ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO gaat NEXT LEVEL: Joachim Stelma versterkt het KWO Team!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Goed nieuws op deze Eerste Kerstdag! Vanaf 2 januari 2019 gaat rasvisser Joachim Stelma namelijk bij KWO werken. Dankzij deze versterking op de redactie kunnen we flinke stappen gaan zetten op het gebied van artikelen, films en video’s. Tijd om NEXT LEVEL te gaan!

Joachim is een echte avonturier die vooral Frankrijk op z’n duimpje kent.

Zowel voor het gewone KWO als voor de KWO Community zal ‘Jo’ zich gaan inzetten waardoor Mark en Michiel nog meer tijd krijgen om eigen producties te gaan draaien. Mocht je Joachim nog niet kennen, dan stelt hij zich hieronder even voor!


Joachim aan het woord: Wauw, wat een intro! Als economie docent ben ik zoveel enthousiasme niet gewend hoor! Normaal gesproken klinkt er een hoop gekreun en gesteun uit de klas als ik met iets nieuws wil beginnen 😉 Nu voel ik me net een soort Frenkie de Jong die een grote transfer maakt. Zonder gekheid, dit kan natuurlijk niet anders dan een perfecte match worden!

Ook met het schieten van content is Joachim wel bekend.

Fanatieke visser

Net als jullie KWO’ers ben ik natuurlijk een (extreem) fanatieke karpervisser en als ik mag kiezen vis ik het liefst diep in Frankrijk. Sinds vorig jaar run ik daar met mijn vrouw ook twee bedrijven, waarover jullie vast al eens hadden gelezen in een van mijn blogs.

Jo is zelf getrouwd in Frankrijk en is in 2017 een bedrijfje gestart dat koppels een onvergetelijke trouwerij kan bezorgen in een pittoreske omgeving!

Een groot deel van het jaar in Frankrijk wonen gaat niet samen met een baan in het onderwijs, dat (in combinatie met een vacature bij hét mediaplatform op visgebied) deed mij snel beslissen om een switch te maken en mijn huidige job op te zeggen. Werken in de hengelsport was iets dat ik altijd al zag zitten en nu is het zover! Spoedig zullen jullie daarom ook zeer leuke content vanuit Zuid-Frankrijk gaan zien!

Door de jaren heen heeft Joachim aardig wat video’s gemaakt. Waaronder de populaire ‘Lac d’Araignee serie.

Eerste kennismaking met MP & MH

Ik weet nog goed dat ik Michiel en Mark (bijna tien jaar geleden alweer) voor het eerst ontmoette. Dit was nog ruim voordat zij KWO over namen. Uiteraard was dit in Frankrijk, ergens aan een viswater ver in het zuiden. De klik was er (na enkele alcoholische versnaperingen) meteen en sindsdien hebben we eigenlijk altijd contact gehouden.

De eerste ontmoeting was in het voorjaar van 2011…

…waar Michiel nog even moest afkoelen voordat hij terug naar huis ging.

Dat contact varieerde van uitwisselen van informatie, het samenwerken met content op KWO tot het gezamenlijk buiten zetten van de bloemetjes 😉 We weten inmiddels al aardig wat we aan elkaar hebben, dus toen we ergens in oktober met elkaar gingen praten over de vacature wisten we eigenlijk al dat we een goede combinatie zouden zijn.

Hoe bedoel je ‘oldskool’… Herkennen jullie de boys eigenlijk wel?

Een nieuwe start

Vanaf 2 januari begint de samenwerking waar ik erg naar uitkijk. Wat nu al het allermooiste, beste en grootste karpervisplatform van de Benelux is kan natuurlijk altijd nóg beter en ik heb er veel zin in om daar aan bij te dragen. Vissen brengt mensen bij elkaar en KWO en de KWO Community zijn daarom zo leuk en belangrijk!

Vriendschap is een belangrijk onderdeel van de visserij van Joachim.

Zowel achter als vóór de schermen zal ik voor het ‘openbare’ KWO als de Community aan de slag gaan en daarnaast gaandeweg een aanspreekpunt worden voor adverteerders en members. Ik kan jullie nog veel meer vertellen, maar jullie lezen of kijken vast liever karpergerelateerde zaken  😉  Ik zou zeggen stay tuned en volg mij alvast op Instagram en Facebook!

Joachim Stelma


Videotime: Gebroeders Stelma op de rivier de Lot

KWO: Thanks voor je introductie Joachim! Wij kijken uit naar de samenwerking en hebben er het volste vertrouwen in dat het een succes gaat worden. Om de KWO lezers nog wat meer ‘Stelma-vibes’ te geven droppen we hieronder nog de video die Jo samen met z’n broer Ruben maakte. Samen visten ze een week op de rivier de Lot en dat verliep niet geheel zonder slag of stoot. Check de video hieronder:

Op naar een gaaf en productief 2019!

Team KWO

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook