ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Podcast #19 | Joop Butselaar over aas, zijn Nederlandse recordschub van 31KG en al ruim 50 jaar karpervissen

Favoriet Favoriet
KWO Podcast #19 | Joop Butselaar over aas, zijn Nederlandse recordschub van 31KG en al ruim 50 jaar karpervissen

Joop Butselaar zal voor de oude garde een bekende naam zijn. Deze Utrechtse karpervisser draait al decennia mee en ving begin 21ste eeuw het toenmalige record karper op de Nieuwkoopse Plassen op 63 pond. Joop vertelt over die vangst, zijn visserij op Loosdrecht, zijn visie op aas en zijn werk binnen een aasbedrijf. Een man die ook op zijn 73ste nog altijd het heilige vuur heeft en gewoon nog wekelijks zijn nachtje pakt!


Ga er lekker voor zitten en luister naar de nieuwe KWO Podcast!

De Podcast is ook te beluisteren via Soundcloud:

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

Up next: Rene Treffers

In de volgende KWO Podcast, die aan het einde van deze maand verschijnt, gaan we in gesprek met Rene Treffers. Rene zal vertellen over spuiten, rollen, big game, mais, maden en zijn bizarre drive om overal maximaal te gaan voor een grote vis!

In de volgende Podcast komt Rene Treffers aan het woord!

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast met Joop Butselaar. Wil je verder luisteren? Klik dan HIER voor de 18 eerdere Podcasts met onder andere Gans, Thille, Post, Van de Werfhorst, Pilaar, Stelma, Zomerhuis, Diederen, Walters en vele anderen! Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl!

Kortom: stay tuned en tot ziens!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl