ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Podcast: zo beluister je ze!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Recent kwam onze Jos met een leuk idee: “Waarom gaan we geen Podcast starten? Gewoon leuke gesprekken met interessante karpervissers!” De rest van de KWO Redactie was meteen om en Jos is aan de slag gegaan. Inmiddels heeft hij met meerdere toffe vissers een kop koffie gedronken en ze het hemd van het lijf gevraagd.

Gewoon leuke gesprekken met interessante karpervissers!

Een lange rit voor de boeg? Hij zal een stuk vlotter gaan met een vermakelijke KWO Podcast!

Om het beluisteren van de KWO Podcasts zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je de de diverse afleveringen op tal van manieren beluisteren. Hieronder check je welke manieren handig zijn!


Wat is een Podcast?

In feite is een Podcast iets wat uit Amerika over is komen waaien. Je zet twee mensen bij elkaar, ze gaan kletsen en de audio wordt opgenomen (dus geen beeld). De ‘interviewer’ probeert tijdens het gesprek zoveel mogelijk interessante informatie uit de spreker te ‘trekken’ om een zo vermakelijk mogelijke podcast te krijgen. Het doel van de KWO Podcast in om luisteraars te inspireren, vermaken en tips en trucs te geven om ze een betere visser te worden. JB vraagt de vissers naar hun levensverhaal, visverhalen, tips en trucs en meningen over allerlei zaken in het karpervissen. Ideaal voor tijdens het autorijden, werken, vissen of sporten. Gewoon lekker alleen maar luisteren en je handen en ogen vrij hebben voor iets anders.

" In feite is een Podcast iets wat uit Amerika over is komen waaien. "

Tijdens het beluisteren van een KWO Podcast wordt je vermaakt met een interessant gesprek tussen JB en een gast.

Zo heeft onze Jos al diverse ‘Episodes’ opgenomen met o.a. Michiel Pilaar, Mark Hofman, Kevin Diederen, Boudewijn Margadant en nog veel meer bekende gasten uit de scene. Super leuk, leerzaam en bovendien vermakelijk! Ze verschijnen ongeveer elke twee weken. Hieronder check je dan ook de eerste KWO Podcast met niemand minder dan Michiel Pilaar. En reken er maar op dat hij een aardig staaltje kan babbelen… 😉


Manier 1: Podcasts op je Apple device

Heb je een iPhone of iPad? Dan is het beluisteren van de gesprekken helemaal kinderspel. In het mapje ‘Muziek’ op je apparaat zit namelijk standaard de app ‘Podcasts‘. Heb je deze verwijderd of kun je hem niet vinden? Zoek hem dan even op in de AppStore en download hem zo nodig opnieuw.

Via de standaard app ‘Podcasts’ beluister je eenvoudig de KWO Podcasts op je Apple apparaat.

Via Podcasts kun je jezelf abonneren op KWO. Gratis en voor niets! Hierdoor beluister je de nieuwe Episodes als eerste en bovendien kun je, net als bij Soundcloud, ondertussen aan de slag gaan met andere bezigheden. Ook heel chill dat je notificaties aan kan zetten waardoor je automatisch een bericht krijgt als er een nieuwe aflevering is.

Vergrendel je het scherm? Geen nood, de Podcast speelt namelijk gewoon door!


Manier 2: Pocketcast voor Android

Mocht je een Android apparaat hebben, dan kun je via de applicatie Pocket Casts ook de KWO Podcasts beluisteren. Dit werkt op bijna dezelfde manier als bij Apple, dus even samengevat: simpel en gebruiksvriendelijk! Mocht je de app nog niet hebben gedownload, klik dan HIER om dat alsnog te doen.

Heb je Android? Werp dan eens een blik op de App Pocket Casts.

Manier 3: KWO & YouTube

Uiteraard delen we de KWO Podcasts via de website en ons YouTube kanaal. Op de website is er een speciaal tabje voor aangemaakt, klik hier. Op YouTube kun je de Podcasts vinden door ze in de zoekbalk te typen, klik hier. Super simpel!

Uiteraard beluister je de Podcasts via de website en ons YouTube kanaal.


Manier 4: Soundcloud

Soundcloud zal bij de meeste karpervissers ook wel bekend in de oren klinken. Dit is een platform waar muzikanten zelf muziek en Podcasts kunnen delen. Via onze eigen pagina, die je kunt vinden door te zoeken op ‘KWO Podcast‘, kun je de diverse afleveringen aanzetten en beluisteren.

Soundcloud zal bij de meeste karpervissers ook wel bekend in de oren klinken.

Het voordeel van Soundcloud is dat het letterlijk ‘Plug and Play’ is. Je kunt dus ook je device vergrendelen, terwijl Soundcloud de Podcast nog steeds afspeelt. Zo kun je op je gemak luisteren, terwijl je ondertussen de was doet, het vuilnis buiten zet of rustig aan de waterkant zit!

Via Soundcloud kun je uiterst eenvoudig de KWO Podcasts beluisteren.


Als je feedback hebt op de KWO Podcast horen wij dat graag. Wil je andere vragen horen, onderwerpen bespreken of het tips voor vissers die we moeten spreken. Mail JB op jos@karperwereld.nl!

Dusss, het mag duidelijk zijn dat je tijdens je eerstvolgende rit in de auto, het OV of een rit op de fiets een kakelverse KWO Podcast aan hebt staan. Met de bovenstaande manieren kan het in ieder geval niet meer mis gaan! 😉

KWO Redactie

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook