KWO Product Buzzz – Maart deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – Maart deel 1

Na enkele zeer mooie lentedagen is de winter weer terug in de Lage Landen. Een mooie reden om thuis, of vanuit je slaapzak in je bivvy deze nieuwe editie van KWO Product Buzzz te bekijken. Zoals altijd weer boordevol nieuwtjes, acties en soortgelijke zaken van onze partners!


NEW: SAGA PARTICLES

De mannen van Saga: Naast de SAGA boilie range is nu ook de SAGA Particle range op de markt. Deze range bestaat uit zorgvuldig gekozen noten en zaden. Een gedegen bereiding en toevoeging van oliën zorgen ervoor dat deze particles onweerstaanbaar en klaar voor gebruik zijn. Vanzelfsprekend PVA vriendelijk voor optimaal gebruikersgemak.

De Saga Particles zijn verkrijgbaar in:

 • SAGA Oil Boosted Original Tigers
 • SAGA Oil Boosted Crushed Tigers
 • SAGA Oil Boosted Particle Blend
 • SAGA Oil Boosted Original Hemp


Twee gave tenten bij Hareco

JC Bivvies: Starter 1 man 2.0
Hareco: De meest verkochte éénpersoonstent in Engeland en Duitsland de afgelopen jaren. Voor de moderne visser die zich snel wil verplaatsen zijn bivvy aan alle omstandigheden wil kunnen aanpassen. Het doek is gemaakt van 10.000 mm strongtext nylon. Ook is er een uitritsbaar voorpaneel. Het bijgeleverde frame support zorgt voor degelijkheid maar een mooie strak gezicht. De tent beschikt verder over een uitneembaar pvc grondzeil en bevestiging-strips voor je hengels.

Opzettijd: 2 minuten
Gewicht: 7 kg
Afmetingen: 270 cm x 210 cm x 150 cm

Adviesprijs: € 299,99, Hareco prijs: € 189,99, klik hier!

JC Master Force MK4
Alle eisen die een moderne karpervisser aan zijn bivvy kan stellen, zijn samen gekomen in dit nieuwe ontwerp. Functioneler kan een bivvy niet zijn: Deze Master Force MK4 kan van één naar twee man opgebouwd worden, in 30 seconden… Het buitendoek is gemaakt van 15.000 myn aqua-tec® wat 100% waterdichtheid gegarandeerd. Daarnaast is dit doek ademend, en voorzien van het U.B.D.V.S.®  (Unique Back DraftTM Ventilation Systeem) waardoor condens geminimaliseerd wordt. Ook bij gebruik zonder de overwrap.


Alles aan deze tent straalt degelijkheid uit: zo ook het dikke heavy duty (uitneembare) grondzeil en oerdegelijke t-pegs. Ook deze bivvy is voorzien van bevestiging-strips voor je hengels.

Opzettijd: 4 minuten
Gewicht: 9,5 kg
Afmetingen: 310 cm breed x 280 – 320 cm diep x 150 cm hoog.

Adviesprijs € 459,95, Hareco prijs: €289,95, klik hier!


Dream Baits Spring Pack SuperKrill

Dream Baits: We stellen voor: een tweede voorjaarspak voor het attractiefste aasje dat we in ons gamma hebben. Onze SuperKrill scoort erg goed op helder water met veel natuurlijk voedsel. Bij voercampagnes dien je wel de juiste keuze te maken daar dit aas ook heel erg in trek is met witvis en brasem door zijn hoogwaardig karakter en uitwaseming. Onze Fluo TuttiFrutti laat zich visueel perfect combineren als de zintuigen nog maar net wakker worden. Een attractieve pva stick van SuperKrill grondvoer en wat particle mix en een SuperKrill wafter of  SuperKrill-TuttiFrutti snowman doet wonderen in het begin van het seizoen.

De SuperKrill Spray/Acid Spray/Soak geven de wafters, pop-ups of boilies nog een extra attractieve coating. Daarvoor zijn beide Sprays en Acid Soak een hookbait only approach! Dosering tussen de 5-15 ml per kg, op het haakaas is een lichte coating voldoende. Je kan het haakaas ook langduriger in de Acid soak laten soaken. Het zal hier merkwaardig zachter en attractiever worden, dus stop dit proces wanneer je zelf wenst. De SuperKrill soak daarentegen kan je niet overdoseren, hier mag je haakaas langdurig in laten liggen en zullen ze alleen maar attractiever worden.

De volgende richtlijnen kan je volgen om een attractief SuperKrill grondvoer samen te stellen. Gebruik op 1kg SuperKrill grondvoer 250ml SuperKrill dip. Als je een kilo grondvoer aangemaakt hebt, voeg je nog 250 gram gecrushte/gebroken SuperKrill boilies, 250 gram pellets en 250 ml particlemix toe. Je uiterst attractief SuperKrill grondvoer is nu klaar en kan ingezet worden als voerballen, method of als pva stick. Succes dit voorjaar!

Meer info over de SuperKrill vind je op deze website.


Carp League: Win 2K cash met de nieuwe Shimano Tribal APP

Shimano: Met het alsmaar veranderende medialandschap wil Shimano de komende jaren meer spannende en avontuurlijke viservaringen bieden voor alle gepassioneerde hengelaars in Europa. Marketing Team Leader Sammie Perkins slaat de spijker op zijn kop: “De outdoor viservaring is wat ons allemaal verbindt. De spanning en passie die we allemaal voelen bij het drillen van deze prachtige dieren is wat deze sport zo uniek maakt. Met Shimano willen we simpelweg nóg meer aan deze beleving toevoegen.” Een element wat hieraan zal bijdragen is de releases van de splinternieuwe Shimano Tribal App, welke eind maart in de appstores te downloaden is.

Met de lancering van deze app komt ook de langverwachte introductie van een nieuwe competitie: de Carp League. Deze competitie vormt in eerste instantie de belangrijkste functionaliteit van de app en biedt karpervissers vanaf 16 jaar de mogelijkheid om deel te nemen in de ‘national league’ en de hoofdprijs te winnen van maar liefst € 2.000! Vissers vanuit heel UK, Benelux en Italië strijden samen om de titel van ‘Carp League Champion’ in hun land.

Om deel te nemen aan de Carp League is het enige wat je hoeft te doen je vangstfoto te uploaden in de Shimano Tribal App. Nadat je vangst is goedgekeurd wordt deze zichtbaar in de ‘Top Vangsten’-sectie van de app. Aan het eind van iedere maand selecteren we de meest indrukwekkende, mooie of gewoonweg vette foto’s per regio en delen we deze op onze Tribal Facebook-pagina. Dan is het aan het publiek om te bepalen wie de maand- en jaarwinnaars worden!

Meer informatie over de regels en prijzen van de competitie is te vinden op deze website. Er zeker van zijn dat je er op tijd bij bent? Registreer nu en blijf op de hoogte!


Tientallen gloednieuwe producten op voorraad bij De Tacklebox

Strategy GTR-S 4500 Molens
De gave GTR-S 4500 Molens van Strategy zijn kleine compacte molens die perfect onder een stalkerhengel passen. Denk hierbij aan een 9 of 10ft hengel of een penhengel. De molens beschikken over een goede slip en zijn matzwart afgewerkt. Naast de goede looks zijn de molens ook nog eens enorm gunstig geprijsd. Echte aanraders!

ESP Syncro XT Hoofdlijn
De vernieuwde Syncro XT hoofdlijn van ESP is een soepele, goed zinkende hoofdlijn. De lijn is glad afgewerkt waardoor deze zich makkelijk laat werpen. Naast de goede werpeigenschappen en het feit dat de lijn mooi afzinkt, is de lijn ook nog eens schuurbestendig. De Syncro XT is dus de perfecte allround lijn volgens ons.

Fox Chunck Quilted Jacket Olive
Ben je op zoek naar een kwalitatieve visjas die je ook gewoon in je vrij tijd kunt dragen? Dan is deze nieuwe jas van Fox perfect voor je! De Fox Quilted Jacket Olive is een warme jas me teen uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Deze jas is gewatteerd, lichtgewicht en heeft een erg goede pasvorm.

Nash Bobbin Kits
De nieuwe Bobbin Kit van Nash is een stijlvolle hanger die mat is van kleur. De Bobbin beschikt over een dubbele lijnclip voor optimale beetindicatie! De Bobbin is met allerlei accessoires te finetunen, denk aan lengte ketting of verzwaren met gewichtjes.

Deze Bobbin past ook perfect op het schroefdraad van de populaire Siren R3 beetmelder.


Holland Baits Bulkdeals

Holland Baits: Het voorjaar staat op het punt van beginnen. De eerste Frankrijk trips staan weer op de planning. De groene tenten zijn weer vaker aan het water te vinden. Niet vreemd, want de vissen beginnen weer op gang te komen, en zijn op zoek naar voedsel. Het voorjaar is ook de tijd dat veel mensen weer beginnen met voeren. De vis moet aansterken na de winterperiode, en maakt zich klaar om over een tijd weer te kunnen paaien.

De vissen beginnen weer op gang te komen. Tijd om voer in te slaan!

De voorraad kan weer aangevuld worden. Nu voor een hele scherpe prijs! Voor de vissers die veel (voor)voeren, hebben wij bij Holland Baits onze bulkdeals in het leven geroepen. Bij een afname van 25 kilo praten wij al over een bulkdeal. Deze deals zijn al te krijgen vanaf € 5 per kg!

Tijmen vist maar al te graag met de Scopex Liver. Deze is er al vanaf € 5 per kilo.

Het is niet alleen erg aantrekkelijk geprijsd, zo’n bulkdeal. Ook kunnen alle soorten en diameters in een bulkdeal gecombineerd worden. Een bulkdeal wordt geleverd in zakken van vijf kilo. Je kunt dus ook vijf verschillende smaken combineren. Zo kun je natuurlijk ook met je vismaten een bulk deal samenstellen, en verschillende soorten proberen.

Alle smaken en diameters kunnen gecombineerd worden in één deal.

Bestel je liever niet online? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om in de dichtstbijzijnde verdeler van Holland Baits een bulkdeal te bestellen. Neem een kijkje in onze webshop, of neem contact op met de dichtstbijzijnde verdeler.


Boek nu op Estate Lake van The Carp Specialist

Bas van Klaveren: Met trots presteren wij je Estate Lake: een Noord-Frans ‘actie-water’ met gloednieuwe faciliteiten, een tweetal luxe accommodaties, 6 stekken (voor max. 7 vissers) en topvissen tot maar liefst 27,2kg. Geniet van rust, ruimte, luxe en actie op dit royale domein.

Op korte reisafstand van Parijs creëerde de Franse adel in de achttiende en negentiende eeuw vele paleizen. Met Versailles als bekendste paleis, en vele honderden in de nabije omgeving, vormden deze prachtige domeinen het weekend- en zomerverblijf voor de welgestelden van die tijd. Er werd gejaagd, gefeest, gewerkt op de omliggende landerijen én er werd gevist (voor de maaltijd). Ook op Estate Lake, op slechts anderhalf uur westelijk van Parijs gelegen, vond dit ‘adelijke leven’ plaats. Het handgegraven Middeleeuwse meer van zo’n 6,5 hectare op het immense landgoed is eeuwen gebruikt voor de karperkweek. Bekijk ook onderstaande video van Steve Briggs die een bezoekje bracht.

Voor meer info, of boekingen, kijk je op de website van The Carp Specialist.


Nash Scope OPS R6 TRANSFORMER

Nash: Bij de Nash Scope OPS R6 Transformer draait alles om veelzijdigheid. Zo kan hij worden vervoerd op een trolley, aan de afneembare carry strap of kan hij met de geïntegreerde schouderriemen op de rug gedragen worden.

De Scope OPS R6 Transformer biedt ruimte aan drie opgetuigde 6ft scope sawnoff hengels, een sawn off schepnet, banksticks-buzzerbars, tackle boxen, pouches en aas, noem maar op. Al je spullen kunnen opgeborgen worden in verschillende compartimenten om alles zo georganiseerd mogelijk te houden. Tevens bevat deze tas een geïsoleerd compartiment, om aas of eten in koel op te kunnen bergen

De dik gevoerde schouder riemen bieden optimaal draagcomfort. Zeker wanneer er langere afstanden afgelegd moeten worden. Ook vind je aan de bovenzijde van de tas een oprolbare flap waar de schouder riemen mee afgedekt kunnen worden. Ideaal als je heb op een natte ondergrond wilt zetten of hem op een trolley wilt vervoeren.

Aan de onderzijde van de R6 vind je een een viertal clips. Waar aan je een Nash scope ops flat mat te bevestigen. Kortom, de Nash Scope OPS R6 transformer is de Ideale “all in one” tackle solution voor de mobiele visser die graag met 6ft hengels vist!


Bestel voordat je eerste vis op de mat ligt een flesje KWO Carp Care

De KWO Carp Care is een natuurlijk product met antibiotische werking. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van zowel open wonden en zweren, losgekomen schubben en beschadigde vinnen. Propolis wordt door bijen geproduceerd om de bijenkorf te repareren en te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in traditionele medicijnen voor menselijke toepassingen en is daarnaast ook erg populair onder koi dealers en koi hobbyisten.

Help mee en voorkom papegaaien (uitgescheurde bekken doormiddel van een ontsteking).

Bestel dit carp-care middel nu in de KWO Shop.


Nieuw: Original-B1

Originals: Achter de schermen gonst het al een tijdje van de geruchten en de lancering van de nieuwe Original-B1 Range lijkt dan nu toch echt aanstaande. Vanaf 31 maart zal dit nieuwe topaas het levenslicht zien. Wat kun je verwachten? Lees snel verder.

De Original-B1 is een complexe en mysterieuze boilie. Een perfect aas voor de visser die iets speciaals wil!

De Original-B1 is samengesteld uit eigenzinnige, smaakvolle en niet alledaagse ingrediënten. Van complexe eiwitverbindingen tot extreem snelle energieleveranciers, niets is aan het toeval overgelaten. Voor de ontwikkeling van de nieuwe Original-B1 heeft Originals haar team zelfs versterkt met een gediplomeerd voedingsmiddelentechnoloog. Deze fijnproever en topvisser wist met zijn 30 jaar ervaring het aas te finetunen waardoor de mannen er in zijn geslaagd om wederom een unieke aasrange te ontwikkelen. Tijdens de eerste testsessies van topvissers als Mark Hofman, Martin Post en Mike Thille waren de vangsten ongekend goed.

Vanaf 31 maart verkrijgbaar, de nieuwe Original-B1 van Originals.

De volledige Original-B1 range bestaat uit boilies in de diameters 15mm, 20mm, 25mm, pop-ups, boosters, triggers, hookbaits en pellets. Verkrijgbaar vanaf 31 maart in onze webshop en bij de Tacklebox in Beilen.


Voerfestival bij Raven

Raven: Het is nog tot 24 maart Voerfestival bij Raven Hengelsport, profiteer van de dikste kortingen en de vetste aanbiedingen! In samenwerking met Pro Line hebben we enkele gave Promo Packs samengesteld. Los zijn deze producten €59,99, nu slechts €29,99!

PRO LINE PROMO PACK | MAGIC MANGO
Het Pro Line Magic Mango Promo Pack zit bomvol attractieve Magic Mango producten en een Stringer Needle.

PRO LINE PROMO PACK | GARLIC ROBIN RED
Het Pro Line Garlic Robin Red Promo Pack zit bomvol attractieve producten en een Splicing Needle.

Inhoud pakketten:

 • Liquid Bait Booster 500ml
 • Xplosion Smoke 100ml
 • Boilies 20mm 2.5kg
 • Needle
 • Emmer

Check voor meer info over het voerfestival deze update of de website van Raven.


Vette nieuwe items bij Trakker, Aqua en Cygnet

Trakker NITELIFE FLOODLIGHTS 470 & 1280
Trakker: De Nitelife Floodlights zijn zeer robuust en er zijn twee uitvoeringen(470 en 1280 lumen) welke ideaal zijn voor het verlichten van grote gebieden in het donker, wat de fotografie en videografie ’s nachts verbetert.

Aangedreven door dubbele 3.7V 2000mAh oplaadbare Li-ion-batterijen, hebben ze 43x 0.3W witte LED’s met een antiverblindingspaneel voor een soepele, brede verlichting. Beschermende lensbeschermingen van roestvrij staal houden de lamp veilig tijdens het transport. Ze kunnen eenvoudig in de gewenste positie worden geplaatst dankzij de ingebouwde verstelbare standaard, die ook sterke magneten heeft voor als u ze op een metalen oppervlak wilt plaatsen, en een binnendraad van ¼ voor eenvoudig gebruik op een statief of bankstick. Het bedienen van het licht zelf is eenvoudig, met een aan/uit knop aan de achterkant en ingebouwde LED-oplaadstatus voor een duidelijke vermogensaflezing. Hij wordt compleet geleverd met een micro-USB-kabel voor eenvoudig en gemakkelijk opladen.

Adviesverkoopprijs Nitelife Floodlight 470 € 53,99
Adviesverkoopprijs Nitelife Floodlight 1280 €65,99

CYGNET CT42 Landing Net

Het Cygnet CT42 Landing Net is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Sommige schepnetten kunnen bijzonder moeilijk in elkaar gezet worden, maar het op maat gemaakte spreidblok maakt dit net snel en eenvoudig monteerbaar. Het net beschikt over een ingebouwde 3mm x 10mm isotoopgleuf, 42-inch armen en een diepe, groene mesh met het ronde Cygnet logo. De 6ft tweedelige handgreep maakt dit de ideale metgezel voor vissers met een boot. Het handvat is afgewerkt met een laser-geëtste aluminium eind-kap, subtiele logo’s en details. Het net heeft een adviesverkoopprijs van € 71,99.

AQUA F12 TORRENT JAS & BROEK
Het F12 Torrent assortiment is ontwikkeld voor vissers die behoefte hebben aan duurzaam premium materiaal. Men wil graag kleding die duurzaam, waterdicht en robuust genoeg is voor alle weersomstandigheden, terwijl ze tegelijkertijd ademend en comfortabel zijn. Vervaardigd uit 3-laags polyester met een polyester tricot voering en polyester TPU-membraan, heeft de F12 Torrent Jas & Broek een 10.000mm hydrostatisch materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen de ergste stortregens en buien.

De jas over een capuchon om een betere bescherming te bieden zonder het zicht te belemmeren en koude vinger vriendelijke koordvergrendelingen voor eenvoudige aanpassingen in de koudste omstandigheden. Hij heeft drie zakken, die zijn ontworpen voor het optimaal opbergen van benodigdheden bij nat weer. De broek heeft twee zakken, die zijn ontworpen voor het optimaal opbergen van benodigdheden bij nat weer. De Torrent Jas & Broek hebben een normale pasvorm, waardoor ze tijdens de koudere maanden gemakkelijk kunnen worden gelaagd en bieden meer comfort. Ze worden geleverd met een opbergzak.

Adviesverkoopprijs Aqua F12 Torrent Jas € 119,99
Adviesverkoopprijs Aqua F12 Torrent Broek € 89,99


Klein aas voor dikke duikboten

Pro Line: Pro Line fieldtester en Belgische legende Niels van Vooren gaat keihard op de 12 mm v-activator.

“Eventjes het nieuwe visjaar starten in stijl. Heet van de naald en bijzonder tevreden met het resultaat. Een brute spiegel klokte af op 19,8 kilogram. De nieuwe V-Activator in 12 millimeter variant deed het opnieuw.”

Een brute spiegel klokte af op 19,8 kilogram.

De nieuwe V-Activator in 12 millimeter variant deed het opnieuw.

Alsjeblieft💥 De eerste veertiger van dit jaar. De mooiste beloning die je kan krijgen voor al je voorvoeren. Kilometers vreten en hopen dat ze ‘los’ zijn.. klein aas voor dikke duikboten,.. 12mil V-Activator

Een bakbeest in de morgen is een dag zonder zorgen, deze beauty zat diep verborgen en dadelijk ga ik haar de vrijheid terug bezorgen

Kijk voor alle producten, zoals de V-Activator, snel op de website van Pro Line.


Nog meer producten in de Solar SP Luggage Range

Solar: In maart 2019 voegt Solar Tackle een aantal nieuwe artikelen toe aan zijn ongelooflijk populaire SP-bagagelabel. In overeenstemming met de belangrijkste SP kenmerken zijn alle nieuwe items gemaakt van het toonaangevende 1680D, ultra-slijtvaste, PU-gesteunde, waterdichte materiaal, ritsen, trekkers en handvatten van de bergsportindustrie, en allemaal speciaal ontworpen voor de karpervisser.

Enkele nieuwe producten in de SP Range zijn:

 • Een SP-kledingtas, ontworpen met een full-size binnenzak voor materiaal, waardoor het geschikt is om zowel schone als vuile kleding gescheiden op te bergen. Verlaat uw auto voor een overnachting tussen het werk, of ideaal voor een langere sessie, thuis of onderweg.
  Adviesverkoopprijs € 51,11
 • Een SP Rugzak, ideaal voor de overvaarder of zwervende visser. Capaciteit van 40 liter, met zijvakken, een groot voorvak, volledige regenhoes en een goede rugsteun met luchtstroomgaas voor comfortabel dragen.
  Adviesverkoopprijs € 102,21
 • Een SP Carryall, die veel gevraagd is door sportvissers sinds het SP-assortiment voor het eerst in februari 2018 de winkels trof. Met een gegoten EVA-voet, royale eind- en voorzakken en compatibel met alle SP Hard Cases en accessoiretassen.
  Adviesverkoopprijs € 76,66
 • Een SP-banktas, compatibel met de SP-rodsystems, 10ft, 13ft en SP3 + 2 hengelhouders en een dubbelzijdig, luxe SP-kussen.

Meer nieuwe producten, waarvan er nog veel aan zitten te komen dit voor jaar, zie je op de website van Solar.


Mooie vangsten bij Gills & Scales

Gills & Scales: Nu zowat de hele karperwereld uit hun winterslaap ontwaakt start ook bij Gills & Scales het nieuwe seizoen. De eerste vissers werden dan ook reeds ontvangen en het duurde niet lang vooraleer we de eerste vangsten voorbij zagen komen.

Dreambaits visser Thijs Last bracht eind februari een weekendje door op Forest Valley, het water in Nederland dat gekend staat omwille van de prachtig mooie spiegels die er rondzwemmen. Dat de vissen er zin in hadden was wel duidelijk want in drie dagen wist Thijs maar liefst veertien karpers voor de lens te houden.

Nieuw bij Gills & Scales is de uitbreiding van de verhuurservice. Naast de Carplounge voerboten kan je bij hen sinds dit jaar ook verschillende types Dometic actieve koelboxen huren, inclusief JaroCell batterij! De kwalitatieve en zeer robuuste Dometic koelboxen zijn ongewtijfeld een aanwinst op elke trip.

Meer info over Dometic kan je terugvinden op www.dometicshop.be. Eentje huren kan via www.gills-scales.be, waar je ook nog steeds terecht kan voor de beschikbare data op de wateren.


Maar liefst 20% kassakorting bij Hengelsport Leiden

De mannen van HSL: Deze zaterdag is het weer tijd voor het jaarlijkse feestje bij HS Leiden: De inmiddels beroemde Carp Season Kick Off! Diverse demonstraties van veel bekende consultants zullen plaatsvinden, én de inwendige mens wordt uiteraard ook bediend.

Tevens is er de launch van een nieuwe onderwatercamera, welke een jaar lang getest is door Mike Thille. Kortom; een superleuke dag in het vooruitzicht en zeker een bezoekje waard!

Waar: Hengelsport Leiden: Mary Beystraat 9, Leiden
Wanneer: Zaterdag 16 maart (10:00 tot 16:00)


Coming Soon: RidgeMonkey Connect Combi & Steamer Set

RidgeMonkey: Waarom een ​​aantal verschillende pannen gebruiken als je in één keer een hele maaltijd kunt bereiden? Bespaar gewicht, bespaar ruimte en doe geen concessies aan je culinaire verwachtingen.

De nieuwe set is voorzien van een traditionele koekenpan met een diepe bodem, een multifunctionele pan met vier delen en bevat nu een afneembare stoomlade. De RidgeMonkey Connect Combi en Steamer Set helpt je elke dag een ander gerecht te maken, variëteit is tenslotte de pit van het leven!

Elke set wordt geleverd met een GRATIS boek met recepten, waarin een aantal van onze GEHEIME culinaire genoegens van onze chef-kok Simon Bishop te vinden zijn!

Enkele specificaties van de set
1x koekenpan met vlakke bodem
1x multifunctionele pan met vier secties
Lichtgewicht aluminium constructie
Fluorpolymeer antiaanbaklaag
Geribbelde buitenkant voor gelijkmatige warmteoverdracht
Kan worden gebruikt op alle traditionele branders (niet geschikt voor gebruik op inductiekookplaten)

Steamer Tray
BPA-vrije constructie uit één stuk
Hittebestendige materialen van voedingskwaliteit
Drie gepartitioneerde secties

De adviesverkoopprijs van de set is € 43,99. Meer handige kookproducten vind je op de website van RidgeMonkey.


Rod Hutchinson hengels en Fox Luggage bij Carplevel

Rod Hutchinson hengels
Carplevel: Na de bekende DMX en Dream Maker hengels hebben wij ook de nieuwe Sceptre serie in ons gamma opgenomen. Deze is hengel is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
9 FT 3.00 LBS
10FT 3.50LBS
12FT 3.00LBS en 3.50LBS .
Verder is er ook een Spod/Marker hengel in 4.5 LBS verkrijgbaar .

Fox R-Series
De bekende Royale Luggage van Fox in ingeruild voor de nieuwe R-Series. De donker groene stof gecombineerd met zwarte ritssluitingen en handvatten zijn een lust voor het oog. Carryalls , dinner sets , foodbags , accessory bags, reel cases , single sleeves… Wij hebben ze allemaal op voorraad, dus kom snel langs in de winkel!


Hengelsport Molenberg klaar voor het seizoen

Hengelsport Molenberg: Alle nieuwe producten van de bekende merken druppelen langzaamaan binnen bij ons in de winkel. Ook zal binnen kort VMC bij ons in de winkel en op de webshop verkrijgbaar zijn. Tevens zijn wij officieel Aqua dealer.

De shop is weer flink aangevuld met gave, nieuwe producten!

Natuurlijk zijn alle hardlopers Nash Citruz en de Nash Scopex Spuid weer vol op voorraad.


De nieuwe DAM Quick 6 SLS is nu verkrijgbaar in de Visdealshop

Visdeal: Het is zo ver: het nieuwe paradepaardje van Quick is verkrijgbaar in de Visdealshop. Zowel in een variant mét als zonder vrijloopfunctie. De fanatieke karpervisser heeft er even op moeten wachten, maar inmiddels is de Quick 6 SLS nu eindelijk beschikbaar. Een perfecte timing zo bij de start van het nieuwe seizoen!

De voorloper van de Quick 6 SLS, de bekende SLS DLX 970FD, was één van de best verkochte karpermolens in de afgelopen seizoenen. Volgens de mannen van DAM is de nieuwe molen, die de SLS DLX 970FD dus vervangt, nóg mooier, degelijker en duurzamer. Een molen die door de grote spoel perfect geschikt is voor het vissen op afstand. De slanke, doch ijzersterke body en de strakke looks gaan er voor zorgen dat ook dit weer een echte topper blijkt, zonder twijfel! Je kunt de variant mét vrijloopfunctie hier bekijken. De versie zonder vrijloopfunctie vind je hier.


Bestel in de NEDERLANDSE webshop van Angling Direct

Angling Direct, de nummer 1 online tackleshop uit Groot Brittannië, heeft nu ook een Nederlandse webwinkel. Nu kun je dus ook in het Nederlands de beste aanbiedingen scoren.

Dankzij de scherpe prijzen is bestellen bij Angling Direct al aantrekkelijk, maar voor de vissers die een account aanmaken is er nog wat leuks: AD Rewards. Dit is het loyaliteitsprogramma van deze Engelse gigant waarbij je per uitgegeven euro een punt krijgt die je een cent korting oplevert. Als je meer dan 100 punten hebt gespaard kun je deze gebruiken bij een aankoop naar keuze. Overigens krijg je al 250 AD punten als je jouw account aanmaakt!

BEKENDE MERKEN ÉN HUISMERK ADVANTA

Vrijwel alle bekende merken zijn aan te schaffen bij Angling Direct, maar ook het eigen merk van zeer hoge kwaliteit Advanta is het bekijken waard. Ook zijn er producten van grote merken die alleen door Angling Direct verkocht mogen worden, zoals de Dwarf hengels met kurken handvat die we afgelopen week weg gaven met een win-actie.

Een tent van Advanta, het huismerk van Angling Direct.

GRATIS VERZENDING

Last but not least. De levering is voor de meeste producten ongeveer 3 tot 5 dagen, welke al gratis is vanaf een bestelling van €35 of meer. Je kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard.


SALE: KWO korte joggers

Nog even en de korte broek kan weer aan. Dan komt het even mooi uit dat de korte KWO joggers nu in de aanbieding zijn! De jogger heeft een legergroene kleur, goede pasvorm, zakken met ritsen, koortjes om de broek strak te trekken en is van hoge kwaliteit. De jogger heeft op de kontzak de KWO badge gedrukt. Bestel ‘m hierrr.

Dit was de eerste KWO Product Buzzz van maart 2019. We hopen dat jullie weer genoeg motivatie hebben gevonden om er lekker op uit te gaan. Over een goede twee weken zijn we uiteraard weer terug met de nieuwste producten en beste acties in een kakelverse Buzzz. Tot dan!

KWO REDACTIE

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl