ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO HACKS #3 – Alles over drones!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Life hacks, of kortweg ‘hacks’ is de term die wordt gebruikt voor handige tips die het leven makkelijker maken. In KWO HACKS geven we jullie korte, leuke tips waarbij jullie denken “geinig, dat wist ik niet” of “leuk idee, dat ga ik eens proberen”. In de vorige edities gaven we tips voor het voorjaar en een  paar slimmigheden op het gebied van aas! In deze update deelt onze eigen MP wat tips en gebruikerservaringen over drones!

Zijn drones ook een HACK?

Michiel aan het woord: Op de KWO redactie krijgen we veelvuldig de vraag binnen welke drone(s) we gebruiken en of we dit een meerwaarde vinden in onze visserij? Het antwoord zal jullie niet verbazen: wij zouden wel zonder drones kunnen, maar we zouden toch wel vervelend vinden om dit handige hulpmiddel thuis te moeten laten.

Zeker als Mark en ik in het buitenland zijn hebben we vaak maar een korte periode om het water (waar we onze pijlen op hebben gericht) ‘te kraken’. Het lokaliseren van de karpers is de absolute nummer 1 MUST om succesvol te kunnen zijn. Immers: als je niet vist waar de karpers zitten, dan wordt het gokken. Al hebben we natuurlijk best wel een portie ervaring, dus kunnen we vaak een goede inschatting maken waar de karpers zich ophouden, ook zonder drone.

Eyes in the Sky zorgen voor extra waarnemingen van karpers.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1