ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Product Buzzz – November Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – November Deel 1

Het is inmiddels half november en langzamerhand gaan we richting de winter toe. Onze partners zijn dan ook druk bezig met het lanceren van nieuwe producten. Deze editie van KWO Product Buzzz staat wederom vol met toffe items van o.a. de merken CHUB, Fox, Martin SB, Penn en vele anderen. Let’s go!


Scoor nu een karperhengel met korting bij ZOO&ZO!

De mannen van ZOO&ZO aan het woord: Langzaam nadert het einde van 2016 en dus zijn we druk bezig met de voorbereiding van 2017. Om plaats te maken voor de nieuwe rods van 2017 ruimen wij vele hengels op tegen super scherpe prijzen! Alles wat wij opruimen heeft een minimale korting van 25%. Dagelijks komen er veel nieuwe hengels bij, dus wacht niet langer en bestel snel een setje nieuwe karperstokken! Klik HIER om naar de website van ZOO&ZO te gaan en het volledige assortiment te bekijken.

Scoor nu een voordelig setje hengels bij ZOO&ZO!

Scoor nu een voordelig setje hengels bij ZOO&ZO!


Korda zoekt een cameraman/editor

Lijkt het je leuk om baan te hebben in de hengelsportbranche? Check dan zeker even deze vacature van Korda! Het groeiende productieteam van Korda Europe is opzoek naar een cameraman/editor die hun op het gebied van video en editing gerelateerde zaken kan helpen.

korda-cameraman/editor-vacature-2

Korda Europe is opzoek naar een cameraman/editor die hun op het gebied van video en editing gerelateerde zaken kan helpen

Ben jij:

 • Gepassioneerd sportvisser?
 • Geschoold op het gebied van video en media? Wij zoeken naar een persoon die op dit gebied veel kennis bezit en goede ideeën met zich meebrengt.
 • Ervaren met editten en videobewerking? Voor het uitvoeren van je werkzaamheden is ervaring met programma’s als Final Cut, Premiere Pro en Avid vereist.
 • Bekend met filmen met zowel DSLR’s als Broadcast camera’s?
 • Flexibel en bereid om op locaties in heel Europa aan het werk te gaan? Voor onze videoproducties reizen wij naar diverse landen en hanteren wij geen negen tot vijf mentaliteit.
 • Woonachtig binnen anderhalf uur reizen vanaf Kerkrade?

Indien de bovenstaande zaken op jou van toepassing zijn hoopt het Korda team snel van je te horen!

Solliciteren?

Een sollicitatiebrief en CV kunnen gemaild worden naar info@korda-eu.com onder vermelding van “Videographer Korda Europe”.

korda-cameraman/editor-vacature-1

Wie weet ben jij degene die binnenkort achter de camera bij Korda staat!


Next level carpcare van CHUB

Het Engelse Chub is een firma die écht gas aan het geven is in het karperwereldje. Het aantal nieuwe producten voor het komende seizoen is groot én veel items zijn ook nog eens onderscheidend ten opzichte van bestaande producten in de markt. Eerder behandelden we al het silicone keteltje en in deze Buzzz zien we een weighsling in de handen van Pilaar. Op het eerste gezicht lijkt het een normale sling met de drijvers, het boeitje en de stevige hengsels. Echter: het unieke van deze X-TRA Protection Oxygen Flt. Sling is dat er een zuurstofpomp in zit. Je steekt het slangetje in de zak en nadat je het pompje aan zet (werkt op een 1,5V batterij) wordt er continu zuurstof bij de karper gepompt.

kwo-product-buzzz-header-chub-weigh-sling

Check het zuurstofpompje rechts op de sling: een fantastisch idee!

In de Koi wereld is dit heel normaal en het is lovenswaardig dat Chub dit nu introduceert binnen het karpervissen. Zeker in de zomermaanden, als het water warmer (en vaak zuurstofarmer is), zal het gebruik van een zuurstof pomp de karper enkel maar ten goede komen. En de prijs? Die valt reuze mee en ligt zo rond de €70,- (inclusief pomp). We zijn benieuwd of dit dé trend wordt van de komende jaren en of het bijvoorbeeld verplicht gesteld wordt op betaalwateren. Voor meer informatie klik je hier.

Nee Pilaar, er zit geen sterke drank in...

Nee Pilaar, er zit geen sterke drank in…


De compactste Barrow

Toen we de items van Chub aan het bestuderen waren viel ons oog op de Chub Floding Barrow. Een hagelnieuw product dat je deze winter zeker moet gaan bekijken op de beurzen. De Barrow is namelijk super compact in te klappen en op een bijzondere manier; je kunt het frame namelijk naar het midden toe vouwen waardoor je de ‘kar’ rechtop in de auto kan vervoeren. #ruimtebesparing

jrc-barrow-1

jrc-barrow-2

Een ander positief punt is dat de band niet losgehaald hoeft te worden. De handvaten kunnen ook nog eens aan het frame geklikt worden waardoor er een compact pakketje over blijft. Uiteraard is de belangrijkste eigenschap van een Barrow de ‘rij eigenschappen’ en dat lijkt dik in orde. Heel eerlijk: we hebben de kar nog niet vol geladen en er mee gelopen, maar de Chub kennende zit dit wel snor. In Zwolle gaan we zeker een rondje stappen met deze Folding Barrow.


KWO Mini Fieldtest – NGT Weighsling

Een product waarvan vrijwel iedere karpervisser tegenwoordig (gelukkig) gebruik maakt is een zogenaamde weighsling. Door een karper hierin te transporteren, wegen en terugzetten voorkom je dat deze onnodig beschadigd. Jim van de Mortel ging samen met zijn vismaat Willem Kwinten op pad om de Captur sling and holding system van NGT te testen.

Willem & Jim aan het woord: We zaten zaten de afgelopen weken lekker te vangen op een zandafgraving dus we hebben deze sling (beschikbaar gesteld door visdealshop.nl) goed kunnen testen deze sessies. We zijn er dan ook al snel achter gekomen wat de voor- en nadelen gekomen van deze weighsling zijn.

Veiliger kan niet, toch?

Door de afstandhouders blijven de drijvers altijd vrij liggen.

Door het koord blijft de sling altijd bij de stormpaal.

Door het koord blijft de sling altijd bij de stormpaal.

De sling is goed te dragen.

De sling is goed te dragen.

Het eerste dat ons opvalt is dat de weighsling erg ondiep is. Voor flink grote vissen is dat niet echt ideaal omdat deze dan minder bewegingsvrijheid hebben. Voor kleinere vissen is dit verder geen probleem.

Het voordeel van de ondiepe sling is dat de vis tijdens het fotograferen beter binnen handbereik ligt.

Dankzij de ondiepe sling is de vis tijdens het fotograferen beter binnen handbereik.

Aan een ondiepe sling zitten ook voordelen, namelijk dat de vis tijdens het fotograferen beter binnen handbereik ligt (in plaats van dat deze diep weg zakt). Door de ritsen aan de zijkant dicht te houden heb je de ideale situatie om het in water foto’s te maken van een vis.

kwo-fieldtest-ngt-weighsling-jimvdmortel-1

Rits de zijkanten dicht en de karper kan nergens heen.

De sling is volledig dicht te ritsen zodat de vis er onmogelijk uit kan glijden. Let er wel op dat je de vis in het midden van de sling legt zodat deze niet naar een zijkant schuift en de sling scheef gaat hangen tijdens het wegen.

De afstandhouders hebben een apart vakje in de hoes zodat je deze niet kwijt raakt.

De afstandhouders hebben een apart vakje in de hoes zodat je deze niet kwijt raakt.

Inmiddels hebben er een tiental vissen de binnenkant van de NGT sling gezien en vinden we de dat sling met €46,95 een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Na gebruik kan de stinkende weighsling terug in de hoes zodat je auto niet vies wordt.

Na gebruik kan de stinkende weighsling terug in de hoes zodat je auto niet vies wordt.

Kijk voor meer informatie over dit product op visdealshop.nl.


Upcoming: de zwarte parels van Penn

Vorige maand kregen we als KWO redactie een sneakpeak in de nieuwe items van Penn en we mogen wel zeggen dat de vernieuwde versie van de Affinity 8000 molens direct een dikke like kregen. Ondanks de grote lijncapaciteit (340m 40/00) oogt en voelt de molen als een medium formaat terwijl het stiekem een Big Pit molen is. Nadat we op onze knieën hebben gesmeekt mochten we een drietal molens mee naar huis nemen om die eens flink op de proef te stellen. Binnenkort dus meer over deze beauty’s hier op KWO!

Deze rakkers gaan we de komende maanden eens even goed misbruiken.

Deze rakkers gaan we de komende maanden eens even goed misbruiken.


Sonik SKS Carp cradle XL

Speciaal voor de bakkenvangers onder ons heeft Sonik hun populaire SKS Carp Cradle nu ook in een XL uitvoering op de markt gebracht. De grotere broer meet: 120 x 61 x 24cm en is verkrijgbaar voor slechts €69,99. De Cradle is is voorzien van een dik gevoerd matras en mesh bodem om water door te laten. De dikke zachte zijkanten zorgen voor optimale bescherming van de karper.

sks-carp-cradle-1

Dat de mat veilig voor de karper is…

sks-carp-cradle-2

…mag voor zich spreken


Nieuwe Fox producten

Een ander firma dat dit najaar hard aan de weg timmert is Fox. Ook voor 2017 heeft Fox weer een hoop nieuwe interessante producten op de planning staan.

Fox Fx13 werpmolen

Eén van de nieuwe items is de Fox FX13 molen. Op veler verzoek vanuit heel Europa hebben we de populaire FX11 nu een grote broer gegeven in de vorm van deze prachtige FX13. Deze molen heeft een gigantische lijncapaciteit (750m 0,33mm) zodat hij niet alleen geschikt is voor vissers die hun aas uitvaren, maar dankzij zijn super slow oscillation en grote spoel is hij ook perfect voor het werpen van grote afstanden. Nog meer informatie over de FX13 vinden jullie in onderstaand filmpje.

Grappling Marker Lead

Peilen is een essentieel onderdeel van het karpervissen, zonder de juiste plek vang je natuurlijk ook geen karper. Om dit makkelijker te maken heeft Fox een nieuw lood ontwikkeld voor het peilen; De Grappling Marker Lead. Dit speciale lood is uitgerust met haken die stukjes slib, wier en natuurlijk voedsel zullen oppikken, zodat je beter weet op wat voor een bodem je vist. Tevens zit het gewicht voorwaarts gericht zodat je er grote afstanden mee kunt werpen. De Grappling Marker Leads zijn leverbaar in 3 gewichten (3oz/85g, 4oz/113g en 5oz/142g) en worden per 2 stuks verpakt.

fox-grappling-marker-lead

Het Grappling Marker Lead is uitgerust met haken die stukjes slib, wier en natuurlijk voedsel zullen oppikken

Impact Inline Lead

De ‘laatste meter’ is in de hedendaagse karpervisserij Hot Topic! Fox speelt hier goed op in en heeft voor 2017 het Impact Inline Lead ontwikkelt. Bij dit nieuwe lood verlaat de onderlijn het lood vanuit de kern, zodat de vis zich na het strekken van de onderlijn direct op het volle loodgewicht prikt. Dit unieke ontwerp helpt bij het zetten van de haak en zorgt ervoor om meer aasopnames om te zetten in aanbeten. Het Impact Inline Lead is verkrijgbaar in de volgende gewichten: 3oz/85g, 4oz/113g en 5oz/142g. Hoe het lood in zijn werking gaat bekijken jullie in onderstaand filmpje.


Nash Old Skool boilies bij Hengelsport Molenberg

Verbruik jij veel boilies? Dan is dit zeker wat voor jou! Hengelsport Molenberg verkoopt in samenwerking met Nash de Old Skool boilies in de smaken Formula Fish en Formula Fruit. De boilies kosten €30,- per 5 kilo (!), dat komt dus neer op slechts €6,- per kilo! De boilies zijn verkrijgbaar in 20mm, maar binnenkort wordt de range uitgebreid met 15mm boilies en pop-ups. Bestel ze direct in de webshop van Hengelsport Molenberg, klik hier.

nash-old-skool-boilies-hengelsport-molenberg

De boilies kosten €30,- per 5 kilo (!), dat komt dus neer op slechts €6,- per kilo!


Nieuwe producten bij CC Moore

Na jarenlange afwezigheid komt de attractieve liquid Red Venom weer terug in het gamma van de Engelse aasgigant CC Moore. Binnenkort meer informatie over de ingrediënten waaruit deze liquid is samengesteld. Uit onderstaande teaser blijkt i.i.g. hoe wateroplosbaar dit goedje is, ideaal voor de winter! Wij zijn alvast benieuwd!

https://www.youtube.com/watch?v=yboNCaX7224

CC Moore Feedstim XP

Een ander product van CC Moore dat we graag uitlichten is de CC Moore Feedstim XP. Deze ultieme ‘eetlustopwekker’ ging als een schokgolf door de Engelse en Europese scène ging toen het een paar jaar terug werd uitgebracht. Ontworpen om in tal van situaties te gebruiken: zowel in als over boilies, in stick mixes, op floaters, enz. Kortom, een veelzijdig product dat bij vele insiders gewoon standaard in hun visserij aanwezig is. De Feedstim XP is zowel in liquid als poeder verkrijgbaar. Meer informatie checken jullie op de site, klik hier.

cc-moore-feedstim-xp

Een goed product voor de wintervisserij: De Feedstim XP


Nieuwe items in de KWO webshop!

Wij zitten inmiddels alweer bijna in het einde van November en ook de feestdagen komen langzamerhand dichterbij. In de KWO Webshop zijn vanaf heden diverse nieuwe kleding items te koop, denk hierbij aan nieuwe truien, broeken, petten en nog veel meer! Tevens voorzien wij tijdelijk elk artikel GRATIS van een mooie cadeauverpakking voor de feestdagen! Deze optie is simpelweg aan te vinken bij het betalingsgedeelte. Ben je dus nog opzoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Wacht niet langer en klik hier om naar de webshop te gaan.

kwo-street-sweater-grey

In de KWO Webshop zijn vanaf heden…

kwo-street-jogger-green

…diverse nieuwe kleding items te koop!


KWO mini Fieldtest – Fox FX Rigid Lead & Bits Bag

Mark Hofman aan het woord: Op onze redactie krijgen we regelmatig tasjes en pouches binnen. Toen deze nieuwe van Fox binnen kwam was ik er als de kippen bij om hem in beslag te nemen. Waar mijn lood normaal altijd los door de auto liet slingeren kon ik het nu in dit tasje opbergen.

fox-fx-lood-tasje-2

" Toen dit nieuwe tasje van Fox binnen kwam was ik er als de kippen bij om hem in beslag te nemen."

Het grote voordeel is dat er een stevige plastic bak in de tas verwerkt zit. Hierdoor kun je er een hoop gewicht in kwijt zonder dat de tas vervormd. De vakken zijn ook ruim genoeg, ik heb er zo 40 loden in zitten van verschillende gewichten. Een stevig handvat maakt het tasje af, want hij weegt zo 5kg met al het lood. Ik sleep hem niet mee naar mijn stek, maar gebruik hem als opbergtas in de auto.

fox-fx-lood-tasje-3

Er zit een stevige plastic bak in het tasje…

fox-fx-lood-tasje-5

…hierdoor kun je er een hoop gewicht in kwijt

Overigens heb ik het tasje tijdens de warmere maanden eerst nog gebruikt voor het struinen. Er passen precies wat handige spulletjes in zoals haken, boilienaalden, stukjes foam, fake aasjes, klosjes lijn etc. Kortom een super handig tasje!

fox-fx-lood-tasje-4

Ook tijdens het struinen in de warmere maanden kwam het tasje goed van pas!

De Fox FX Rigid Lead & Bits Bag is verkrijgbaar voor €37,99 bij onder andere De Tacklebox, ZOO&ZO en Raven.


De SuperKrill van Dreambaits: Veelzijdig winteraas!

Op veel plaatsen schiet de watertemperatuur al onder de 10 graden. De vissen worden minder actief, waardoor je genoodzaakt bent om te vissen met attractief aas. Een goede optie hiervoor is de SuperKrill van het Belgische aasfirma Dreambaits. Meer info over de SuperKrill vind je op de site van Dreambaits.

dreambaits-superkrill

De SuperKrill van Dreambaits is een goede optie als je deze winter actief blijft vissen


De nieuwe Trax “transportkarren” van Nash

Ook het Engelse firma Nash komt binnenkort met twee nieuwe karren op de markt: “Evo MK2” en “Metro MK2”. Beide karren zijn lichter gemaakt dan hun voorgangers en ze hebben onderaan meer opbergmogelijkheden. Ook het voorwiel is aangepast (wat minder profiel) waardoor hij makkelijker te gebruiken is op een harde ondergrond.

nash-barrow-3

De nieuwe barrows hebben meer opbergruimte…

nash-barrow-4

…en zijn compact op te bergen

Het grootste verschil tussen de karren is dat de “EVO MK2” zowel vooraan als aan de zijkant uitschuifbare rekken heeft. Op deze manier kan je de kar nog een stuk groter maken en logischerwijze ook meer spullen meenemen.

nash-barrow-1

Meer info over de Barrows vinden jullie op de site van Nash.

Voor meer info over de Evo MK2 en Metro MK2 Barrows, klik hier.


CRUSHIES VAN MARTIN SB: VEELZIJDIG WINTERAAS!

Crushies zijn gemaakt volgens dezelfde, succesvolle, recepten als de Martin SB boilies. Gebruik ze in combinatie met één van de 12 meegeleverde boilies of monteer gewoon een Crushie op je haak of aan de hair. Wil je de Crushies extra attractiviteit meegeven? Meng dan de bijgeleverde booster door de Crushies en laat deze even intrekken.

martin-sb-booster-mix

Voeg de meegeleverde booster toe voor extra attractiviteit

Met de winter in het vooruitzicht kan het aanschaffen van een emmertje Crushies zeker geen kwaad! Door de afwijkende vormen zullen de Crushies meer flavours uitlekken dan normale boilies, dit zal helpen om de karper sneller te prikkelen tot een aasopname.

wouter-koziolek-martin-sb-booster

Martin SB consultant Wouter Koziolek met één van zijn winterse vangsten op de Crushies


Upcoming: Strategy STi Alarms

Begin 2017 lanceert Strategy de nieuwe STi Alarms! De Sti 3+1 draadloze beetmelderset zit boordevol innovatieve eigenschappen en combineert moderne techniek met een fraai uiterlijk. De Sti is uitgerust met talloze slimme gadgets zoals een teruglooptoon, multi-color LED’s en uiteraard volume, toon en gevoeligheid.

strategy-sti-alarm-1

De Sti is uitgerust met talloze slimme gadgets!

De beetmelder en receiver zijn los verkrijgbaar zodat men ook de mogelijkheid heeft om een set geheel naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld 1+1, 2+1 en 4+1 sets. Extra ruimte voor een 4e beetmelder is al gereserveerd in de hardcase van de 3+1 set. Iedere beetmelder heeft zijn eigen gecodeerde frequency om storing te voorkomen. De beetmelders zijn heel eenvoudig met de receiver te koppelen en worden geleverd met extra 6cm verwisselbare snag-ears.

strategy-sti-alarm-2

De beetmelder en receiver zijn los verkrijgbaar zodat men ook de mogelijkheid heeft om een set geheel naar eigen wens samen te stellen.


Sinterklaascadeaus bij Raven

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te vragen aan de Sint? Dan weet je zeker dat je het bij Raven vindt! Op de speciale cadeaupagina staan tientallen cadeautips, mooie acties van bijvoorbeeld Ridgemonkey en Deeper, en toffe gifts. Check dus snel wat jij wil vragen en zet het op je lijstje! Kik hier om naar de website te gaan!

raven-hengelsport-sinterklaas-afbeelding


Starbaits M4 X50 13FT 3,5lb

Als je in rivieren vist zijn lange hengels geen overbodige luxe. Je werpt en drilt er gewoon het fijnst mee. Bovendien moeten zulke hengels ook heel robuust en sterk zijn. Zeker als je werpgewichten van bijvoorbeeld 170 gram weg wilt zetten. De Starbaits M4 13FT 3.5 lb is bij uitstek geschikt voor het ruigere werk. Ondanks de hoge testcurve is de M4 absoluut geen stijve pook! De semi-parabolische actie zorgt voor een soepele buiging, maar tegelijkertijd met genoeg ruggengraat om bij grote, sterke vissen de overhand te houden.

starbaits-hengel-1

De M4 is bij uitstek geschikt voor het werk op de grotere rivieren

X50 staat voor een startoog van 50 mm en ook het topoog is wat groter en heeft een diameter van 20 mm. Als je met dikkere lijnen en leaders vist ontstaan automatisch grotere knopen en dan zijn grotere ogen een voordeel, aangezien de weerstand geringer is. Meer info checken jullie op de site van Starbaits, klik hier.

starbaits-hengel-3


Coming Soon: nieuwe items Pro Line

Het oer-Hollandse firma Pro Line is achter de schermen erg druk geweest! Voor 2017 hebben ze daarom ook een aantal nieuwe producten.

Crunchy Belachan & Krill

De nieuwe Crunchy Belachan & Krill boilie van Pro Line bevat een hoog percentage verse Krillmeel, Krill Liquid, Belachan poeder, schaal,- en schelpdier producten en is afgewerkt met een verse Krill coating. De 100% natuurlijke en visvriendelijke producten zorgen voor een voedingsrijke vismeel boilie met een diepe aromatische vis smaak en een hoog proteïne gehalte!

ingredienten-crunchy-belachan-krill-pro-line

De ingrediënten van deze nieuwe boilie zijn 100% natuurlijk en visvriendelijk

De verwerkte vezels zorgen ervoor dat de voedingsrijke Crunchy Belachan & Krill goed verteerbaar is! Een bollie die gedurende de testfase zowel instant als met behulp van een voercampagne het verschil wist te maken!

pro-line-crunchy-belachan-krill

Het eindresultaat is de Crunchy Belachan Krill

EXTREME Landing Net

Nieuw in het assortiment van Pro Line is het Extreme Landing Net. Het spreidblok is gemaakt van hoogwaardig RVS met een makkelijk mechanisme. De steel is gemaakt van carbon wat het net zeer licht maakt en de slanke vorm zorgt voor een strak design. De hoeken van het net zijn verstevigd om slijtage tegen te gaan. Een kwaliteitsnet voor een betaalbare prijs! Het Extreme Landing Net is ook los te koop. De universele afmetingen zorgen ervoor dat het Extreme Landing Net op vrijwel elk schepnet past.

pro-line-extreme-landing-net

De steel is gemaakt van carbon wat het net zeer licht maakt en de slanke vorm zorgt voor een strak design


JRC Contact Camouflage tenten bij Fish Inn Hengelsport

Camouflage is hot! Vele karper merken zijn weer terug bij het oude vertrouwde camou patroon. Natuurlijk kan een speler als JRC niet achter blijven. Het antwoord op de rest is de JRC contact camou Range. Deze range bestaat uit 3 modellen die allemaal uitgevoerd zijn in het nieuwe JRC Camouflage patroon.

JRC contact Camou oval 60”

jrc-contact-camou-60-oval-brolly

De JRC Contact Camou 60’’ oval brolly is de ideale shelter voor de mobiele visser, maar is tevens in de winter te gebruiken i.c.m. de bijpassende overwrap. Klik hier om hem te bestellen.

JRC Contact Camou 1 Man Bivvy

jrc-contact-camou-1-man-bivvy

De JRC Contact Camou Bivvy is gemaakt van een PU coated tentdoek met een waterdichtheid van 5000HH. Ondanks deze 100% waterdichtheid weegt de JRC Contact Bivvy maar 5.8 kg. Klik hier om hem te bestellen.

JRC Contact Camou 2 Man Bivvy

jrc-contact-camou-2-man-bivvy

De JRC Contact Camou Bivvy 2 man is het grotere broertje van de camou 1 man bivvy. De JRC Contact Camou Bivvy 2 man biedt plaats aan 2 kleine bedchairs of 1 grote bedchair en een stoel. Klik hier om hem te bestellen.

Gemakkelijk en snel bestellen

Natuurlijk bestel je deze JRC tenten gemakkelijk en snel op de Fishinn.nl Uiteraard betaal je boven de 100 euro geen verzendkosten en heb je het artikel (mits op voorraad) een dag later in huis.


Attractief wintervissen met de Pioneer Baits Chopz

Het weer wordt kouder, de vissen worden passiever en de trukendoos moet weer open om ze te vangen. De mannen van Pioneer Baits hebben voor deze winter een attractief aasje op de markt gebracht dat je zeker een aantal bonusvissen gaat opleveren!

De ‘Chopz’ van Pioneer Baits zijn simpelweg fijngehakte boilies in een mix van verschillende maten, dit varieert van halve boilies tot stukjes van enkele millimeters. Deze Chopz zijn het gehele jaar inzetbaar, maar geven in de winter ook een groot voordeel wanneer je net wat meer attractie nodig hebt.

pioneer-baits-chopz

De ‘Chopz’ van Pioneer Baits zijn simpelweg fijngehakte boilies in een mix van verschillende maten

Vergeet ook zeker niet de kracht van een scheutje baitsoak. De Pioneer Baits baitsoaks bevatten onder andere ook de liquids en vloeibare attractors die in de boilie verwerkt zitten, en kunnen dus van grote meerwaarde zijn op de attractiviteit. Mix je boilies en Chopz in een ruime emmer en voeg een goede scheut baitsoak toe, schud het geheel en herhaal het tot alle boilies en Chopz vochtig zijn van de soak.

pioneerbaitsfoto2roy

teamlid Roy met een bak, gevangen in koude omstandigheden met behulp van gesoakte Chopz!

Check de site van Pioneer Baits om de producten te bekijken en jouw portie te bestellen voor deze winter!


Cookware Chub verkrijgbaar bij Carplevel

Met het vooruitzicht op de winter is het belangrijk om warm en goed onderhouden aan de waterkant te zitten. Vanaf heden is daarom alle cookware van het merk CHUB bij Carplevel op voorraad. Van complete cookware sets, stainless steel mugs tot classic kettles tot foldable gas stoves. Vooral de foldable silicone kettle en de coffee maker springen in het oog.

chub-ketel-2

Voor een lekkere warme bak koffie of thee aan de waterkant moet je deze winter bij Carplevel zijn!

Kom langs in de winkel in Heusden Zolder en check ook de website en Facebookpagina.


Estate Lake van The Carp Specialist

Eén van de vele bestemmingen van karper reisbureau The Carp Specialist is Estate Lake. Dit Franse betaalwater is op slechts anderhalf uur gelegen van hartje Parijs. In de onderstaande video laat Remco Grit ons zien hoe zijn trip op de Franse water beleefd heeft!


Productnieuws Lion Sports

Ook de mannen van Lion Sports hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Voor 2017 staan er meerdere nieuwe en innovatieve producten op de planning. Twee daarvan, de Acis Bush Carp B.C.S. en de Acis Bush Carp Holdall, staan hieronder kort uitgelicht. Tevens bespreken we kort 2 van de populairste producten uit het gamma van Lion Sports.

lion-sports-product-buzzz-thimon-dokter

Thimon Dokter, één van de vertegenwoordigers van Lion Sports

Acis Bush Carp B.C.S.

Eén van de nieuwe producten van 2017 uit het gamma van Lion Sports is de Acis Bush Carp B.C.S. vrijloop molen. Deze gunstig geprijsde karpermolen is voorzien van een vrijloop systeem en heeft 1+1 RVS kogellagers. Tevens heeft de molen een kunststof spoel voorzien van 200 meter 0,35 mm nylon! Een ideaal setje waar je zo mee naar de waterkant kan! De adviesverkoopprijs bedraagt slechts €24,99!

lion-sports-product-buzzz-camou-baitrunner

Acis Bush Carp Holdall

Een goede en degelijke foedraal is onmisbaar voor elke karpervisser! Het zorgt er niet alleen voor dat je hengels veilig zijn opgeborgen, maar ook tijdens het transport is een goede foedraal een must! Nieuw in het gamma van Lion Sports is de Acis Bush Carp Holdall. Deze foedraal is voorzien van een fraaie camouflage print. In de foedraal is er de mogelijkheid om twee opgetuigde hengels op te bergen. Tevens zitten er aan de zijkant een aantal vakken voor het opbergen van banksticks, steunen en andere accessoires. De verkoopprijs van de Acis Bush Carp Holdall bedraagt €29,99

lion-sports-product-buzzz-camou-foudraal

Populaire producten

Twee populaire producten uit het Lion Sports assortiment willen wij graag nog even apart uitlichten. De Treasure Pegset en de Game Throwingstick Camouflage zijn ongetwijfeld één van de meest verkochte producten uit ons assortiment. Hieronder hebben wij enkele specificaties van beide producten opgesomd!

lion-sports-product-buzzz-peg-set-lion

Treasure Pegset

 • 10 x 21 cm T-pegs in een 600 D opbergtas
 • Punt met schroefdraad
 • Het staal loopt door tot in de top waardoor de haringen met een hamer geplaatst kunnen worden
 • De 600 D opbergtas is uitgevoerd met een afsluitbare klittenbandstrip
 • Adviesverkoopprijs: € 11,99

lion-sports-product-buzzz-camou-throwingstick

Game Throwingstick Camouflage

 • Super lichtgewicht aluminium ontwerp
 • Uniek camouflage design
 • Adviesverkoopprijs: 22 mm € 15,99
 • Adviesverkoopprijs: 25 mm € 16,99
 • Adviesverkoopprijs: 32 mm € 19,99

Dit was weer de eerste KWO Product Buzzz van November. Over enkele weken zijn we weer bij jullie terug met wederom een goed gevulde editie. Veel succes aan de waterkant de komende weken, vang een bak!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl