ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

KWO Member in de spotlight – Dennis Peters

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op onze Community springen er regelmatig bijzondere vangsten en mensen uit. Dat bracht ons op het idee om eens een portret van een member te maken. Want jullie zijn de Community en dus willen we ook graag alles van jullie weten! Nou ja, alles op het gebied van karpervissen dan want dat is onze passie. 

Hij komt uit Ridderkerk, is 22 jaar, heeft een vriendin en zijn teller staat in 2017 op 139 (!) vissen! Reden genoeg om eens even uitgebreid met hem in gesprek te gaan, want als iemand zo succesvol is in zijn visserij weet hij ons vast en zeker te inspireren. In dit tweeluik maken we kennis met KWO Community member Dennis Peters!

Weer of geen weer!

Het is 4 december als ik (Mathijs, red.) een belafspraak heb met Dennis. Hij wist me al te vertellen dat hij die avond langs de waterkant zou zitten en dat hij dus alle tijd zou hebben… als hij geen aanbeet zou krijgen tenminste. Het is die avond smerig weer en als ik op mijn zolderkamertje ga zitten, hoor ik de regendruppels tegen het raam kletteren. Ik dacht: ‘hij zal nu vast niet langs de waterkant zitten’.

Om vis te vangen moet je naar de waterkant gaan!

Mijn vermoeden klopt, maar niet vanwege het weer. Hij had gewoon even iets teveel te doen waardoor het er niet van was gekomen, anders was hij zeker gegaan. Voor mij werd toen al direct duidelijk waarom hij zoveel vis vangt en ik bijvoorbeeld niet… Want laten we eerlijk zijn; om vis te vangen moet je naar de waterkant gaan, weer of geen weer!

Ook Dennis heeft het vissen geleerd van zijn vader die met de feederhengel wel eens een karper haakte. Dat was actie geblazen natuurlijk en dat smaakte naar meer. Hij begon op te trekken met zijn neef die al gericht op karper viste. Maar ook ging hij, nieuwsgierig als hij was, rondvragen bij andere karpervissers langs de waterkant om zo te ontdekken hoe zij het deden en wat voor hem het beste zou werken. Samen met zijn vrienden was het een ontdekkingsreis en dat was genieten. Hoe puur kan het zijn!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1