ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Bulters & Nap

KWO op Rainbow – Een veelbelovende start! – Robin Bulters en Marco Nap

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 27 MIN
Kanalen: Frankrijk, Video

Onze eigen Robin Bulters en Marco Nap kregen een last minute kans om in december af te reizen naar het legendarische Rainbow. Het werd een avontuur vol verrassingen, vriendschap en vangsten. Lukt het de boys één van de mega karpers te vangen? Geniet mee met hun debuut op de KWO Community!


Dikke vissen en bovenal een prachtige omgeving. Wat wil een karpervisser nog meer?

Het is november als Robin een onverwachts telefoontje krijgt. Er is een plekje vrij op Rainbow! De gemiddelde karpervisser weet inmiddels dat dit een unieke kans is en daarom roept Marco brutaal door het kantoor: “Ik ga mee makker!” Een bliksemoperatie volgt en binnen vijf minuten is het zaakje definitief.

Robin kan zijn belofte “We gaan sowieso vis vangen” al snel waarmaken!

We laten de boys gaan, maar natuurlijk niet zonder camera’s. Hofman zwaait ze vaarwel en vol spanning en goede moed begint de reis naar het zuiden van Frankrijk.

Stuur je Bulters met zijn camera op pad, dan scoor je gegarandeerd dikke foto’s!

Niet alleen de KWO boys, maar ook het andere gezelschap rondom het water weet te scoren. Loopt er ergens een hengel af, dan is Bulters er als de kippen bij om het spektakel op beeld vast te leggen. Zo weet de Engelse Thomas Duncan-Dunlop de ene na de andere vijftiger, zestiger en zelfs ZEVENTIGER te landen. Ook dat zorgt natuurlijk voor bijzondere beelden!

Thomas heeft de trip van zijn leven met een dikke serie monsterkarpers.

Genoeg tekst alweer voor deze ronde, hoog tijd voor de bewegende beelden! Bekijk de video boven aan deze post. We wensen je veel kijkplezier bij dit eerste deel van de Rainbow trip!


Wil je op de hoogte blijven over wanneer deel #2 van de trip online komt en meegenieten met de avonturen die voor 2020 op de planning staan? Vergeet Robin Bulters en Marco Nap dan niet te volgen op Instagram!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook