ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Maak kennis met SKILLS – Een nieuw merk met ervaring!

Favoriet Favoriet
Maak kennis met SKILLS – Een nieuw merk met ervaring!

Het nieuwe karpermerk “SKILLS” timmert hard aan de weg! In dit artikel lees je alles over SKILLS en zie je enkele toppers uit het groeiende assortiment voorbijkomen.


Over SKILLS

Team SKILLS aan het woord: Het merk SKILLS is een nieuw karpermerk op de Nederlandse markt, dat zich focust op het aanbieden van betaalbare producten van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Achter dit merk zitten karpervissers met meer dan 20 jaar ervaring, die de nodige kennis hebben opgebouwd in het karperwereldje. Hun doel: vissers voorzien van de juiste gear, zodat ze zorgeloos kunnen doen waar we allemaal van houden, namelijk vissen! 

Achter dit merk zitten karpervissers met meer dan 20 jaar ervaring!

Het assortiment van SKILLS is nog steeds flink aan het groeien, maar er zijn al stretchers, slaapzakken, stoelen, beetmelders, hangers, molens, onthaakmatten en nog veel meer te verkrijgen. Hoog tijd om eens in het assortiment te duiken en jullie enkele toppers uit de range te laten zien!

Onder andere deze luxe stoel behoort tot het assortiment van SKILLS!

SKILLS All Season Sleeping Bag Dark Green 

Een warme slaapzak waar je alle seizoenen mee door kunt. Voorzien een ingebouwd kussen, snel te openen ritsen aan beide kanten en een handig vakje om waardevolle spullen in op te bergen. Deze handige features maken dit een product waar over duidelijk over nagedacht is!

Deze comfortabele slaapzak is van alle gemakken voorzien!

SKILLS Clip*It 

Bijzonder handige clip voor het obstakelvissen of het vissen op schuwe vis. De clip is voorzien van een instelbare spanner en houd de lijn zo uit uit water en/of weg van obstakels.

Een must-have voor de obstakelvisserij!

SKILLS Aquaviewer 

Unieke scope om vanuit de boot de bodem nauwkeurig te bekijken. Zo heb je die schone plek tussen het wier zo gespot!

Zie meer met de SKILLS Aquaviewer!

SKILLS Runnerup 6000 5+1 BB 

De SKILLS Runnerup is een uitstekende molen voor de visserij op korte- en middellange afstand. Deze robuuste molen is voorzien van een aluminium spoel en wordt geleverd met reservespoel!

Voorzien van 5+1 kogellagers draait deze geheid soepel!

Kortom: of je nu op zoek bent naar molens, stretchers, een relaxte stoel of andere accessoires: SKILLS heeft het in huis!

Stay tuned!

Team SKILLS


Benieuwd naar de andere producten van SKILLS? Check dan de website van SKILLS en de Facebookpagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl