ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Lentekriebels: De aanpak van Tijmen van der Sande in april en begin mei

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De lente is in alle hevigheid losgebarsten en het eerste warmterecord is alweer genoteerd. Hierdoor trekken niet alleen de dames weer allemaal zomerse jurkjes aan, maar trekken de vissers er ook weer op uit om onze geschubde vrienden te belagen. Tijmen van der Sande heeft jullie in het vorige deel al tips gegeven voor het vroege voorjaar. In dit tweede deel zal deze geslepen visser jullie nu meer vertellen over zijn aanpak tijdens het einde van april en de start van mei.


Tijmen aan het woord: Zoals ik in deel één al zei, staat het vroege voorjaar voor mij in het teken van korte (vaak instant) sessies. Nu de temperaturen eindelijk stijgen, staan de eerste goed voorbereide sessies weer op de planning. Voor mij moet het dit voorjaar gaan gebeuren op een relatief ondiepe uiterwaardenplas. Terwijl ik de auto voor de eerste keer dit jaar de parkeerplaats van het water op draai, kan ik het kriebelende gevoel in mijn buik niet onderdrukken. Ik moet me inhouden om niet als een klein kind naar het water te rennen. De grijns op mijn gezicht verraadt dat ik een beetje om mezelf moet lachen. Wat een heerlijk wollige gast ben ik soms toch ook. Wat duurde de winter lang! Eindelijk kunnen we echt van start!

Na een lange winter weer de aan de waterkant.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook