ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Bulters & Nap

KWO op Rainbow #2 – Records aan flarden – Robin Bulters en Marco Nap

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 30 MIN
Kanalen: Frankrijk, Video

In deel 1 van het Rainbow avontuur zagen we zowel Bulters als Nap met een mooie vangst debuteren op de KWO Community. Hoewel het duidelijk is dat ze niet bovenop de vis liggen, blijft de motivatie hoog. Van Pilaar en Hofman hebben ze namelijk begrepen dat het aan het einde zo maar eens allemaal goed kan komen 😉


Marco vertelt: Nu we later in de week komen begint het weer er beter uit te zien. De nachten zijn nog koud, maar als het zonnetje er door komt loopt de temperatuur al snel op naar een graad of 10. Het lijkt erop dat de vissen dat weten te waarderen, want juist op die momenten komen de aanbeten!

Het ochtendzonnetje na een koude nacht zorgt voor prachtige platen.

Zo weet Bulters vlak na het doorkomen van de eerste zonnestralen een flinke spiegel te vangen. Op het moment dat de vis gekanteld wordt slaat de twijfel toe. Heeft hij zijn Rainbow PB te pakken? De druk is in ieder geval van de ketel en als later ook Marco op sleeptouw wordt genomen is het feest compleet!

De ontlading is enorm als de missie geslaagd lijkt…
Vanuit het ijskoude water worden de karpergoden bedankt voor dit onvergetelijke avontuur!

Elders op het water komen er nog dikkere vissen uit. Zo weet de Engelse Thomas Ducon-Dunlop niet van stoppen en blijft hij 30 kilo vissen harken. Ook de Haagse levensgenieters Johnny en Rik hebben succes in deze video en Bulters is er weer als de kippen bij om dit op beeld vast te leggen.

Een big smile voor Rik van Koppen als ook zijn PR de boeken in kan!

Genoeg verklapt voor nu. Hoog tijd om de video aan te slingeren! Je checkt hem boven aan deze post. Enjoy!

Ondanks de taaie omstandigheden was het een week om nooit meer te vergeten!

Meer zien van Bulters en Nap? Vergeet ze dan niet te volgen op Instagram! Deze trip smaakt naar meer en het zou zo maar eens kunnen dat de boys in 2020 vaker samen op pad gaan…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook