KWO Product Buzzz – December – Deel 2

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – December – Deel 2

Allright, let’s go! Alweer de laatste KWO Product Buzzz van 2018! Waarschijnlijk zit je lekker te chillen thuis deze laatste week van het jaar. Tussen de oliebollen, appelflappen, kerstbomen, Engelse voetbalwedstrijden en strijkers door knallen wij nog even het laatste karper (product)nieuws uit het wereldje het web op.

Combineer jij het karpervissen nog met de feestdagen? 😉

Ook in deze editie weer de laatste ontwikkelingen van onder andere Nash, Korda, RCG, The Carp Specialist, Carp Zwolle, PB Products en nog veel meer….. Lees snel verder en zorg ervoor dat ook jij weer helemaal op de hoogte bent!


Bedankt allemaal & op naar een fantastisch 2019

Wauw, het jaar is werkelijk voorbij gevlogen en wát was 2018 gaaf! We hebben honderden artikelen op KWO geplaatst, tientallen video’s gemaakt, we waren present op beurzen, de eerste KWO in Action Day was een feit en zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opsommen van vette gebeurtenissen!

De eerste KWO In Action Day was een groot succes. In mei 2019 zal de nieuwe editie georganiseerd worden!

Dit alles zou nooit mogelijk zijn geweest zonder jullie steun! Grote dank dan ook aan de members, auteurs, partners en alle lezers/kijkers! Wij gaan, samen met het complete team dat KWO draaiende houdt, ook in 2019 weer VOLGAS geven om KWO en de KWO Community nóg leuker te maken!

Hopelijk hebben jullie een fijne kerst gehad en namens het complete team wensen we jullie alvast een goede jaarwisseling! Uiteraard hopen we dat 2019 ook voor jou GEWELDIG gaat worden! Nogmaals dank & stay tuned (want er komt potverdikkeme veel moois aan)  😉


Upcoming: Carp Zwolle 2019

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat CARP ZWOLLE op 1 februari 2019 voor de 25e keer haar deuren opent. In die 25 jaar is deze karperbeurs uitgegroeid tot de grootste van Europa. Zo ontvangt CARP ZWOLLE jaarlijks meer dan 16.000 bezoekers uit meer dan 35 verschillende landen. Alle reden voor een feestje, vind je niet? Een feestje waar jij als karpervisser niet mag ontbreken!

Op 1 februari 2019 opent Carp Zwolle haar deuren stipt om 09:00!

Op 1, 2 en 3 februari openen de deuren van de IJsselhallen zich voor drie dagen lang karpergeweld. Verdeeld over 20.000 vierkante meter vind je meer dan 140 verschillende stands. Stands van zowel de grootste als de kleinste merken. Aan deze stands kun je je laten adviseren door professionele karpervissers en kun je je verlekkeren aan al de nieuwste producten uit ‘karperland’. Natuurlijk worden er ook dit jaar weer meerdere lezingen verzorgd en kun je profiteren van de vele aanbiedingen die te vinden zijn op de beursvloer. Zoals altijd is er ook dit jaar weer meer dan genoeg te doen voor jong en oud.

Op diverse stands krijg je de beste tips & tricks!

Vanwege het 25 jarig bestaan van CARP ZWOLLE zullen ze alle zeilen bijzetten om er een spetterend feest van te maken. Denk aan verschillende activiteiten, scherpe aanbiedingen en leuke acties. Het moet een feestje worden dat je niet snel zult vergeten. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent en bestel alvast je kaarten online. Niet alleen betaal je dan minder voor je entree, maar je profiteert ook van de vele voordelen van een e-ticket.

Klik hier voor alle voordelen!

" Win één van de drie karpervisvakanties aangeboden door The Carp Specialist! "

CARP ZWOLLE 2019 vind plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari van 09:00 tot 17:00 uur. Zondag 3 februari openen ze ook om 09:00 uur maar sluiten ze een uurtje eerder, namelijk om 16:00. Ga je met de auto, dan kun je voor de deur parkeren. Hiervoor koop je een parkeerkaart bij de IJsselhallen. Deze kost je 10 euro voor de hele dag.

Struin over de beurs en jaag de beste koopjes na 😉

KOOP HIER JE CARP ZWOLLE TICKET

Op de website van Carp Zwolle check je alle info over de beurs. Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!


Nieuws van Nash: uitbreiding Citruz range!

De Citruz boilies van NashBait zijn de laatste jaren enorm populair geworden onder een groot deel van de karpervissers en met name voor in de koudere maanden. Dat is natuurlijk niet voor niets, want deze fruitige boilies en pop-ups lijken het overal goed te doen en hebben al veel vissers prachtige karpers opgeleverd. Goed nieuws voor de liefhebbers van de Citruz aasjes, want de range is nu uitgebreid met nog meer prachtige producten!

Er zijn Cultured Pop-Ups, de Citruz boilies zijn nu ook verkrijgbaar in het wit, er komt een speciale Citruz pellet doordrenkt met de bekende liquids uit deze range en er is een Spod Syrup.

Zoals je ziet zijn er enkele zeer interessante producten toegevoegd aan deze toprange en daarmee is hij nu nog veelzijdiger geworden. Ben je nog op zoek naar een (instant) aas voor de koudere maanden? Geef de Citruz zeker een kans, de karpers zijn je dankbaar. Later meer op KWO in een uitgebreide advertorial over deze uitbreiding van het assortiment.


Shimano videotip: 24 uur met Alijn Danau

De meest aangeklikte KWO update van afgelopen week was toch wel de 24 uur’s sessie die Michiel viste met de Belgische legende Alijn Danau. Op een taai syndicaat wordt een nachtje gedaan en de Shimano consultant weet zelfs meerdere karpers in het net te loodsen. Daarnaast geeft hij enkele nuttige tips en inzichten over zijn jarenlange zoektocht naar de grootste karpers van Europa. #targetvissen


Etang de Vaise van The Carp Specialist klaar voor 2019

De bestemming Etang de Vaise van The Carp Specialist is helemaal klaar voor 2019. Onlangs is er door de eigenaar nieuwe vis op gezet. Hieronder een tweetal foto’s van de vissen die er uitgezet zijn. Op DEZE pagina vind je alle info over dit water op de site van The Carp Specialist.

Op Etang de Vaise zwemmen inmiddels…

…pareltjes van koikarpers in diverse kleuren!

Bekijk ook eens de BTW Revealed over deze bestemming op KWO. Die lees je HIER.


Pin je rig op de bodem met de Contra-liners van PB Products

De Contra-liners zijn handige tungsten ‘loodjes’ die je op je rig kunt schuiven. Dit heeft twee voordelen: de onderlijn zal altijd op de bodem liggen en je haak zal beter indraaien in de onderlip. Dit product van PB Products is verkrijgbaar in 1, 2 en 3 gram. Voor meer info check je de website.


Korda is op zoek naar winterhelden!

Elk jaar zien wij, als de klok verzet is, de oevers van zelfs de mooiste karperwateren een stuk rustiger worden. En dat terwijl je warm aangekleed nog heerlijk kan vertoeven met de kans op prachtige winterkarpers. Om mooie wintervangsten te delen en andere te enthousiasmeren heeft Korda een #WINTERHERO actie opgezet.

In de winter kan je nog prima karper vangen

Elke week maak je hierbij kans op een mooie gelimiteerde prijs met daarbij op het einde van de winter ook nog een een vistrip met Kevin Diederen plus een extra Korda goodie bag plus een assortiment aasjes uit de Mainline Baits range. Check de te winnen prijzen hieronder! Volg de Korda Benelux Facebook om de actie goed in de smiezen te houden.

Wil jij ook kans maken om Korda’s Winterhero van de week te worden? Blijf dan vooral foto’s insturen, want de gehele winter loopt deze actie door! Je kunt meedoen door je foto’s te uploaden op Facebook of Instagram, voorzien van de #WINTERHERO. Het Korda team kiest iedere week een winnaar uit. Succes!

Kevin begon de winter goed met deze donkere schub!

Overigens heeft Korda flink wat nieuwe kleding op de markt gebracht zodat jij warm blijft aan de waterkant. Check de items in dit persbericht op KWO!


Video: KWO op bezoek bij VISDEAL

Het is alweer 4 jaar geleden dat Michiel een bezoekje bracht aan Visdeal.nl. Het werd dus wel weer eens tijd om bij deze snel groeiende firma binnen te stappen. Visdeal heeft de afgelopen jaren een heuse metamorfose ondergaan en is anno 2018 actief in 6 landen en inmiddels hebben meer dan 360.000 vissers zich ingeschreven voor de nieuwsbrief! Jij nog niet? Regel het hierrr.

Het team anno 2018: een groep gemotiveerde vissers die voor jou klaarstaan!

Ondanks dat het aantal werknemers is verdriedubbeld en er dagelijks honderden pakketjes verstuurt worden is de kernactiviteit van Visdeal hetzelfde gebleven: de beste deals voor vissers regelen en aanbieden via hun website.

Het magazijntje is in 4 jaar verandert in een gigantisch pakhuis met duizenden producten.

Overigens is er in dit concept wél een wijziging te bespeuren. Eentje waarvan wij denken dat veel karpervissers het een positieve koers vinden. Visdeal is zich namelijk meer aan het richten op de topmerken. Denk aan Taska, Rod Hutchinson, Nash, Fox, Sonik en nog vele andere bekende firma’s! Meer weetjes en een tour door het bedrijf krijg je hieronder door het bekijken van de video!

Kortom, snuffel eens rond op Visdeal.nl en vergeet niet jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief!


Scoor nu een winterpas voor De Koperen Plas

Jullie hebben vast wel eens van het Nederlandse betaalwater De Koperen Plas gehoord. Dankzij de gunstige ligging en het mooie karperbestand is het een meer wat jaarlijks aan populariteit wint. Via The Carp Specialist kregen we het toffe nieuws binnen dat er een klein aantal Winterpassen uitgegeven worden.

De stekken op De Koperen Plas zijn ruim, voorzien van stroom en eerdere wintersessies bewezen al dat het vangen van een winterkarper hier zeker tot de mogelijkheid behoort.

In totaal worden er 50 Winterpassen beschikbaar gesteld waarmee je in de winterperiode de mogelijkheid hebt om tegen gereduceerd tarief op De Koperen Plas te vissen. De Winterpas heeft een waarde van €125,- en hiermee mag je 5 zelfgekozen nachten op het water vissen (deze nachten hoeven dus NIET aaneengesloten gevist te worden).

Reserveer hier jouw winterpas!

De voorwaarden zijn als volgt:

 • Deze pas geeft recht op 5 visnachten op De Koperen Plas in de winterperiode van 3 december 2018 t/m 1 april 2019.
 • Het is verplicht om telefonisch te reserveren voordat je naar De Koperen Plas afreist. Dit kan bij Bas via +31344664806, +31655688912 of info@thecarpspecialist.nl.
 • Deze pas is enkel geldig in de bovenstaand vermelde perioden.

Wil je 1 of meerdere Winterpassen te bestellen? Vul dan je bestelling in op dit formulier. Na ontvangst van je bestelling ontvang je een factuur waarin wij je verzoeken om binnen 7 dagen de betaling te voldoen. Pas na ontvangst van de betaling wordt de Winterpas per post naar je verstuurd. Let op: aangezien er slechts 50 Winterpassen beschikbaar zijn worden deze ‘first come, first serve’ verdeeld.

Reserveer hier jouw winterpas!


Milky Banana van Originals Boilies: “Het ultieme winteraas!”

Wil jij fanatiek doorvissen in de winter? Originals heeft speciaal voor deze visserij een winteraas ontworpen. Goed aas kan immers het verschil maken! Met dit uitgangspunt kreeg de Milky Banana Range recent zelfs een subtiele upgrade waardoor de boilie nog beter is geworden dan het al was. Volgens Originals is de Milky Banana dan ook “het ultieme winteraas”.

Originals vertelt: De basis voor dit unieke aas kent haar oorsprong in België. De Belgische aasmaker van Originals ontdekte ongeveer 15 jaar geleden de kracht van enkele esterflavours (flavours die extreem goed oplossen in koud water), gecombineerd met melkeiwitten en een uniek poederadditief Milk B. Het recept voor dit unieke winteraas bleef lange tijd geheim, totdat de aasmaker van Originals groen licht gaf voor de productie van de Milky Banana.

”De perfecte winterboilie”

Bekijk hier de Milky Banana range

En daarmee was de lancering van een perfecte winterboilie een feit. Door nieuwe inzichten en technieken zijn wij er in geslaagd om de instant vangkracht van deze boilie dit jaar nog beter te maken. Zo hebben we de wateroplosbaarheid verbeterd door een flinke verhoging van het percentage melkpoeders en door het toevoegen van een snelle wateroplosbaren suiker, is de smaak verbeterd en het aantal vitamines & mineralen in dit aas heeft een flinke boost gekregen.

We zijn er in geslaagd om de instant vangkracht nog beter te maken.

Het aas heeft een flinke boost gekregen!

Martin Post over de Milky Banana Range

Vertrouwen in je aas is tijdens de wintervisserij van cruciaal belang. Het geeft mij in ieder geval de rust en ruimte in m’n hoofd om nog beter na te denken over allesbeslissende zaken zoals bijvoorbeeld stekkeuze of het perfecte moment om toe te slaan.

De Milky Banana’s hebben mij al diverse wintervissen opgeleverd.

Ik ben daarom blij en trots dat de Milky Banana Range zo’n groot succes is. Steeds meer vissers weten dit speciale winteraas te waarderen en dat is niet voor niks. Toch kan het altijd beter, en mede door de feedback van andere vissers zijn we aan de slag gegaan om het aas nog beter af te stemmen op de visserij in koud water. Zo lanceerden we vorig najaar al de extreem populaire Quick Respons Pellets en dit jaar slaagden we er met nieuwe technieken en inzichten in om ook de boilie te verbeteren.

De oplosbaarheid onderwater is enorm verbeterd!

Vooral de wateroplosbaarheid en smaak zijn sterk verbeterd. Dit maakt het aas nog iets attractiever en dat vergroot de vangkracht in het koude water. Ik zal niet zeggen dat wintervissen ineens een fluitje van een cent is geworden, maar vertrouwen in goed aas wat is afgestemd op deze visserij maakt het leven van ons wintervissers wel weer iets gemakkelijker.

Vertrouwen in je aas, daar draait het om in de winter!

De Milky Banana Range bestaat uit Ready Made boilies, Pellets, Amino Boosters, High Concentrated Amino Triggers en Pop-ups. Speciaal voor deze wintereditie heeft Originals 12 mm boilies geproduceerd.

Bekijk hier de Milky Banana range


Daiwa GS 3000 & 4000 LTD nu leverbaar bij Carpcube!

Speciaalzaak Carpcube uit Brugge in Belgie heeft tof Daiwa nieuws. Het beste van twee werelden in één molen, modern met een Oldskool uitstraling. Nog net op tijd voor de feestdagen binnengekomen. Ben je op zoek naar de ideale pen/stalkmolen of voor onder je setje Dwarfs of Scopes, dan zijn deze molens zeker een goede optie en al helemaal voor deze prijs. De GS 3000 LTD is € 94,99 per stuk en de GS 4000 LTD is € 99,99 per stuk.

Check deze Daiwa GS 3000 en 4000 LTD’s bij Carpcube voor nog geen € 100,- per stuk!

Daarnaast heb wij een ruim aanbod Daiwa molens in ons assortiment, van de sublieme Basia 45 SLD QD tot de gunstig geprijsde Black Widow reeks. Je kan het allemaal vinden op DEZE PAGINA.

Bij ons is alles direct leverbaar en met de Cube Membercard scoor je ook nog een 10% korting tot en met 28 februari 2019!


Mark Pitchers’ winterse Live System boilie

Mark Pitchers aka Mr That’s Carpy himself is fan van CC Moore’s Live System boilies in de winter, zoveel is zeker. Die tweakt hij graag naar eigen goeddunken. Zijn werkwijze is simpel en kan iedereen gewoon thuis voorbereiden een paar dagen voordat je erop uit gaat voor een winterse sessie!

Met de Live System ben je gegarandeerd van een legendarisch aasje van superieure kwaliteit!

Mark’s werkwijze:

1 Neem een zak Live System boilies uit de vriezer, of ready mades. Kies zelf de gewenste maat, Mark gebruikt in de winter graag de 15mm versie.
2 Doe ze in een emmer en giet er een fles bronwater over.
3 Vervolgens open je een blikje Condensed Milk (te vinden bij de melkproducten in de supermarkt) en soak je ook dat over je boilies.
4 Gevolgd door een halve fles van CC Moore’s unieke Amino Blend 365.
5 Laat nu 24u rusten en soaken.
6 De volgende dag giet het vocht af. Als extraatje kan je het vocht bewaren en eventueel over zijn stek uitgieten indien mogelijk (vissen in het kantje of met (voer)boot).
7 Grijp nu een hand Roasted Peanut Meal en strooi over het aas.
8 Goed schudden zodat iedere boilie er goed mee plakt.
9 Het eindresultaat is onweerstaanbaar en leverde Mark al talloze karpers op.

Zelf proberen? Check onderstaand filmpje:


De Fox Carp Winter Suits weer ruim op voorraad bij Fish Inn in Venlo

Wil je de hele winter er weer warmpjes bij zitten aan de waterkant dan gaat dit warmtepak je hier zeker bij helpen. Vele uren zullen in de bivy doorgebracht worden in de winter maar als je dan een run krijgt zal je weinig van het koude weer mee krijgen in dit warmtepak. Daarnaast is dit pak nog eens zeer gunstig geprijsd, het kost namelijk slechts €149,95!

Wapen je tegen de kou tijdens de winterse sessies met dit scherp geprijsde FOX warmtepak!

Dit is een 2-delig warmtepak dat je warm houdt bij wind, kou en regen. Zelfs in de meest stormachtige dagen biedt dit thermopak optimale bescherming. De broek van het Fox carp winterpak is van het type bib & brace dit zorgt ervoor dat tocht geen enkele kans krijgt om naar binnen te gaan. Klik hierrr om het pak te bestellen.


NIEUW! RCG Alpha 2 – two man tent

Op Carp Zwolle 2019 zullen nieuwe tenten gelanceerd worden van RCG Carp Gear. Dus kom zeker langs op de Raptor (RCG Carp Gear) stand nr. 508 in hal 5!

Eén daarvan is de Alpha 2: De RCG Alpha 2 is een lichtdichte, mooi afgewerkte two man tent gemaakt van 10.000 HH waterdicht (300D) materiaal. De volledig uitritsbare voorkant kan in diverse configuraties opgesteld worden: Volledig dicht, deur met raam of volledig/gedeeltelijk met muggengaas. De achterkant en zijkanten zijn voorzien van een ventilatiemogelijkheid. De tent wordt geleverd incl. een uitneembare binnentent.

 Alle accessoires zijn standaard inbegrepen, zelfs een hamer is inbegrepen! Prijs € 449,-

De RCG Alpha 2 zal op Carp Zwolle 2019 voor het eerst te zien zijn op de stand van Raptor!

Optionele extended wrap voor nóg meer ruimte € 229,-

.

Kenmerken:

– 4 rib ontwerp
– Tension straps
– “Letterbox” deur
– Geïntegreerd muggengaas
– Sterke aluminium stokken
– Heavy duty grondzeil
– Rodstraps aan beide zijkanten voor 2 hengels
– Rodstrap balk aan weerszijden van de tent
– Sterke opbergtas
– Heavy duty haringen inclusief rubberen hamer
– Afmetingen: 295 x 300 x 162cm
– Gewicht 20kg voor de tent met binnentent en 2,5kg voor het grondzeil

De RCG Alpha 2 is op diverse manier in te zetten!

Kun je niet wachten tot Carp Zwolle? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze vernieuwde showroom via www.raptorboats.nl of stuur een e-mail naar info@raptorboats.nl


Carplevel heeft de Penn Affinity molens weer op voorraad en tipt de cadeaubon voor de feestdagen

Carplevel aan het woord: De bekende Penn Affinity 7000 en 8000 molens zijn vanaf nu weer voorradig bij ons en dit voor een zeer schappelijke prijs. 
Met de Conflict heeft Penn ook een nieuwe molen uitgebracht. 
De Conflict is geïntroduceerd in een duurdere prijsklasse dan de Affinity’s. 
In deze reeks hebben wij de Conflict LC 6000 EU op voorraad.

De Penn Conflict LC 6000 EU is ook op voorraad bij Carplevel in Heusden-Zolder!

Dit zijn alvast enkele eigenschappen:

Gewicht : 525Gr
Kogellagers : 7+1
Ratio : 4.8:1
Mono : 0.31mm/450m , 0.36mm/335m

Cadeautip:
Met de eindejaars periode in volle gang is ook het moment van de cadeaubonnen weer daar. 
Bij ons is het bedrag van de cadeaubonnen zelf te bepalen. 
Indien gewenst kunnen deze per post bezorgd worden.

Altijd leuk een cadeaubon voor een visser!


Keep ya head warm met deze nieuwe FOX mutsen

het is volop winter, de eerste foto’s met sneeuwkarpers zijn voorbij gekomen op de diverse social media. Dus wie erop uitgaat om te proberen een visje te vangen kan zich maar beter warm aankleden. Een zeer belangrijk item daarbij is een warme muts; de meeste warmte verlaat ons lichaam immers via het hoofd! En liefst wil je diezelfde muts natuurlijk ook dragen bij bijvoorbeeld een sneeuwballengevecht of het bezoeken van een kerstmarkt, Fox voorziet hierin met vier nieuwe modellen.

De eerste is een Beanie en de tweede een (nog dikker gevoerde) Bobble muts, beide met een buitenkant van 100% acryl en een warme fleece voering van 100% polyester. Deze twee modellen zijn dan beide weer verkrijgbaar in de kleuren Black & Orange en Green & Silver. Allen zijn nu verkrijgbaar bij de Fox dealer, om warm en stijlvol die koude periode door te komen.


Vacature bij Korda

Naast de toffe Winterhero actie heeft Korda nog meer nieuws: ze zijn namelijk op zoek naar een Visual Merchandiser! Als Visual merchandiser ben je verantwoordelijk voor het inrichten van winkeldisplays voor de merken Korda, Guru,  Mainline en Delkim. Daarnaast zorg je er voor dat de algemene presentatie van deze merken voldoet aan de maatstaven van Korda Europe BV. Je draagt zorg voor het opbouwen, verzorgen en inrichten van de winkelstellingen van de merken van Korda Europe BV. Daarnaast zul je pro-actief contact hebben met winkeliers en incidenteel orders schrijven. Je draagt de filosofie van Korda Europe BV uit en zit graag op de weg!

Zie jij deze functie wel zitten? Wacht dan niet te lang en reageer nu!

Spreekt dat je aan? Lees dan snel verder. 

Werkzaamheden en benodigde vaardigheden:

 • Je werkzaamheden bestaan uit het opbouwen en inrichten van winkelstellingen bij klanten in Nederland, België en Duitsland
 • Je hebt een oog voor het optimaliseren van de algemene presentatie en branding van onze merken bij onze klanten
 • Flexibiliteit is een vereiste, je zult veel onderweg zijn (4 dagen per week) in Nederland, België en Duitsland
 • Je denkt oplossingsgericht en je kunt omgaan met eventuele onverwachte en onvoorziene omstandigheden
 • Je bent de Nederlandse en Duitse taal mondeling machtig
 • Je bent communicatief vaardig
 • Karpervissen als hobby is een pré
 • Woonachtig regio (Belgisch) Limburg
 • In bezit van Rijbewijs B

Bij Korda werk je in een gepassioneerd team van vissers!

Wat bieden wij?
– De kans van je leven om als gepassioneerd visual merchandiser en visser een droombaan te vervullen.
– Je zult deel uitmaken van een gepassioneerd team in een inspirerende werkomgeving.
– Marktconform salaris op basis van ervaring. Pakket, inclusief auto (bestelbus), laptop, telefoon en andere werk gerelateerde apparatuur.

Als je deze vaardigheden bezit, dan willen we graag van je horen! Stuur een email naar: info@korda-eu.com met een inspirerende begeleidende brief en CV, onder vermelding van sollicitatie Visual Merchandiser.


RM-Tec: Een blik op de end-tackle range van RidgeMonkey

Ook op het gebied van end-tackle ben je bij RidgeMonkey aan het juiste adres. De RM-Tec range staat bol van de kwalitatieve end-tackle producten die je nooit in de steek zullen laten. Van leaders tot haken, en van bait screws tot swivels; alle onmisbare producten voor je laatste meter zitten in de range. In deze update zetten we een aantal items in de spotlights!

Onderlijnmaterialen

RidgeMonkey aan het woord: De RM-Tec range bevat 6 verschillende soorten onderlijnmateriaal. Twee varianten hiervan zijn gecoat materiaal (soft & stiff). De Soft Coated Hooklink volgt perfect de contouren van de bodem, maar bevat nog wel de anti-tangle eigenschappen. De Stiff Coated hooklink is ideaal om te gebruiken op een harde, schone bodem. De rig strekt zich perfect uit voordat het geheel is geland, en ook dit materiaal gooi je niet snel in de knoop.

Er is ook een ‘soft’ variant in de RM-Tec range.

Andere onderlijnmaterialen uit de range zijn een Soft Braid Hooklink, een Chod/Stiff rig hooklink, een lead-free hooklink en een fluorocarbon hooklink. In onderstaande video bespreekt Max Cottis de diverse onderlijnmaterialen:

Meer over deze range check je in deze advertorial op KWO.


Zo, als het goed is kunnen jullie nu weer even vooruit! Niet getreurd, over 2 weken zijn we uiteraard terug met een nieuwe KWO Product Buzzz! In de tussentijd kun je nog even spieken naar de eerste Product Buzzz van december. Ook deze stond boordevol strakke nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl