KWO Product Buzzz – December Deel 2

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – December Deel 2

Time flies! Kerst is weer achter de rug en nog één nachtje slapen en 2017 zit er weer op! Het was weer een mooi jaar, waarvan wij ontzettend hebben genoten. Het jaar is echter nog niet om en afgelopen dagen waren er nog vele vissers aan de waterkant te vinden die zichzelf klaarstoomden voor nog één laatste vangst in 2017. Ter motivatie check je in deze laatste KWO Product Buzzz (van 2017) dan ook weer een hoop nieuwtjes, acties en toffe producten van onze partners. Dit maal met o.a. input van Fox, PB Products, Pro Line en The Carp Specialist!

" Nog één nachtje slapen en 2017 zit er weer op! "

Over enkele tientallen uren breekt 2018 aan! Ga jij jezelf nog belonen met één laatste wintervangst? (foto: Wilco Gerrits)


Fijne jaarwisseling gewenst namens het KWO Team

We willen deze laatste editie van Product Buzzz beginnen met jullie alvast een hele prettige jaarwisseling te wensen! 2017 was voor ons een mooi jaar, waarin we met KWO flink zijn gegroeid en dat komt mede dankzij jullie. Ook in het nieuwe jaar staan er weer een hoop mooie projecten op de planning, dus blijf onze site zeker bezoeken! Pas op met vuurwerk, want een karper drillen zonder vingertjes gaat erg lastig worden… 😉

" Tot in 2018! "

Namens het gehele KWO Team wensen we jullie alvast een goede jaarwisseling toe! Foto: Willem Kwinten.


Video: Winterstekken zoeken met de Deeper Pro+

Nu de winter in volle gang is, liggen de karpers vaak gegroepeerd op kleinere gedeeltes van het water. Het is nu dan ook nóg belangrijker om de juiste stekken te bevissen. Het vinden van hotspots gaat een stuk makkelijker met de Deeper Pro+. Luuk Zomerhuis laat in deze video zien hoe hij deze handige gadget inzet bij het vinden van interessante plekken om zijn rigs te droppen. Wil je zelf een Deeper kopen? Surf dan naar: http://www.buydeeper.nl/


NASH Bank life Bivvy Heater

Handig voor in elke bivvy! De nieuwe Nash Bank life Bivvy heater. Bij het testen van deze bivvy heater (verwarming) is het opvallend hoe eenvoudig, maar effectief dit innovatieve verwarmingselement de complete bivvy opwarmt met slecht 5 waxinelichtjes. Met deze bivvy heater warmt de bivvy tot wel tien graden meer op, zonder gebruikt te maken van gevaarlijke gasflessen, benzine of andere licht ontvlambare producten.

Hiernaast is de Bivvy heather een milieuvriendelijke vorm van het verwarmen van de bivvy, wanneer de buitentemperatuur daalt. Je zult de heater zelf moeten ervaren om vervolgens perplex te staan hoeveel warmte er wordt geproduceerd. Door zijn matzwarte looks is het ook nog eens een zeer stijlvolle toevoeging aan de bivvy. Verder is de heater uitgerust met een gemakkelijke draaghendel en wordt geleverd met vijf waxinelichtjes. Deze branden ongeveer 5 tot 6 uur en geven dus gedurende de tijd warmte af.

Een handig product voor de komende wintermaanden.

De heater weegt nauwelijks een kilo en kent de afmetingen van slechts 16 bij 16 centimeter. Al met al een kleine toevoeging aan je visuitrusting met een groot comfort en sfeer!  Kortom, bekijk dit leuke product is bij jouw lokale Nash dealer!


Mark Hofman: Zoet aas? Live System van CC Moore!

MH vertelt: Vertrouwen is de belangrijkste pijler in mijn visserij. Als iets goed werkt, dan zal ik het niet snel aanpassen en durf ik er mee uit te pakken op tal van verschillende wateren. Aangezien aas een cruciaal onderdeel is van het succes wat je zult hebben, wil ik hier absoluut niet over twijfelen. Vandaar dat al jarenlang dezelfde boilies in mijn vistas zitten als ik weer op pad ga: de Live System bol van CC Moore! In onderstaande video check je waarom!


Upcoming: Carp Zwolle 2018

Je moet nog even geduld hebben, maar op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 openen vanaf 09:00 uur de deuren van de IJsselhallen in Zwolle zich weer voor de grootste, mooiste en meest gedenkwaardige karperbeurs van Europa. Een feest voor iedere karpervisser dat je niet mag missen!

" Een feest voor iedere karpervisser dat je niet mag missen! "

Tijdens Carp Zwolle 2018 heb je 20.000M2 de ruimte om je te verlekkeren aan de laatste nieuwtjes en kun je op je dooie gemak rond snuffelen om die ene scherpe deal te scoren. Daarnaast worden er weer verschillende lezingen gegeven en kun je overal advies inwinnen bij de professionals. Ook voor de jeugd wordt er weer meer dan genoeg georganiseerd, zodat er voor iedereen meer dan genoeg te beleven valt. Heb jij al zin in een dagje Carp Zwolle? Bekijk dan snel de trailer om alvast een beetje in de stemming te komen! Tot dan!


SALE in de KWO Webshop!

Hoewel kerst weer achter de rug is, is het in de KWO Webshop nog steeds een feestje! Onder het tablat ‘SALE‘ zijn namelijk weer een flink aantal gave kledingitems toegevoegd. Van Hoodies tot broeken en van dameskleding tot t-shirts: er is van alles toegevoegd (OP=OP). Klik op de button hieronder om de SALE pagina te bezoeken en grote kans dat er voor jou één of meerdere items tussen zitten!

Klik hier om alle SALE artikelen te bekijken!

Eén van de meest populaire items uit de webshop, de KWO Passion for Angling Hoodie, scoor je nu voor slechts €24,95! Is dat geen superdeal? Klik op de afbeelding om hem te bestellen!

De recent gereleasde KWO Space Grey Sweater bestel je nu voor net geen €30 piek! Klik op de afbeelding en scoor deze stijlvolle, kwalitatieve Sweater nu!

Ben je nog op zoek naar wat modieuze t-shirts voor het voorjaar? Dan is dit je kans om toe te slaan! Op de SALE pagina check je namelijk diverse exemplaren voor slechts een tientje per stuk!


Win vrijkaartjes voor Carp Zwolle

Onze vrienden van The Carp Specialist zijn komende editie van Carp Zwolle alweer voor de 14e keer van de partij. In de aanloop naar de beurs geven de mannen 10 vrijkaartjes weg. Wil jij kans maken? Vul dan op deze link jouw naam + e-mailadres in. Op 31 december worden de winnaars bekend gemaakt. Veel succes 🙂

Win tickets voor Carp Zwolle

https://www.youtube.com/watch?v=4-j-JcuHfPs

En er is nog meer nieuws van The Carp Specialist. Zij zijn namelijk de e-ticketsponsor van de 2018 editie van Carp Zwolle. Om dit te vieren worden er onder de e-tickethouders 3 fantastische karpervisvakanties verloot. De bestemmingen zijn: Merenye in Hongarije en de Franse wateren Etang des Châteliers en Iktus Ruffaud. Kortom, nóg een goede reden om nu al je tickets te bestellen!

Een prachtige Hongaarse rijenkarper van het water Merenye


Meld je nu aan voor The Syndicate van Fox!

Wie de Engelse grootmacht Fox op de voet volgt, heeft vast wel eens gehoord van ‘The Syndicate‘. Om de reden dat het in Engeland een daverend succes is, wordt dit nu ook in de Benelux geïntroduceerd. Deze afgezonderde pagina op de website is alleen toegankelijk nadat je je hebt geregistreerd, waarna je als eerste op de hoogte bent van nieuwe, exclusieve artikelen, competities en ook bekijk je als eerste de nieuwste video’s! Super tof dus!

" Wie de Engelse grootmacht Fox op de voet volgt, heeft vast wel eens gehoord van ‘The Syndicate’. "

Meld je nu aan voor The Syndicate en word als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en exclusieve content.

Bij Fox realiseren ze dat je niet altijd vis kunt vangen, maar ze willen je wel graag laten profiteren van de jarenlange ervaring van haar consultants, om je de beste kansen op succes te bieden! En als je onverhoopt toch nog niets vangt, dan kun je rekenen op tof vermaak, zowel thuis als aan de waterkant. Klik dus snel op de button hieronder om je aan te melden en check ook de instructievideo met nadere informatie.

Meld je nu aan voor The Syndicate


Lowrance uitverkoop bij Roven.nl

De mannen van Fish Inn Hengelsport hebben naast hun karpershop ook een uitgebreide webwinkel voor de roofvisser, Roven.nl. Om het jaar op een knallende manier af te sluiten, scoor je in deze shop momenteel wel heel voordelig een nieuwe Lowrance Hook dieptemeter. Alle Lowrance Hook visvinders zijn flink in prijs verlaagd, waardoor je nu voor slechts €114,95 al een Lowrance Hook 3 aanschaft. Deze dieptemeter is perfect voor de visser die een beperkt budget heeft, maar wel een fishfinder van de bovenste plank wilt!

Klik op de afbeelding om de Lowrance Hook 3 te bestellen.

Heb je meer belang bij een groter scherm, dan zijn de toestellen uit de Lowrance Hook 4 en 5 serie meer geschikt voor jou. De Hook 4 is uitgerust met de meest uitgebreide functies, waardoor je met deze dieptemeter dan ook elke uitdaging aankan. Deze fishfinder scoor je nu voor maar €139,95. Wil je echter het top of the bill model van Lowrance met nóg meer functies, de Hook 5, dan hebben de mannen van Fish Inn goed nieuws, want ook deze ‘kaartplotter’ (met downscan) scoor je nu voor slechts €429,95!

Klik op de afbeelding om de Lowrance Hook 4 te bestellen.

Klik op de afbeelding om de Lowrance Hook 5 te bestellen.

Zoals je dus kunt zien is er voor elk budget een geschikte fishfinder te vinden in het Lowrance assortiment. Wil je meer info over de verschillende modellen? Bezoek dan de webshop, klik hier. Like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van toekomstige acties!


Nieuwe producten van PB Products

Achter de schermen hebben de mannen van PB Products hard gewerkt om weer een flinke reeks nieuwe producten op de markt te brengen in 2018. Onder andere nieuwe leaders, nieuwe swivels voor de Chod- en de Ronnie-rig, diverse nieuwe hoofdlijnen en een flink aantal ready made rigs zullen komend jaar hun weg naar de winkelschappen vinden. Hieronder nemen we alvast een kijkje naar wat nieuwe producten!

Clear Skater

Nieuw voor 2018 is de Clear Skater nylon hoofdlijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de oppervlakte, zig én penvissers onder ons. Clear Skater is zeer transparant, waardoor de lijn beter gecamoufleerd is dan een standaard hoofdlijn en de vissen minder snel onraad ruiken. De lijn is verkrijgbaar in drie diameters: 0,20mm, 0,25mm en 0,30mm op spoelen van 100 meter. De actieve visser zal deze lijn weten te waarderen!

Chod- en Ronnie rigs

Naast de ready made Chod Rigs (die in een nieuwe verpakking zitten om de juiste curve te behouden) komt PB Products ook met ready made Ronnie Rigs. Deze rigs zijn voorzien van een KD Curved haak, een Ring Bait swivel en zijn gemonteerd op de nieuwe Ring Speed swivel. Met deze kant-en-klare rigs kun je meteen aan de slag! De ready made Ronnie Rigs zijn per twee verpakt en verkrijgbaar in haakmaat vier en zes.

Verhuizing en nieuwe showrooms

Tot slot kunnen we nog mededelen dat PB Products gaat verhuizen! Het afgelopen jaar is het merk flink gegroeid en het huidige pand voldoet niet meer aan de eisen. De nieuwe vestiging bevind zich in Gorredijk (net onder Heerenveen). Naast dat het pand een kantoorfunctie heeft, is er ook een grote showroom waar alle producten van PB Products te vinden zijn. Behalve het grote pand in Gorredijk komt er nog een tweede showroom in Weurt (nabij Nijmegen). Ook hier kun je het volledige assortiment uitgebreid bekijken!

Het nieuwe pand is er klaar voor!


Nieuw van Strategy: de GTR-X molen

Voor de Nederlandse firma Strategy was 2017 een jaar vol innovaties, nieuwe producten en andere positieve berichten. Om dit succesvolle jaar dan ook in stijl af te sluiten, lanceren de mannen de nieuwe GTR-X molen. Dit is een klassieke, matzwarte molen met een grote lijncapaciteit, perfect dus voor ‘allround’ gebruik op alle afstanden.

De GTR-X big-pit molen is de nieuwste aanwinst in het Strategy assortiment.

De uniek ontworpen spoelknop met ‘Semi Quick Drag’ instelling zorgt ervoor dat de slip uiterst nauwkeurig in te stellen is. Daarnaast biedt de hoge inhaalsnelheid, maar liefst 96cm per rotatieslag, de mogelijkheid om ook op lange afstand te vissen. Ook in andere situaties waarin er snel lijn gewonnen dient te worden, zoals bij de obstakelvisserij, is deze hoge inhaalsnelheid een enorm voordeel! Kortom; met de GTR-X heb je een lust voor het oog en een ‘powerhouse’ in je handen.

" Met de GTR-X heb je een lust voor het oog en een ‘powerhouse’ in je handen. "

De GTR-X is perfect voor de visserij op zowel korte als lange afstanden, omdat de molen een enorm grote inhaalsnelheid heeft.

De adviesverkoopprijs van de molen bedraagt €109,95 en je checkt hem binnenkort bij jouw lokale Strategy dealer! Meer info over de molen bekijk je op de website en de Facebookpagina.


Nieuw: de Xtra Range Pop-ups van Martin SB

Na een lange testperiode komt Martin SB met een fraaie nieuwe pop-up range, genaamd de ‘Xtra Range’. In deze range vind je zes verschillende smaken die in het verleden hun vangkracht hebben bewezen. Tijdens de testfase zijn de teamleden laaiend enthousiast geraakt over deze nieuwe range. Waar dat door komt? Dat lees je hieronder!

" Tijdens de testfase zijn de teamleden laaiend enthousiast geraakt over deze nieuwe range. "

Martin SB aan het woord: Na bijna twee jaar van testen en finetunen introduceert Martin SB op Carp Zwolle met trots een nieuw kwaliteitsproduct. De Xtra Range popups zijn geheel vernieuwd en worden aangeboden in potjes van 50 gram, met daarin 50% foodbait-popups en 50% fluor popups in 15mm.

De Xtra Range heeft al diverse prachtige vissen op de kant gebracht!

De foodbait-popups zitten ramvol met wateroplosbare ingrediënten en wasemen gedurende zeer lange tijd uit. Daarnaast hebben ze een perfect drijfvermogen, behouden lange tijd de geur en wasemen zeer goed uit. De nieuwe Xtra Range popups zijn te verkrijgen in zes bewezen smaken:

  • Forest Fruits
  • Garlic & Robin Red
  • Instant 8

  • Monster Crab & Aminol
  • SWEET 17
  • Krill & Liver

De Martin SB Xtra Range popups worden tijdens Carp Zwolle gepresenteerd. Duurt je dat te lang? Surf dan naar: www.martinsb.com voor meer informatie! Pre-orderen kan ook, stuur hiervoor een mailtje naar: contact@martinsb.com.


Scoor ‘em nu: de KWO 2018 Kalender

Hij is er weer: de welbekende KWO Kalender! Ook de 2018 versie is weer gevuld met maar liefst 13 ‘carpy pics’ en daarnaast is deze gebundelde kalender ook nog eens functioneel. Het selecteren van de foto’s was geen eenvoudige (maar wel een hele leuke) taak. We zijn dan ook trots op het eindresultaat en weten één ding zeker: dit is dé must-have voor de karpervisser!

Klik hier om de kalender te bestellen in de webshop!


Knallend het jaar uit met Carplevel

De Belgische karperspeciaalzaak Carplevel is continu bezig met het uitbereiden en verbeteren van het productassortiment. Afgelopen weken zijn er daarom wederom enkele leuke acties en nieuwe producten verschenen in de schappen van deze winkel in Heusden-Zolder. Hieronder nemen we de nieuwtjes kort met je door:

De Singlez van Korda deden al vele karpervissers verbazen en het kon dan ook niet uitblijven dat er een zwarte versie van deze steunen verscheen, de Black Singlez. De mannen van Carplevel hebben alle componenten voor zowel 2- als 3-rod set-ups rijkelijk op voorraad, dus kom zeker even langs!

Ben jij nog op zoek naar een setje nieuwe molens voor 2018? Bij Carplevel scoor je de populaire Daiwa Crosscast black molens nu voor €89,95 per stuk in plaats van €139,-. Wanneer je 3 stuks van deze fraai ogende molens aanschaft, dan kosten ze slechts €79,95 per stuk. Dat is nog eens een deal!

Ook voor een compleet assortiment aan JRC Defender luggage bezoek je de winkel in Heusden-Zolder. Van accessoire bags tot aan caryals: de range is enorm!

Is je interesse door één of meerdere van deze deals gewekt? Wacht dan niet langer en breng snel een bezoek aan Carplevel. Je vindt de mannen op de Beringersteenweg 108 in Heusden-Zolder, België. Bezoek voor meer informatie de website en Facebookpagina.


Dit was de aller, allerlaatste KWO Product Buzzz van 2017. We hopen dat jullie de afgelopen 24 edities interessant hebben gevonden en uitkijken naar meer. Over een goede twee weken zijn we uiteraard weer terug met de nieuwste producten en beste acties in een kakelverse Buzzz. Voor nu rest ons niet anders dan jullie het volgende te wensen: 

Alvast een goede jaarwisseling en al het beste voor 2017  🙂

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl