KWO Product Buzzz – November Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – November Deel 1

Het¬†is inmiddels halverwege november en daarmee komt Koning Winter weer langzaam in zicht. De eerste nachtvorst heeft de Benelux bereikt, dus als je nog wilt gaan vissen: wacht niet te lang ūüėČ Ter inspiratie staat er weer¬†een¬† KWO Product Buzzz klaar.¬†Ook deze keer check je weer een hoop nieuwtjes, acties en toffe producten van onze partners. Lees hieronder¬†updates van o.a. The Carp Specialist, Pro Line en Korda.¬†


Nieuw bij The Carp Specialist: OC Carplake

Je zou wellicht zeggen dat er met ongeveer 50 bestemmingen weinig valt toe te voegen aan het reisaanbod van The Carp Specialist, maar recent is er wederom een nieuw water verschenen in het rijtje op de website. Het 3 hectare grote OC Carplake is nieuw in het assortiment en is direct gelegen aan Frans-Duitse grens op zéér comfortabele reisafstand vanaf Nederland. Het water is gelegen in een prachtige omgeving, waardoor je echt het gevoel hebt dat je even weg van huis bent.

" Het water is gelegen in een prachtige omgeving. "

OC Carplake is gelegen in een prachtige omgeving en de stekken zien er goed verzorgd uit.

Ook het visbestand is dik in orde, want met een nauwkeurig geschat aantal van 200 karpers maakt iedereen kans op een mooie vis. De karpers hebben een gemiddeld gewicht van 12 kilo, maar de topvis woog bij zijn laatste vangst maar liefst 24 kilo! Op OC Carplake vind je dus niet enkel en alleen kleine karpers! Door het originele visbestand te mengen met karpers van een tweetal uitzettingen zit er een mooie variatie aan karpers op. Van zwaar beschubde spiegels tot aan oude, donkere schubs: op OC Carplake kun je je hart ophalen als je een fanatieke visser bent!

Van mooie spiegels tot aan donkere schubs…

…het visbestand op OC Carplake is erg gevarieerd!

Is je interesse gewekt door dit nieuwe betaalwater van The Carp Specialist? Breng dan een bezoek aan de website en Facebookpagina voor meer informatie en boekingen. In onderstaande video bekijk je tevens enkele gave dronebeelden van het water!


Winteraas van Originals

Originals vertelt: De watertemperatuur daalt rap en dat vraagt natuurlijk om speciaal winteraas. De Milky Banana 14mm Amino Food Pop-up van Originals is het perfecte aas voor het vissen in de winter. Vorig jaar werden er vlak na de lancering namelijk zéér veel vangsten op dit aas geboekt.

" Vorig jaar werden er vlak na de lancering namelijk zéér veel vangsten op dit aas geboekt. "

De Milky Banana Pop-ups zijn perfect om de karpers te verleiden in de koudere maanden.

De witte kleur in combinatie met een hoog drijfvermogen en een extreem hoge dosis vloeibare vrije amino’s maakt van deze Pop-up een vanger van de bovenste plank. Recent is het Originals gelukt om de dosering liquids in deze Pop-ups zelfs te verhogen, waardoor ze nog attractiever zijn. De Milky Banana Range bevat overigens meer unieke producten voor de wintervisserij. Bekijk en bestel ze snel via de website of shop ze in De Tacklebox in Beilen! Veel succes deze winter!

Door een hoge dosis vloeibare amino’s is de Milky Banana Pop-up een vanger van de bovenste plank.


Pro Line News Flash – Fluor Pop-ups

De watertemperatuur komt op sommige wateren al weer akelig dicht in de buurt van de 10 graden. Een opvallend pop-upje kan dan vaak erg goed werken! De Nederlandse aasfirma¬†Pro Line¬†heeft om die reden een flinke range met ‚ÄėFluor Pop-ups‚Äô in haar assortiment. In de range vind je diverse vormen in letterlijk alle kleuren van de regenboog, dus grote kans dat er ook wat voor jouw tussen zit. Meer info check je in onderstaande video en op¬†de website!


Nieuw van Korda: Propolis Carp Treatment

Korda vertelt:¬†Nieuw binnen het Korda assortiment is de Propolis Carp Care. Dit is een natuurlijk product met antibiotische werking. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van zowel open wonden en zweren, losgekomen schubben en beschadigde vinnen. Propolis wordt door bijen geproduceerd om de bijenkorf te repareren en te beschermen tegen schadelijke bacteri√ęn. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in traditionele medicijnen voor menselijke toepassingen en is daarnaast ook erg populair onder koi kwekers.

De Propolis wordt al jaren lang gebruikt in medicijnen en bij gebruik onder koi kwekers.

Door de samenstelling van verschillende soorten hars, was en essenti√ęle oli√ęn is het uitermate geschikt voor verschillende medicinale toepassingen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit product het best mogelijk Carp Care middel binnen de hengelsport is!

" De Propolis is het best mogelijk Carp Care middel binnen de hengelsport! "

Om de Propolis ook daadwerkelijk te gaan gebruiken moet je een paar instructies opvolgen. Zie het stappenplan hieronder:

  • Stap 1:¬†Maak het te behandelen oppervlakte droog met een schone doek.
  • Stap 2:¬†Schud de fles voor gebruik en breng voldoende Propolis aan op de wond. Zorg ervoor dat het niet op kieuwen en ogen komt!
  • Stap 3:¬†Giet om het af te maken een kleine hoeveelheid water over de wond. Er wordt een wasachtige laag gevormd zodra de Propolis in contact komt met water.

Door de Propolis op deze manier in te zetten ben je ervan verzekerd dat je de gevangen karper de best mogelijk zorg meegeeft. Een item dat dus eigenlijk standaard in de tas van elke karpervisser moet zitten! ūüėČ

De Propolis is een item dat anno 2017 eigenlijk standaard in de tas van iedere karpervisser moet zitten!

Het mag dus duidelijk zijn dat de Korda Propolis niet zomaar een middeltje is! Met een verkoopprijs van ‚ā¨12,95 ligt dit¬†product ook prijstechnisch binnen handbereik, dus dat is geen reden om het niet te gaan gebruiken. Meer info over de Propolis check je op¬†de Korda website¬†en¬†Facebookpagina!


De nieuwe ‚ÄėShot on the Hook‚Äô rubber van Strategy

Strategy aan het woord:¬†Achter de schermen zijn we bij Strategy continu bezig met het kijken of we bestaande producten nog beter en gebruiksvriendelijker kunnen maken. Zo kwamen we recent uit bij de reeds bestaande¬†‚ÄėShot on the Hook‚Äô rubber uit de Pole Position range. Inmiddels zijn er vele vissers die hun haakpunt extra gewicht meegeven met dit handige item, maar sommige vissers ervaarden soms enkele moeilijkheden om de loodhagel op het rubbertje te krijgen.

" Achter de schermen zijn we bij Strategy continu bezig met het kijken of we bestaande producten nog beter en gebruiksvriendelijker kunnen maken. "

De nieuwe ‚ÄėShot on the Hook‚Äô rubbertjes zijn een stuk gebruiksvriendelijker dan de oude variant!

Een nieuwe versie van de ‚ÄėShot on the Hook‚Äô rubber kon dan ook niet uitblijven! Op het nieuwe model bevestig je elk type loodhagel¬†uiterst eenvoudig. Een tweede voordeel is dat de grip door de vergroting van het rubber op de haak nog meer houvast biedt, zeker tijdens harde worpen. Nog steeds glijdt¬†de rubber eenvoudig over de haaksteel tijdens een inhaking, want we hebben nauwkeurig gezocht naar een balans in grip en het glijdende vermogen.

Ook tijdens harde worpen blijft de nieuwe ‚ÄėShot on the Hook‚Äô rubber goed op z’n plek zitten.

Door de speciale vorm zit de¬†loodhagel ook nog eens dichter tegen de haakbocht, zodat deze niet om de haak kan slaan en het gewicht de haakpunt nog sneller laat draaien. De nieuwe¬†‚ÄėShot on the Hook‚Äô rubbers zijn verkrijgbaar vanaf Carp Zwolle 2018, dus houd zeker de Facebookpagina en de website in de gaten voor het laatste nieuws!

Het mag dus duidelijk zijn dat je absoluut één of meerdere pakjes van deze slimmigheidjes moet bemachtigen op Carp Zwolle! Tot dan!


Nieuwe items in de KWO Webshop

Ook achter de schermen zitten we bij KWO niet stil, want recent hebben we weer enkele gave items toegevoegd aan de KWO Webshop! Hieronder nemen we ze even kort met je door:

KWO Snapback – Water Resistant

De Snapback caps zijn inmiddels razend populair! Sinds kort ook de KWO Snapback РWater Resistant toegevoegd aan deze range. Deze pet is volledig legergroen van kleur en is gemaakt van waterafstotende stof, waardoor hij wel een regenbuitje kan weerstaan!  Op de voorkant is de welbekende KWO Badge gedrukt en daarnaast is de pet aan de achterkant verstelbaar, waardoor draagcomfort wordt geoptimaliseerd.

Klik hier om de Snapback te bestellen!

De populaire KWO Snapback is er nu ook in een waterafstotende uitvoering.

KWO Adventure Joggingpak

Zeker nu het een stukje kouder wordt, is een warm en stijlvol joggingpak wel zo lekker. Om die reden vind je vanaf heden het KWO Adventure Joggingpak in de webshop. Zowel de broek als de hoodie zijn van hoge kwaliteit, hebben een goede pasvorm en zitten erg comfortabel. Verkrijgbaar in de maten S/M/L/XL/XXL.

Klik hier om het Adventure Joggingpak te bestellen

Wil je de aankomende weken extra warm en stijlvol aan de waterkant zitten? Werp dan eens een blik op het KWO Adventure Joggingpak!


Najaar: de perfecte tijd voor CC Moore Whites!

CC Moore vertelt:¬†Het water wordt langzamerhand weer kouder en dat vraagt om een speciaal aasje van CC Moore! De ‘White’ versies van onze foodbaits (Live System, Pacific Tuna, Odyssey XXX en Equinox) werden vorig jaar op de markt gebracht nadat onze consultants er enorme successen op boekten. De witte kleur is niet alleen heel opvallend (zowel overdag als ‚Äôs nachts), maar wordt ook nog eens als veiliger beschouwd door de vissen. Dit omdat wit enig sinds overeen komt met uitgewassen aas. Zeker in het najaar, bij helder water en wanneer de vissen al veel druk gezien hebben. Een regelrechte winner!

" De witte kleur is niet alleen heel opvallend, maar wordt ook nog eens als veiliger beschouwd. "

De ‘White’ pop-ups van de CC Moore Foodbaits werden op de markt gebracht nadat vele consultants er grote successen mee boekten.

Niet alleen consultants en testvissers vangen mooie vissen met deze Pop-Ups, want ook onze klant Jordie Rutjens pakte recent een hele rits vissen op dit aas. Tijdens een sessie op een nieuw water hing hij een Pacific Tuna White Pop-Up aan zijn choddy en dat resulteerde in de topvis van het water en nog een hele reeks andere vissen! Knap werk!

Ook vaste klant Jordie Rutjens is een groot fan van de ‘White’ Pop-Ups.


House of Carp pakt deze winter groots uit!

De mannen van House of Carp zijn afgelopen weken weer druk bezig geweest om de webshop te vullen met de meest gave en uiteenlopende producten. Zo zijn er vele nieuwe producten van het Fox toegevoegd, waaronder de nieuwe RX+ beetmelders en de ‘oldskool’ ogende Dumpy Bobbins. De nieuwe RX+ beetmelder is h√©t paradepaardje van Fox met werkelijk alle features die je zoekt in een beetmelder voor een scherpe prijs. Bekijk deze beetmelder dus zeker even, klik hier.

Ook de nieuwe RX+ beetmelders en Dumpy Bobbins bestel je eenvoudig en snel bij de mannen van House of Carp!

Warm aan de waterkant met de tofste kleding

Nu de temperatuur echt naar beneden gaat, is warme kleding een absolute must. Of het nu gaat om het welbekende Trakker pak, Vass, Sundrigde of het allernieuwste Fox pak: bij House of Carp vind je het allemaal! Klik hier om een overzicht van alle producten te bekijken.

Een goed warmtepak is wel zo fijn tijdens de koude dagen! Bekijk daarom zeker eens de uitgebreide collectie van HOC!

Gratis hoofdlamp bij een Deeper Pro+

Deze actie zul je ongetwijfeld al voorbij hebben zien komen, maar ook bij House of Carp scoor je bij de aanschaf van een Deeper Pro+ een gratis Petzl Tikka hoofdlamp ter waarde van ‚ā¨30,-!¬†Speciaal voor de feestdagen heeft Deeper in samenwerking met Petzl deze leuke¬†actie opgezet, dus profiteer snel! Klik hier om deze speciale deal te bestellen.

Deze toffe deal van Deeper is hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom!

House of Carp op Carpsquare 2017

Tot slot heeft House of Carp nog een leuk nieuwtje over de Carpsquare beurs die dit jaar van¬†vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017 wordt gehouden. Deze beurs moet je als karpervisser gegarandeerd bezoeken, want¬†op het 4000 m¬≤-tellende karperplein ‘Carpsquare’ vind je werkelijk ALLES wat je maar kan wensen. Ook House of Carp is van de partij en op de Facebookpagina worden binnenkort twee gratis kaartjes verloot! Zorg dus dat je de pagina hebt geliked¬†en ook jij deze actie niet mist! ūüėČ

Like de Facebookpagina en wie weet ga jij wel aan de haal met de gratis entreebewijzen! ūüėČ


De Halo MS300C hoofdlamp van Fox

Nu het weer steeds eerder donker wordt is een goede hoofdlamp een must! In het productassortiment van Fox vind je dan ook meerdere hoofdlampen, speciaal voor de karpervisser. Een model dat er echter uitspringt is de Halo MS300C. Deze 300 lumen sterke Headtorch is oplaadbaar via USB en is daarom super duurzaam! Een ander groot voordeel van deze hoofdlamp is de ingebouwde bewegingssensor. Deze is niet alleen nuttig voor het knopen van rigs en het beazen van je rigs, maar hij kan ook voor veiligheid op een bankstick bij je hengels worden geplaatst om zo ongewenste gasten af te schrikken.

De 300 lumen sterke Halo MS300C van Fox is voorzien van een aantal opvallende features.

De Halo MS300C weegt slechts 130 gram en door de enkele, elastieken band draagt hij ook erg comfortabel. Wat daarnaast ook een opvallend detail is, is de batterij indicator aan achterzijde. Deze brandt rood als hij aan het opladen is, maar wordt groen wanneer hij volledig opgeladen is. Wederom een handig en innovatief product van deze Engelse tacklegigant! Meer info check je op de website en Facebookpagina.

Ben je nog op zoek naar een goede hoofdlamp? Bekijk dan zeker eens de Halo MS300C van Fox!


De visvakantie van je dromen op Iktus Run van Fisherman Holidays

FMH vertelt:¬†Sinds kort is er een derde water toegevoegd aan het assortiment van Fisherman Holidays, Iktus Run. Zoals de naam¬†al verraadt, is dit een water waar je letterlijk non-stop actie kan verwachten. Sinds 2010 werd op het meer met grote zorg karper uitgezet en de vis heeft zich hier sinds dien goed voortgeplant. Het meer is hoofdzakelijk bezet met karpers die hier geboren zijn. Het gemiddelde gewicht is relatief laag (zo’n 7 √† 8 kilo), maar 15 runs in 2 uur krijgen is op Iktus Run zeker geen uitzondering!

Nieuw op het domein van Iktus is ‘Iktus Run’.

" 15 runs in 2 uur krijgen is op Iktus Run zeker geen uitzondering! "

Vissers die dus makkelijk en veel willen vangen, kunnen op Iktus Run tegen een z√©√©r gunstige prijs hun hart ophalen (slechts ‚ā¨200,- per week).¬†Ook voor de beginnende en jonge karpervissers onder ons is dit water dus bij uitstek geschikt.¬†Voor meer informatie en boekingen kun je HIER terecht!

Het gemiddeld gewicht op Iktus Run is niet hoog, maar voor de visser die graag aantallen vangt is deze bestemming perfect!

Lac de Pierre-Ch√Ętel

Naast Iktus Run is ook de Franse bestemming¬†Lac de Pierre-Ch√Ętel¬†nieuw bij Fisherman Holidays.¬†Het betreft √©√©n van de grootste priv√©-meren van Frankrijk. Een meer van maar liefst 100 hectare dat √©√©n kilometer lang is en ongeveer √©√©n kilometer breed. Onze vier testvissers waren de eersten die dit water mochten bevissen en na die week wisten we het zeker: dit wordt een zeer exclusief karperwater met heel weinig stekken. Meer info check je HIER en in onderstaande video!


JRC lanceert nieuwe producten!

JRC vertelt: In de vorige KWO Product Buzzz konden we al een blik werpen op de nieuwe Boat Shelter en de Rod Bloxx achtersteunen. Ook in deze nieuwsupdate schotelt JRC je weer¬†twee¬†nieuwe producten voor die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! We¬†beginnen met een klein, maar onmisbaar product voor de vissers die ook tijdens de nachtelijke uren aan het water te vinden zijn…

JRC Net Light

We kennen allemaal het probleem: je krijgt midden in de nacht een volle fluiter en even later sta je de vis te drillen. Het moment is daar en je kan de vis gaan scheppen. Alleen zie je eigenlijk niet goed of het net er wel goed onder zit! Om dat probleem te verhelpen heeft JRC hier een innovatief product op bedacht: de Net Light.

De lamp kan eenvoudig op je schepnet worden geplaatste door je huidige spreidblok te vervangen.

De Net Light is een lampje dat je op het (meegeleverde) spreidblok kunt bevestigen en zo op je schepnet kunt plaatsen. De lamp is uiteraard waterdicht en heeft zowel wit als rood licht. De ideale oplossing als je een vis wil scheppen in het donker, zeker als je alleen aan het vissen bent!

Zowel wit…

…als rood licht!

JRC Social Shelter

Naast de innovatieve Boat Shelter is ook de JRC Defender Social Shelter nieuw in het assortiment. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een tent die ideaal is wanneer je met meerdere mensen een sessie wil vissen. De shelter biedt dankzij het vierkante ontwerp een ware zee aan ruimte en is daarom multi inzetbaar.

Meer dan genoeg ruimte om te koken, spullen op te bergen of om gewoon in te chillen! ūüėČ

Naast het feit dat je in deze tent met meerdere personen kunt zitten, is het ook een ideale opslagruimte voor je spullen en kun je er in koken. Ga je voor langere tijd op pad of met een gezellige ‘social’ vissen met vrienden? Dan is deze tent zeker iets om naar te kijken!

De Social Shelter is het bekijken zeker waard!

Wil je meer informatie over deze en alle andere (nieuwe) producten die JRC komende periode uitbrengt? Bekijk dan de website eens en like ook de Facebookpagina om niets meer te missen!


Warm aan de waterkant met de Heatbox 2000 van Fish Inn

Goed nieuws voor de vissers die er deze winter weer lekker warm willen bijzitten, want de populaire Gazcamp Heatbox 2000 is weer volop leverbaar bij de mannen van het Limburgse Fish Inn. De Heatbox 2000 is een moderne tentheater die is voorzien van een thermostaat, waardoor je de ideale temperatuur maar één keer in te stellen. Wanneer de temperatuur in de tent onder het ingestelde punt komt, zal de Heatbox 2000 automatisch aanspringen en de tent weer verwarmen totdat de gewenste temperatuur weer is bereikt.

De Heatbox 2000 is de ideale tentheater voor die die-hard karpervisser.

Natuurlijk snappen we dat je het als visser zijnde link vindt om de tent te verwarmen, maar om die reden is de Heatbox 2000 voorzien van een koolstofmonoxide beveiliging. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een mogelijke koolstofmonoxide vergiftiging op te lopen. De Heatbox 2000 werkt op een (niet bijgeleverde) 5 kg gasvulling. Is je interesse gewekt? Klik dan op onderstaande button om de Heatbox 2000 te bestellen!

" Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een mogelijke koolstofmonoxide vergiftiging. "

Klik hier om de Heatbox 2000 te bestellen


Nieuwe items in het assortiment van PB Products

Een merk dat zich diep in de karperwereld heeft geworteld is¬†PB Products. Dankzij hun kwalitatieve en innovatieve producten¬†is dit Nederlandse bedrijf in vrijwel alle Europese landen vertegenwoordigd.¬†Dat dit geen reden¬†is om te stoppen met het ontwikkelen van¬†goed end-tackle, wordt in deze update duidelijk! Kijk mee naar twee interessante items…

" Dankzij hun kwalitatieve en innovatieve producten is dit Nederlandse bedrijf in vrijwel alle Europese landen vertegenwoordigd. "

SUPER STRONG BARBLESS

Een nieuw model in de hakenrange van PB Products is de Super Strong Barbless. Een haak die het gat vult van vissers die met een weerhaakloze haak moeten (of willen) vissen, maar tóch de mogelijkheid willen hebben om tegen obstakels te vissen. Een haak die dus zeer geschikt is voor gebruik onder de ruigste omstandigheden!

Kwalitatief, ijzersterk én weerhaakloos! Dat maakt deze haak uniek.

De scherpe, rechte punt zorgt voor een snelle inhaking en zal je onder moeilijke omstandigheden niet in de steek laten. Je kunt er ook voor kiezen om de steel nog iets te verlengen met een krimpkous of een line aligner, zodat je een nog betere inhaking hebt. De haak is verkrijgbaar in de maten 4 en 6. De adviesprijs van een zakje met tien haken bedraagt ‚ā¨5,99. Vis je graag met weerhaakloze haken, of ben je er zelfs toe verplicht? Dan is de Super Strong Barbless van PB Products de uitkomst!

De liefhebber van weerkhaakloze haken kan zijn hart ophalen bij deze haken van PB.

SLIDING NAKED CHOD BEADS

De¬†Sliding Naked Chod Beads van¬†PB Products¬†zijn begin 2017 ge√Įntroduceerd. De beads koop je in een setje van drie stuks, waarbij de wartel die in de beads past bij wordt geleverd. Met deze items kun je alle soorten Chod-systemen maken, zonder dat je extra putty of lood nodig hebt. De Sliding Naked Chod Beads komen namelijk uit het Downforce Tungsten programma van PB, en de tungsten in de kralen maakt ander lood overbodig.

De twee formaten geven je de mogelijkheid om je presentatie af te stemmen op je eigen visserij.

De Sliding Naked Chod Beads zijn verkrijgbaar in twee formaten. Bij de grote variant zit een Big Eye Swivel (maat 8). Deze weegt 1,5 gram en is bedoeld voor pop-ups met een hoog drijfvermogen. De kleinere variant, met een Chod Ring Swivel (maat 11) weegt 0,75 gram en leent zich perfect voor kleinere pop-ups. De beide sets hebben een adviesprijs van ‚ā¨5,99.-.

Wil je meer weten over de producten van PB Products en een kijkje nemen in het hele assortiment? Bekijk dan de website en vergeet ook zeker niet de Facebookpagina een like te geven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!


Nieuw van Fortis Eyewear: de Hawkbill polaroidbril

Als je gaat kijken naar het productassortiment van het welbekende Engelse Fortis Eyewear, dan vind je tientallen modellen polaroidbrillen. Dit najaar wordt er echter een nieuw model aan toegevoegd: de Hawkbill. Een zéér hoogwaardige zonnebril die is vervaardigd uit Cellulose Acetate. Dit is een hypoallergeen, sterk en lichtgewicht materiaal wat bovendien biologisch afbreekbaar is.

" Een zéér hoogwaardige zonnebril die is vervaardigd uit Cellulose Acetate. "

De nieuwe Hawkbill is vervaardigd uit Cellulose Acetate.

De Hawkbill is bovendien voorzien van¬†de unieke Triple X lenzen. Deze bieden eXtra helderheid, eXtra scherpte en eXtra bescherming. De Hawkbill is voorzien van de meest universele Brown lenzen en in twee type Tortoise monturen, een Light en Dark versie. De brillen zijn vanaf¬†heden verkrijgbaar en hebben een adviesverkoopprijs van ‚ā¨99,99.

De Hawkbill is verkrijgbaar in een tweetal Tortoise monturen.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over de Hawkbill en alle andere producten van Fortis Eyewear? Bezoek dan de website en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten!


Upcoming: FISCH & ANGEL beurs 2018

Van 30 januari tot 4 februari 2018 wordt voor de vijfde keer de FISCH & ANGEL beurs gehouden in de Messe Wesfalenhallen in het Duitse Dortmund. Dit gigantische evenement wordt gelijktijdig georganiseerd met Europa’s grootste jachtbeurs: JAGD & HUND. Ook dit jaar worden op beide beurzen weer duizenden bezoekers verwacht, absoluut een leuke beurs om als hengelsporter met een bezoekje te vereren!

Eén ding mag duidelijk zijn: de hengelsportliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens de beursdagen in Dortmund!

Is je interesse gewekt en wil je op √©√©n van de beursdagen de Messe Wesfalenhallen bezoeken? Bestel je entreebewijs dan uiterst eenvoudig online voor een bedrag van slechts ‚ā¨12,-. Na de betaling kun je de ticket vervolgens uitprinten en bij de ingang van de beurs laten zien.

Je entreebewijs koop je extra gemakkelijk online!

Wil je meer informatie over de beurs en wat je er zoal kan doen? Check dan de uitgebreide update op KWO en breng ook een bezoek aan de website¬†en¬†Facebookpagina¬†van deze beurs! Veel plezier! ūüôā


Hét ideale winteraas: de Milky CB van Baitworld

De mannen van Baitworld lanceerden recent al hun nieuwe Milky Coconut Banana range, oftewel de Milky CB. De coconut en de banana zijn twee oldskool flavours die hun kracht al vaak hebben bewezen en het is dan ook niet verwonderlijk dat er inmiddels al vele vissen zijn gevangen op dit aas. Speciaal voor de wintermaanden komt Baitworld met twee speciale toevoegingen aan het assortiment: de Milky CB Smikkelmix en de Milky CB Winterdeal. De Smikkelmix is in feite een mengsel van 12, 15 en 20 mm boilies. Door de verschillende maten is je voer extra attractief en zal de karper moeilijk onderscheid kunnen maken tussen aasdeeltjes.

De Milky CB Smikkelmix bestaat uit boilies met diverse diameters.

Tevens is er een speciale Milky CB Winterdeal beschikbaar. Dit aaspakket is speciaal afgestemd op de koudere maanden en bevat alleen de beste producten voor die tijd van het jaar. De Winterdeal bevat 2kg Milky CB 4,5mm pellets, 2kg Milky CB Smikkelmix en tot slot 500ml Milky CB Booster. Met dit pakket kun je dus rechtstreeks naar de waterkant en ben je klaar om een mooie serie wintervissen te vangen! Klik HIER om het pakket te bestellen in de webshop.

De Milky CB Winterdeal bevat de ideale producten om deze winter mee aan de slag te gaan.


Dit was de eerste KWO Product Buzzz van de (laatste)vangmaand november. Over enkele weken zijn we bij jullie terug met de tweede Buzzz van deze maand. Veel succes de komende weken aan de waterkant! 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl