ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Podcast – Episode 10 – Koos Walters

Favoriet Favoriet
KWO Podcast – Episode 10 – Koos Walters

De tijd vliegt er zijn weer 4 weken voor, dat betekent: tijd voor een kersverse KWO Podcast. Vorige keer kwam Rolf Bouman op bezoek bij Jos Benders en vandaag is JB afgereisd naar Drenthe om niemand minder dan Koos 'Carplantis' Walters het hemd van het lijf te vragen!

[caption id="attachment_99210" align="alignnone" width="700"] Met Carp Farm levert Koos karpers uit aan visverenigingen, particulieren en bedrijven door heel de Benelux en Frankrijk.[/caption]

Het gesprek met Koos veert op en neer en hij vertelt o.a. over grote passies. Denk aan: vis opkweken, een water beheren, boilies maken en een goed idee omzetten tot een bedrijf. Duidelijk wordt wel dat de ondernemer in Koos niet stil heeft gezeten de afgelopen jaren.

[caption id="attachment_99209" align="alignnone" width="700"] Koos met zijn grote trots! [/caption]

Wat verder opvalt is de extreme bevlogenheid waarmee Koos ALLES doet in zijn leven. Ook zijn relatie en het vaderschap komen voorbij in deze dialoog die van A tot Z boeiend blijft!

Kortom, ga er maar eens goed voor zitten want met ruim een RECORDLENGTE van maar liefst 96 minuten hoef je jezelf niet te vervelen. Enjoy!

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder: [kwovideo uuid="72185471-ca6c-482d-9680-c7dde013c697" /]

Meer van / over Koos

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast met Koos en smaakt het naar meer. Check dan zeker eens de Facebookpagina van Carplantis en de Instagram page. Ben je enthousiast geworden en wil je in de agenda van Carplantis spieken of er nog plekken vrij zijn? Klik dan hierrr. Voor meer informatie over zijn CarpFarm project klik je op deze link.

[caption id="attachment_99211" align="alignnone" width="700"] Het is bizar hoeveel prachtige (en gewichtige) karpers er inmiddels op Carplantis zwemmen![/caption]

Voor alles over het boiliebedrijf van Koos surf je naar www.kgbbaits.nl.

Next: Pieter van de Werfhorst

Afijn, dit was hem weer voor vandaag. De komende tijd zul je eens per maand een nieuwe aflevering kunnen beluisteren, de volgende strijder die bij Jos aanschuift is niemand minder dan kersverse vader Pieter van de Werfhorst. Ook dat gesprek is wederom een heerlijke dialoog geworden waar MEGA veel humor in zit!

[caption id="attachment_91220" align="alignnone" width="700"] Deze podcast mag je niet missen![/caption]

Verder luisteren? Klik dan HIER voor de 9 eerdere Podcasts met o.a. Pilaar, Zomerhuis, Diederen en vele anderen! Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl!

Kortom; stay tuned en tot ziens!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl