ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO op Carp Zwolle 2020 – Dit kun je op de stand verwachten!

Favoriet Favoriet
KWO op Carp Zwolle 2020 – Dit kun je op de stand verwachten!

Nog maar een maandje wachten en dan barst het állergrootste karperspektakel van Europa los: Carp Zwolle! Uiteraard is KWO ook dit jaar weer van de partij en in deze update lees je wat je allemaal kunt verwachten op de stand.

Nog maar één maandje wachten en dan barst het spektakel weer los!

Ook in 2020 trap je het jaar goed af met een bezoekje aan ons team van ervaren karpervissers die aanwezig zullen zijn. Net als voorgaande jaren kun je bij KWO terecht voor gave nieuwe kleding, het KWO Community Membership, advies op visgebied of natuurlijk gewoon een gezellig praatje. Een foto met Michiel Pilaar en/of Mark Hofman mag natuurlijk niet ontbreken! 

Een foto met Pilaar en Hofman mag natuurlijk niet ontbreken!

Nieuwe kleding

Heb je de nieuwe KWO kleding al gezien? Ons assortiment is de afgelopen maanden flink uitgebreid met diverse vette producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de fullzip kleding, de twotone range, het Keep Searching GPS tracksuit of de camou range!

Er is volop nieuwe KWO kleding te bewonderen op de stand!

Alle nieuwe kleding is voorzien van zakken met ritsen, zodat je nooit meer spullen kwijt raakt aan de waterkant. Daarnaast zijn we extra scherp geweest op een goede pasvorm en natuurlijk de kwaliteit.

Er is volop nieuwe kleding te bewonderen op de KWO stand!

Ben je nog op zoek naar een relaxte jas om de wind en regen buiten te houden? Check dan ook zeker de gloednieuwe KWO Softshell jas op de beurs! Dit strakke jasje is verkrijgbaar in zwart, army green of een gave camou uitvoering.

Naast de zwarte variant is de KWO Softshell jas in nog twee varianten te verkrijgen!

Uiteraard nemen we ook een flinke voorraad met onze dikste petten en mutsen mee, dus ook voor een toffe pet of een warme muts kun je bij ons terecht. Op de beurs scoor je de KWO merchandise extra voordelig als je KWO Member bent. Als member krijg je namelijk maar liefst 20% korting op het HELE assortiment! 

Ook voor gave petten en mutsen ben je bij de KWO stand aan het juiste adres!

Community Member

Member zijn wordt steeds interessanter. Ons team van ontwikkelaars staat niet stil en we zijn continu bezig met het verbeteren van zowel de content als de functionaliteiten in de KWO App. In 2020 komen er MEGA veel films en video’s aan en zal je gebruik kunnen gaan maken van het KWO logboek en nog meer voordelen bij partners.

Nieuw in de KWO App is het vangstenlogboek!

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan op onze stand, want in 2020 gaan we ook (nog) meer artikelen en how to’s maken waar je een betere visser van zal worden! We kunnen jullie nog veel meer vertellen, dus tot snel in Zwolle op standnummer 208!


Lezing: Extreme Roadtrip – XXL karpers uit 8 landen – Pilaar & Hofman

Carp Zwolle zou Carp Zwolle niet zijn zonder een lezing van Pilaar en Hofman. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder!

Een lezing van Pilaar en Hofman zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Michiel vertelt over de lezing: 2019 was voor Mark en mij een zéér bijzonder jaar. Heel Europa werd doorkruist met als doel: in zoveel mogelijk verschillende landen een bruut karperavontuur beleven. Na duizenden kilometers stond de teller op maar liefst 17 wateren in acht verschillende landen en vrijwel overal werden er BAKKEN gestrikt.

In nagenoeg ieder land dat bevist werd kwamen er grote #UNITS op het droge!

Tijdens onze exclusieve presentatie op Carp Zwolle nemen Mark en ik jullie mee naar de hoogte- én dieptepunten van deze unieke reeks avonturen. Humor, grote vissen, zelfspot en leerzame tips & tricks: je kunt het verwachten tijdens de show die we alle drie de beursdagen geven. Don’t miss it!

Verhalen achter dit soort vissen hoor je tijdens de lezing!

Tot ziens op de beurs!

Het KWO Team

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl