KWO Product Buzzz – Februari Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – Februari Deel 1

Het is inmiddels weer februari en nu een geslaagde editie van Carp Zwolle weer achter de rug is zijn de oevers van de wateren in de Benelux weer druk bezet met karpervissers. Om je nog meer viskriebels te geven gaan we in deze nieuwe editie van KWO Product Buzzz wederom een blik werpen op de vele nieuwtjes, acties en soortgelijke zaken van onze partners. Dit keer met onder andere nieuws van Pole Position, Solar, Holland Baits en nog veel meer!


Vroeg voorjaarssucces voor Kenny & Bianca op Alberts Lake van The Carp Specialist!

Bas van Klaveren vertelt: Direct na Carp Zwolle stapten Kenny & Bianca in de auto richting Alberts Lake voor de eerste Franse karpersessie in het nieuwe jaar. Hoewel ’t nog behoorlijk fris was, wisten ze enkele mooie karpers op de kant te krijgen… waaronder een prachtige 22,5kg spiegelkarper voor Kenny. Wat opvalt is dat de vissen kerngezond en mooi op gewicht de winter uit zijn gekomen: een teken dat de ‘wintervoercampagne’ van de eigenaar zijn vruchten heeft afgeworpen!

Wanneer je, net zoals Kenny & Bianca, op zoek bent naar een niet al te groot water, maar met flink dikke vis en een gemiddeld gewicht van boven de 15kg: kijk dan zeker eens naar Alberts Lake!


Scoor tot maar liefst 50% korting bij Angling Direct!

Angling Direct is een typisch Brits bedrijf dat thuis is in zowel de klassieke kant van de Engelse karperscene als de innovatieve, nieuwe kant van deze scene. Vanuit een piepklein bedrijfje is Angling Direct uitgegroeid tot de UK’s grootste retailer in kwalitatieve tackle, aas, kleding én accessoires! Of je nu zoekt naar een klassieke, elegante Shimano molen, kwalitatieve spullen van Trakker, innovatieve producten van RidgeMonkey of bijvoorbeeld naar een met passie gebouwde Century hengel, bij Angling Direct vind je geheid wat je zoekt! Ook voor hoogwaardig aas van onder andere Nash, Hinders en Dynamite Baits kun je bij Angling Direct terecht.

Angling Direct heeft enkele zeer interessante aanbiedingen deze winter. Sommige producten gaan zelfs weg voor slechts de helft van de prijs!

Bespaar maar liefst £86 (bijna € 100!) als je nu deze Trakker Tempest Air V2 bestelt!

Bang voor lange levertijden? Geen zorgen, want binnen twee a drie werkdagen heb je je bestelling al in huis! De verzendkosten van £8 (ongeveer €9) vallen ook reuze mee. Heb je geen zin in de verzendkosten? Bestel dan voor £29 of meer en je betaalt helemaal geen verzendkosten! Nieuwsgierig geworden? Surf dan snel naar de webshop.


Real Live mapping met de Xplore handmade baitboat.

Marcel Berns van Berns Voerboten: Altijd al een compleet overzicht willen hebben van de diepte verloop van jouw viswater? Met de Raymarine WiFish en de Raymarine Dragonfly 4 pro in combinatie met de Berns High Precision GNSS System is het mogelijk om onderwaterkaarten te maken met Live mapping van Navionics SonarChart™.

Altijd al een compleet overzicht willen hebben van de diepte verloop van jouw viswater?

Tijdens het varen met de voerboot, wordt realtime een onderwaterkaart getekend. Hierdoor heb je direct een compleet overzicht van het viswater. De exacte positie en de vaarrichting van de voerboot is ook zichtbaar op de kaart. Tevens kunnen er eenvoudig waypoints aangemaakt worden.

De Berns High Precision GNSS System in combinatie met Navionic boating app zal een echte game changer worden in de voerbotenwereld.

Let op: de applicatie werkt alleen op Android toestellen. Download hiervoor de Navionics App in Google Play. Bij aankoop van de Berns High Precision GNSS System in combinatie met de Xplore handmade baitboat is de installatie gratis.


Zoeter dan zoet bij Martin SB

De mannen van Martin SB lichten toe: Al meer dan een kwart eeuw heeft Martin SB een range onder zijn hoede die tot op de dag van vandaag nog steeds word gedraaid en gretig aftrek vindt. Dat is niet voor niets! Deze keer gaan we terug in de tijd met een ‘Oldskool’ boilie die niets aan kracht heeft ingeboet, en ervoor heeft gezorgd dat er afgelopen winter heel wat mooie karpers op de mat verschenen: De Tutti-Frutti uit de Classic Range.

De Tutti-Frutti is samen met de Tiger Peanut een van de grote bestsellers in binnen- en buitenland. Deze boilie, in dit geval de Tutti-Frutti, kenmerkt zich door een tweekleurige verschijning in de kleuren rood en geel en een heerlijke en mierzoete Tutti-Frutti flavour. Deze kenmerken zorgen voor een ideale uitwaseming en een opvallend gekleurd voerbedje voor vriend karper. Zeker onder koude condities zoals de winter en het prille voorjaar kan deze boilie het verschil maken!

De Tutti-Frutti uit de Classic Range is verkrijgbaar in de Mini-Match uitvoering van 10mm (Sinkers als zowel pop-ups) die ideaal in combinatie met de Mix-IT (een hoogwaardig grondvoer) en de Boost-IT (een extra trigger) als Method-Feeder ingezet kan worden. Verder verkrijgbaar zijn de 15mm en 20mm boilies. De Tutti-Frutti is ook in de pop-up variant te verkrijgen. De foodbased pop-up (Naturel kleurig en krachtige uitwaseming) en de gloednieuwe fluo oranje variant in de maten van 15mm en 20 mm.

De Tutti-Frutti is ook in de pop-up variant te verkrijgen, perfect als chod!

Voor meer informatie en/of bestellingen kan je natuurlijk terecht op de gloednieuwe website!


Twee nieuwe voerboten in de populaire Prisma serie bij Raven

De mannen van Raven aan het woord: De Endeavor XL Baitboat is de meest complete uitvoering, dit model heeft alles wat je maar kunt wensen en is één van de bruutste boten op de markt. Zo heeft de Endeavor XL Baitboat een ingebouwde fishfinder waarmee je perfect het bodem reliëf kunt zien en bekijken of het water obstakel vrij is. De handset is uitgevoerd met een LCD scherm van 8 bij 7.5 cm waarop alle gegevens worden weergegeven. KLIK HIERRRR voor meer info!

Deze Endeavor XL Baitboat is een zeer complete voerboot. Voorzien van een Fishfinder, twee accu’s, GPS en twee voerbakken.

Vind jij de Endeavor wél baasachtig maar net iets te groot? Check dan deze Prisma III Junior, dit is het kleinere broertje in de Prisma serie en een zeer complete voerboot! Voorzien van een fishfinder, twee accu’s, GPS en voerbak. Door de GPS kun je hem automatisch laten varen naar coördinaten die je hebt opgeslagen. Alles over deze compacte voerboot vind je HIERRR!

Raven introduceert de Endeavor XL en de Prisma III Junior in deze korte video!

Heb je vragen, na het zien van deze video? Kom dan eens langs in één van de vier filialen van Raven Hengelsport!

 


Vis veilig en effectief met de Pole Position CS Safetyclip

De mannen van Pole Position aan het woord: Deze uiterst innovatieve leadclip onderscheidt zich door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt. Middels een speciaal ontwikkelde Central Shocker Pin vertrekt de rig vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken. De ‘CS Shocker Pin’ komt tijdens het kopschudden altijd onder dezelfde druk los. Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en een twee keer zo snelle beetregistratie plaats vinden.

Neem geen genoegen met een tweede plaats, zet jezelf in Pole Position met de CS Safety Leadclip!

Bij een eventuele lijnbreuk kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen en daarmee wordt de visveiligheid ten allen tijde gewaarborgd. Door het specifieke gestroomlijnde design van de unieke en subtiele CS Safety Leadclip blinkt deze uit in effectiviteit!

De clip is te verkrijgen in twee kleuren: WEED en SILT.

En in een Action Pack.


Dit zijn de 100 prijzen in de KWO Jubileum winactie!

Ja jongens, 2019 is het jaar dat KWO al 20 jaar op het world wide web actief is… 20 jaar! Twee decennia geleden zijn Bertil, Menno en Gerrit begonnen met een kleine website over hun hobby en uiteindelijk groeide KWO uit tot de meeste bezochte karperwebsite in de Benelux! Als dat geen reden is voor een mooi feestje… 😉

We starten dit feestelijke jaar opnieuw met een MEGA WINACTIE… Ruim €10.000,- aan prijzen worden verloot (€11.360,- om precies te zijn) op woensdag 27 februari. Deze 100 prijzen worden verloot onder alle KWO Members!

Nog geen member? Klik hier!


Ruimer aanbod 9 ft en 10 ft hengels bij Carplevel

De karperspeciaalzaak uit België: De laatste tijd krijgen wij steeds meer vraag naar kortere hengels . Voornamelijk 10 ft maar ook 9 ft hengels zijn aan hun opmars bezig. Hier hebben wij dan ook op ingespeeld en ons aanbod aan kortere hengels vergroot met volgende merken en types:

 • Shimano 9Ft Tribal Stalker 3.00LBS
 • Shimano TX 2 10Ft 2.75lbs en 3.00lbs
 • Nash Scope 10Ft 3.00lbs

Ook Rod Hutchinson brengt dit jaar een nieuwe reeks hengels op de markt, namelijk de Sceptre reeks .Wij hebben de full range op voorraad, bestaande uit:

 • 9Ft 3.00lbs
 • 10Ft 3.5lbs
 • 12Ft 3.00lbs
 • 12Ft 3.5lbs
 • 12Ft 4.5lbs spod/marker

Voor meer informatie of meteen inslaan ga je naar onze webshop.


Premium Pop-Up Range van MTC Baits

De Premium Range van de Nederlandse aasfirma MTC Baits bestaat uit pop-ups die bestaan uit klassieke flavours en triggers welke al jaren garant staan voor instant attractie. De pop-ups uit de Premium Range zijn heden ten dage het allerbeste wat er te verkrijgen is op pop-up gebied. Gerold op unieke state-of-the-art 3-walsen machines benaderen ze de perfectie.

De pop-ups uit de Premium Range zijn ver verkrijgen in de volgende smaken:

 • Bold Nutz
 • Green Zing
 • Mega Tutti Frutti
 • Pineapple-Butyric
 • Pink Pepper
 • Strawberry Fields

Wil je ook vissen met de beste pop-ups van MTC Baits? Surf dan snel naar de webshop!


Nieuw van Solar: Max Attax Liquids én Twin Rib Overwrap

De mannen van Solar vertellen: Deze geconcentreerde hookbait dips combineren onze meest succesvolle flavours en attractors, inclusief de beroemde Robin Red, samen met diverse voedingsstoffen en aminozuren welke een sterk voedingssignaal afgeven rondom je haakaas. De Max Attract Range is verkrijgbaar in alle Originals flavours met de Club Mix en Red Herring de toevoeging van onweerstaanbare Robin Red en de Quench , Top Banana, Candy Floss en Pineapple de toevoeging van onze beroemde ‘Ester’ flavours en Candy Sweetener. Hierdoor ben je het gehele jaar rond verzekerd van maximale attractie.

Solar Max Attrax: In 200ml flacons met grote hals om je haakaas te dippen. Adviesverkoopprijs: €12.49

De zoete basis is zeer wateroplosbaar en laat de attractors in alle watertemperaturen vrij, en door de kleverige samenstelling werken de Max Attract liquids enkele uren na uitwerpen. Deze dips zijn ideaal om simpelweg te dippen en uit te werpen, maar vergeet ook zeker niet een klein scheutje over je pop-ups of wafters te gieten zodat je haakaasjes extra attractie krijgen met een nog langere werking. Deze dips zijn zonder twijfel de meest hoogwaardige attractors die we ooit hebben samengesteld.

Jake Anderson met een mooie Hollandse spiegel gevangen op Solar’s Red Herring boilies en een Jacko Pop snowman.

Josh Scoble begon zijn jaar goed met deze prachtige spiegel, gevangen op een Candy Floss pop-up die hij had gesoakt in de nieuwe Max Attrax liquids.

Solar Tackle SP Twin-RiB Overwrap
Ook is de overwrap voor de populaire Solar SP Twin-Rib bivvy eindelijk beschikbaar. Deze extra ‘skin’ zorgt voor meer beschutting en nog wat extra ruimte. Sterker nog, als het voorste paneel van de Twin-Rib weg haalt en de overwrap gebruikt, kun je er zelfs twee stretchers in kwijt. Of gewoon heel veel ruimte binnen!

De SP Twin Rib Overwrap heeft een adviesverkoopprijs van € 177,67

Uiteraard gemaakt van Solar’s SolarTexx materiaal en voorzien van Velcro rod straps, tas en heavy-duty haringen. Voor dealers check de website.


Op naar Spanje met de Vissende Hollander

Reclin van de Vissende Hollander: Rust, natuur, heel veel ruimte en mega monster karpers! Orellana heeft maar liefste een oppervlakte van 5000 hectare water. Dit pakket is voor de visser die zich aangesproken voelt bij de eerste woorden. Het Orellana stuwmeer is die hard vissen en bevind zich in de provincie genaamd Extramadura midden in de Spaanse wildernis. Ongeveer 150km van de Portugese grens. Voor veel mensen een onbekend gebied.

In Extremadura liggen drie mega stuwmeren, waarvan Orellana de mooiste bewoners heeft aan karper. Verder zwemmen er megasnoeken, black bass en de Amerikaanse kanaalmeerval. In de jaren 60 zijn er karpers uitgezet op Orellana en sindsdien niet meer. Maar de karper doet het hier erg goed. Door de mega bron aan rivierkreeftjes en de warme temperaturen plant de karper zich hier goed voort. De karpers zijn giga sterk en de gevechten zijn dan ook langdurig. Voor de karpervisser natuurlijk een ongekende droom. Een droom die uitkomt wanneer je door het kristalheldere water de vis vanuit de boot weer de diepte in ziet schieten…

Wil jij meer weten over het vissen op deze brute Spaanse wateren? Klik dan hierrr!


Een blik op het RLX Oval Bed System van Trakker

In deze video laat Michiel jullie een product zien dat meteen opvalt door de revolutionaire ovale vorm. Het RLX Oval Bed System is een slim item van het Engelse Trakker dat zorgt voor nog meer ruimte en comfort in je bivvy. Tevens is dit ‘bed systeem’ uitgerust met een verwijderbare slaapzak in mummy vorm. Dankzij deze vorm worden koude plekken aan hoofd- en voeteneinde voorkomen. Is jouw interesse gewekt? Check hem dan bij de Trakker dealer bij jou in de buurt of kijk op de website.


Mooie producten bij Wout van Leeuwen Hengelsport

Bij Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor vind je alle takken van de sportvisserij op maar liefst 1200 vierkante meter! Tevens heeft elke afdeling zijn eigen specialist. Voor al je vragen kun je terecht bij diegene die verantwoordelijk is voor de betreffende afdeling en zal altijd een antwoord krijgen waar je iets mee kunt. Dus neem een kijkje op de website of liever nog… ga gezellig langs. De koffie staat klaar, aldus de winkelier. Een greep uit het assortiment:

Century Custom Build hengels
Wil je je eigen hengels? In winkel kun je kijken welke reelgreep, welke ogen, welke materialen et cetera je wilt, waarna Century ze vervolgens naar wens afbouwt.

Alles naar wens mogelijk!

Loodvrije werpgewichten
100% loodvrij vissen is mogelijk. Helaas geen volledig soortgelijk gewicht, maar het komt in de buurt. Waar het van gemaakt is weet niemand, top secret, alsutmaar loodvrij is ;-).

Een alternatief voor lood scoor je bij Wout van Leeuwen.

Dexshell sokken en handschoenen.
Altijd koude handen? Check deze geavanceerde waterdichte handschoenen van merinowol met krachtige grip, antibacteriële en ademende eigenschappen. Deze nieuwe handschoenen zijn helemaal van deze tijd. Je kan namelijk met handschoenen aan je smartphone of fishfinder met touchscreen bedienen.

Ook heeft Wout van Leeuwen het bekende merk Solar ruim op voorraad. Wil je meer weten of gewoon bestellen? Neem dan een kijkje in de webshop!


Lekkere stickmix van Holland Baits: zó zet je ze in

Holland Baits: De dagen worden langer, de lichtintensiteit in het water wordt groter en de karper wordt langzaamaan weer actief. Kortom het is de ideale tijd om de stickmixen weer in te zetten! Onze stickmix is rechtstreeks uit de zak te gebruiken, in principe hoeft er dus niets aan toegevoegd te worden. De stickmix bevat de nodige in het water oplosbare attractoren en liquids, die voor zowel horizontale als verticale attractie in het water zorgen.

Onze stickmix kun je op verschillende manieren inzetten:

 • Je kunt het aanmaken met water en in de vorm van bolletjes op je stek gooien;
 • Je kunt de stickmix in PVA zakjes doen stoppen;
 • Boilies waarmee je vist soaken met baitsoak en dan de stickmix eroverheen. De stickmix deeltjes komen in het water vrij en activeert de vis tot azen zonder dat de vis verzadigd raakt;
 • TIP: Stickmix aanmaken met ei, en het als deeg om je haakaas kneden.

Zoals je leest, de mogelijkheden zijn eindeloos! In de aankomende weken zullen de verschillende toepassingen van onze stickmixen (en andere producten van ons merk) nog verder uitgelicht worden in korte video’s. Dus stay tuned en bekijk ondertussen de stickmixen in onze webshop!


Check de RidgeMonkey Terminal tackle

RidgeMonkey: Ook op het gebied van end-tackle ben je bij RidgeMonkey aan het juiste adres. De RM-Tec range staat bol van de kwalitatieve end-tackle producten die je nooit in de steek zullen laten. Van leaders tot haken, en van bait screws tot swivels; alle onmisbare producten voor je laatste meter zitten in de range.

In de Terminal tackle range van RidgeMonkey zitten verschillende producten zoals anti tangle sleeves en quick change swivels. Beide producten zijn gemaakt zodat je ze vaker kunt gebruiken.

Kijk snel op de website en begrijp waarom het het gezegde bij RidgeMonkey niet voor niets luidt: we don’t cut corners!


De Tacklebox seizoensaftrap: zaterdag 2 maart!

Zaterdag 2 maart viert De Tacklebox haar traditionele seizoensaftrap. Deze dag wordt altijd druk bezocht en ook dit jaar lijkt het weer een feestje te worden.

Met trots presenteren de mannen in Beilen samen met tientallen groothandels veel nieuwe producten. Daarnaast zijn er deze dag veel bekende vissers aanwezig zoals onze eigen Michiel Pilaar en Mark Hofman, maar ook andere bekende topvissers zoals Kevin Diederen, Pieter van de Werfhorst, Arjan Verkoelen, John Caeyers, Carlo Carpels, Daniel Takken, Koen Koops, Alben Zantinge, Wytze Tjoelker, Mike Gerritsen, Willem Verspoor, Bertus Dijk en vele anderen.

Alsof dat nog niet alles is trakteert De Tacklebox je ook nu weer op vette kortingen en gave deals. Kortom: zet zaterdag 2 maart in je agenda want deze dag wil je niet missen! Ow ja, voor we het vergeten: uiteraard is ook de hamburgerkraam weer aanwezig.


Rebelcell HOT CARP DEALS – Scoor kortingen tot € 134,50!

Rebelcell: Als karpervisser ben je gewend geraakt aan het meesleuren van een enorme dosis materiaal naar de waterkant. Volgepropte rugzakken, zwaarbeladen barrows, kilo’s aas en niet te vergeten lood-accu’s die toch al snel 25-30 kilo per stuk wegen. Voor een lange vistrip neem je er toch al snel een paar mee.  Wil jij het dit seizoen over een andere boeg gooien en een keer thuis komen zonder hernia? Check dan deze vier interessante deals.

Deal 1: 12V07 AV accu + 3A acculader + draagtas

Klik op de foto om naar de webshop te gaan.

Voor € 139,- (actievoordeel €29,50)
ACTIECODE: RC19SKW1

Deal 2: 12V18 accu + 4A acculader + draagtas

12V18 accu + 4a acculader + draagtas voor de prijs van € 219,-.

Voor € 219,- (actievoordeel €39,50)
ACTIECODE: RC19SKW2

Deal 3: 12V50 accu + 8A acculader + draagtas

12V50 accu + 8A acculader + draagtas, nu voor € 619,-.

Voor € 619,- (actievoordeel €59,50)
ACTIECODE: RC19SKW3

Deal 4: Outdoorbox 12.50 + 8A acculader + Quick Connect FF kabel

Outdoorbox 12.50 + 8A acculader + Quick Connect FF kabel voor € 799,-.

Voor € 799,- (actievoordeel €134,50)
ACTIECODE: RC19SKW4

Al onze producten zijn uiteraard online te bestellen en door gebruik te maken van deze actiecodes profiteer je van spectaculaire kortingen!


Nieuwe ballen en lekkere voorjaarsdeals bij TTB Baits!

Frontman Jacco Noordermeer aan het woord: Zo, We zijn er uit! 30 dagen lang geven we op iedere bestelling vanaf 1 februari  21% directe kassakorting! De spelregels zijn eenvoudig, vul bij het afrekenen de kortingscode ‘voorjaarsdeal‘ in en het systeem berekend automatisch uw korting! Hoe gaan we te werk?

Iedere maandag maken we een draaischema en proberen we alle reeds bestelde producten zo snel mogelijk te verwerken en te versturen. Vanaf € 100,- versturen we jouw bestelling ook nog eens gratis binnen Nederland. Naar België berekenen we €9,95. Wil jij je bestelling afhalen? Zaterdag 9 maart is de centrale afhaaldag! Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje maken we hier gewoon weer een gezellige dag van.

‘Brainwave’

Ook hebben we een nieuw aasje bij TTB Baits: de Brainwave… Als je al dik 30 jaar je eigen bolletjes rolt kan je wel zeggen dat je alles hebt gezien op aasgebied…  Maar wat als je nu eens niet alleen kijkt naar wat iets kost maar vooral ook naar wat je als aasmaker zo belangrijk vindt om een goede boilie te maken. Geen concessies dus en eerst de belangrijkste ingrediënten selecteren. Om het geheel draaibaar te maken voeg ik daarna een passende basis toe, een beetje de rollen omgedraaid dus. Meer over dit ‘wonderaas’ lees je in dit artikeltje.

Martin heeft de Brainwave al getest…

…En niet zonder succes!

Dus wil jij ook wel eens iets anders? Profiteer nu en deel jouw ervaringen met ons via onze Facebook pagina waar we tot eind februari ook nog eens wekelijks een leuk pakket weggeven😉

Tot ziens in Arkel aan de Vlietskade 6018.


Nieuwsbericht van CC Moore: Liquid Krill niet langer beschikbaar

De wereldwijde leverancier van Liquid Krill heeft bij CC Moore aangegeven de productie stop te zetten tot in ieder geval 2021.

Krill is een verzamelterm voor kleine ongewervelde, garnaalachtige zeedieren die behoren tot de orde Euphausiacea (bron: Wikipedia).

De productiestop van Liquid Krill Hydrolysate geldt niet alleen voor de producten van CC Moore maar ook andere merken. CC Moore wijst nog wel op goede vervangers als Tuna L030 of Liquid Pre-Digested Fish en ook Liquid Tuna Extract of Liquid Salmon Extract als ‘dichtstbijzijnde’ vervanger van Whole Krill Extract.


Van je hobby je werk maken? Spro heeft twee vacatures!

Spro legt uit Zou jij in de hengelsport willen werken? Dan heeft Spro N.V. misschien wel een job voor jou! SPRO N.V. is een internationaal werkende hengelsportgroothandel met de exclusieve merken SPRO, GAMAKATSU, STRATEGY en CRESTA. Voor het magazijn zijn wij op zoek naar 3 enthousiaste medewerkers, daarnaast zoeken we een commerciële collega voor de binnendienst.

Vacature 1: MAGAZIJNMEDEWERKERS (Full-Time)

Functie-inhoud

Jouw taken bestaan o.a. uit het verwerken van binnenkomende goederen, het op locatie leggen van producten en het picken van orders voor klanten in binnen- en buitenland met een handscanner. Je komt terecht in een enthousiast team van ongeveer 16 vaste magazijnmedewerkers.

Bijkomend voordeel: Frontman Pieter van de Werfhorst als collega!

Vacature 2: COMMERCIEEL MEDEWERKER (Full-Time)

Functie-inhoud

Voor deze vacature is SPRO per direct op zoek naar een klantvriendelijke, klantgerichte en professionele medewerker die kennis heeft van hengelsport. Je bent communicatief vaardig, schriftelijk en verbaal en kunt overweg met de gebruikelijke Microsoft Office programma’s.

Als commercieel medewerker verricht je administratieve werkzaamheden waaronder orderverwerking, facturatie en aftersales. Je biedt ondersteuning aan de buitendienst en neemt zelf actief deel aan het verkoopproces. Tevens bied je ondersteuning bij on- en offline promotionele activiteiten.

Spro is gevestigd in Vianen.

Voor functie-eisen, meer informatie óf solliciteren kijk je hier of op de website.


SPECIAL EDITION HORLOGE TER ERE VAN 20 JAAR KWO

De eerste officiële karperwatch van de scene is een feit! KWO heeft samen met horlogegigant TW Steel de handen ineen geslagen en dit supervette horloge ontwikkeld! Het horloge is custom made en one-of-a-kind. NU te bestellen in een PRE-ORDER tot eind februari 2019. Daarna niet meer te bestellen!

Na de PRE-ORDER gaan deze custom horloges in productie en worden ze eind mei/begin juni 2019 uitgeleverd. Dit is de kans om een uniek en custom horloge van TW STEEL & KWO te bestellen ter ere van het 20-jarig KWO bestaan.

Geïnteresseerd? Bestel ‘em dan nu voor €299,- in de KWO Shop, klik hier!


HOT ITEM WINTERSPECIALS bij Pioneer Baits

Pim Starreveld: De belangstelling op Carp Zwolle was weer overweldigend; bestaande Pioneer gebruikers blijven terugkeren en daarnaast hebben we weer nieuwe mensen mogen begroeten, dank daarvoor!

Op de beurs bleek maar weer hoe populair onze introductiepakketten zijn! Deze zijn nog t/m 28 februari te bestellen in onze webshop! Een introductiepakket scoor je voor slechts €15,00, en bij dit pakket kun je kiezen uit een 2,5 kilo zak boilies of Chopz én een pot pop-ups, featherweights, wafters of 250ml flesje baitsoak naar keuze. Dit scheelt al gauw €9,00!

Wil je kennis maken met Pioneer Baits? Check de voordelige introductie pakketten!

HOT ITEM WINTERSPECIALS

Een aas wat onder de gebruikers al snel een reputatie opbouwde door de opvallend goede vangsten in de winterse periode. Meer en meer mensen ontdekken de Winterspecials dus wil je deze zelf ook eens inzetten in de komende periode, wees er dan snel bij want zoals elk jaar OP = OP.

Fraaie januarivis die is gevallen voor de Winterspecials van Pioneer Baits

Ook onze beursaanbiedingen zijn nog geldig t/m 28 februari. Je kan dus nog maar even tot zelfs meer dan 25% korting krijgen op boilies, haakaas en baitsoaks! Check op de website hoeveel korting je kan scoren op je favoriete boilie, Chopz, haakaas en/of baitsoaks! Of probeer gewoon eens wat nieuws uit! Bestellen kan in onze webshop!


Pro Line V-ACTIVATOR

Pro Line man Davey Gans: Pro Line houdt van onze karpers. En omdat zij houden van karpers hebben ze een aas ontwikkeld dat zo extreem gezond is dat elke veganist op de wereld er jaloers op zou zijn.

De nieuwe V-Activator is niet zomaar een boilie!

De nieuwe VITAMIN-Activator bevat een hoog percentage aan Vitamines (A, B12, B6, D) Mineralen (Calcium, magnesium en ijzer), Fishmeal (64% Proteïne) en Egg Compound. In de VITAMIN-Activator is het superfood / koivoer; Spirulina verwerkt waardoor deze nieuwe boilie boordevol natuurlijke Omega-3 Rijke Algen zit. Het Spirulina supplement is een natuurlijke bron aan vitamines en mineralen die door de karper heel makkelijk op te nemen zijn in het lichaam.

De V-Activator is er ook als bait booster…

…en Liquid Extract.

Wij hebben ervoor gekozen om het Spirulina Supplement in de boilie mix te verwerken en als een coating aan te brengen, hierdoor is de VITAMIN-Activator zoals instant als met een voercampagne een ware killer! Daarnaast is er een Multi-vitamine preparaat in de boilie verwerkt met extra vezels en een hoog eiwit gehalte, dit resulteert in een perfecte balans van bouwstoffen en spijsvertering.

Deze karper had duidelijk wel zin in een gezond dieet.

Scoor de nieuwe bollen in de winkel, of kijk voor meer info op deze pagina van de website van Pro Line.


New Direction Tackle S9 beetmelder

De mannen achter ND vertellen: Kijk is hier hij dan de nieuwe S9 beetmelder van New Direction Tackle. Een super kleine compacte beetmelder met bijgeleverde metalen snagears en ingebouwde accu die met mini usb kan worden opgeladen.

Dit kleine beest is voorzien van hoge kwaliteit speakers, zowel als de beetmelder als de ontvanger waardoor geen aanbeet gemist wordt. De beetmelder is tevens uitgerust met bluetooth techniek waardoor alle functie’s op de beetmelder vanuit de bivvy op je smartphone of ontvanger gewijzigd kunnen worden.

Gevoeligheid, tonen, volume en ledkleuren zijn alle afzonderlijk in te stellen. Ook kunnen zoals bij de voorganger (de K9) de bivvylight en alarmsystemen weer gekoppeld worden.

En dan de prijs! Hoe ze dat voor elkaar hebben weten te krijgen weet niemand:

 • De 4+1 voor slechts 162 euro;
 • De 3+1 voor slechts 139 euro;
 • De 2+1 voor maar 109 euro.

Voor meer info check de website of de Facebookpagina.


Dit was de KWO Product Buzzz van half februari 2019 alweer. We hopen dat jullie weer genoeg motivatie hebben gevonden om er lekker op uit te gaan. Over een goede twee weken zijn we uiteraard weer terug met de nieuwste producten en beste acties in een kakelverse Buzzz. Tot dan!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl