KWO Product Buzzz – September Deel 2

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – September Deel 2

Trek die dikke truien, dat thermo ondergoed en die warmtepakken maar uit de kast… Het najaar is begonnen en we beginnen het nu ook écht te merken! In deze KWO Product Buzzz gaan we verder waar we in Deel 1 van september zijn gebleven. We gaan onder andere wintervissen met The Carp Specialist, Strategy pakt uit en we staan even een momentje stil bij de mensen die het heel veel slechter hebben dan wij… #Staytuned


CROWDFUND: Steun Davey zijn maat en alle slachtoffers van de aarbevingen op Lombok

Voordat wij beginnen met de KWO Product Buzzz zoals jullie hem gewend zijn, willen wij graag nog iets onder de aandacht brengen. In augustus is Lombok getroffen door een serie zware aardbevingen! Zo’n 100.000 mensen zijn dakloos geworden en rond de 100 mensen hebben hun leven verloren.

De plaatjes liegen er niet om, bizar!

Opan, een maat van Davey die hij heeft ontmoet tijdens zijn trip naar Lombok is een van de slachtoffers. Van zijn huis is niets meer over, schoon drinkwater en voldoende voedsel is er ook niet. Behoorlijk #NDK dus!

Davey zijn maatje Opan tijdens betere dagen!

Die gasten in Lombok hebben het zwaar. Davey is daarom een #CROWDFUND actie begonnen en wij hopen dat jullie hem daarin willen steunen. Elke euro telt!

Be a good guy & maak een paar coins over. Elke euro telt!


Shimano lanceert een compleet nieuwe Tribal luggage range!

Trench Gear en Sync Gear zijn de nieuwe namen die Shimano op de markt brengt. Deze reeksen omvatten alles wat je maar kunt bedenken qua luggage. Bovendien past alle luggage perfect op de Trench Gear Barrow. We kunnen er heel uitgebreid over spreken, maar je kunt beter de onderstaande video bekijken:

Op de website van Shimano vindt je meer info over alle producten en op hun Youtube kanaal hebben ze maar liefst 28 video’s geplaatst waarin de nieuwe luggage stuk voor stuk behandeld wordt.


ACTIE VERLENGD: Pak nu 20% korting bij Baitworld!

Toen Marc en Patrick (consultant en eigenaar van Baitworld) afgelopen zomer in France zaten, wisten ze ternauwernood te ontsnappen aan de verwoestende kracht van de natuur. Bizarre windstoten teisterden de heren en het zou een sessie worden om nooit te vergeten. Gelukkig werd er buiten de storm om vis gevangen.

Marc Vervoort met een van de bakken die tijdens de stormachtige trip op de kant kwamen.

En goed ook! Niet alleen de natuur is krachtig, de bollen van Baitworld hebben hun kracht laten zien in DIT artikel.

Voor slechts €4,40 een kilo boilies scoren, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig!

De zomer is inmiddels voorbij en we zitten nu #VOLGAS in het najaar. Is het ook jouw favoriete seizoen? Baitworld helpt je alvast op weg door het inslaan van aas een stuk interessanter te maken. Op het volledige assortiment krijg je namelijk tot eind oktober 20% korting. Dit was een reeds lopende actie, maar deze is nu verlengd tot eind oktober! #MAZZELAARS

Niels met een fraaie spiegel die in een heerlijk zomers decor viel voor het aas van Baitworld. Kan het nog beter?

Wil je meer lezen over de acties? Lees dan DEZE update waarin je alle details vindt over de acties bij Baitworld.


De KWO Najaarsbox 2018

BAMMM! Hij is er weer: de KWO Najaarsbox! Maar liefst 11 vette merken zorgen ervoor dat jij dit najaar met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is €86,35, maar de box kost je slechts €34,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)!

Klik hier om de KWO Najaarsbox direct te bestellen!

KWO Najaarsbox – Mega Deal

Voor de ‘hardcore’ liefhebbers van de KWO Merchandise hebben we een KWO MEGA DEAL gemaakt. Naast de Najaarsbox scoor je tevens een KWO Minimal Snapback, KWO Anorak – Army Green, de KWO Minimal Hoodie en de nieuwe KWO Slim Fit Joggingbroek. Dit alles voor een prijs van €162,95, in plaats van €243,15. Oja, en als je KWO Member bent betaal je slechts €130,36!

Klik op de afbeelding om de dikste deal binnen te slepen!

Afgelopen boxen maakten veel vissers gebruik van de mogelijkheid om super voordelig KWO Merchandise aan te schaffen bij de KWO Najaarsbox! Ook deze keer hebben we weer een aantal toffe aanbiedingen! Zo kun je de box binnen koppen inclusief een KWO Minimal Snapback, met nieuwe KWO Minimal Sweater, een KWO Anorak – Army Green, een KWO T-Shirt, een KWO Muts of met het vernieuwde KWO Minimal Joggingpak. In totaal zijn er 9 verschillende deals beschikbaar, deze vindt je in de webshop!


Najaarsdeals van Originals

Een stevige voercampagne opstarten om dit najaar nog even flink te scoren? Originals denkt met je mee en lanceert daarom enkele gunstig geprijsde Najaarsdeals. Vijftien kilo boilies shop je in de webshop met kortingen die kunnen oplopen tot wel 25%! Dat maakt het voeren met kwaliteitsaas ineens wel héél betaalbaar, niet?.

Kortingen die kunnen oplopen tot wel 25%!

Met de Najaarsdeals van Originals ligt voeren met kwaliteitsaas binnen handbereik.

Naast de smaken Scopex, Maple Pistache en Liver Squid scoor je in de webshop van Originals ook een Najaarsdeal in de populaire smaak Krill Caramel. Op dit aas zijn sinds de lancering letterlijk duizenden karpers gevangen en ook dit najaar zijn de verwachtingen van veel vissers weer hooggespannen! Het voordeel van de Krill Caramel Boilie is dat je deze boilie lang kunt doorvoeren, want ook qua vertering is dit aas zeer goed doordacht.

Op de Krill Caramel boilies zijn inmiddels duizenden karpers gevangen!

Doe er je dus snel je voordeel mee en bestel je najaarsdeals snel via de webshop van Originals, klik op de button hieronder. En weet je wat tof is? Ben je een zware voerder? Dan bestel je gewoon 2, 3 of nog meer deals. Je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van deze super toffe aanbieding die geldig is tot 31 oktober!

Bestel hier jouw Originals Najaarsdeal

Ben jij een zwaardere voerder?

Dan bestel je toch meerdere deals? 😉


Pro Line’s Next Top Model

Pro Line vertelt: Stapje voor stapje kunnen we het merk Pro Line de uitstraling geven die het verdient. Na jarenlang dezelfde Pro Line groene caps te hebben gehad, werd het tijd voor wat nieuws en zijn we rond de tekentafel gaan zitten om een nieuw design pet te ontwikkelen. Een pet die je ook buiten het vissen om, als je met je vrouwtje door de stad loopt, gewoon kunt dragen.

De Camou 5 Panel Cap van Pro Line.

En de Camou Trucker Cap

Sowieso is camouflage super hip tegenwoordig, en om in lijn te blijven met onze nieuwe camou range producten, besloten we om een camou pet te maken. Nu nog in 2 modellen, een 5 panel en een trucker cap. We zijn echter nog lang niet klaar! Op het gebied van kleding en petten worden flinke stappen gemaakt.


CC Moore – mais, mais mais.

Maïs… Welke visser is er niet groot mee geworden?

Een aasje dat al tientallen jaren gebruikt wordt, maar nog steeds zeer effectief is. Ook de mannen van CC Moore weten dit en lanceerden twee op ‘Sweetcorn’ gebaseerde Liquids. De eerste is de Liquid Sweetcorn Extract, een dikkere vloeistof vol met attractie!

Liquid Sweetcorn Extract

De Liquid Sweetcorn Extract is perfect om te gebruiken in combinatie met blikmaïs.

Wanneer je de fles Liquid Sweetcorn Extract opendraait, valt gelijk op hoe erg hij naar het gele goud ruikt. Dit komt doordat hij grotendeels bestaat uit fijngemalen, wolkende maïs. Naast het gebruik met maïs kun je hem ook perfect inzetten met andere partikels. Door de dikkere structuur krijg je een pure wolk van smaak en geur, waardoor de Sweetcorn Extract ook niet misstaat in een zig- of spodmix.

Door de dikkere structuur is de Liquid Sweetcorn Extract…

..perfect voor het ‘pimpen’ van je maïs of andere partikels.

Net als alle andere Liquids is ook deze 100% PVA vriendelijk en dat zorgt ervoor dat je een super attractieve ‘karperhap’ kan creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een enkel maiskorreltje aan je hair in combinatie met een klein zakje sweetcorn?

Geen karper die hier vanaf kan blijven!


Ultra Sweetcorn Essence

De ‘Essences’ uit de uitgebreide flavour range van CC Moore zijn bij iedereen wel bekend. Ongeacht de smaak hebben ze één ding gemeen: ze pompen je aas vol met attractie! Het onderscheidende aroma en de stimulerende smaak vind je nu ook terug in de Ultra Sweetcorn Essences, de andere op maïs gebaseerde Liquid.

Mega zoet en uiterst attractief: de Ultra Sweetcorn Essence van CC Moore.

Ultra Sweetcorn Essence heeft een basis van olie, is lichtgeel van kleur en heeft een zeer zoete smaak. Hij is goed te combineren met Aquasweet, een ander product van CC Moore. Daarnaast is het gebruik in spod- en partikelmixen ook zeer effectief, evenals een dip voor je boilies, pop-ups en maïs!

Een paar maïskorrels aan je hair zijn al #goud, maar een paar in Ultra Sweetcorn Essence gedipte korrels kan geen karper weerstaan.


WIN een visreis naar Raiden’s Lake t.w.v. €350,-

Lijkt het jou leuk om net als Michiel Pilaar & Sjors Kwinten samen met je vismaat een gratis midweek naar keuze in het 2018 of 2019-seizoen op Raiden’s Lake van De Karperhoeve te vissen? In samenwerking met The Carp Specialist verloten we daarom deze waanzinnige prijs t.w.v. €350,-. Meedoen is eenvoudig. Je hoeft enkel je naam en emailadres te droppen via onderstaande button!

Klik hier om mee te doen!

Op 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt! Veel succes!


Kant en klare line aligners van PB Products

Onmisbaar in de huidige visserij, zijn kant en klare line aligners. Geen gepriegel meer met krimpkous en een fluitketel zoals vroeger! Deze kant-en-klare aligners bestaan al eventjes, maar iedereen wil zijn aligner anders en een ‘one size fits al’ model is dus geen optie. Tegenwoordig zijn ze er in alle soorten en maten te krijgen, zo ook van PB Products. Wat deze aligners uniek maakt, is hun stugheid en het feit dat ze in veel kleuren en soorten leverbaar zijn.

PB Products aan het woord: Deze lange versies zijn bijvoorbeeld voor de korte haakstelen. Vandaar de naam X-Stiff Short Shank Aligner. De korte haaksteel wordt door deze aligner flink verlengd en zo draait de haakpunt dus een heel stuk sneller in, de steel wordt namelijk fictief lang. Het voordeel is dat tijdens de dril de Aligner zich strekt en zo dus de kracht van een korte steel ontstaat. Perfect!

Daarnaast is deze Curved Aligner aan te passen qua lengte. Je kan ‘m gewoon korter knippen of snijden. Dit omdat de lijn centraal wordt doorgevoerd en ook centraal de aligner verlaat. De X-stiff Curved Aligners doen het ook erg goed in combinatie met het vissen met een pop-up of Whity pool stijl.

De X-stiff versie laat je haak nog strakker indraaien.

De liefhebber kan terecht voor langere gebogen aligners.

Kortom, een aan te passen aligner waardoor meerdere manieren van het positioneren van de haak tijdens aasopname mogelijk zijn. Dit is slechts een korte indruk van twee types aligners.

Voor elk type PB Products aligners geldt:

 • zeer stijf en stug
 • draait supersnel in
 • zit perfect op de haak
 • lange versie voor korte steel
 • lijn eenvoudig door te voeren
 • blijft goed in positie op het haakoog

Wist je dat de X-Stiff short aligners ook terug te vinden zijn in de KWO Najaarsbox? Gooi dat krimpkousje maar opzij en scoor een eigen box zodat je met de aligners van PB Products aan de slag kunt!


Laat je beschermen door de nieuwe leaders van Strategy

Naast de nieuwe Strategy Slackliner hoofdlijnen brengt Strategy ook twee Slackliner Snag & Shockleaders uit. Er bestaan twee varianten, een versie van nylon mono en een versie gemaakt met fluor carbon.

Slackliner Snag & Shock Leader Fluoro Carbon Hybrid

Een snel zinkende, low visible, soepele en tegelijkertijd zeer schuurbestendige fluorocarbon hybrid snag- & shockleader. Deze gebruiksvriendelijke snagleader heeft een extreem hoge trekkracht die ervoor er voor zorgt dat een vis ook in de buurt van obstakels nog afgedrild kan worden (waarbij de veiligheid van de vis altijd op de eerste plaats komt).

Slackliner Snag & Shock Leader Monofilament

Een zinkende, low visible, soepele en tegelijkertijd zeer schuurbestendige monofilament snag- & shockleader. Deze gebruiksvriendelijke snagleader met een hoge trekkracht die ervoor zorgt dat een vis, ook in de buurt van obstakels, afgedrild kan worden (zorg wel dat de veiligheid van de vis altijd op de eerste plaats komt, kies dus geen onverantwoorde stekken).

Ben je na het lezen van wat hierboven staat nog niet overtuigd? Check dan maar eens deze video:

Beide Snag & Shockleaders zijn verkrijgbaar op 80m spoelen in de diameters 0,47 en 0,55mm. De 0,47mm heeft een trekkracht van 14kg (30lb) en de 0,55mm 19kg (40lb). De adviesverkoopprijs voor een rol is €7,95.

Creëer een veilige situatie door gebruik te maken van de leaders en de Knot Protector.

Een leader knoop je natuurlijk zo subtiel mogelijk aan de hoofdlijn. Toch ontkom je bij een goede en stevige knoop niet aan het formaat. Om ervoor te zorgen dat de knoop minder weerstand geeft bij het ingooien heeft Strategy ook de Knot Protectors. Bovendien is de knoop hiermee veilig tijdens een dril!

Geen sprieten voorslag die je knoop afremmen tijdens het ingooien… Geen wier dat blijft hangen… Ideaal!


De Winterpas voor De Karperhoeve is NU verkrijgbaar!

The Carp Specialist heeft ook voor deze winter weer 50 Winterpassen beschikbaar waarmee je in de winterperiode de mogelijkheid hebt om tegen gereduceerd tarief Timmy’s Lake en Tine’s Lake op De Karperhoeve te bevissen. De Winterpas heeft een waarde van € 125,- en hiermee mag je 5 zelfgekozen nachten op de wateren vissen. De voorwaarden zijn als volgt:

De Karperhoeve is een mooi en goed verzorgd domein met een aantal mooie wateren!

 • Deze pas geeft recht op 5 visnachten op Timmy’s en / of Tine’s Lake in de winterperiode van 26 november t/m 20 december 2018 en 16 januari t/m 31 maart 2019
 • Je dient verplicht telefonisch te reserveren voordat je komt. Contactgegevens zoals telefoonnummers vindt je HIER.
 • Deze pas is enkel geldig in de bovenstaand vermelde perioden
 • Aankomst en vertrek is niet mogelijk op dinsdag
 • Wil jij een winterpas (of meerdere) bestellen? Bezoek dan DEZE link en plaats je bestelling.

Als laatste willen wij graag nog meegeven dat The Carp Specialist slechts 50 Winterpassen aanbiedt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij! Bestellen kan via de button hieronder:

Bestel hierrr je Karperhoeve Winterpas!


Fisherman Holidays #News

Etang du Moulin

Etang du Moulin (nee niet van Tom)  is een water dat op drie en een half uur van Maastricht of van Brussel ligt. Het 18 hectare grote water biedt plaats voor maximaal 16 vissers en de variërende dieptes gaan van 1,20m tot 4,00m. Er zwemmen naar schatting bijna 1000 karpers op dit water. Het meerrecord is een 32kg zware spiegel, een schub van 31,5kg en er is een graskarper van 28,5kg gewogen.

De cameraploeg van Fisherman Holidays is druk bezig geweest met opnames van alle wateren. Ook dit water hebben ze weer gaaf op beeld weten te krijgen. Wil je meer info over dit water? Bezoek dan de website van Fisherman Holidays.

Sjors Quaedackers bezocht Etang du Moulin dit jaar voor een tweede maal. Vanaf stek 11 wist hij een behoorlijk succes te boeken en het lukte zelfs om zijn PR bij te scherpen! Het volledige verslag lees je HIER.

Van brute schubs…

… tot parels van spiegels!

Etang du Moulin is eerder al aan bod gekomen in de KWO rubriek BTW Revealed. Pim Verlaan is vorig jaar met zijn vismaat Michael naar dit water geweest en heeft er een uitgebreide review over geschreven. Die lees je HIER!

Pim met een brute spiegel van du Moulin!

Domaine de Brocard

Een tweede water dat zeker wat aandacht verdient is Domaine de Brocard! Dit water ligt midden in een jachtgebied van circa 300 hectare en ook nog eens midden in de champagnestreek. Het team van Fisherman Holidays wist enige tijd geleden een mooie video te scoren die het water mooi weergeeft. Check hem hieronder.

Ernesto en Richard vertoefden dit jaar op Domaine de Brocard waar ze een strakke video gemaakt hebben voor The Carp Whisperer. De video is in twee delen opgesplitst en is uiteraard terug te vinden op de site van Fisherman’s Holiday. Je hoeft alleen maar op DEZE link te klikken!


Solar Tackle Titanium Locking Rings vanaf nu verkrijgbaar

Solar aan het woord: Al sinds de introductie van de Titanium Indicator Heads krijgen we regelmatig de vraag of er ook losse Locking Ring verkrijgbaar zijn. Er zit zoals u weet 1 ringetje bij een Titanium Indicator Head meegeleverd. Deze kun je of onder je beetmelder bevestigen, of onder je achtersteuntje. Echter de echte Tackle Tarts (Solar heeft er hier velen van, haha) willen natuurlijk en voor en achter een ringetje. Bij deze dus, alle kleuren verkrijgbaar en bovendien een versie met de bekende Traffic Light kleuren combinatie!

Nu als losse setjes verkrijgbaar zodat je een volledig matchende setup kunt maken!


Geen “Fake News” maar ” Fake Food” bij Carpcube!

Carpcube aan het woord: Vanaf 1 oktober sturen wij bij iedere webshop-order een gratis pakje Enterprise Fake Food mee! Zomaar, als dank voor onze Online klanten uit de hele Benelux.

De koudere nachten vragen om warmere kleding, check daarom ons kledingassortiment op de webshop. Zo vind je bijvoorbeeld de volledige Fleece range van Fortis in onze webshop. Van de Tech sleeve tot de Elements fleece jas en broek kun je vinden in de webshop van Carpcube.


RCG pakt uit met de nieuwe Oval 60”

Dit jaar is op Carp Zwolle een nieuw merk voor karpervissen gelanceerd door het creatieve team achter Raptor.  RCG voorziet de karpervisser in o.a. een oval, stretcher, weegzak, retainer sling, tassenset etc. RCG wordt goed ontvangen en het aantal nieuwe productlanceringen gaat dan ook in rap tempo door. Een van de parels is de zeer complete oval, met ook nog een vriendelijke prijs van € 269,-.

Alle accessoires zijn standaard inbegrepen, dit in tegenstelling tot andere merken: je hoeft dan ook eigenlijk helemaal niets extra’s aan te schaffen. Zo is de oval is voorzien van:

 • 10.000HH doek gemaakt van 300D materiaal
 • Volledig uitneembaar front
 • Geïntegreerd muggengaas
 • Sterk glasfiber frame
 • 4 sterke stormpalen met grondboor
 • Anti condens screen
 • Heavy duty grondzeil inclusief opstaande rand
 • Ventilatie aan de achterzijde
 • Rodstraps aan beide zijkanten voor 2 hengels
 • Sterke opbergtas
 • Sterke heavy duty haringen
 • Olijfgroene kleur
 • Afmetingen 275cm * 240cm * 135cm
 • Gewicht 16,5kg

Dit jaar worden nog veel nieuwe RCG-producten gelanceerd én een eigen website! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe (product-)ontwikkelingen van de RCG-range? Like dan de Facebookpagina! Uiteraard blijven alle RCG-producten ook verkrijgbaar via Raptor.


Dat was deel 2 van de maand september weer aan KWO Product Buzzz! Mocht je hem gemist hebben, is hier deel 1 nog een keer. We zijn over 2 weken weer terug met de laatste nieuwtjes binnen de karperwereld. #Laterrr

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl