ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

UPDATE 4: KWO LOCKDOWN – “DE ONTKNOPING” | WIN & SUPPORT EEN GOED DOEL

Favoriet Favoriet
UPDATE 4: KWO LOCKDOWN – “DE ONTKNOPING” | WIN & SUPPORT EEN GOED DOEL

In deze bizarre tijden kunnen we wel een positieve noot en wat humor gebruiken dachten wij. Daarom is de KWO LOCKDOWN gestart! Een actie voor KWO Members en elke week een donatie van KWO voor diverse goede doelen!


Update: Lockdown Actie 4 – “De ontknoping”

Het is tijd voor alweer de laatste actieweek van de KWO Lockdown. Natuurlijk laten we deze niet zomaar voorbij gaan. We hadden immers een spectaculaire ontknoping beloofd. Aankomende zaterdag verloten Mark en Michiel live op de KWO Facebookpagina drie Navigator voerboten t.w.v. €1.200,- onder de KWO Members.

De weekdonatie is voor een spiegelkarperproject

Ook supporten we weer een goed doel met €500,- en daarvoor blijven we deze keer in het “karperwereldje”. De weekdonatie gaat namelijk naar een spiegelprojecten van één van de volgende organisaties:

  • KSN Regio Groningen/Drenthe
  • Algemene Utrechtse Hengelaars Vereniging
  • Sportvisserij Limburg/KSN Regio Limburg

Ben je member dan kun je in de KWO membergroep aangeven welk project jouw voorkeur heeft.

Members maken dus kans op een Navigator en supporten een gezonde visstand.

Winnaars en goed doel van actieweek #3

Er bestond de afgelopen weken in ieder geval geen twijfel over waar de weekdonatie naar toe moest. Deze week hebben jullie met ruime meerderheid gekozen voor De Voedselbank. Bedankt voor het stemmen. Mark zal de donatie maandag 18 mei live over maken.

De vlag hangt deze week uit bij KWO members Dion van Vlierberghe, Michael Graaf en Arno Onstenk. Zij wonnen gisteren namelijk een gloednieuwe Delkim TXI-D set t.w.v. €650,-. Julie krijgen maandag een mailtje met het verzoek om de adresgegevens. Wij sturen de beetmelders daarna direct jullie kant op. Gefeliciteerd!

Geen member en ook meedoen?

Ben jij nog geen KWO Member en wil je ook kans maken op de vette prijzen die we dit jaar weggeven? Word dan direct onderdeel van de grootste karper community van de Benelux. Je kunt dan ook meestemmen welk goede doel we gaan supporten en krijgt direct toegang tot 1000+ exclusieve updates/video’s en meer!

of klik hier en lees alles over het KWO Membership


UPDATE: LOCKDOWN ACTIE 3

Het is zondag 10 mei en dat betekend de aftrap van week #3 van de KWO Lockdown actie. Aankomende zaterdag verloten we drie Delkim TXI-D sets t.w.v. 650,- onder de KWO Members. Ben je KWO member dan maak je ook bij deze actie weer automatisch kans. De sets bestaan uit drie gloednieuwe TXI-D beetmelders en een bijbehorende Delkim ontvanger.

Zaterdag 16 mei om 19:00 maken we de winnaars bekend middels een live trekking op de KWO Facebookpagina. Volgende week zondag lanceren we de absolute hoofdprijs van de KWO Lockdown. Ben je nog geen KWO Member en meld je je voor de live trekking van aankomende zaterdag aan dan maak je dus nog twee keer kans op één van deze vette prijzen!

Stem op de weekdonatie van actieweek 3

Ook deze week gaan we weer een goed doel supporten met €500,-. Ben je member dan kun je in de KWO Membergroep stemmen welk doel jouw voorkeur heeft. De weekdonatie van aankomende week gaat naar de Voedselbank of het Leger des Heils. 

Als member support je jouw goede doel en maak je automatisch kans op een Delkim set

Winnaars en goede doel van actieweek #2

De €500,- weekdonatie van week #2 gaat, met een overgrote meerderheid van de stemmen, naar het Rode Kruis. Allen bedankt voor het stemmen. Mark maakt de donatie morgen live over.

De winnaars van de drie Nash Titan TC Pro Bivvy zijn geworden members: Robin Wolbers, Chris Smet en Bart Otten. Jullie krijgen maandag een mailtje van ons met het verzoek om de adresgegevens en dan sturen we de tenten direct jullie kant op.


Tijd voor week #2 van de KWO LOCKDOWN. Volgende week zaterdag verloten we drie Nash Titan TC Pro Bivvy t.w.v. €550,- per stuk!. Meedoen is simpel. Ben je KWO member dan maak je ook bij deze actie weer automatisch kans. Zaterdag 9 mei worden de winnaars live op facebook bekend gemaakt en de zondag daarop maken we de volgende prijzen en goede doelen bekend.

Stem op de tweede weekdonatie

Net als vorige week supporten we ook deze week weer een goed doel met €500,-. De week donatie van de eerste actie week gaat naar stichting Make a Wish. Ben je al KWO member dan kun je in deze Member Groep op Facebook aangeven welk doel jouw voorkeur deze week heeft. Je kunt kiezen tussen het Rode Kruis en Artsen zonder Grenzen.


Winnaars en goede doel van actieweek #1

Zaterdag 2 mei was het zo ver. De ontknoping van de eerste LOCKDOWN actie week. Live op Facebook werden de winnaars geloot doormiddel van een random name picker. De voorkeur van de overgrote meerderheid van de members ging naar Stiching Make a Wish. Onze MH maakt morgen live de €500,- donatie over. De voorkeur van de overgrote meerderheid van de members ging naar Stiching Make a Wish. Onze MH maakt morgen live de €500,- donatie over.

LOCKDOWN ACTIE 1

In deze eerste actieweek gaan we drie members blij maken met een Trakker RLX 8 Leg Bed System. Ben je KWO member dan maak je automatisch kans! Zaterdag (2 mei) worden de winnaars bekend gemaakt en volgende week zondag (3 mei) maken we de volgende prijzen en goede doelen bekend.

Stem voor de weekdonatie

Naast de prijzen die we weg geven supporten we ook elke week een goed doel met €500,- cash. Als je KWO member bent kun je in deze Member Facebook groep aangeven welk doel jouw voorkeur heeft. De weekdonatie van deze week gaat naar Stichting Make a Wish of Stichting Peuterfonds. Welk doel heeft jouw support?


Over de KWO Lockdown actie

De komende vier weken gaan we elke week drie grote prijzen verloten onder alle KWO Members!

Welk goede doel heeft jouw voorkeur?

Naast de prijzen die we weg gaan geven. Gaan we dus elke week een ander goed doel supporten en jij als KWO member, kan kiezen naar welke goede doelen het geld gaat. Met het bekend maken van de prijzen kan je direct aangeven welk goede doel die week €500,- van ons krijgt. Daarnaast plaatsen we elke week een poll in de KWO Membergroep op Facebook. Ook daarin kun je jouw voorkeur aangeven.

Voor deze actie hebben we echt hele vette prijzen gefixt!

Deze zondag trappen we af!

De eerste actie week start aankomende zondag. Elk volgend weekend maken we de winnaars van de prijzen bekend en vertellen welk doel jullie support heeft gekregen. De bekendmaking van de winnaars is de aftrap voor de volgende actieweek en zo gaan we maar liefst vier weken door.

Ben je nog geen KWO member en wil je ook kans maken op de vette prijzen en meestemmen over de goede doelen? Sluit je dan vandaag nog aan bij de grootste karper community van de Benelux.

of klik hier en lees alles over het KWO Membership


Voor zover de aankondiging. Dit weekend nog komen we met de rest van de info en natuurlijk de eerste MEGA PRIJS. Ben je KWO member dan maak je automatisch kans!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl