ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Last minute deals – Deze topstekken kun jij NU boeken bij Fisherman Holidays!

Favoriet Favoriet
Last minute deals – Deze topstekken kun jij NU boeken bij Fisherman Holidays!

Het zijn vreemde tijden, zo ook bij de mannen van Fisherman Holidays. Door diverse annuleringen zijn er namelijk een aantal topstekken vrijgekomen! Denk hierbij aan stekken die vaak ruim een jaar (of zelfs langer) van tevoren al worden geboekt. Wil jij een last minute deal op één van deze topstekken scoren? Lees dan snel verder!


Fisherman Holidays aan het woord: Heb jij altijd al een stek willen boeken die bekend staat als de topstek van het water? Stekken waar talloze PB’s werden verbroken en waar vissers droomsessies hebben beleefd? Dan is dit jouw kans! Check de drie topstekken hieronder en wacht niet te lang met boeken…

Etang de Brigueuil – Stek 12

Op Etang de Brigueuil is de stek met de vakantiewoning, steknummer 12, onverwachts vrijgekomen. Deze stek kan van jou zijn van zaterdag 19 september tot en met zaterdag 26 september. Op dit 10 hectare grote water maak je kans op vissen tot wel 28 kilo!

Het is prima vertoeven in de vakantiewoning!

Zie jij jezelf al zitten op het terras van de vakantiewoning met een fantastisch uitzicht over het meer, je stek en je hengels? Klik dan HIER om deze stek te boeken! Overigens is deze stek ook perfect voor de visser die graag zijn vrouw en/of kinderen mee wil nemen 😉

Droomstek op Jonchery

Hoe bizar is dit: normaal gesproken worden stek 4 en 5 op Jonchery zo’n twee tot drie jaar van tevoren al geboekt, maar nu zijn beide stekken nog vrij! Wil jij van 19 tot en met 26 september op deze stekken zitten? Klik dan HIER!

Voor dit soort vissen stap je natuurlijk meteen in de auto!

Deze voormalige viskwekerij is een unieke plek om te bezoeken. De stekken zijn goed te bereiken, het sanitair is strak op orde en de karpers… Die zitten er tot 29.5 kilo! Meer informatie lees je hier.

Mega schubs vangen op Lac de Grosley

Op het prachtige Lac de Grosley zijn twee verschillende stekken vrijgekomen van 19 tot en met 26 september en zelfs drie stekken van 26 tot en met 3 oktober. Dit domein bestaat uit twee viswateren en bevat zo’n 450 vissen in totaal met topgewichten tot ongeveer 28 kilo.

Je kunt onder andere een aantal fantastisch mooie schubkarpers vinden op Lac de Grosley!

Zie jij jezelf wel zitten op stek 13 of 15 in de week van 19 september, of op stek 7, 15 of 17 in de week van 26 september? Klik dan HIER om te boeken en wees er snel bij!


Meer weten over deze drie wateren of over de andere wateren uit het aanbod van Fisherman Holidays? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl