ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO op bezoek bij BCQ 2020 – Karperwedstrijd op de Paalse Plas

Favoriet Favoriet
KWO op bezoek bij BCQ 2020 – Karperwedstrijd op de Paalse Plas

Afgelopen week is onze eigen Michiel Pilaar op bezoek geweest bij dé karperwedstrijd van de Benelux: de Benelux Carp Qualifier (BCQ), de wedstrijd die ieder jaar door Bob Cuyvers en zijn team wordt georganiseerd. Ten tijde van deze publicatie is het zaterdagochtend en is de wedstrijd BIJNA voorbij. Check het YouTube kanaal van Gills & Scales voor alle verslagen en om 11 uur vandaag is de livestream om de winnaars bekend te maken!

Check hieronder de video van het bezoek van Michiel:

Runs, gezelligheid, strijd én veel dikke karpers

Team KC De Blankers, Yves, Yves en Maikel pakten al vroeg in de wedstrijd 2 dikke vissen die samen goed waren voor 38,5kg.

Tijdens de wedstrijd streden 18 koppels om een gigantische prijzenpot en velen grote vissen kwamen op de kant gedurende de spannende competitie. Rond de 10 veertigers kwamen er op de kant en de zwaarste buffel klokte maar liefst 28,3kg. Uniek voor een karperwedstrijd in de Benelux.

Hoofdsponsors Raptor, R.C.G. en JRC deelden véél prijzen uit.

Voor meer informatie over dit evenement, de gevangen vissen, de winnaars en veel meer check je de Benelux Carp Qualifier Facebookpage en het Gills & Scales YouTube kanaal.

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl