KWO in Action Day 2019

Het grootste outdoor event voor karpervissers!

Zaterdag 11 mei 2019 | 10.00 - 16.00 uur | Zwolle (NL) I De Koperen Plas

Klik hier om je GRATIS aan te melden - Nog beperkt aantal plaatsen!

Wat is de 'KWO IN ACTION DAY'?

Op de KWO IN ACTION DAY draait het allemaal om leren & uitproberen. Test producten in de praktijk, vraag jouw favoriete vissers het hemd van het lijf en neem een kijkje in hun tackleboxen! Beleving, samen praten over jouw visserij, testen en plezier aan de waterkant!

Zie het als een dag aan de waterkant met de KWO Crew waaronder Mark Hofman, Michiel Pilaar, Luuk Zomerhuis, Joachim Stelma en Mike Thille en nog veel meer bekende vissers. Wat dacht je van mannen als Martin Post, Roelof Schut, Peter Vlasveld, Arjan Braad, Mark Hoedemakers en DW Fishing Team. Mannen die dag in dag uit met karpervissen bezig zijn. Op deze dag kun je ze ALLES vragen én ga je samen met hen aan de slag om jouw technieken te verbeteren en je kennis te vergroten! 

Uiteraard zijn er ook andere topvissers van de diverse merken aanwezig! Tijdens de KWO in Action Day krijgen de KWO boys ondersteuning van Korda, Shimano, Originals Boilies, Navigator Baitboats, Deeper, en Solar Tackle. Diverse bekende consultants zullen acte de présence geven en uiteraard nemen zij genoeg materiaal mee om de theorie in de praktijk te brengen. Leer beter werpen, nauwkeuriger voeren, uitvaren, rigs knopen, doe mee aan de competities en maak kans op vette prijzen! Ook zijn er vette lezingen en een nieuwe KWO Community video op groot scherm...

Deze dag is helemaal gratis! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan als je er op zaterdag 11 Mei 2019 bij wil zijn. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Locatie van de KWO in Action Day: De Koperen Plas Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle 

Let op: je krijgt alleen toegang tot deze dag als je bent ingeschreven. Het aantal plekken is gelimiteerd om iedereen een optimale ervaring te kunnen bieden.

De eerste 50 aanmeldingen ontvangen ook een GRATIS GOODIEBAG t.w.v. ten minste €25,-* *Alleen als je online ingeschreven bent.

Als je minderjarig (jonger da 16 jaar) bent heb je toestemming nodig van je ouders/verzorgers om je in te schrijven voor deze dag. Minderjarigen mogen alleen onder begeleiding het terrein betreden en deelnemen aan de KWO in Action Day.

KLIK HIER OM JE DIRECT AAN TE MELDEN

De vissers die je tegenkomt op de KWO In Action Day 

Mark Hofman

Michiel Pilaar 

Luuk Zomerhuis

DW Fishing Team

Joachim Stelma

Remond van Dijk

Mike Thille

Mark Hoedemakers

Roelof Schut

Martin Post

Arjan Braad

Peter Vlasveld

Lientje van Veen

Bas van Klaveren

En nog vele anderen... 


Deze dag is in samenwerking met 

Locatie van de dag

De locatie van de KWO In Action Day is de Koperen Plas in Zwolle. Het water is goed bereikbaar via de snelweg met voldoende parkeergelegenheid. Op het terrein zijn voldoende horecagelegenheden aanwezig.

Zwolle is een gezellige stad en ligt op nog geen kwartiertje rijden. Ideaal voor een dagje uit voor de vrouw & kids.  

De Koperen Plas Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle 

Klik hier voor de route