ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer KWO Podcast

KWO Podcast #7 – Luuk Zomerhuis over zijn Nederlandse visserij, sponsoring, luchtdruk en meer!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Nederlandse visserij, haarscherpe rigjes, sponsoring, luchtdruk, voerschema’s, tijdsindeling, Justin Bieber, de noodzaak van een rijbewijs en vele andere hot topics… Het komt allemaal voorbij in deze toffe KWO Podcast met niemand minder dan Luuk Zomerhuis. Slechts 16 jaar was hij toen Jos hem aan het begin van het voorjaar ‘onder vuur’ nam tijdens zijn stage bij KWO.

Zo kennen jullie Luuk: glimlachend met een gave vangst in z’n pollen!

Na de heftige en indrukwekkende KWO Podcast van drie weken geleden (met Boudewijn Margadant) is de editie met Luuk wat luchtiger, maar daardoor zeker niet minder interessant! Jos snijdt een breed scala aan onderwerpen aan waaronder de andere passies van Luuk; fotograferen, filmen en editen! Dat hij dit goed onder de knie heeft blijkt wel uit zijn artikelen op KWO en zijn video’s op YouTube.

Ook dit is Luuk: volledig gefocust op z’n andere passie: film en fotografie.

Tijdens het gesprek wordt wel duidelijk dat Luuk een zeer technische visser is die weet wat hij doet. Al geeft hij ook toe dat hij ook flink wat fouten heeft gemaakt en daar juist weer van heeft geleerd. Zo ging hij op den duur amper nog vissen als de luchtdruk niet optimaal was… Dit soort leerpunten én interessante tips zitten er flink wat in deze Podcast, dus wellicht zetten die jou ook aan het denken! Laten we nu dan ook snel gaan luisteren naar Podcast nummer 7, wederom ruim langer dan een uur!

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

Meer van / over Luuk

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast en smaakt het naar meer. Check dan zeker eens het Instagram account van Luuk en bekijk zijn video’s op Youtube, waaronder onderstaande parel waarin deze gedreven visser terug kijkt op zijn (succesvolle) winter:

https://www.youtube.com/watch?v=_HbmfdiPJ5s

Tijdens de Podcast vertelde Luuk onder andere over zijn beste / lievelingsartikel op KWO en hij antwoordde dat Plastic haakaas: onmisbaar in mijn visserij het stuk is waar hij het meest trots op is. We zijn het hier wel mee eens: het artikel is zeer leerzaam en bevat flink wat eye-openers voor vissers die de kracht van plastic (nog) niet kennen!

In de tacklebox van Luuk vind je diverse soorten plastic aasjes. Reken er maar op dat ze vangen!

Next: Arjan Braad

Afijn, dit was hem weer voor vandaag. De komende weken zul je zo eens per 2-3 weken een nieuwe aflevering kunnen beluisteren, de volgende strijder die bij Jos aanschuift is niemand minder dan Arjan Braad. Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl! Kortom; stay tuned en tot ziens!

Arjan Braad is het volgende ‘slachtoffer’ in deze reeks interviews!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1