ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO FOR THE FUTURE 2021: €10.000,- prijzen en €5.000,- karperuitzetting

We zijn terug met het For The Future project en hoe?! Aankomende maand staat geheel in het teken van karperuitzettingen en als klap op de vuurpijl verloten we 2 december opnieuw voor €10.000,- aan prijzen onder de KWO Members. Benieuwd naar de volledige prijzenpot en weten hoe je kans maakt. Lees dan snel verder!


Kans maken op de mega prijzen en het For The Future project supporten?

For The Future 2021

Afgelopen jaar lieten we al doorschemeren dat de ambitie er was om een vervolg te geven aan het KWO For The Future uitzetproject. Dat voornemen gaan we nu, mede dankzij de positieve reacties uit de Community, waarmaken. Naast een next level prijzenpot gaan we opnieuw voor €5.000,- uitzetbudget weggeven. Een dikke prijs voor in de karperuitrusting is natuurlijk mooi, maar een vette droomvangst is onbetaalbaar! Bekijk de onderstaande video als je benieuwd bent naar één van de uitzettingen van afgelopen jaar!

Zo maak je kans!

Donderdag 2 december verloten we live op Facebook voor ruim €10.000,- aan prijzen. Het hebben van een actief KWO Membership is voldoende om kans te maken op onder andere een Navigator voerboot, een drone, Trakker Sleeping Systems, Delkims en nog veel meer! Ben je nog geen KWO Member meld je dan direct aan.

Je kunt het nu 14 dagen proberen voor maar €1,-

Daarna kies je voor een flexibel maand Membership van €7,95 of een voordeliger jaar Membership van €64,95. Je krijgt dan ook direct toegang tot de KWO Community waar je 1.000+ vette updates vind. Van avontuurlijke video’s tot stap voor stap uitleg in de KWO How To’s waardoor je direct meer karpers kunt gaan vangen. Met de membervoordelen kun je tevens met korting winkelen bij maar liefst 18 hengelsport bedrijven. Klik hier voor alle andere voordelen.

NEXT LEVEL PRIJZEN! Nooit eerder hadden we een DJI Drone en de nieuwste Go Pro in de prijzenpot

€5000,- aan karperuitzetting

“Visplezier voor jong en oud, nu en in de toekomst” dat is de slogan van het For The Future project. Samen met de KWO Community zetten we ons in voor een gezonde visstand in Nederland en België. Speerpunten daarbij zijn: openbaar water, gereguleerde projecten, gecertificeerde kwekers en bij voorkeur grote waterstelsels zodat zo veel mogelijk karpervissers kunnen profiteren. Onlangs kon je jouw project aanmelden en tussen alle aanmeldingen hebben we de onderstaande projecten geselecteerd voor de uitzettingen van 2021/2022. We komen snel met meer informatie en uitleg over de verschillende projecten #staytuned

  1. HSV Ons Genoegen – De Donge | €1.000,-
  2. KSN Friesland – SKP Friese Boezem | €1.000,-
  3. VBK België – Kweekvijver (daarna uitzetting op diverse VBK wateren) | €1.000,-
  4. KSN Zwolle – Randmeren | €1.000,-
  5. HSV Geulle – Limburg | €500,-
  6. HSV de Schans – Emmen | €500,-
Na de overstromingen bij HSV Geulle in Limburg is slechts een deel van het originele bestand terug gevonden.

De komende maand staat de KWO Community geheel in het teken van de karperuitzettingen. We proberen bij zo veel mogelijk projecten aanwezig te zijn zodat je mee kunt kijken hoe dit allemaal in z’n werk gaat. We zijn van plan dit project de komende jaren verder uit te breiden, dus heb je een project dat onze support goed kan gebruiken laat het dan zeker weten. Voor we de budgetten gaan verdelen doen we opnieuw een oproep op Instagram en Facebook.

Meer dan duizenden karpervisser uit Nederland en België gingen je voor en beoordelen ons met een 9,2 gemiddeld.

10X bonusprijs voor FTF supporters

Uiteindelijk zijn we er als karpervisser allemaal bij gebaat als de KWO community blijft groeien. Zo kunnen we namelijk nog meer vette content maken, ons platform blijven ontwikkelen en nog meer uitzetprojecten gaan supporten. Help je mee het For The Future project onder de aandacht te brengen? Reageer, like en deel je de winactie posts de komende maand, dan maak je automatisch kans op 1 van de 10 KWO Special winterpakketten die we als bonus gaan verloten onder alle karpervissers die dit doen op Instagram, Youtube en Facebook.

Je kameraden taggen die nog geen KWO Member zijn leveren bonuspunten op natuurlijk 😉

Volledige €10.000,- prijzenpot

Onderstaand vind je de volledige €10.000,- prijzenpot van de For The Future 2021 winactie. Welk van de prijzen staat er boven aan jouw verlanglijstje? Activeer je membership om direct kans te maken!

1. Navigator voerboot €1.400,-

Het is inmiddels traditie en dus is ook deze keer de Navigator voerboot aanvoerder van de Mega Winactie. We verloten een Custom Black uitvoering, met zwart gecoate onderdelen en een extra 10 watt verstraler. Mocht je hem verder willen upgraden, dan helpen de mannen van Navigator je graag verder. Een KWO Membership is voldoende om kans te maken.

2. Nash Trax Evo Power Barrow €1.034,-

De Range Rover onder de karperbarrows, of moeten we hem Tesla noemen? Deze stevige Nash Trax Evo Power Barrow is namelijk aangedreven met een elektromotor en dat scheelt heel wat spierpijn en zweetdruppels als jij je uitrusting naar de andere kant van het water wil verplaatsen.

3. Delkim TXI-D set van Hofman €650,-

Deze 3+1 Delkim TXI-D set heeft al flink wat volle fluiters voortgebracht in de KWO Fieldtest van Hofman. Na een poetsbeurt zijn ze nu klaar voor jaren visplezier, ga jij ermee vandoor?

4,5 en 6. Trakker Levellite Wide Oval Bedsystem 599,-

Met de koudere maanden voor de deur verloten we maar liefst DRIE warme en comfortabele Trakker Bedchairs inclusief slaapzak. Bikkel jij deze winter lekker door, dan staat een bed als dit vast bovenaan het verlanglijstje.

7. DJI Mini 2 Fly More Combo

For The Future was het thema toch? Daar paste een prijs als deze wel bij, vonden we zelf. Kijk je met regelmaat KWO Video’s dan weet je wat voor spectaculaire beelden de DJI drones op kunnen leveren. Karpers opgelet! Na 2 december hebben we nog een KWO Member die je vanuit de lucht weet op te sporen 😉

8. KWO Special Krill aaspakket t.w.v. €579

Onze favoriet voor veel aanbeten en dus verloten we deze met veel plezier. Ga jij komend seizoen met de Krill Special aan de gang? In het pakket vind je 40 kilo boilies (in 12, 15, 20 en 24 millimeter), pop-ups, liquids en meer!

9. KWO Squid Special aaspakket t.w.v. €504,-

Ben jij een echte “big fish hunter”? Deze bol heeft namelijk al tal van 30 kilo vissen op de kant gebracht zoals je onder andere kunt zien in de Keep Searching video’s. Benieuwd naar de inhoud check dan even prijs nummer 8. Wil je meer weten over de KWO Special boilies klik dan hier!

10. Shimano set 1 €645,-

Shimano is dit jaar goed vertegenwoordigd in de For The Future prijzenpot. Speciaal voor jullie hebben we de items opgedeeld in twee actiesetjes. Des te meer kans natuurlijk ;-). Win je dit pakket t.w.v. €644,75 dan ga je met de volgende items naar huis: 25 kilo TX1 Banana Pineapple aas inclusief pop-ups en liquid, Trench Deluxe Camera Bag, Trench Protection Mat, 2 keer een 4-delige TX1- Lite 10ft en een Sync Baiting Pouch.

11. Shimano set 2 €414,-

We willen natuurlijk dat de For The Future karpers in top conditie blijven en dus is een goede Carp Care set een ‘must’ in de uitrusting van de KWO Members. Met deze set zit je de komende jaren sowieso goed. De prijs bestaat uit: Trench Deluxe Camera Bag, Syn Camera Case, Trench Caming Retainer Sling, Trench Euro Stress Free Mat en een Tactical Flat Mat.

Het welzijn van de karpers staat bovenop!

12. Go Pro HERO9 €429,-

Altijd al je runs op beeld vast willen leggen? Met deze gebruiksvriendelijke Go Pro HERO9 is dat een fluitje van een cent. Dankzij de speciale HindSight functie worden namelijk de 30 seconden opgenomen vóórdat je de opname knop indrukt. Ga jij er 2 december met deze prijs vandoor, dan verwachten we volgend jaar wel een videotje van een live run!

13. Fox hengelset €400,-

Compacte hengelsets zijn niet meer weg te denken uit het karperwereldje en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze set van Fox bestaat uit 2 keer Fox EOS 10000FD molens en twee stuks van Fox Explorer Rods. Hoelang ze zijn? Je kunt zelf kiezen. De hengels zijn namelijk zowel op 8 feet als op 10 feet te vissen door het uitschuifbare gedeelte (die ook vast te zetten is).

14. Fox Camolite Luggage set €378,-

Camou fans opgelet! De Fox Camolite set in de For The Future prijzenpot bestaat uit: een Laptop/Gadget Rucksack, de Low level Carryall en Coolbag en een multifunctioneel Eva Bag System voor al je klein materiaal.

De complete luggage pakket bestaat uit maar liefst vier tassen.

15. KWO TW Steel Horloge €350,-

Een collecterss item; zo kunnen we dit KWO TW Steel horloge inmiddels gerust noemen. In 2018 deden we een exclusieve pre-sale van dit kwaliteitshorloge ter ere van het 20 jarige bestaan van Karperwereld Online. Wees zuinig op dit allerlaatste model. De prijs van exclusieve horloges kan flink oplopen ;-).

16. Deeper Chirp+ €313,-

Deze multifunctionele dieptemeter met fishfinder functie heb je de afgelopen jaren vaak voorbij zien komen in de KWO Product Buzzz. Een van de grote voordelen? Dankzij de draadloze verbinding is hij zowel werpend als met de voer- en rubberboot te gebruiken. De Deeper in de For The Future prijzenpot win je inclusief nightcover!

17. Korda Luggage set €223,-

Een Compac Cool Bait Bag, een Carryall Cube, een Cookware Bag en een Buzzer Bar Bag. Op 2 december kun je live op Facebook meekijken of jij de winnaar bent geworden van deze Korda luggage set.

Ga jij ervandoor met het Korda pakket?

18 & 19 Avid Carp Lugagge sets €362,-

Kansen spreiden doen we niet alleen aan de waterkant. Ook deze Avid Carp luggage set hebben we opgedeeld zodat we meer KWO Members blij kunnen maken. Ga jij voor set 1 of 2?

Set 1: Large carryall, Tackle roll, Cool Bag Small en Medium Tackle Pouch. Waarde set €182,80
Set 2: Tech pack, Coolbag Large, Tackle pouch large, medium en small. Waarde set €180,85

Aan tassen geen gebrek in deze prijzenpot 😉

20. Korda Digital Scale set €157,-

Deze maand gelanceerd en nu al in de For The Future prijzenpot: de nieuwe Korda Digital Scale. Niet toevallig natuurlijk. We zijn namelijk heel benieuwd hoe de KWO For The Future karpers het doen de komende jaren. Help jij de groei te monitoren als jij deze prijs wint? Hij wordt geleverd inclusief stevige opberg pouch en stevige T-bar.

De verloting

Op donderdag 2 december om 19:00 uur slingeren we een Random Name Picker aan met daarin de prijzen en alle namen van de actieve KWO Members. Bij elke trekking komt er één naam uit de koker en hij of zij gaat er vandoor met één van de MEGA prijzen. We zorgen dat je live kunt meekijken en zo weet jij zeker dat alles eerlijk verloopt en of jij een van de gelukkige winnaars bent. De namen van de winnaars maken we bekend in dit artikel en in de KWO Boulevard. Ook sturen we hem of haar een e-mail over het afhalen/opsturen van de prijs. Alvast veel succes!


Op de KWO Community vind je het beste dat karpervissen je te bieden heeft. Meerdere keren per jaar trakteren we onze KWO Members op mega vette prijzen. Kans maken en ook toegang tot alle video’s en voordelen? Klik hier voor alle informatie en meld je direct aan!

Bekijk ook