KWO Product Buzzz – Februari Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – Februari Deel 1

Het is inmiddels weer februari en nu een geslaagde editie van Carp Zwolle weer achter de rug is zijn de oevers van de wateren in de Benelux weer druk bezet met karpervissers. Om je nog meer viskriebels te geven gaan we in deze nieuwe editie van KWO Product Buzzz wederom een blik werpen op de vele nieuwtjes, acties en soortgelijke zaken van onze partners. Dit keer met o.a. nieuws van Global Fishing, Nash, The Carp Specialist en meer!

Carp Zwolle was weer FANTASTISCH! Klik op de foto om een uitgebreid fotoverslag van Willem Kwinten te bekijken.


100 prijzen in de KWO Mega Winactie

Over een paar dagen gaan we 100 KWO’ers blij maken met een vette prijs! Met €11.050,- in waarde is dit de grootste actie die we OOIT op KWO gedaan hebben! Check hieronder wat je kunt winnen en HOE je (extra) kans maakt tijdens de grote LIVE trekking op woensdag 21 februari…

Hoe kun je winnen?

Laten we beginnen met het belangrijkste… namelijk hoe ook jij kans kunt maken! Simpeler wordt het niet: het enige wat je hoeft te hebben is een KWO Membership. Je hoeft niks te delen, te liken of te beantwoorden. Nee, je hoeft alleen maar een KWO Jaar of Maand Membership te hebben. Heb je deze nog niet? Twijfel niet langer en meld je nu aan vanaf €4,95. Je krijgt dan direct toegang tot alle video’s, artikelen en prijzen van de KWO Community!

Tussen de prijzen bevinden zich onder andere beetmelders, een voerboot én een bivvy!

Activeer hier je KWO Membrship & maak direct kans

Als je al KWO Member bent, of als je zometeen je KWO Membership afsluit, kun je jouw eigen kansen vergroten. Als er namelijk vismaten via jou KWO Member worden gaat jouw naam extra de pot in. Lees hier de 3 SIMPELE STAPPEN om meer kans te maken.

Je hebt tot woensdag 21 februari 19.00 uur om je KWO Membership af te sluiten voor deze actie! Lees HIER de opsomming met alle 100 prijzen (van een voerboot tot een rubberboot en van een bazige tent tot hengels van €1050,-)!


Scoor je favoriete Mainline High Impact boilies nu in 3kg verpakkingen!

Mainline vertelt: De High Impact boilierange van het Engelse Mainline Baits is ontstaan na een lange research en ontwikkelingsperiode. Het uiteindelijke resultaat heeft geleid tot een boilierange die zich kan meten met de bewezen en gerenommeerde Mainline diepvriesboilies. Elke boilie in deze range is gemaakt van de beste ingrediënten, gecombineerd met unieke enhancers en attractors.

De High Impact boilies van Mainline zijn razend populair! Dat is niet voor niets, want door de beste ingrediënten te combineren met unieke enhancers en attractors zijn het stuk voor stuk aasjes die de karper niet kan laten liggen.

Dit geeft niet alleen op lange termijn succes, maar hierdoor blinkt dit aas ook uit tijdens korte instant sessies. Tijdens de afgelopen jaren hebben dan ook flink wat vissers dit ook zelf in de praktijk mogen ondervinden. Om op de vraag naar grotere porties in te spelen, komt Mainline speciaal voor 2018 met handige, hersluitbare 3kg verpakkingen. Hierdoor ben je verzekerd van een ruime hoeveelheid aas waarvan je de versheid kan waarborgen.

Met de hersluitbare 3kg verpakkingen ben je verzekerd van een ruime hoeveelheid verse High Impact boilies.

De 3kg verpakkingen worden inmiddels uitgeleverd aan de winkeliers en zéér binnenkort kan jij ze dus voor een adviesverkoopprijs van slechts €39,95 aantreffen in de schappen van jouw lokale Mainline dealer. Voor meer informatie over deze en alle andere producten van Mainline volg je de Facebookpagina en de website.

Ook Korda’s Marketing & Media man Kevin Diederen is fervent gebruiker van de High Impact range. Deze flinke spiegel bewijst dat maar weer!


Video: Een weekend vissen op de Karperhoeve met Willem, Jop & Kenyon

Iemand die ons nooit teleurstelt met zijn toffe filmwerk is Willem Kwinten. In januari viste hij samen met vismaat Jop en zijn vriendin Kenyon een sessie op De Karperhoeve van The Carp Specialist. Ondanks de koude omstandigheden wist het drietal een flink aantal puntgave vissen te landen op dit prachtige complex!

Aan actie was geen gebrek tijdens de sessie op de Karperhoeve!

Uiteraard heeft Willem de complete sessie op een fraaie manier vastgelegd en hieronder kunnen jullie genieten van de video. In de video vertelt Willem onder andere over zijn aanpak op dit water en geeft de eigenaar van het water, Timmy, een hele belangrijke tip over de visserij op dit Belgische domein. Check de video dus snel!

Is je interesse gewekt en wil je net als Willem, Jop en Kenyon een aantal nachtjes in alle rust en luxe genieten op één van de drie wateren van de Karperhoeve? Klik dan op onderstaande button om de website van The Carp Specialist te bezoeken voor alle benodigde info en boekingen!

Boek hier jouw stek op de Karperhoeve

Wie weet vang jij binnenkort ook wel één van de vele parels van Timmy’s Lake!


Terug van weggeweest: de Pursuit hengels van Nash

Nash vertelt: De iets oudere vissers onder ons zullen zeker aanslaan op de naam ‘Pursuit’. Deze ware Nash klassieker is sinds dit jaar teruggebracht in een nieuwe jas en in diverse uitvoeringen om zo onder alle omstandigheden te kunnen vissen. Van het kantjesvissen tot het vissen op extreme afstanden: de Pursuit range heeft voor iedereen wel één of meerdere modellen in het assortiment.

" De iets oudere vissers onder ons zullen zeker aanslaan op de naam ‘Pursuit’. "

De Pursuit range van Nash bevat vele modellen voor diverse type visserijen.

Alle hengels zijn leverbaar met abbreviated, full shrink of kurken handvaten. Er is dus een Pursuit hengel voor elke persoonlijke stijl en/of visserij. Gezien de moderne ontwikkelingen en de vraag naar krachtigere hengels speelt Nash ook op dit vlak in. Het drillen van zware vissen, alsook het gooien met grote PVA zakken en zware loden zal gemakkelijker gaan met de 3,5 lbs (Stepped Up) modellen. Deze hengels bevatten meer kracht in het achterste gedeelte, zodat ze inzetbaar zijn in de zwaarste omstandigheden.

Alle modellen zijn leverbaar met 3 verschillende handvaten.

Ook het vissen op afstand is geen probleem met de Stepped Up modellen!

Wil je nog wat beelden zien van de verschillende Pursuit modellen in actie? Check dan onderstaande video!


Verzeker je uitrusting nu met 25% korting bij De Hengelsportverzekeraar!

Tenten, voerboten, foto- en videoapparatuur: als karpervisser zijnde sleep je voor heel wat maandsalarissen aan materiaal mee naar de waterkant. Helaas horen we het steeds vaker dat dit onverhoopt wordt ontvreemd of dat er iets anders mee gebeurd. De Hengelsportverzekeraar biedt dan ook dé oplossing voor karpervissers: een gunstige hengelsportverzekering. Omdat dit bedrijf ook is opgezet door een karpervisser, biedt de verzekering precies wat je zoekt.

De Hengelsportverzekeraar biedt een voordelige en breed dekkende verzekering speciaal voor karpervissers.

Als je nu een verzekering af sluit, dan krijg je het eerste jaar maar liefst 25% premiekorting. Dit voordeel kan oplopen tot meer dan € 50,-! Klik dus snel HIER om je premie te berekenen en de verzekering eenvoudig en snel af te sluiten. Zo zit ook jij in 2018 weer met een goed gevoel aan de waterkant…

Dit voordeel kan oplopen tot meer dan € 50,-

Klik op de afbeelding om eenvoudig en snel je premie te berekenen.


SALE in de KWO Webshop!

Hoewel kerst weer achter de rug is, is het in de KWO Webshop nog steeds een feestje! Onder het tablat ‘SALE‘ zijn namelijk weer een flink aantal gave kledingitems toegevoegd. Van Hoodies tot broeken en van dameskleding tot t-shirts: er is van alles toegevoegd (OP=OP). Klik op de button hieronder om de SALE pagina te bezoeken en grote kans dat er voor jou één of meerdere items tussen zitten!

Klik hier om alle SALE artikelen te bekijken!

De recent gereleasde KWO Space Grey Sweater bestel je nu voor net geen €22,95 piek! Klik op de afbeelding en scoor deze stijlvolle, kwalitatieve Sweater nu!


Keiharde voordelen als KWO Member bij Global Fishing

Het Nederlandse bedrijf Global Fishing kennen we natuurlijk allemaal wel van de populaire Navigator en Maverick voerboten. Voor de KWO Community Member onder ons hebben we dan ook goed nieuws! In 2018 scoor je namelijk €50,- korting op zowel een Maverick als een Navigator, scoor je 50% korting op een voerboot tas en tot slot pak je 10% korting op een voervijzel. Heb jij dus altijd al een oogje gehad op één of meerdere van deze items? Dan is dit je kans om toe te slaan!

Bezoek hier de website van Global Fishing

Wil jij binnenkort een Navigator of Maverick voerboot aanschaffen? Profiteer dan zeker even van de KWO Member voordelen!


Profiteer van de 20kg Bulkdeals van CC Moore

De populaire CC Moore bulkdeals zijn alweer een jaartje of twee verkrijgbaar in de Benelux. Echter waren ze voorheen enkel en allen leverbaar per 50 of 100 kilo. Ideaal voor de grootverbruiker en daar hebben velen onder jullie danig van kunnen profiteren. In primeur mogen wij van KWO jullie alvast het volgende goede nieuws brengen: binnen heel korte tijd, in de loop van maart, liggen er bij een groot aantal CC Moore winkeliers in de Benelux ook 20 kilo bulkdeals tegen zéér voordelige prijzen in de schappen!

Met de bulkdeals van CC Moore scoor je Engels topaas tegen hele schappelijke prijzen.

Voor 20 kilo Live System of Equinox betaal je dankzij de nieuwe bulkdeals nog slechts 6,75 euro per kilo, omgerekend €135,- in totaal. Voor 20 kilo Odyssey XXX of Pacific Tuna betaal je dankzij de nieuwe bulkdeals nog slechts €7,50 euro per kilo, omgerekend €150,- in totaal. Kortom: Engels kwaliteitsaas tegen zéér schappelijke marktprijzen! Alle bulkdeals zijn straks verkrijgbaar in 15, 18 en 24 mm. De volgende winkeliers hebben alvast hun deelname bevestigt, maar er wordt verwacht dat er nog meer zullen volgen:

Nederland:

 • Hareco Hengelsport
 • Hengelsport Utrecht
 • Fauna Hengelsport
 • Fish-Inn & Outdoor
 • Hengelsport Molenberg
 • Toko Hengelsport
 • De Visstek

België:

 • Hooked.store
 • Carp Cube
 • Carp Level
 • De Hengelcentrale
 • Hengelsport Waasland

Kom vanaf medio maart langs bij jouw lokale CC Moore dealer die deelneemt aan de actie en profiteer dit voorjaar van flink wat kwaliteitsaas tegen een scherpe prijs!


Pilaar & Hofman – Alles naar de Klote – Check ‘em nu op YouTube!

Whoop, whoop! Speciaal voor onze YouTube volgers hebben we besloten om een film van de KWO Community VOLLEDIG op ons YouTube kanaal te zetten. Tijdens dit avontuur, wat in de zomer van 2016 plaatsvond, ging er werkelijk van alles mis! Van kapotte auto’s tot aan een waar muggenleger: het liep niet altijd van een leien dakje. Gelukkig gingen sommige dingen wél volgens plan en konden we een paar fraaie karpers verwelkomen!

Heb je van de video genoten? Dat is mooi! De KWO Community bestaat inmiddels al weer enkele jaren en ook in 2018 hebben wij maar één doel: zoveel mogelijk van dit soort toffe artikelen, films, how-to’s en video’s publiceren! Zo komen er dit jaar weer vele Cassiën Diaries vlogs van MH aan en uiteraard kunnen de films van Pilaar & Hofman niet ontbreken. Wil je precies weten wat de KWO Community jou te bieden heeft? Check dan de onderstaande video en meld je snel aan, klik op de button hieronder!

Meld jezelf hier aan als Member!


Overwin de obstakels met de Slackliner Snag & Shockleaders van Strategy

Naast de nieuwe Strategy Slackliner hoofdlijnen brengt de Nederlandse firma ook een tweetal Slackliner Snag- & Shockleaders op de markt. Te beginnen met de Snag- & Shock Leader Fluoro Carbon Hybrid. Dit is een snel zinkende, low visible, soepele en tegelijkertijd zéér schuurbestendige fluorocarbon hybrid snag- & shockleader. Deze gebruiksvriendelijke snagleader heeft een extreem hoge trekkracht die ervoor ervoor zorgt dat een vis ook in de buurt van obstakels nog veilig afgedrild kan worden. Daarnaast biedt de leader ook uitkomst bij het vissen op stenen ondergronden of op plekken waar mosselbanken aanwezig zijn.

Met een stuk Snag & Shock Fluoro Carbon Hybrid Leader op je spoel kan je veilig en verantwoord tegen obstakels vissen.

Naast de Fluorcarbon versie is er ook een Monofilament variant. Deze beschikt over dezelfde geweldige eigenschappen als zijn Fluorcarbon broer. Met een stuk Snag & Shock Monofilament Leader op je spoel kun je dus veilig vissen, doordat hij snel zinkt, low visible is, soepel is en tegelijkertijd zéér schuurbestendige eigenschappen heeft. Beide Snag- & Shockleaders zijn verkrijgbaar op 80m spoelen in de diameters 0,47 en 0,55mm. De 0,47mm heeft een trekkracht van 14kg (30lb) en de 0,55mm 19kg (40lb). De adviesverkoopprijs is €7,95 per rolletje. Oh ja, let er trouwens altijd op dat de veiligheid van de vis bij het obstakelvissen op de eerste plek komt! 😉

Beide Snag- & Shockleaders zijn verkrijgbaar op 80m spoelen in de diameters 0,47 en 0,55mm.


KWO Product Review – Rig Flame Shield van NASH

Een handig nieuw product van de Engelse grootmacht Nash is de Rig Flame Shield. Een kunststof tool waarmee je uiteindes van je rigmateriaal veilig kunt afbranden. Hoe het werkt check je in deze video! Meer info over de tackle items van Nash bekijk je op: nashtackle.co.uk/products/


Bivvy Nieuws: De Xtreme Pro Series (1 Man & 2 Men) van Pro Line

De Nederlandse aas, tackle en groot materiaal producent Pro Line presenteerde tijdens Carp Zwolle 2018 diverse nieuwe producten in de IJsselhallen. Van boilies tot aan boten en van accu’s tot aan nieuwe tenten: de nieuwe range is ‘Xtreme’ uitgebreid. Hieronder werpen we een blik op de nieuwe tenten, maar wil je liever alle producten bekijken, dan klik je op de button hieronder.

Klik hier om alle nieuwe Pro Line producten te bekijken

Nieuw in het assortiment zijn de Xtreme Pro Series 1 Man en 2 Men Bivvies. Deze tenten onderscheiden zich door het extreem sterke 10.000mm ProTEX® materiaal en de details die terug te vinden zijn in de afwerking. Beide modellen beschikken over ontzettend veel features. Zo beschikken ze o.a. over:

 • Extreem sterk doek (10.000mm ProTEX® materiaal)
 • Heavy Duty PVC grondzeil
 • Heavy Duty haringen + etui
 • Oversized Heavy Duty carrier bag

 • Inclusief transparant raam
 • Twee ‘front windows’ aan de voorkant
 • ‘Back window’ aan de achterzijde voor optimale ventilatie
 • Twee ‘Rod Straps’ aan de voorzijde

De tenten worden zoals reeds gezegd geleverd in twee varianten. De maatvoering van de One Man is als volgt: B 270cm x D 250cm x H 135cm – Prijs: €299,95. De maatvoering voor de Two Men is als volgt: B 372cm x D 336cm x H 168cm – Prijs: €379,95. Kortom: super mooie, veelzijdige en kwalitatieve tenten voor een scherpe prijs!

 

Pro Line Xtreme Brolly System 60 inch

Ook een publiekstrekker op de Pro Line stand was het fonkelnieuwe Xtreme Brolly System 60 inch. Dit unieke design met het extreem sterke upgraded 10.000mm ProTEX® materiaal is een ‘must have’ voor elke karpervisser! De uitritsbare voorzijde maakt deze tent allround en voor het gehele seizoen te gebruiken! Voor de prijs van slechts €269,95 heb je een tentje met een hele mooie prijs-kwaliteit verhouding! Hij beschikt over de volgende features:

 • Extreem sterk doek (10.000mm ProTEX® materiaal)
 • 60inch Brolly system
 • Uitritsbare voorkant met twee ramen
 • Heavy Duty PVC grondzeil

 • Heavy Duty haringen + etui
 • Oversized Heavy Duty carrier bag
 • Inclusief transparant raam
 • Twee ‘Rod Straps’ aan de voorzijde

Het nieuwe Xtreme Brolly System is zeker de moeite waard om te bekijken!


Twee nieuwe Franse betaalwateren bij Fisherman Holidays

De bekende uitspraak ‘The king is dead, long live the king’ gaat ook op voor de viswateren van karperreisagent Fisherman Holidays. Na het ‘sterven’ van Nautica is het toch al uitgebreide assortiment van Fisherman Holidays uitgebreid met nóg twee Franse bestemmingen, genaamd Etang Neuf en Etang Rys. De wateren zijn aangevuld met de vissen die rondzwommen op Nautica, dat door omstandigheden moest worden gesloten. Wat er precies is gebeurd en meer informatie over de nieuwe wateren lees je in deze update!

Onder andere deze superbak van Nautica zwemt nu zijn rondjes op één van de twee nieuwe betaalwateren van Fisherman Holidays. Klik op de afbeelding om het verhaal achter de sluiting van Nautica te lezen.


Warm aan de waterkant met de Heatbox 2000 van Fish Inn

Goed nieuws voor de vissers die er deze winter weer lekker warm willen bijzitten, want de populaire Gazcamp Heatbox 2000 is weer volop leverbaar bij de mannen van Fish Inn uit Venlo. De Heatbox 2000 is een moderne tentheater die is voorzien van een thermostaat, waardoor je de ideale temperatuur maar één keer hoeft in te stellen. Wanneer de temperatuur in de tent onder het ingestelde punt komt, zal de Heatbox 2000 automatisch aanspringen en de tent weer verwarmen tot de gewenste temperatuur weer is bereikt.

De Heatbox 2000 is de ideale tentheater voor die die-hard karpervisser.

Natuurlijk snappen we dat je het als visser zijnde link vindt om de tent te verwarmen, maar om die reden is de Heatbox 2000 voorzien van een koolstofmonoxide beveiliging. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een mogelijke koolstofmonoxide vergiftiging op te lopen. De Heatbox 2000 werkt op een (niet bijgeleverde) 5 kg gasvulling. Is je interesse gewekt? Klik dan op onderstaande button om de Heatbox 2000 te bestellen!

Je hoeft je geen zorgen te maken over een mogelijke koolstofmonoxide vergiftiging.

Klik hier om de Heatbox 2000 te bestellen


Bestel je favoriete Korda items nu bij Visdealshop

In de vorige KWO Product Buzzz zagen jullie al dat het complete Mainline Baits gamma altijd direct uit voorraad leverbaar is bij Visdealshop. Karpervissers zijn bij de shop aan het juiste adres, want dit is niet het enige merk dat de Visdealshop compleet uit voorraad levert! Hier is het Fox End Tackle pakket een goed voorbeeld van, maar vanaf heden is ook Korda altijd voorradig in de Visdealshop! De afgelopen maanden zijn alle Korda nieuwtjes en veranderingen in het assortiment in de webshop verwerkt en wat Korda betreft is de Visdealshop dus klaar voor het nieuwe seizoen! Alle nieuwtjes, maar ook de vertrouwde klassiekers heb je binnen een dag in huis. Want zoals vanouds geldt:

Vandaag voor 20:45 uur besteld, morgen in huis!

Klik hier om jouw Korda items te bestellen

Klik op de afbeelding en bestel jouw favoriete Korda materialen nu bij Visdealshop!


Wintertips van Martin SB

MSB vertelt: Carp Zwolle 2018 is nog maar net achter de rug, maar iedereen staat alweer te trappelen om naar de waterkant te gaan om achter onze grote gevinde vrienden aan te gaan. Geïnspireerd door nieuwe ideeën en technieken willen een hoop vissers vaak helemaal los gaan en zo ook met aas. Nieuw aas dat zich meteen moet gaan bewijzen. Een veel gemaakte fout in deze tijd van het jaar is het (te veel) voeren. Nu deze winter nog een geniepig staartje lijkt te krijgen en het eerste vliesje ijs op de vele wateren ontstaat, heeft Martin SB een paar uitstekende wintertips om het seizoen succesvol af te trappen!

" Een veel gemaakte fout in deze tijd van het jaar is het te veel voeren. "

Mini Match Boilies

Klein aas is in de hedendaagse karpervisserij haast niet meer weg te denken. Zeker in deze tijd van het jaar kan dit het verschil zijn tussen vangen en blanken. De stofwisseling van de karper is nog traag en de vissen hebben vaak aan een klein hapje voldoende. Karpers zijn van nature nieuwsgierige vissen en daar heeft Martin SB op in gespeeld. Voor 2018 heeft Martin SB daarom een nieuwe range aan klein aas ontwikkeld. Op basis van de succesvolle Quatro Range (4 smaken in 1 potje) is deze uitgebreid met 4 populaire smaken uit de Classic Range.

Fluor Dumbells 7 mm – 10 mm

 • Passion Fruits
 • Pineapple
 • Shellfish
 • Red Spices & Garlic

Natural Dumbells 7 mm – 10 mm

 • Anise Power
 • Super Crab
 • Sweet Butterscotch
 • Liver & Tuna

Classic Range – rond 10 mm

 • Roasted Nut
 • Tiger Peanut
 • Tutti Frutti
 • Monster Crab

Klein aas kan in de winter het verschil maken tussen vangen en blanken! Martin SB komt daarom met de nieuwe Mini Match Boilies.

Xtra Range Pop-ups

Na bijna twee jaar van testen en finetunen introduceert Martin SB op Carp Zwolle met trots een nieuw kwaliteitsproduct. De Xtra Range popups zijn geheel vernieuwd en worden aangeboden in potjes van 50 gram, met daarin 50% foodbait-popups en 50% fluor popups in 15mm. Zeker in deze tijd van het jaar kan een dergelijke pop-up voor verrassingen zorgen!

De Xtra Range heeft al diverse prachtige vissen op de kant gebracht.

De foodbait-popups zitten ramvol met wateroplosbare ingrediënten en wasemen gedurende zeer lange tijd uit. Daarnaast hebben ze een perfect drijfvermogen, behouden lange tijd de geur en wasemen zeer goed uit. De nieuwe Xtra Range popups zijn te verkrijgen in zes bewezen smaken:

 • Forest Fruits
 • Garlic & Robin Red
 • Instant 8

 • Monster Crab & Aminol
 • SWEET 17
 • Krill & Liver

De Xtra Range Pop-ups zijn verkrijgbaar in 6 bewezen smaken.

Wil je meer informatie over deze en alle andere producten van Martin SB? Breng dan een bezoekje aan de webshop en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten!


Bekijk de nieuwe website van Solar Tackle

Omdat social media een steeds grotere rol gaat spelen in de karpervisserij, kon het ook niet uitblijven dat de website van Solar Tackle een flinke metamorfose heeft ondergaan. Via de nieuwe website van deze Engelse grootmacht is het, naast het bekijken van de producten, nu ook mogelijk om alle artikelen, video’s en meest gave vangsten te bekijken! Klik dus snel op de button hieronder en bekijk de website.

Klik hier om de nieuwe website te bezoeken

De website van het Engelse Solar Tackle heeft een flinke metamorfose ondergaan! Klik op de afbeelding om hem te bekijken.

Of je nu alle nieuwe uitbereidingen in de P1 Range, alle informatie over The Bait Originals of alle nieuwtjes uit de SP Range wilt weten: via de verschillende kopjes op de website kun je flink wat info afstruinen! Daarnaast heeft Solar ook gedacht aan het leerzame aspect, want via het kopje ‘Articles & Video’s‘ bekijk je niet alleen handige productvideo’s, maar ook een flinke lading aan Tips & Tricks! Bezoek de website dus snel!

Wil je alles leren van de ervaren consultants van Solar Tackle? Klik dan op de afbeelding om alle artikelen en video’s te bekijken.


Profiteer nog steeds van beursprijzen bij Pioneer Baits

Pioneer Baits vertelt: Heb jij Carp Zwolle 2018 gemist of geen zin gehad om met kilo’s aan aas te slepen op de beurs? Speciaal voor die karpervissers heeft Pioneer Baits haar ‘beursknallers’ verlengt! Je kan dus t/m 28 februari profiteren van flink wat voordeel op kwaliteit aas om je seizoen goed te beginnen.

Was je niet van de partij op Carp Zwolle? Bij Pioneer Baits profiteer je alsnog van dikke kortingen!

Of je nou één potje haakaas wilt bestellen, of een berg aas om bewijs van spreken een schiereiland aan te leggen: iedereen kan van deze aanbiedingen gebruik maken. Check hieronder de aanbiedingen en bepaal jouw voordeel. Bij besteding vanaf slechts €75,- betalen wij de verzendkosten binnen Nederland voor je. Voor België doen wij dit al vanaf een bestelling met een waarde van minimaal €100,-.

De beursknallers van Pioneer Baits zijn geldig t/m 28 februari.

De nieuwste pop-up range is zeer goed ontvangen op Carp Zwolle. Er was veel interesse in de nieuwe Washed Out Pop-ups. Ook het tweetal Specials werd zeer goed ontvangen. Beide Pop-ups zijn door het gebruik van kwalitatieve en unieke attractoren erg attractief en met de bijgeleverde booster kun je de aasjes nog eens extra ‘boosten’. Bezoek dus snel de webshop en profiteer tot en met het einde van de maand van de beursacties!

Zowel de nieuwe pop-ups als de Specials trokken veel bekijks tijdens de beursdagen.


Nieuw bij Carplevel: The Boilie Service

De Belgische karperspeciaalzaak Carplevel is ook in 2018 continu bezig met het uitbereiden en verbeteren van het productassortiment. Om die reden worden er binnenkort weer een aantal mooie merken en producten verwacht bij deze winkel in Heusden-Zolder. Zo is het vanaf heden mogelijk om aas van The Boilie Service te verkrijgen in de winkel. Je kunt bij Carplevel terecht voor de volgende smaken:

 • Red Fruit
 • Yellow Bird
 • Red Tuna

 • Krill
 • Fish Garlic

Alle deze smaken zijn verkrijgbaar in 16mm en 20mm en zowel in handige 2kg emmers als 5kg zakken voor de langere sessies. Daarnaast zijn al deze smaken ook leverbaar als Freezerbait in 5kg verpakkingen in 20mm. Om het plaatje compleet te maken zijn er ook 16mm pop-ups en bait dips te vinden in de schappen van Carplevel. Kortom: wederom een nieuw merk in de schappen van deze toch al uitgebreide shop in België! Meer info vind je op de Facebookpagina.

Ook de producten van The Boilie Service zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Carplevel in Heusden-Zolder.


MTC Baits’ Budget Range – Freezerbait & Shelf Life

" Made to Catch… "

Dat is de slogan waarmee onze vrienden van de aasfirma MTC Baits bekend staan onder de vissers. Ook in 2018 komen de mannen weer met vele nieuwe producten, waaronder enkele toevoegingen in de Budget Range. Zo ook de Fish ’n Garlic. Deze bol bevat een kruidige vismeelmix, een krachtige knoflookpoeder en tevens chilivlokken. Deze voedzame én gezonde combinatie is al decennialang een voltreffer en er zijn dan ook vele karpervissers die succesvol gebruik maken van dit aas.

De Fish ’n Garlic is een voedzame én gezonde combinatie die al decennialang een groot succes is.

De Strawberry Big Fish is de meest voordelige boilie uit het MTC Baits assortiment, maar deze klassieke combinatie blijft maar vangen! Wellicht komt dit door het attractieve LT-Vismeel, welke is verwerkt in deze boilie. Daarnaast zorgt een scheut eersteklas Sardine Olie voor een goede response. Daarnaast is er ook niet willekeurig voor een Strawberry flavour gekozen, maar is er uiterst selectief te werk gegaan en uiteindelijk is de keus op een op alcohol gebaseerde flavour gevallen. In combinatie met de andere ingrediënten is dit wederom een aasje van de bovenste plank!

De Strawberry Big Fish is de meest voordelige boilie uit het MTC Baits assortiment, maar deze klassieke combinatie blijft maar vangen!

Tot slot hebben we de NutCase. Dit is een boilie die de range complementeert, omdat dit een bol is die grotendeels uit pinda’s bestaat. Geroosterd pindameel is een perfecte eiwitbron, bezit een overduidelijke smaak/aroma en is gemakkelijk verteerbaar. MTC heeft gekozen om enkel het best verkrijgbare pindameel uit de voedingsmiddelenindustrie te gebruiken en dat proef je! De smaaksensatie is onmiskenbaar en dat moest worden gecombineerd met de befaamde Roasted Nut Flavour. Voor de echte pindafan en allen die wat anders willen dan vismeel boilies of birdfood boilies!

De NutCase is gebaseerd op het best verkrijgbare pindameel uit de voedingsmiddelenindustrie.

Alle boilies zijn verkrijgbaar in 16, 20 en 26 millimeter. Voor meer informatie bezoek je de webshop, klik op de button hieronder, en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van recente vangsten, nieuwtjes en andere zaken.

Klik hier om de webshop te bezoeken


De Treasure Bush range van Lion Sports

Lion Sports vertelt: Inmiddels is het alweer februari en het door ons zo geliefde voorjaar komt steeds een stukje dichterbij. Bij Lion Sports wordt achter de schermen keihard gewerkt om opnieuw tal van goede producten te produceren voor onze vissers. We zetten opnieuw een aantal splinternieuwe producten uit de Treasure Bush camouflage range in het zonnetje.

Het door ons zo geliefde voorjaar komt steeds een stukje dichterbij…

Treasure Bush Brolly

Speciaal voor de karpervissers die graag compact aan de waterkant willen zitten, maar toch graag uit het zicht willen vissen van de nieuwsgierige buitenstaanders is de nieuwe Treasure Bush Brolly ideaal. Volledig in camouflagedesign uitgevoerd, zodat je aan de waterkant minder opvalt. Deze brolly is uitgerust met een sterk nylon tentdoek, heeft heavy duty stormsticks en heeft de mogelijkheid om extra stormsticks te bevestigen. Deze brolly biedt ook nog eens de ruimte aan extra brede bedchairs. Aan alles is dus gedacht! De adviesverkoopprijs van de Bush Brolly bedraagt €119,99.

De nieuwe Treasure Bush Brolly is uitgevoerd in een gaaf camouflage patroon.

Treasure Bush Carpnet

Afgelopen seizoen bleek maar weer eens hoe populair het camouflagemateriaal is. De enorme vraag lijkt niet te stoppen en daarom heeft Lion Sports voor komend seizoen een aantal nieuwe artikelen ontwikkeld met deze unieke print. Het Treasure Bush Carpnet is één van die producten. Dit camouflagenet met een dunne, carbon schepnetsteel die zorgt voor een strakke actie bij het scheppen van de vis, heeft een afmeting van 105 x 105 cm en is uitgevoerd met een ‘diecast’ spreidblok. Het net is uitgevoerd van zacht Mix Mesh materiaal en zal keurig comfort bieden aan een gelandde karper. Dit net wordt standaard geleverd in een stevig nylon foedraal. De adviesverkoopprijs van het Bush Carpnet bedraagt €49,99.

Het zachte materiaal van het Treasure Bush Carpnet zal de karper niet beschadigen tijdens transport.

Treasure Bush Carp Chair Armrest

Voor het ultieme comfort met een camouflageprint heeft Lion Sports de Treasure Bush Carp Chair Armrest. Deze comfortabele stoel is uitgerust met traploos verstelbare modderpoten aan de voorzijde en heeft een gevoerde zitting en rugzijde. Daarnaast biedt dit paradepaardje verstelbare armleuningen zit hij zeer comfortabel. Pas op dat je niet in slaap valt! 😉 De stoel heeft een zitting van 52 cm breed, 67 cm hoog en hij weegt slechts 5 kilo. De adviesverkoopprijs van de Bush Carp Chair Armrest bedraagt €79,99.

Op zoek naar een comfortabele stoel? Werp dan eens een blik op de Treasure Bush Carp Chair Armrest van Lion Sports!


Dit was de allereerste KWO Product Buzzz van februari dan weer. We hopen dat jullie weer genoeg motivatie hebben gevonden om er lekker op uit te gaan. Over een goede twee weken zijn we uiteraard weer terug met de nieuwste producten en beste acties in een kakelverse Buzzz. Tot dan!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl