ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

KWO WINACTIE: ‘Grenzen Open’ met 5 MEGA prijzen voor KWO Members

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen

EINDELIJK! Het coronavirus is steeds meer onder controle en dus kunnen we weer makkelijker de grenzen over, op weg naar onze favoriete karper bestemmingen. Man, wat zijn we daar aan toe allemaal! Ook wij van het KWO Team gaan weer volgas op pad om nieuwe video’s op te nemen en om dat te vieren gaan we op 29 juni VIJF KWO Members blij maken met een MEGA prijs. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder hoe je kans kunt maken!


Of klik hier voor meer info over het KWO Membership

De “Grenzen Open’ winactie komt bovenop de gebruikelijke winactie die ook voor dit najaar weer op het programma staat. Een extra winactie dus, gewoon om te vieren dat de ‘grenzen weer open gaan’ en we ons steeds vrijer door Europa kunnen verplaatsen! 😉 Deze actie heeft een korte looptijd wat wil zeggen dat de prijzen al op 29 juni verloot worden onder de KWO members. Met merken als RidgeMonkey, Deeper, Nash en Solar is de prijzenpot van ruim €2.500,- ook nu weer goed gevuld. We doen de verloting volgende week dinsdag (29 juni) om 19:00 live vanaf de KWO kantoor BBQ. Dat belooft weer een gezellige boel te worden, dus jij kijkt toch ook mee?

Hoe maak je kans?

Het hebben van een actief KWO Membership is genoeg, je maakt dan automatisch kans! Met het KWO Membership heb je toegang tot de KWO Community, het platform met ruim duizend video’s en artikelen vol tips, kennis en entertainment. Ben je nog geen KWO Member? Meld je dan direct aan! Voor slechts €7,95 per maand of €64,95 voor een heel jaar heb je al exclusieve toegang tot alle voordelen en updates. Benieuwd of de KWO Community wat voor jou is? Dan kun je het nu 14 dagen proberen voor minder dan 1 euro!

Naast ruim duizend video’s en artikelen behoren ook de winacties tot de voordelen voor KWO Members!

Vijf MEGA prijzen

De totale waarde van de prijzenpot bedraagt maar liefst €2.500,-. Met een unieke bivvy, een luxe slaapcombinatie, een complete luggage set, een multifunctionele dieptemeter en een opblaasbare onthaakmat hebben we vijf MEGA prijzen binnen gehengeld. Heb jij een favoriet? Bekijk de prijzen hieronder nog eens in detail!

Prijs #1. RidgeMonkey Escape XF1 Compact 1 Man Bivvy €874,99

De absolute hoofdprijs van de KWO ‘Grenzen Open’ winactie is deze RidgeMonkey Escape Bivvy. Dankzij het unieke X-Frame biedt de tent enorm veel binnenruimte en dat maakt hem geschikt voor de langere sessies. Dankzij het verwijderbare PVC grondzeil, de buitentent en het voorpaneel, kan de XF1 zo basic of zo luxe worden opgesteld als je zelf wil. De tent is echt van alle gemakken voorzien en staat daarom bij vele karpervissers bovenaan het verlanglijstje. Goedkoop is hij echter niet en daarom des te toffer dat jij als KWO Member automatisch kans maakt op deze vette tent. We wensen je alvast veel succes!

Deze RidgeMonkey bivvy staat bij heel veel karpervissers op het verlanglijstje en kan na 29 juni zomaar eens van jou zijn! 😉

Prijs #2. Nash MF60 Indulgence All Season 4 Fold Sleep System €609,95

Een compacte uitrusting, daar hebben alle karpervissers baat bij! Het is helemaal lekker als dat niet ten koste hoeft te gaan van het comfort langs de waterkant. Wat dat betreft lig je er met dit Nash MF60 sleeping system heerlijk bij terwijl je op de verlossende run aan het wachten bent! Dankzij het 4 Fold Systeem en de bijgeleverde draagtas is de stretcher erg compact op te vervoeren. Koud krijg je het ook niet meer de slaapzak bestaat uit twee losse lagen die geschikt zijn voor jaarrond gebruik. Met een waarde van ruim €600,- ook een prima toevoeging op de prijzenpot. Ga jij er met dit sleep system vandoor?

Eén van de KWO Members ligt er dit najaar heel comfortabel bij aan de waterkant!

Prijs #3. Nash Luggage Pakket €515,-

Een Nash Tacklebox, een ultraluxe Subterfuge foedraal en een hele berg van de nieuwe waterboxen in allerlei verschillende formaten. Deze derde mega prijs heeft een waarde van ruim €500,- en gaat op 29 juni naar een gelukkige KWO Member! Welke waterboxen er precies bij zitten? De formaten 100, 105, 115, 120, 125, 130, 200 en 210 zitten er sowieso bij. Check de website van Nash als je benieuwd bent naar de afmetingen en zorg dat je KWO Member bent om kans te maken 😉

Ook in de prijzenpot: deze tiendelige Nash luggage set t.w.v. ruim €500,-
KWO Member worden kan al vanaf €5,50 per maand!

Prijs #4. Deeper CHIRP+ €349,99

Dit apparaatje ken je vast wel als je KWO en het karperwereldje al een tijdje volgt. De multifunctionele Deeper CHIRP+ is namelijk één van de hulpmiddelen die karpervissers maar al te graag in zetten om hun stek of water te verkennen. Je koppelt hem gemakkelijk aan je smartphone of tablet en dankzij de draadloze verbinding is hij zowel werpend met de hengel als ook op de voerboot en rubberboot te gebruiken. Welke KWO Member neemt deze Deeper mee de grenzen over? Je kunt live meekijken of jij de gelukkige bent!

KWO Members maken 29 juni ook automatisch kans op deze multifunctionele Deeper dieptemeter t.w.v. bijna €350!

Prijs #5. Solar SP Inflatable Onthaakmat €172,50

Last but not least hebben we ook deze zeer degelijke onthaakmat van Solar voor in de prijzenpot. Met deze mat ben je er zeker van dat jouw droomvangst er veilig bij ligt als jij hem voor even op het droge mag aanschouwen. Het voordeel van deze mat is dat hij ondanks zijn omvang wel compact te vervoeren is door de opblaasbare functionaliteit. Je hebt hem overigens in een handomdraai klaar liggen dankzij de meegeleverde voetpomp. Om kans je maken zorg je dat je voor 29 juni een actief KWO Membership hebt en dat kan al vanaf €5,50 per maand 😉

Ligt jouw droomvis straks in deze opblaasbare Solar SP onthaakmat?

Zo gaat de verloting

Dinsdag 29 juni om 19:00 uur tunen we live in op de Facebookpagina van KWO. Voor de trekking hebben we een Random Name Picker tool en drie dobbelstenen klaar liggen. Het computerprogramma trekt random achttien e-mailadressen van KWO Members uit de database. Om het toeval helemaal uit te sluiten gooien we voorafgaand aan deze selectie met drie dobbelstenen. Het aantal punten op de dobbelstenen bepaald uiteindelijk welke KWO Member er met de prijs vandoor gaat. Stel de dobbelstenen liggen op 3, 5 en 2 dan wordt de winnaar KWO Member nummer 10 van de 18 die door de Random Name Picker zijn verzamelend.

Zien we jou ook tijdens de live verloting op 29 juni? Om 19:00 gaan de prijzen eruit!

Bekendmaking winnaars

Je kunt live meekijken en zo weet jij zeker dat alles eerlijk verloopt en of jij één van de gelukkige winnaars bent. De namen van de winnaars maken we aansluitend ook op KWO en in de KWO Boulevard bekend. Ook sturen we hem of haar een e-mail over het afhalen/opsturen van de prijs. Maak jij kans dinsdag 29 juni? Tot dan!

Op KWO hebben we duizenden video’s en artikelen over karpervissen voor je klaar staan. Elke week komen er weer nieuwe bij!

Op de KWO Community vind je het beste dat karpervissen je te bieden heeft. Meerdere keren per jaar trakteren we onze KWO Members op mega vette prijzen. Kans maken en ook toegang tot alle video’s en voordelen? Klik hier voor alle informatie en meld je direct aan!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1