) meer!


Groot succes op het kanaal voor Jelmer Simmes!

Deze KWO Boulevard trappen we af met weer een prachtige video van Jelmer Simmes van het YouTube kanaal TwincarpNL. Deze keer gaat hij weer aan de slag op het kanaal en uiteraard weet hij weer een paar prachtige vissen te vangen. Benieuwd hoe zijn avontuur deze keer verliep? Je checkt het in deze video:


Double Trouble met twee keer 20 kilo!

Michel Haalboom en Arie Struijk konden door de corona omstandigheden helaas nog niet afreizen naar Frankrijk. Toch weerhield dit er deze mannen niet van om lekker op Nederlandse bodem te gaan vissen. In een half uur tijd vielen de puzzelstukjes al op zijn plek en dat resulteerde een dubbelrun van twee vissen boven de magische 20 kilo grens! Je kan je wel voorstellen dat hun vakantie dus niet meer stuk kon.

Lekker gevangen heren, zo zien wij het graag!

KWO Community video – Interview met Ernesto Kamminga

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het eerste deel van het XXL interview met Ernesto Kamminga.

Ernesto is iemand met enorm veel ervaring en kennis!

Er is NIEMAND in het karperwereldje die Ernesto niet kent. Hoe gaaf zou het zijn om eens diep in het hoofd van deze rasvisser te kruipen? Je kunt het eerste deel nu bekijken, met als onderwerpen: Duitse MONSTERKARPERS, werken in de hengelsport en de (soms taaie) visserij in Noord-Nederland! Check hieronder de trailer en bekijk de video HIER.


Bak van de week: Prachtige spiegel van Danny de Kruyff

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van onze Brabantse maat Danny de Kruyff.

Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder!

Danny heeft een ongekend goed voorjaar achter de rug. Vrijwel compleet onder de radar beviste DDK diverse wateren in Nederland en België. Diverse bakken wist deze Gardner consultant over zijn netkoord te trekken en deze superspiegel is één van de mooiere exemplaren! Voor meer gaafs van deze baas check je zijn Insta page.

Wat een heerlijke #BAK Danny!

Nieuwe serie Thinking Tackle

Er staat weer een fantastische nieuwe serie Thinking Tackle klaar om bekeken te worden. Dat betekent weer uren entertainment en de nodige informatie en tips die je zullen helpen om meer vis te vangen!

Een MONSTERLIJKE schub voor Danny die hij tijdens de opnames wist te vangen!

Enkele van de succesvolle Team Korda vissers zullen weer voorbij komen en de line up voor de video’s die gaan verschijnen bestaat dan ook uit vissers uit allerhande landen. Zo zien we Danny Fairbrass, Darrell Peck, Simon Scott maar ook de Europese cracks als Julien Blot en de Nederlandse Arjan Braad in actie! Verspreid over verschillende films wordt er tevens gevist op de meest uiteenlopende wateren. Zo starten ze op een extreem openbaar water in Frankrijk, bezoeken ze Day Ticket putjes, vissen ze op een syndicaat en bezoeken ze ook, zoals jaarlijks een traditie is met flink wat werknemers, een betaalwater met gigantische vissen.

Ook Darrel wist enkele prachtige vissen te vangen tijdens de opnames van deze nieuwe serie!

Voor de eerste film die maar liefst 100 minuten duurt zakken Danny en Darrel af naar het zuiden. Zij gaan op een bijzonder avontuur en bevissen een groot openbaar water met ongekende potentie. Het is een water met tal van uitdagingen die de vissers moeten overwinnen. Van heftige obstakels, het gebruik van boten tot en met strenge regels aangaande het enkel overdag vissen. Beide heren gaan de mega uitdaging aan en nemen de cameraploeg op sleeptouw. Korte nachten, lange dagen en op geheel eigen wijze pakken ze het aan. Check hieronder alvast de trailer en vanaf vanavond 19:00 uur is de volledige film te zien op het Engelse Korda TV Carpfishing YouTube kanaal!


Instagram tip: @vissendegeer

Gerard is misschien wel een van de meest fanatieke vissers die Nederland rijk is! Dagelijks deelt hij weer een leuke plaat of video van zijn avonturen. Afgelopen week tikte hij met zijn Instagram kanaal @vissendegeer zelfs de 10K volgers aan. Gefeliciteerd Gerard en blijf zo doorgaan!!


The forgotten lake – Joey Kouwenhoven

Joey Kouwenhoven kennen jullie misschien nog wel van deze video, waarin hij samen met Mark Hofman een winterse supersessie beleefde in het Franse land. Vorige week dropte deze fanatieke visser een supergave video op zijn YouTube kanaal.

Dat er mooie vissen gevangen werden blijkt wel uit de header van deze KWO Boulevard en deze mega brute bak!

In drie verschillende dagen gaat hij op pad op een vergeten put in Nederland. Benieuwd hoe hij dit water aanpakt en of hij het weet te kraken? Je checkt het in de video hieronder:


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In dit artikel genaamd ‘Coronakronieken’ vertelt Mark Hoedemakers hoe hij zijn visserij na de Belgische lockdown weer oppakt.
In deze update laat Danny de Kruyff zien hoe je deze rig perfect knoopt, zodat ook jij ermee aan de slag kunt gaan!
Wouter Koziolek blikt in deze update terug naar de bizarre tijd van de afgelopen maanden en werpt hij een blik op de toekomst!

Succesvol vissen op Le Taillis des Landes met Bianca & Lizette

Begin maart 2020 waren Lizette, Bianca en de hondjes van harte welkom voor een welverdiende week karpervissen in Frankrijk op het betaalwater Le Taillis des Landes. Eigenaar Thierry en zijn vrouw Nadine zijn bijzonder gastvrij en hebben ervoor gezorgd dat de vierpersoons stacaravan aan het water volledig tot de beschikking stond van de dames. Als één van de eerste gasten van dit visjaar waren de vangsten uitstekend, er kwamen veel karpers én grote karpers op de mat en bovenal is er genoten van de prachtige omgeving, mooie accommodatie en de vele dieren op het domein. Bekijk de video hieronder!


[Fotodump] Gezellige social op Karperdroom XXL

Vorig weekend viste onze eigen Rik Aldenkamp en zijn vismaten een ‘social’ op het betaalwater Karperdroom XXL in Nederland. Door het wier was het een taaie visserij en moest er gewerkt worden voor een vis. Uiteraard werd er met de KWO Specials gevist en mét resultaat! Er kwamen een aantal prachtige vissen op de kant waaronder twee mooie dertigers. Een geslaagd weekend dus! Hieronder vind je een aantal vangsten:

Rik met een schub die net niet de 15 kilo aantikte!
Dennis met een hele #BRUTE plaat!
Tussen de kleintjes door ving Rik deze meterschub van 17,5 kilo!
Een prachtige volschub voor Danny!
Als afsluiter kwam er nog een ware beauty op de kant voor Max!

Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


Topvangsten van afgelopen week

De flinke buien van afgelopen week weerhielden jullie er niet van om naar de waterkant te trekken. Er werden weer een flink aantal platen met ons gedeeld, waarvan wij weer de beste geselecteerd hebben voor de KWO Boulevard. Scrol snel verder om te checken welke vissers weer wat moois wisten te vangen!

Vlak voor het heftige weer werd Tom van Oosterhout nog even beloond met deze bijzonder vangst!
Julien Chaufournier wist deze mega vette spiegel te landen. Wat een bak!
Pablo Swennen wist wederom een gave vis te landen van de Maas. De zoete NUTrition deed de truc!
Kelly Leten wist afgelopen week een bizar mooie spiegel te vangen…
…die toch wel bovenaan zijn lijstje stond!
Een threetone? Yarne wist deze toch wel zeldzame vangst afgelopen week te vangen!
Rick Oomen met een prachtige spiegel op de citruz hookbaits van Nash!
Ook de vriendin van Rick Oomen, Sofie van Lierop, wist een prachtige spiegel te vangen. Zij verbrak hiermee zelfs haar PB!
Double Trouble voor Sander van Duinen-Kaars,…
…de tijgernoten van visaasonline vielen in de smaak!
Alwin Reimert met een bak van de Rhône!
Darwin ging aan de slag met de Bon Bon Rouge boilies en wist daarmee zijn eerste veertiger na de lockdown te vangen!
Een puntgave schub voor Remco Brok!
Kevin Oostveen met een #MACHTIGE Nederlandse spiegel van maar liefst 21,8 kilo! Hij wist deze te vangen op de BCA-Plus bollen van TRB.
Prachtig zulke spiegels! Roel Veldkamp wist deze te vangen op Carptwenty!

Vissen op een Duits privé water!

David de Vos is samen met Ronny Jansen op bezoek bij een Duits privé water. David en Ronny gingen de uitdaging aan om dit voorjaar onder moeilijke omstandigheden een Duitse zandafgraving te kraken. Lukt het om er een geslaagde sessie van te maken? Check het vandaag om 10:00 in onderstaande video!


MEGA winactie van Carpsucces

Het team van Carpsucces geeft een hele gave prijs weg, namelijk een weekend lang vissen uit een superluxe karperboot! Meedoen is simpel:

  • Ga naar de winactie op de Facebookpagina van Carpsucces door op onderstaande afbeelding te klikken.
  • Tag onder het bericht een vismaat met wie jij op avontuur wil gaan.
  • Like de Carpsucces pagina.

Overigens kun je ook op Instagram meedoen, om dubbel kans te maken. Eind juli wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes!

Wie weet zit jij binnenkort een weekend op deze boot te vissen!

Fantastische grootwater spiegel!

Jasper Smit, teamlid van Martin SB, wist afgelopen week een PRACHTIGE spiegel te vangen! Deze wist hij te vangen tussen of eigenlijk midden in een onweersbui. De voorspellingen gaven aan dat het met de buien wel mee zou vallen. Jasper en zijn vismaat Rick gingen zonder tent en alleen stretcher voor een kort nachtje op weg. Ondanks alle nattigheid was dit natuurlijk de ultieme bonus!

Kijk, dat zijn de betere beloningen Jasper, super gevist!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In deze KWO Stories hebben we Willem Kwinten op pad gestuurd naar Alijn Danau om samen met Alijn de boeken in te duiken en een aantal achtergrondverhalen en anekdotes op film vast te leggen.
In dit artikel legt Ed Cremers uit hoe instinct bij een karper ontstaat en hoe je er als visser op kunt inspelen!

Fotodump: supervangsten van Pioneer Baits

Na een aantal dagen voeren roomde Dennis zijn stek tijdens een weersomslag af en niet zonder succes!

werkte-naar-een-weersomslag-toe-en-voerde-een-paar-dagen-met-Going-Nutz.-Zijn-aanpak-werkte-en-er-volgde-een-bizar-goede-nacht.jpg
Een bizarre nacht volgde… De Going Nutz heeft zijn werk gedaan!
Nog een fraaie dertiger. Een sessie om niet snel te vergeten…
Ook Roy Nijkamp stapelen de vangsten zich op.
De Going Nutz boilie trekt volop karpers over de streep!

Vissen met Steve Briggs!

Na de lockdown besluit ook Steve Briggs het karpervissen weer op te pakken. Hij besluit een lokale vijver aan te pakken waar verschillende donkere en prachtig getekende spiegels rondzwemmen. Benieuwd of hij een paar mooie vissen weet te vangen? Je checkt het in deze video:


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Luistertip: KWO Podcast

Ben jij al bekend met de KWO Podcast? Zo’n twee keer per maand brengen we een nieuwe editie uit waarin we bekende vissers uit het karperwereldje uitgebreid interviewen over hun achtergrond, hun visserij, bijzondere hoogtepunten uit hun (vis)carrière en nog veel meer! Kortom: zit jij in de auto, te vissen of lekker met je benen om hoog op de bank? Zet dan zeker eens de KWO Podcast aan! Je vindt alle afleveringen HIER.

Afgelopen week verscheen de Podcast met Erik Hurxkens online, luister hem snel door op de afbeelding te klikken!

Frustraties van een Roofvisser

Dat het leven van een visser niet altijd rozengeur en maneschijn is dat wisten we al. Afgelopen week zagen we op het kanaal van Roofmeister een artikel voorbijkomen met acht frustraties van een Roofvisser. In sommige kunnen wij ons misschien wel herkennen!

Benieuwd naar het artikel? Klik dan snel op deze afbeelding!

Topfoto: Mega onderwaterplaat

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een hele vette plaat van het Instagram kanaal @thecarplife!

Pffff, hier kunnen wij bij KWO wel van genieten zeg!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf ?4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl