KWO op bezoek in de NASH showroom – SNEAK PEEK

Favoriet Favoriet
KWO op bezoek in de NASH showroom – SNEAK PEEK

De nieuwe Titan Hide XL, de scherp geprijsde Dwarfs, een blik op de Scope range en nog VEEL MEER! Onze eigen Michiel bracht recent een bezoekje aan de Nash showroom en in onderstaand videoverslag wordt wel duidelijk dat er veel gaafs aan komt van deze Engelse grootmacht. Bekijk hieronder hoe MP als een razende reporter door de showroom vliegt en verlekker jezelf alvast aan de nieuwe items die deze winter door Nash op de markt worden gebracht…

Tenten, een nieuwe Scope range, luggage, alles zit erbij!

In de video zag je terug dat Nash een Titan Hide XL heeft ontwikkeld. De Titan Hide was een hit, maar voor sommigen mocht deze iets groter… et voilà! Niemand minder dan Alan Blair is zeer intensief bezig geweest om de Scope range door te ontwikkelen. Nieuwe hengels, rugzakken, tassen, onthaakmatten, echt alles komt aan bod en daar zijn ze bij Nash zeer trots op!

Mike Wilson, één van de meesterbreinen achter de Nash Tackle range!

Ben jij meer van de lange sessies en kom jij ruimte te kort? Geen zorgen, we hebben ook aan jou gedacht. Zo is de Nash Titan Hide een beetje gegroeid tot een XL model en komt er een Extreme Canopy (luifel) om de tent écht ruim in te delen! Dat in combinatie met compacte en stevige opbergkasten en andere luggage zorgt ervoor dat iedereen hier een slaatje uit kan slaan!

Aan wie kan Nash het testen beter overlaten, dan aan hun eigen Alan Blair?

Kortom, breng dit najaar zeker een bezoek aan jouw Nash dealer en bekijk de nieuwe producten in real-life!


Wil je meer weten over de producten van Nash? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl