KWO Product Buzzz – Juni Deel 2

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – Juni Deel 2

Met de huidige temperaturen is één ding duidelijk: de zomer is in volle gang! De temperaturen passeerden afgelopen week op sommige plekken zelfs de 30 graden grens en dat betekent dat de strandjes weer vol lagen met mensen. Voor de vissers die er toch op uit trekken hebben we wederom een nieuwe editie van KWO Product Buzzz klaar staan. Deze keer met o.a. bijdrages vanuit KWO, Shimano en Baitworld!


Grote verbeteringen op Jurassik Carpe van The Carp Specialist

The Carp Specialist vertelt: Het domein van Jurassik Carpe is al jaren geliefd bij de mannen van The Carp Specialist. De drie meren op dit complex zijn gretig in trek bij karpervissers vanuit heel Europa en voor aankomende zomer zijn er een aantal flinke verbeteringen doorgevoerd. Hieronder een kort overzichtje van wat er per meer is aangepakt:

Jurassik Carpe 1

 • Het aantal stekken is van 24 naar 20 gereduceerd
 • Op 77 hectare staan we maximaal 22 vissers toe, erg veel ruimte dus
 • De bomen aan de zijde van stek 4 t/m 10 zijn gesnoeid zodat je per stek meer ruimte hebt

Het water is 77 hectare, waarop maximaal 22 vissers worden toegelaten. Je hebt dus heel veel ruimte!

Jurassik Carpe 2

 • Het aantal stekken is van 14 naar 11 gereduceerd
 • Op 16 hectare staan we maximaal 11 vissers toe, erg veel ruimte dus
 • Vanaf nu is het mogelijk om tegen gunstige tarieven een weekend (vrijdag-maandag) of midweek (maandag-vrijdag) te reserveren
 • De wiergroei is momenteel perfect onder controle

Het aantal stekken op Jurassik Carpe 2 is van 14 naar 11 gereduceerd.

Jurassik Carpe 3

 • Op 7 hectare staan we maximaal 5 vissers toe, erg veel ruimte dus
 • Vanaf nu is het mogelijk om tegen gunstige tarieven een weekend (vrijdag-maandag) of midweek (maandag-vrijdag) te reserveren
 • De wiergroei is momenteel perfect onder controle

Ook tijdens een kort weekend of midweek kun je op Jurassik Carpe 3 kans maken op een vis als deze.

Wil je meer informatie over de drie meren op het Jurassik Carpe domein? Bezoek dan de website van The Carp Specialist voor meer informatie of bekijk onderstaande video!


GRATIS Scopex Squid samples in de KWO Webshop + WINACTIE

De komende weken ontvang je bij elke bestelling in de KWO Webshop een sample verpakking van de Nash Scopex Squid boilies. Als je een bestelling hebt geplaatst, dan maak je ook direct kans op vijf kilo Scopex Squid boilies die we op 19 juli 2018 gaan verloten! Klik hieronder op de button om naar de KWO Shop te gaan en je bestelling te plaatsen:

Bezoek hier de KWO Webshop


CC Moore bulkdeals bestel je online bij Fish Inn!

Fish Inn vertelt: Met het seizoen in volle gang heeft de Engelse aasfabrikant CC Moore een waanzinnige bulkdeal actie op poten gezet. Bij het woord ‘bulk’ denk je natuurlijk direct aan 50 of 100 kilo boilies, maar niets is minder waar! Het betreft hier namelijk 20 kilo bulkdeals die je respectievelijk aanschaft voor €145,- (Live System en Equinox) en €155,- voor de Pacific Tuna en de Odyssey XXX range. De mannen van Fish Inn hebben dan ook groots ingeslagen, want nog nooit was Engels kwaliteitsaas zo goedkoop én populair!

Nog nooit was Engels kwaliteitsaas zo goedkoop!

Vanaf slechts €135,- scoor je al 20kg boilies van CC Moore.

Een ander voordeel is dat je de door jou bestelde CC Moore bulkdeal in vier zakken van vijf kilo geleverd krijgt. Hierdoor weet je zeker dat jouw boilies nog ultra vers zijn wanneer je een nieuwe zak opent. Ideaal om het seizoen mee te starten!

Bestel hier jouw CC Moore Bulkdeal

Klik op de afbeelding en bestel snel jouw portie CC Moore aas bij Fish Inn.


Gave Sonik deals bij Angling Direct

De mannen van Angling Direct zijn niet geheel onbekend meer in de ‘scene’. Bij deze Engelse hengelsportgigant scoor je tegen zéér scherpe prijzen spullen van zowel A- als B-merken. In deze nieuwsupdate werpen we een blik op een exclusieve deal van het welbekende merk Sonik die enkel en alleen bij Angling Direct verkrijgbaar is!

Sonik Vader X 3 Rod Kits

De items uit de Vader X range van Sonik behoeven geen introductie meer. Ze zijn kwalitatief, stijlvol en goed geprijsd. Vandaar dat AD de handen ineen heeft geslagen met dit Engelse merk en een exclusieve deal op de markt brengt die bestaat uit de volgende items:

 • 3x Sonik Vader X Carp Rods 12ft (3.00lb of 3.25lb)
 • 3x Sonik Vader X Carp Reels
 • 1x Sonik Vader X Landing Net

De set is leverbaar in een 3lb of 3.25lb variant en kost je omgerekend net geen €340,-. Dat is geen geld als je bekijkt wat je koopt. Net zoals bij de andere items van AD geldt: vandaag besteld, overmorgen (vaak) al in huis!

Voor nog geen €340 scoor je deze fraaie set van Sonik die bestaat uit bovenstaande items.

ProLogic Cruzade Sleeping Bag nu extra voordelig

Naast de toffe Vader X set van Sonik, is de ProLogic Cruzade 3 Season Sleeping Bag ook het bekijken waard in de webshop van AD. Deze kwalitatieve slaapzak is geschikt voor drie seizoenen en beschikt over vele features die hem erg praktisch en gebruiksvriendelijk maken. Hij weegt slechts 2,4 kilogram en voor €45,- scoor je hem al in de webshop, klik hierrr.

Klik op de afbeelding om de ProLogic Cruzade Sleeping Bag te bestellen.


De nieuwe FAST range van Raptor Boats

Raptor vertelt: Raptor boten zijn special ontwikkeld voor en door karpervissers. Naast onze populaire X-Wide serie, hebben we dit jaar ook een FAST range met karperboten gelanceerd. Speciaal voor snelle vissessies, met een handige rugzak! De FAST range is qua breedte iets minder breed dan de X-Wide serie, maar nog steeds breder dan reguliere rubberboten. De range bestaat uit vijf lengtes, namelijk 160-170-180-200 en 230.

Raptor boten zijn special ontwikkeld voor en door karpervissers.

De FAST range kenmerkt zich door de…

…brede binnenruimte en handige rugzak.

Alle FAST boten zijn gemaakt van 0,7mm olijfgroen pvc-doek, welke van hoge kwaliteit is. Wij geven daarom vijf jaar garantie op doek en naden! Daarnaast zijn alle FAST boten voorzien van de volgende opties:

 • Airdeck vloer
 • Hogedruk luchtvloer in olijfgroene kleur
 • Korte bescherm strips onderop de tube
 • Dubbel verlijmde spiegel en roeidollen
 • Twee handgrepen bij de spiegel van anti slip materiaal
 • Twee handgrepen voorop van anti slip materiaal
 • D-ring voorin de boot
 • Hogedruk voetpomp speciaal voor luchtvloeren (hogere druk is vereist voor goed functioneren)

 • Overdrukventiel
 • Ventielen uitgerust met een ring met juiste luchtdruk indicatie
 • Een stevige kiel (m.u.v. de 160 en 170 FAST boot)
 • Zwarte peddels en zwarte verstelbare aluminium zitbank
 • Rugtas model voor makkelijk verplaatsen van de boot
 • Uitgebreide reparatieset bestaande uit: lijm, pvc, ventiel en ventielsleutel

Is je interesse gewekt door de FAST of één van de andere boten van Raptor? Bezoek dan eens de website en Facebookpagina voor meer informatie en bestellingen!

Wie weet dril jij binnenkort wel een karper vanuit een FAST boot van Raptor!


SAGA, The Game Changer

SAGA vertelt: De lancering van de SAGA range is een feit! Zoals je wellicht hebt kunnen zien was de start van de campagne al groots ingezet op Carp Zwolle, afgelopen februari. Ook via onze Strategy consumentencatalogus is er al aandacht aan besteed. De campagne gaat nu dus echt los met het thema ‘The Game Changer’. De kaarten zullen komend jaar gespeeld gaan worden…

De kaarten zullen komend jaar gespeeld gaan worden…

Over de range

Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval. Onze visie met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie. Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt! Deze gloednieuwe aaslijn is vanaf eind mei leverbaar in twee series; de Excellent en de Premium:

Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt!

Premium:

 • Cherry Bomb
 • Chocolate Fudge
 • Squid ‘ N Garlic
 • Scopex ‘N Butyric

Excellent:

 • Squid Addict
 • Mulberine
 • Tunana
 • X-Somnia

De SAGA range wordt verdeeld in twee segmenten; de Excellent en de Premium.

Iedere smaak boilies is verkrijgbaar in 15 en 20mm en wordt geleverd in zakken van één kilo. Naast de boilies is er ook een bijpassende Dip&Soak (250ml) en diverse soorten pop-ups verkrijgbaar. Deze laatste zijn in Multi-color, Duo-color of een normale kleur verkrijgbaar in 12, 15 en 18mm.

De pop-ups zijn in meerdere kleuren…

…en in diverse diameters verkrijgbaar.

Het complete SAGA gamma is vanaf eind mei leverbaar bij jouw lokale Strategy dealer. Voor meer informatie over de aasproducten verwijzen we je graag door naar de onderstaande button.

Klik hier voor meer informatie over SAGA


Video: Lac de Lepinet van De Vissende Hollander

Voor veel karpervissers is de af te leggen reisafstand naar hun visbestemming een hekel punt. Uren asfalt vreten is niet iedereens hobby… Om die reden vind je in het reisassortiment van De Vissende Hollander ook een aantal wateren op zéér comfortabele reisafstand van ons eigen kikkerlandje. Eén van die bestemmingen is Lac de Lepinet, een 14 hectare groot betaalwater ten zuidwesten van Parijs. In onderstaande video bekijk je meer informatie!


Ga deze zomer eens aan de slag met… pinda’s?

Boilies, tijgernoten, pellets, mais, dumbells en ga zo maar door. Stuk voor stuk veelgebruikte aasjes in de karpervisserij. Echter worden de karpers steeds wantrouwiger en voorzichtiger, dus is het tijd om op zoek te gaan naar ander succesvol aas: pinda’s! In dit artikel beschrijft Baitworld consultant Marc Vervoort hoe hij deze peulvruchten inzet in zijn visserij.

Marc heeft al het nodige succes geboekt op de pinda!

Een nadeel aan het gebruik van pinda’s is dat het vrij lastig is om ze op de juiste manier te bereiden. Het inzetten van onjuist bereide pinda’s neemt daarnaast de nodige risico’s met zich mee en kan zelfs tot de dood van de vis leiden! Wil je zeker weten dat je geen risico loopt? Koop de pinda’s dan kant en klaar via DEZE link. Succes bij het inzetten van dit aasje!

Probeer de pinda’s ook eens in een andere smaak, zoals deze Redskin Pinda’s Kerrie!


Coming soon: MH Proof? De nieuwe Shimano Aero Technium MgS

MH vertelt: De mannen van Shimano durven nogal door mij uitgerekend deze twee nieuwe Aero Technium MgS op te sturen voor een fieldtest. Ik ben heel benieuwd, want mijn eerste indruk is in ieder geval dat het bizar mooi spul is…


Etang 5 boek je bij Fisherman Holidays!

Ben jij nog op zoek naar een gave visbestemming voor deze zomer in Frankrijk? Check dan eens Etang 5 van Fisherman Holidays! Dit 41 hectare grote betaalwater huisvest vele grote en bijzondere karpers en is daarom al jaren favoriet onder de Frankrijk gangers. Ook bekende vissers zoals Steve Briggs hebben reeds hun lijnen natgemaakt op het water. Meer info check je in onderstaande video:


‘Summer Sales’ bij Carpcube

Carpcube vertelt: Het seizoen is in volle gang en dat is goed te merken in de shop van Carpcube. Om dat te vieren profiteer je tot en met zaterdag 7 juli van de ‘Summer Sales’! Hierbij scoor je in de winkel en webshop maar liefst 10% korting op het gehele assortiment!

10% korting op het gehele assortiment? Het kan bij Carpcube tijdens de Summer Sales!

Naast de korting zijn er nog een aantal zaken die de webshop van Carpcube interessant maken. Je bent namelijk 99,99% zeker van directe levering, omdat er niks wordt verkocht dat niet op voorraad is. Bestellen is dus ook daadwerkelijk thuis ontvangen! Klik op de button hieronder om de webshop te bezoeken. Er rest ons dan nog één ding om te zeggen:

Veel succes deze zomer!

Klik hier om de webshop te bezoeken

Je profiteert zowel in de webshop als winkel van de 10% korting.


Nieuw haakaas van Pioneer Baits

Pioneer Baits vertelt: Na de succesvolle ‘Featherweights’ heeft Pioneer Baits een nieuwe range met ‘gewichtloze’ haakaasjes toegevoegd aan het assortiment, namelijk de ‘Wafters’. De Wafters zijn al even leverbaar en hebben al veel vis opgeleverd en bovendien zat er een proefverpakking in de KWO Voorjaarsbox.

Pim Starreveld met een mooie spiegel uit Frankrijk. Onlangs gevangen op een Super Spicy Garlic Wafter!

De komst van de Wafters is te danken aan de vele vraag naar uitgebalanceerde haakaasjes, zonder felle kleuren. Wij hebben aan die vraag voldaan en doordat de Wafters zijn gemaakt met exact hetzelfde recept als de boilies zelf, zijn zo perfect in te zetten in combinatie met de boilies. Er is enkel één product aan toegevoegd, waardoor ze onder water gewichtloos worden. Ze zijn zelfs zo goed uitgebalanceerd dat ze in de meeste gevallen gewoon zinken op de haak! Geen pop-up dus, maar een op de haak zinkende boilie. Op deze manier prik je zelfs de meest argwanende vissen!

Op deze manier prik je zelfs de meest argwanende vissen!

De Wafters zijn te bestellen via www.pioneerbaits.nl en zijn leverbaar in de zes vaste smaken voor slechts €6,95 per potje. Verkrijgbaar in 15 mm, 20 mm en 20 mm Dumbells.

De Wafters zijn makkelijk en snel te bestellen via de webshop. Vaak heb je je bestelling al binnen enkele dagen in huis!


Uitslag van het KWO Member Only Prijzenfestival

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan: vorige week woensdag werden tijdens een livestream alle 90 (!!) winnaars van het KWO Member Only Prijzenfestival bekend gemaakt. Benieuwd of jij hebt gewonnen? Alle winnaars staan in dit artikel op een rijtje! De volledige livestream kun je hieronder bekijken:

Alle winnaars zijn inmiddels ook benaderd en de eerste prijzen zijn zelfs al verzonden/opgehaald!

De eerste members hebben hun prijzen inmiddels opgehaald.

Heel veel plezier met deze toffe Pro Line boot + elektromotor!

Wil jij bij het volgende prijzenfestijn ook kans maken op een toffe prijs én de allervetste artikelen en video’s over karpervissen als eerste checken? Meld je dan aan via de button hieronder!


Aas van CBB HQ Baits bij Carplevel

Carplevel aan het woord:  Uiteraard kan er nooit genoeg aas in de shop aanwezig zijn en daarom zijn de mannen van de Belgische karperspeciaalzaak Carplevel zeer blij dat zij voor de tweede keer verdeler van het welbekende CBB HQ Baits zijn geworden. In onze rekken kan je nu het gehele gamma boilies terug vinden in zowel twee kilo en zeven kilo emmers en in de gekende diameters van 15mm en 20mm. Daarnaast vind je ook pellets, pop-ups en Boosters in het assortiment. Volg de Facebookpagina voor meer info!

Heb jij altijd al willen vissen met het aas van CBB HQ Baits? Kom dan eens langs bij de mannen van Carplevel!


Dit was de allerlaatste KWO Product Buzzz van juni dan weer. We hopen dat jullie weer genoeg motivatie hebben gevonden om er lekker op uit te gaan. Over een goede twee weken zijn we uiteraard weer terug met de nieuwste producten en beste acties in de eerste Buzzz van juli. 

Vangse!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl