ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO in Action Day 2021 – Bekijk de plattegrond, win mooie prijzen en scoor vette deals!

Favoriet Favoriet
KWO in Action Day 2021 – Bekijk de plattegrond, win mooie prijzen en scoor vette deals!

Het grootste GRATIS outdoor event voor iedere karpervissers gaat bijna los! Aanstaande zondag is het zo ver: de derde editie van de KWO in Action Day. In totaal zijn er maar liefst 19 stekken met verschillende activiteiten te vinden. Productdemonstraties, paneldiscussies en competities: er is deze dag genoeg te beleven! Daarnaast maak je kans op hele mooie prijzen en scoor je vette deals bij onze partners.


Nu de plattegrond bekend is, is er geen enkele reden meer om NIET te komen ;-). Waar we eerder deze week al de line-up bekend maakte, gaan we nu verder in op de partners die aanwezig zijn. Bij hun stands kun je onder andere demonstraties zien en vette deals kunt scoren! Ook zullen we bekendmaken welke prijzen er te winnen vallen. Hoe? Dat lees je in dit artikel!

KWO Panel met bekende vissers en YouTubers

Na het succes van de vorige editie is ook dit jaar weer een KWO Panel. Drie of vier specialisten die met elkaar in ‘debat’ gaan over diverse topics. Van betaalwatervisserij tot chods en van aas tot dressuur: het komt allemaal voorbij! Het eerste panel start om 11:30 met Michiel Pilaar, Peter Vlasveld, Mark Hofman en Kevin Diederen. Het tweede panel zal starten om 14:30 met vier nieuwe namen: Roelof Schut, René Treffers, Jelmer Simmes en Thijs Last. Don’t miss it!

Het KWO Panel zal gehost worden door Michiel Pilaar.

Maak kans op super gave prijzen!

Tijdens de KWO in Action Day geven we in samenwerking met onze partners ook hele mooie prijzen weg. Het mooie is: je hoeft hier helemaal niets voor te doen! Alleen inschrijven en natuurlijk aanwezig zijn 😉 Zo maak je kans op:

  • Een midweek GRATIS vissen in een karperbus van The Green Rhinos
  • Een dieptemeter van Lowrance
  • Twee PB Products Control karperhengels
  • Outdoorschoenen van HAIX
  • Originals Package Deal
  • RCG Spartan Net met een RCG Stinkbag XL

Scoor vette deals op het ‘verkoopplein’

Tijdens de KWO in Action Day kun je ook je slag slaan en ff goed inkopen doen. Zlatan is al druk bezig met het inladen van de vrachtwagen. Hij neemt onder andere hoodies, boilies, joggers, najaarsboxen en boilies mee! Op vertoon van de KWO App geldt natuurlijk ook de memberkorting, waarmee je 20% extra korting scoort.

Ruik, proef en test de Specials op de KWO stand!
Bekijk de nieuwe All Season jacket en pre-order ‘m direct bij Marco of Pim.

Maarrr dat is nog niet alles! De mannen van De Tacklebox verplaatsen hun winkel namelijk naar De Koperen Plas in Zwolle waar je items kunt scoren van Trakker, PB Products en nog veel meer! Uiteraard zullen de teamleden van deze merken ook aanwezig zijn om de acte de présence te geven. Zo hebben de mannen van PB zelfs een primeur, namelijk de nieuwe Alpha karperhengels. Kom dus zeker langs om een kijkje te nemen! Verder zal Patrick van Baitworld genoeg partikels meenemen die jij kan inslaan voor het najaarsoffensief, heeft Joopie van Carpsucces een mooie aanbieding en showen de mannen van The Green Rhinos hun karperbussen.

Leer beter werpen op de stand van Shimano.
Mark is de gehele dag rondom het water te vinden!

Is dat het dan? Nee, zeker niet! Zo ervaar je ook hoe het is om te varen met de voerboten van Berns en Navigator. En wie weet wordt jouw aas voortaan wel gedropt door één van deze boten… Verder zal Haix genoeg outdoorschoenen meenemen die jouw vissessies een stuk aangenamer kunnen maken, neemt Lowrance diverse dieptemeters mee die uitgetest kunnen worden en neemt Bram van Raptor Boats genoeg materiaal mee; van boten tot schepnetten!

Plattegrond

Bekijk de volledige plattegrond met het overzicht per stek hieronder:

Deze dag is helemaal gratis voor alle bezoekers!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan als je er op zondag 26 september bij wil zijn. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Let op: je krijg alleen toegang met als je in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs, hoe dat werkt? Dat legt Michiel uit in de onderstaande video!

Kortom, twijfel niet en schijf je in! We zien je op 26 september om 10:00 bij De Koperen Plas in Zwolle!

Team KWO

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl