ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Culinair – Blijf fit langs de waterkant met goed eten & drinken – deel 1: koffie

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen

Karpervissen draait natuurlijk om het vangen van karpers, maar voor veel vissers is het genieten van het buitenleven ook een belangrijke factor. Zeker bij langere sessies (in het buitenland) gaan er ook de nodige hapjes en drankjes mee om het zo aangenaam mogelijk te maken. Lees in deze rubriek hoe jouw verblijf aan de waterkant nog lekkerder en gezonder kan zijn. In dit deel: koffie.

Begin de dag goed, met een bakkie koffie!


Intro

Joachim vertelt: Waarschijnlijk zijn we allemaal begonnen met vissen met een kleine gasbrander met een blik knakworsten erop. Toen het zakgeld toenam veranderde die knakworsten in snackballen en satésaus. Mijn eerste sessies in Frankijk hoefden we een week lang niet naar de supermarkt, en dat was nog in de zomer en zónder koelkast ook. Grote boodschappenkratten werden volgeladen met blikken soep, Unox rookworsten, Kips hamburgers, blikjes leverpastei en enkele verpakkingen smack of luncheonmeat. Alle producten hadden een ding gemeen: ze waren houdbaar tot het volgende millennium. Dat samen met slechte koffie, lauw bier en een vracht aan houdbare crackers, dat kan niet goed zijn!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook