ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Fieldtest: Rebelcell Outdoorbox 12V35 AV – Robin Bulters

Favoriet Favoriet
KWO Fieldtest: Rebelcell Outdoorbox 12V35 AV – Robin Bulters

Tegenwoordig slepen karpervissers steeds meer electronica mee naar de waterkant. Van elektromotoren tot dieptemeters en van camera’s tot telefoons: al deze apparaten verbruiken volop stroom! De mannen van Rebelcell hebben daar iets op bedacht: de Outdoorbox 12V35 AV. In deze fieldtest neemt Robin Bulters de Outdoorbox onder de loep!

Deze Outdoorbox komt ongetwijfeld bij veel vissers op het verlanglijstje te staan!

Robin vertelt: Aan de waterkant is stroom bijna niet meer weg te denken. We willen onze elektromotor, dieptemeter, camera, tablets én telefoons voorzien van stroom. Ik heb zojuist mijn loodaccu’s de deur uitgedaan omdat deze helaas waren overleden. Precies op dat moment kreeg ik van Rebelcell een prachtig pakketje opgestuurd met daarin de gloednieuwe Rebelcell Outdoorbox 12V35 AV. Een prachtige hanteerbare accu met een gewicht van slechts 3,7 kilo!

Een enorme krachtpatser in een compact en lichtgewicht jasje: dat is deze Outdoorbox in een notendop!

Lichter dan licht

De Rebelcell heeft een afmeting van maar 25,8 x 24,3 x 18,8 centimeter en dankzij het gewicht van nog geen vier kilo zo’n zes keer lichter dan een ‘normale’ loodaccu. Daarnaast heeft de accu een waterdichtheid van IP65, wat inhoudt dat de Lithium Ion accu die in de Outdoorbox zit geen last ondervind van water. Zo lang je de Outdoorbox maar goed afsluit! Dat is natuurlijk wel een voorwaarde 😉

Op het display is eenvoudig af te lezen hoeveel stroom er nog in je accu zit.

Verder zit er een mooie indicator op de accu die je precies laat weten hoeveel stroom je nog over hebt. De accu is uitgerust met een 12V sigaretten plug en daarbij wordt deze met een afzonderlijke USB lader geleverd. Volop handige functies dus, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het gebruiksgemak van deze accu!

Inclusief autostekker om al je elektronica op te laden. Ideaal!

#GOUD

Afgelopen december zakte Marco Nap en ik af naar een water diep in Frankrijk, waar ik de accu eens flink op zijn donder heb gegeven. Wat een kracht zit er in dit apparaatje! Ik gebruikte een 34lbs motortje en zodra ik deze inplugde in de Rebelcell en ging varen was ik stomverbaasd over hoeveel meer kracht mijn motor gaf in vergelijking met zware loodaccu’s. GOUD!

Eenmaal aangesloten aan de elektromotor gaf de Outdoorbox zelfs meer vermogen dan een standaard loodaccu!

Veel vingen we helaas niet die week, maar met zes vissen en aardig wat hengels die ik opnieuw heb uitgevaren vond ik het knap dat de accu aan het einde van de week nog 33% stroom overhad. Ohja: ik heb er ook de hele week mijn telefoon aan opgeladen!

Eén ding is zeker: voor regen, kou, modder en andere #ellende hoef je met deze Outdoorbox niet bang te zijn!

We hebben alle weertypes gehad: het ene moment scheen de zon, ’s nachts vroor het tot wel vijf graden en zo nu en dan kon een dikke regenbui niet uitblijven. De foto’s in dit artikel laten zien dat de Rebelcell Outdoorbox 12V35 AV wel een stootje kan hebben!

Tot de volgende fieldtest!

Robin Bulters


Meer weten over Rebelcell? Check dan de website en de Facebookpagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl