ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

KWO Member in de spotlight – Dennis Peters II

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 2 MIN

In deel I van vorige week dinsdag hebben we al even kennis kunnen maken met Community Member Dennis Peters, maar er is meer! Inmiddels moeten we zijn totaal voor 2017 alweer bijstellen naar maar liefst 144 (!) karpers. Zijn laatste vissen van 2017 waren meer dan de moeite waard en zullen ook voorbijkomen in dit tweede deel over de visserij van Dennis.


SLOVENIE

We hebben al eens aandacht besteed aan de vakantie van Dennis, maar omdat het zo’n geweldig verhaal is, blikken we graag nogmaals terug op dit memorabele avontuur. Het zal jullie allen vast en zeker inspireren!

De eerste keer dat Dennis op vakantie zou gaan met zijn vriendin was vorig jaar. Hij heeft het niet zo op zandstranden en zit liever tussen de bergen in een mooie omgeving. Uiteraard zat in zijn achterhoofd wel het idee om tijdens de vakantie af en toe een paar uurtjes te gaan vissen. Er werd  voor gekozen om naar het welbekende Bled in Slovenië af te reizen, want aldaar ligt een prachtig water met nog mooiere vissen en zijn vriendin zag het ook wel zitten. De vakantie stond tenslotte vooral in het teken van het samenzijn met haar.

#LIEFDE

Het was hartje zomer en ontzettend warm. De voorspelling was dat het ook nog wel even zo zou blijven en dat kwam de vangsten niet ten goede. Er zaten namelijk veel vissers langs de waterkant die maar mondjesmaat wat vingen. Een enkel schubje kwam op de kant, maar dat was het wel. Overal droge netten en onthaakmatten… Maar Dennis laat zich niet zo snel ontmoedigen en hij besloot het hetzelfde aan te pakken als thuis: Observeren!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1