ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO op bezoek bij Carptwenty – Michiel Pilaar & Timo Mud op jacht naar Nederlandse bakken!

Favoriet Favoriet
KWO op bezoek bij Carptwenty – Michiel Pilaar & Timo Mud op jacht naar Nederlandse bakken!

Michiel aan het woord: Afgelopen voorjaar kreeg ik een belletje van de mannen achter het nieuwe Nederlandse betaalwater Carptwenty. “Jowww Pilaar, als je het leuk lijkt ben je van harte welkom op het grootste betaalwater van Nederland!” Snel werd de agenda erbij gepakt en een datum geprikt: eind juni zou ik samen met onze eigen Timo Mud 48 uur gaan vissen op dit water van 28 hectare vlakbij Almelo.

Plezier maken in eigen land: het lukt Michiel en Timo uitstekend!

Vooraf waren er twee doelen: allebei een karper vangen én het PB van Timo verbrijzelen. Zijn record stond al een tijdje op 15 kilo dus in theorie moest dit geen onmogelijke opgave zijn! Of het ons lukt kunnen jullie nu zien in de video van ruim een half uur. Veel kijkplezier!

Meer informatie over dit nieuwe betaalwater

Zoals gezegd is Carptwenty een fonkelnieuw betaalwater. Een paar weken geleden ging het 28 hectare grootte water vlakbij Almelo open voor karpervissers en inmiddels hebben tientallen vissers hun eerste karpers gevangen op deze kraakheldere zandput.

De uitzetspiegels groeien als een raket op dit gezonde water!

Op het domein dat door eigenaren Maarten en Jerker wordt gerund liggen 10 stekken; zowel een- als tweepersoonsstekken. Zonder uitzondering zijn de hotspots keurig netjes aangelegd en voorzien van houtsnippers.

Alle stekken zijn #OnPoint

Maarten en Jerker zijn al een aantal jaren bezig met het opbouwen van een evenwichtig karperbestand. Inmiddels zwemmen er ruim 700 karpers op Carptwenty waaronder een flink aantal die de 20 kilo grens (ruim) overschrijden. Momenteel is het wachten op het moment dat de eerste vijftiger gevangen wordt!

Bijna 100cm en ruim 23kg: dat zijn nog eens parels van karpers!

Mocht je op zoek zijn naar een rustig gelegen betaalwater en je er niet voor naar Frankrijk wilt rijden: dan is Carptwenty zeker een leuke optie! Genieten in een bosrijke omgeving én kans maken op een echte bak: wat wil je nog meer?

Voor meer informatie over dit Nederlandse betaalwater check je de website, de Facebookpagina en de Carptwenty Instagram page!

Wil jij ook dit soort karpers vangen? Boek dan een stek op Carptwenty!

WIN een weekje vissen op Carptwenty!

Als klap op de vuurpijl mogen we ook nog een visreis weggeven naar Carptwenty! Wil jij samen met jouw vismaat naar dit nieuwe Nederlandse betaalwater? Doe dan mee met deze winactie. Om kans te maken doe je het volgende:

Stap 1: LIKE de Carptwenty FB page, klik hierrr!
Stap 2: SHARE deze video op jouw eigen tijdlijn!

Over een weekje maken we de winnaar bekend, veel succes!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl