KWO Product Buzzz – Januari Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – Januari Deel 1

2018 is inmiddels alweer een tweetal weken onderweg en er zijn dan ook vele karpervissers in de Benelux die hun eerste vangst van het jaar proberen te verwezenlijken. Om die reden pakken wij ook dit jaar de draad gewoon weer op en schotelen we jullie tweemaal per maand de laatste nieuwtjes en acties van onze partners voor. In deze eerste editie van 2018 hebben we updates van o.a. Nash, The Carp Specialist, Spro en Originals voor jullie op een rijtje gezet. Kijken jullie mee? 

Heb jij de eerste van het jaar al binnen? (Foto: Luuk Zomerhuis)


Movie: Pilaar & Hofman op Wintersport – Bestel je kaarten NU!

Noteer zondag 28 januari alvast in je agenda, want dan gaat de Pilaar & Hofman film van 2018 in première in het welbekende Figi Theater te Zeist! In de film volg je de heren op een barre en extreem koude vistrip die afgelopen december diep in Slovenië plaatsvond. Het belooft een super gezellige en interactieve avond te worden en uiteraard kun jij hier bij zijn! Check hieronder alvast een teaser van dit fantastische avontuur:

Je kunt nu online je kaarten kopen in de webshop voor slechts €10.-, klik hier.

" Een super gezellige en interactieve avond! "

Klik op de afbeelding en bestel je kaarten snel!

Naast de film zullen Mark en Michiel een korte presentatie geven en laten zij zien wat je allemaal in 2018 op KWO kunt verwachten. Ook zal er een LIVE Q&A zijn, waarin je al je vragen kunt stellen. Uiteraard genieten we na de voorstelling nog van een gezellig drankje in het café bij de bioscoop. Halverwege de film zal er een pauze zijn om nieuwe popcorn en Fristi te halen! 😉 Uiteraard wordt de film ook op de KWO Community geplaatst!

Klik hier om je tickets te bestellen!

Hopelijk kunnen we er met z’n allen een gezellige avond van maken! Tot in Zeist!


Upcoming: Carp Zwolle 2018

Je moet nog even geduld hebben, maar op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 openen vanaf 09:00 uur de deuren van de IJsselhallen in Zwolle zich weer voor de grootste, mooiste en meest gedenkwaardige karperbeurs van Europa. Een feest voor iedere karpervisser dat je niet mag missen!

" Een feest voor iedere karpervisser dat je niet mag missen! "

Tijdens Carp Zwolle 2018 heb je 20.000M2 de ruimte om je te verlekkeren aan de laatste nieuwtjes en kun je op je dooie gemak rond snuffelen om die ene scherpe deal te scoren. Daarnaast worden er weer verschillende lezingen gegeven en kun je overal advies inwinnen bij de professionals. Ook voor de jeugd wordt er weer meer dan genoeg georganiseerd, zodat er voor iedereen meer dan genoeg te beleven valt. Heb jij al zin in een dagje Carp Zwolle? Bekijk dan snel de trailer om alvast een beetje in de stemming te komen! Tot dan!


Zet in je agenda: Hareco’s Carp Show op 20 januari

De bekende hengelsportzaak Hareco in Sliedrecht gaat op zaterdag 20 januari een fantastisch evenement organiseren: Hareco’s Carp Show! Bij deze Carp Show zullen een flink aantal bekende vissers aanwezig zijn en worden de nieuwe collecties van 2018 als eerste getoond. Een primeur in Nederland!

Onder andere Alan Blair zal aanwezig zijn bij de Carp Show!

Eén ding is zeker: dit spektakel mag je absoluut niet missen! De Carp Show vindt plaats bij de winkel aan de Blankenstraat 4 te Sliedrecht. Wat je nog meer kunt beleven én hoe je je vrouw/kinderen mee krijgt lees je in deze update! 😉

Het team van Hareco Hengelsport staat klaar om jou een tof dagje uit te bezorgen!


Grote update voor de KWO App – Download hem nu!

Inmiddels kunnen jullie al een tijdje gebruik maken van de KWO App. Er zaten echter nog wat haken en ogen aan de app, waardoor we de nodige feedback van jullie hebben ontvangen. Achter de schermen zijn we hard aan de slag gegaan om al jullie feedback te verwerken en de app nóg beter te maken. Zo kun je rekenen op minder problemen met de videoplayer, kun je ook artikelen op het openbare KWO bekijken en nog veel meer! Wil je weten wat er precies is veranderd? Klik dan HIER om een uitgebreide update te lezen!

Heb je iOS? Klik dan HIER!

Heb je Android? Klik dan HIER!

Klik op de Buttons hierboven om de verbeterde KWO App te downloaden op jouw device!


Old Pollard Lake van The Carp Specialist

Een betaalwater in Noord-Frankrijk met Nederlands beheer; dat zien we niet vaak! De bestemming Old Pollard Lake van The Carp Specialist is één van de weinige betaalwateren op comfortabele reisafstand van Nederland die alle wensen van de karpervisser bedient. Het water is zo’n 3 hectare groot, is gelegen in een werkelijk prachtige omgeving en op het domein vind je op alle stekken een luxe accommodatie.

" Een betaalwater in Noord-Frankrijk met Nederlands beheer; dat zien we niet vaak! "

Het 3 hectare grote Old Pollard Lake is perfect voor de veeleisende karpervisser.

De flink uiteenlopende dieptes op Old Pollard Lake zorgen ervoor dat alle drie de stekken voldoende features hebben en daarnaast maken de verschillende accommodaties het vissen ontzettend aangenaam. Ook niet geheel onbelangrijk is het visbestand, want deze is om van te watertanden. Er zwemt een flink aantal karpers, zo’n 150 stuks. Het gemiddelde gewicht ligt rond de 13 kilo, maar met een topvis van ruim 24 kilo valt er ook voor de bakkenjagers genoeg te beleven!

Spiegels, schubs, koi’s en grassers in verschillende…

…gewichtsklasse’s: je vindt het op Old Pollard Lake!

Wil je meer informatie over deze of één van de andere bestemmingen van The Carp Specialist? Klik dan op onderstaande button en like ook zeker even de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de meest gave bestemmingen!

Klik hier voor meer info over Old Pollard Lake


De beste Mainline producten scoor je nu bij Visdealshop

Het team van Visdealshop staat niet stil! De iets rustigere winterperiode is dan ook ideaal om het assortiment in de webshop aan te vullen. Inmiddels bevat de shop al meer dan 16.000 producten, waarvan er zo’n 10.000 altijd direct leverbaar zijn. Zo worden o.a. de assortimenten van bestaande merken uitgebreid. Momenteel wordt er gewerkt aan merken als Fox, NGT, Korda, Guru, Savage Gear en Spro, maar ook nieuwe merken verschijnen op de site. Het team van Visdealshop is dan ook trots op de toevoeging van hét aasmerk op karpergebied: Mainline.

Het complete Mainline Baits assortiment is vanaf nu altijd direct leverbaar. Dit betekent: vandaag voor 20:45 uur besteld, morgen in huis! Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de teksten en foto’s bij de producten, dus de webshop gaat er allemaal nog iets mooier uit zien. Bezoek dus snel de webshop en zorg dat jij jezelf voorziet van wat aas van Mainline voor het nieuwe seizoen!

" Vandaag voor 20:45 uur besteld, morgen in huis! "

Ook het complete Mainline Baits gamma bestel je nu eenvoudig en snel bij Visdealshop.


De Xtra Range pop-ups van Martin SB

MSB vertelt: Na bijna twee jaar van testen en finetunen introduceert Martin SB op Carp Zwolle alweer een nieuw kwaliteitsproduct; de Xtra Range pop-ups. Deze aasjes zijn geheel vernieuwd en worden aangeboden in potjes van 50 gram met daarin 50% foodbait pop-ups en 50% fluor pop-ups in 15mm. De perfect wateroplosbare foodbait pop-ups zitten ramvol met wateroplosbare ingrediënten en wasemen gedurende zeer lange tijd uit. Alle Martin SB Xtra Range pop-ups hebben dankzij een uitgekiend proces een perfect drijfvermogen, behouden lang de geur en wasemen zeer goed uit.

Een hoog drijfvermogen, goede uitwaseming en diverse kleursamenstellingen: de Xtra range pop-ups van Martin SB zijn vernieuwd!

Zoals gezegd bevat elk potje 50% Foodbait pop-ups en 50% Hi Viz Fluor pop-ups. Beide zijn perfect in te zetten in een tal van scenario’s, maar doordat de Hi Viz varianten dubbel zijn geflavoured en over een uitstekend drijfvermogen beschikken, zijn ze ideaal om in te zetten in combinatie met bijvoorbeeld een chod-rig of een snowman presentatie. De Xtra Range pop-ups zijn straks te verkrijgen in 6 bewezen smaken, check ze hieronder:

" Elk potje bevat 50% Foodbait pop-ups en 50% Hi Viz Fluor pop-ups. "

Forest Fruits

Deze pop-ups zijn zéér opvallend van kleur en geur. Door toevoeging van n-Butyric acid, melkpoeder en een mix van verschillende sweeteners zijn ze tevens zéér attractief. De Forest Fruits popups behouden door een dubbele bosvruchten flavouring langdurig de attractieve smaak.

Garlic & Robin Red

Deze pop-ups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), Liquid Krill, knoflookpoeder en Haith’s Robin Red bijzonder attractief. Een echte ‘killer’ met een klassieke flavour.

Instant 8

Deze pop-ups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), n-Butyric acid, melkpoeder en een echte ‘old school’ Scopex flavour bijzonder attractief. Daarnaast hebben ze een coating van pre-digested vismeel, wat weer zorgt voor een nog snellere instant respons.

Monster Crab & Aminol

Deze pop-ups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), Liquid Krill, Aminol en Haith’s Robin Red zeer attractief. Deze pop-ups zijn geflavoured met de beste Monster Crab flavour die er is.

SWEET 17

Sinds de lancering is SWEET 17 de favoriet van vele vissers. Deze pop-ups hebben door toevoeging van n-Butyric acid, meldpoeder, kokos en een natuurlijke pineapple flavour een hoge instant respons. Beslist een goed aasje!

Krill & Liver

Een flinke dosis attractieve Krillmeel, Liquid Liver en Haith’s Robin Red zorgen ervoor dat de Krill & Liver pop-ups zeker één van onze favorieten zijn.

De Xtra Range pop-ups zijn straks te verkrijgen in 6 bewezen smaken.

De Martin SB Xtra Range popups zullen tijdens de Carp Zwolle beurs worden gepresenteerd. Duurt dat je te lang? Surf dan naar de website voor meer informatie, klik hier. Pre-orderen kan ook, stuur hiervoor een mailtje naar: contact@martinsb.com.


Carplevel pakt in 2018 groots uit!

De Belgische karperspeciaalzaak Carplevel is ook in 2018 continu bezig met het uitbereiden en verbeteren van het productassortiment. Om die reden worden er binnenkort weer een aantal mooie merken en producten verwacht bij deze winkel in Heusden-Zolder. Te beginnen met Solar. Dit merk is al jaren enorm gewaardeerd bij ons als karpervissers en om die reden komt dit merk onder de naam ‘SP Range’ met een tal van gave producten uit. Denk hierbij aan luggage, stretchers, hardcases en nog veel meer!

De SP Range van Solar bevat…

…weer vele producten om van te smullen!

Uiteraard kan er nooit genoeg aas in de shop aanwezig zijn en daarom zijn de mannen van Carplevel ook zeer blij dat zij later dit jaar verdeler van het populaire Carpelicious zullen worden. Het aas van deze firma heeft zich de afgelopen jaren dubbel en dwars bewezen op veel wateren in de Benelux. Naast boilies heeft Carpelicious ook een zeer rijk gamma met dips, pop-ups, fully Soaked Hookbaits en nog veel meer! Houd de Facebookpagina dus goed in de gaten, want er gaat veel moois aankomen!

Het bekende Carpelicious behoeft geen introductie. Logisch dan ook dat je de producten van dit merk binnenkort bij Carplevel kunt scoren!


Comfortabel aan de waterkant met de Nash Moonchair

Nash vertelt: Wat ooit op het Nash HQ binnenkwam als een sample en waar elke sales agent naar keek van: “wat is dat?”, is uitgegroeid tot één van de snelst verkopende chairs binnen de Nash range: de Nash Moonchair. Door zijn unieke vormgeving en ongelooflijk zitcomfort is deze echt de moeite waard om eens te bekijken. Hij is zeker niet geschikt voor de mobiele visser, maar is eigenlijk ontworpen om het comfort aan de waterkant te verbeteren bij langere sessies.

" Eén van de snelst uitverkochte chairs binnen de Nash range. "

Een vreemde eend in de bijt, maar wel degelijk populair!

Door de ronde vorm kan je echt elke zitpositie aannemen die je maar wil. Je kan er echt in ‘hangen’ als je doodop bent van de vele drils, maar doordat hij is vervaardigd uit een stevig stof kunnen ook mensen met rugklachten er lekker in zitten. Door zijn uniek vouwsysteem is hij zeer snel op te zetten en tevens ook op te vouwen. Hij wordt standaard geleverd met een bijhorende, ruime en stevige opbergtas. Voor meer info neem je een kijkje op de Nash website en Facebookpagina.

Het ronde model van de chair zorgt voor een optimaal comfort en…

…door de bijhorende, stevige opbergtas kun je hem prettig vervoeren.


Elektrische kleding van Alpenheat bij Fish Inn Venlo

De mannen van Fish Inn Venlo hebben een prachtige range producten toegevoegd die het vissen in koude omstandigheden een stuk comfortabeler maken. Met de producten van het befaamde Alpenheat is kou lijden tijdens het vissen verleden tijd. Alpenheat heeft een zeer ruim assortiment aan verwarmbare kledingstukken. Uit dit assortiment hebben de heren uit Venlo de best bruikbare producten voor de hengel- en jachtsport gekozen. Check ze hieronder:

" Met de producten van Alpenheat is kou lijden tijdens het vissen verleden tijd. "

Alpenheat Fire Socks

Het best verkochte product uit de Alpenheat range zijn wel de Alpenheat Fire socks. Deze hoogwaardige, elektrisch verwarmde sokken zijn super gemakkelijk in gebruik door de kleine accupack die gemakkelijk in het speciale vakje aan de zijkant opgeborgen kan worden. Door gebruik te maken van de Alpenheat Fire Socks kun jij tijdens het vissen jouw gewone schoenen of bergschoenen dragen, maar heb je geen last van koude voeten. Wil je meer informatie over dit Alpenheat product of wil je hem direct bestellen? Klik dan HIER!

Klik op de afbeelding om de Fire Socks te bestellen.

Alpenheat Fire Fleece

De overtreffende trap van de sokken is het Alpenheat Fire Fleece vest. De complete rug van het vest is voorzien van een verwarmingselement, waardoor je ook met de lage temperaturen comfortabel kunt vissen, jagen of wandelen. Prettig wintervissen begint dus met dit Alpenheat product. Wil je meer informatie over dit Alpenheat product of wil je hem direct bestellen? Klik dan HIER!

Klik op de afbeelding om de Fire Fleece te bestellen.

Alpenheat Wireless Hotsoles

We sluiten af met de verwarmde zolen van Alpenheat, de Wireless Hotsoles. Deze zijn ideaal wanneer je net dat beetje extra warmte nodig hebt tijdens je verblijf in de natuur. Om niks in te boeten aan bewegingsvrijheid is er zelfs een wireless model op de markt. De lithium accu van deze zooltjes zit ingebouwd in het voetbed, waardoor je geen last hebt van snoeren of accupacks. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je kiezen uit 3 warmte standen. Ideaal! Wil je meer informatie over dit Alpenheat product of wil je hem direct bestellen? Klik dan HIER!

Klik op de afbeelding om de Wireless Hotsoles te bestellen.


Back in stock: Originals Milky Banana Pellets

De Nederlandse aasfirma Originals is achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van enkele nieuwe producten. Speciaal voor de wintervisserij lanceerden de mannen van Originals recent al de Milky Banana Quick Respons Pellet. Deze lancering bleek erg succesvol, want de pellets waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Gelukkig zijn ze nu weer back in stock!

De Nederlandse aasfirma Originals presenteert met trots een pellet die zeer geschikt is voor de wintervisserij.

De Milky Banana Quick Respons Pellet bestaat voor maar liefst 25% uit wateroplosbare melkpoeders. Melkpoeder is van oudsher één van de beste ‘karpertriggers’ die er bestaan en in deze pellet komt dit schitterende product volledig tot z’n recht. De combinatie van deze melkpoeders en de unieke blends die zijn verwerkt in deze pellet zorgen voor een uniek product wat eigenlijk niet mag ontbreken in de tas van een echte wintervisser!

" Melkpoeder is van oudsher één van de beste ‘karpertriggers’ die er bestaan. "

Ben jij een ‘die-hard’ wintervisser? Dan mogen de Milky Banana Quick Respons Pellets absoluut niet ontbreken in je arsenaal!

De Milky Banana Quick Response Pellet heeft een diameter van 4.5mm en is geproduceerd in diverse lengtes variërend van 4mm tot 15mm. Deze zijn allen verpakt in één zak, waardoor de oplostijd zelfs bij koud water varieert van 5  tot maximaal 40 minuten. Is je interesse gewekt? Bestel jouw portie Pellets dan snel via www.original-boilies.com of bij kom langs bij De Tacklebox in Beilen.

De Quick Response Pellets worden geleverd in één kilo verpakkingen met diverse maten pellets.


Nieuw van Strategy: de Grade Daybreaker 1-Man Dome

Strategy vertelt: Net als vorige jaar blijft ook in 2018 innovatie één van de belangrijkste speerpunten van Strategy. Om het jaar meteen goed te beginnen komt Strategy met de Grade Daybreaker 1-Man Dome, een kwalitatieve en elegante tent die aan alle eisen van de hedendaagse karpervisser voldoet.

" Een kwalitatieve en elegante tent die aan alle eisen van de hedendaagse karpervisser voldoet. "

De Grade Daybreaker 1-Man Dome is de nieuwste aanwinst in het Strategy assortiment.

Eén van de meest opvallende features van de bivvy is het unieke Ground Sheet System. Deze kan op eenvoudige wijze worden vastgeklikt en voorkomt binnendringen van mogelijk ongedierte, vuil en water. Ideaal voor de karpervisser die comfort hoog in het vaandel heeft staan!

Vis jij op plekken waar je mogelijk last hebt van ongedierte, modder of wateroverlast tijdens regenbuien? Dan is de speciale Ground Sheet zeker een toffe eigenschap!

De kenmerkende kleurstelling, het robuuste frame, hoogwaardige doek en secure afwerking zijn gecombineerd met details die echt het onderscheid maken. Samen met de condens reducerende Winterskin is dit een tent die perfect is voor de veeleisende karpervisser die zowel korte als lange sessies vist. Meer info check je op de website en Facebookpagina!

De afzonderlijk verkrijgbare Winterskin zorgt voor optimaal comfort, doordat condens tot een minimum beperkt wordt.


‘Stay Warmer’ met de Elements Range van Fortis Eyewear

Onder het motto ‘Stay Warmer’ brengt het Engelse Fortis Eyewear deze winter een geheel nieuwe kledingrange op de markt: de Elements Range. Deze zéér hoogwaardige range onderkleding valt perfect te combineren met de Snugpak kleding en is geschikt voor de meest koude en barre omstandigheden. De range bevat diverse producten die allen zijn gemaakt met een multi lagen systeem, waardoor je verzekerd bent van een optimale lichaamstemperatuur en vochtafdrijving naar gelang de weersomstandigheden en je activiteiten.

" Stay Warmer! "

De focus met de introductie van de Elements range ligt dus op het bieden van hoge kwaliteit onderkleding die tegen alle elementen van moeder natuur optimale beschermt biedt. Hieronder nemen we kort enkele producten met je door:

De basis van een warm lichaam begint bij goede onderkleding. De Elements Bottoms helpen daarbij! Deze warme thermobroek is elastisch rond de middel en de enkels en is voorzien van gulp voor optimaal draagcomfort.

De Bottom kan perfect worden gecombineerd met de Half Zip Top. Deze is gemaakt van hetzelfde, uiterst warme materiaal en is erg comfortabel!

Eén van de grootste ergernissen aan het wintervissen zijn koude voeten. Om te voorkomen dat je tenen de volgende keer van je voet af vriezen komt Fortis met diverse Thermal Socks. Deze sokken zijn uiterst warm en hebben een hoog draagcomfort. Door het dragen van deze sokken kun je je focussen op de vangst, niet op koude voeten!

We sluiten dit rijtje af met de nieuwe Elements Tech Fleece jas. Deze jas is vervaardigd uit hoogwaardig 320g/ m2 anti pluis fleece en voorzien van een rits, elastische zoom en kragen om de warmte vast te houden. Naast dat hij op zichzelf te gebruiken is, kan hij ook in combinatie met de Snugpak jassen gebruikt worden.

Zoals je dus kunt zien zijn er genoeg toffe producten te vinden in de Elements range van Fortis. Bezoek voor meer informatie dus snel jouw lokale Fortis dealer of raadpleeg de website.


SALE in de KWO Webshop!

Hoewel kerst weer achter de rug is, is het in de KWO Webshop nog steeds een feestje! Onder het tablat ‘SALE‘ zijn namelijk weer een flink aantal gave kledingitems toegevoegd. Van Hoodies tot broeken en van dameskleding tot t-shirts: er is van alles toegevoegd (OP=OP). Klik op de button hieronder om de SALE pagina te bezoeken en grote kans dat er voor jou één of meerdere items tussen zitten!

Klik hier om alle SALE artikelen te bekijken!

Eén van de meest populaire items uit de webshop, de KWO Passion for Angling Hoodie, scoor je nu voor slechts €24,95! Is dat geen superdeal? Klik op de afbeelding om hem te bestellen!

De recent gereleasde KWO Space Grey Sweater bestel je nu voor net geen €30 piek! Klik op de afbeelding en scoor deze stijlvolle, kwalitatieve Sweater nu!

Ben je nog op zoek naar wat modieuze t-shirts voor het voorjaar? Dan is dit je kans om toe te slaan! Op de SALE pagina check je namelijk diverse exemplaren voor slechts een tientje per stuk!


De ‘hardlopers’ van MTC Baits

De mannen van het Nederlandse aasbedrijf MTC Baits hebben ook als streven om in 2018 door te innoveren. Om die reden kwamen zij vorig jaar met de Ultimate Range op de markt. De boilies in deze range zijn regelrechte ‘hardlopers’ en inmiddels hebben al vele vissers geprofiteerd van dit succesvolle aas. Deze boilies in deze range, verkrijgbaar als freezerbaits (per 2,5kg) en Shelf Lifes (per 1 & 5kg), kunnen worden ingezet samen met de Pop-Ups, Hookbaits, Dips, Boosters, Pellets, etc. In onderstaande video check je nog wat extra info:

Een ander mooi product uit het MTC assortiment zijn de WhitieZ pop-ups. Deze pop-ups zijn breed in te zetten en beschikken over voldoende drijfvermogen, zijn elastisch, vormvast en hebben een mechaniek welke de triggers gemakkelijk én lang laat ontsnappen. De WhitieZ Range bestaat uit uitsluitend witte pop-ups, veruit de populairste kleur onder karpervissers. Hieronder check je nog wat nadere info:


Vacature: Spro zoekt een service- en reparatiemedewerker!

Ben jij technisch aangelegd en heb je een affiniteit met de hengelsport? Dan is dit misschien wel de ideale job voor jou! Spro N.V. timmert momenteel hard aan de weg en daarom zijn ze op zoek naar een service- en reparatiemedewerker. Lees hieronder meer over de functie!

Ben jij technisch aangelegd en heb je een affiniteit met de hengelsport? Dan is de vacature van Spro N.V. wellicht wat voor jou!

De functie

Spro vertelt: Als service- en reparatiemedewerker kom je te werken binnen een jonge, informele organisatie waarin iedereen elkaar kent en nauw met elkaar verbonden is. Je functie bestaat voornamelijk uit het verrichten van reparaties, deze administratief verwerken in ons (voorraad)systeem en je hebt contact met klanten in zowel binnen- als buitenland. Je beheert de onderdelenvoorraad, ondersteunt de buitendienst en waar nodig de productontwikkeling. Enige kennis van de hengelsport is dus wel een pré, zodat je in staat bent om alles snel te snappen en mee te denken. Daarnaast heb je goede technische eigenschappen, ben je communicatief vaardig (schriftelijk en verbaal) en kun je overweg met programma’s zoals Word en Excel.

Functie-eisen:

 • Je hebt kennis van de hengelsport
 • Je bent technisch
 • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pré
 • Je bent klantgericht, hebt een proactieve werkhouding en werkt accuraat
 • Je hebt logistieke kennis
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau
 • Het is een binnendienstfunctie in het magazijn; aanwezigheid in Vianen is dus een must

Wat wij bieden:

 • Afwisselende, full-time functie (39 uur)
 • Superleuke werksfeer met een jong team
 • Goede salariëring op basis van leeftijd en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Doordat het een binnendienstfunctie is, is aanwezigheid op het Spro kantoor in Vianen een must.

Solliciteren?​

Denk jij dat je deze functie kan invullen? Dan zien we je graag sollicitatie tegemoet! Stuur je sollicitatie met pasfoto, korte motivatie en CV vóór 31 januari 2018 naar nicky@spro.nl t.a.v. Nicky van Rixel o.v.v. Sollicitatie ‘Service- en Reparatiemedewerker’ en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

" Misschien word jij wel onze nieuwe collega! "


Dit was de allereerste KWO Product Buzzz van 2018 dan weer. We hopen dat jullie weer genoeg motivatie hebben gevonden om er lekker op uit te gaan. Over een goede twee weken zijn we uiteraard weer terug met de nieuwste producten en beste acties in een kakelverse Buzzz. Tot dan!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl