ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Maak kennis met de topvideo’s van De Struikrovers

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Video

Heb jij een voorliefde voor ‘High Quality Carpmovies’? Dan moet je zeker even tijd voor vrijmaken om De Struikrovers te ontdekken. Onder deze schuilnaam droppen Colin Mus, Arjan Weggelaar en Tim Baan sinds een aantal maanden enorm brute foto’s en video’s. Hieronder meer over deze boys, maar eerst gaan we kijken naar hun nieuwste movie.  In mei zijn ze namelijk weer naar het zuiden van Frankrijk getrokken. Op drie wateren werden de lijnen nat gemaakt en overal werd vis gevangen!

Wederom bezochten de boys enkele fraaie locaties…

Prima ‘carpy’ omstandigheden voor een voorjaarsbak!

Tim met één van de fraaie vissen die op de kant kwamen!

Dit avontuur is weer van A tot Z vastgelegd met de videocamera én de drone! Dat heeft wederom extreem spectaculaire beelden opgeleverd. Geniet dan ook mee van deze BAZEN movie getiteld ‘SPRING DIARY’.


Eyes in the Sky

Als je bovenstaande video vet vond hebben we goed nieuws; er is namelijk meer van dit lekkers. Vorig jaar pompten de boys al een vette movie online, getiteld ‘Eyes in the Sky’. Die video liet ons, de KWO Redactie, even wegdromen naar herinneringen uit het verleden. Colin en Tim bevissen in dit filmpje namelijk enkele schitterende bergmeren en wisten alhier een serie karpers te vangen waardoor ze alle tol, inzet, slaaptekort en gereden kilometers direct vergaten…

Eén van de stekjes van Tim & Colin in vogelvlucht…

Zelden zagen we een video waarin het vissen zo mooi is vastgelegd als in dit filmpje. Runs, dronebeelden, actieshots en prachtige natuur wisselen elkaar in een razend tempo af. Heerlijk om te zien! Enjoy  😉

We zijn zeer benieuwd wat de mannen de komende maanden nog gaan uitbrengen. Eén ding is zeker: als het in lijn ligt met de voorgaande producties dan is het meer dan de moeite waard. Blijf dan ook op de hoogte en volg de Struikrovers op Instagram en abonneer jezelf op hun YouTube kanaal, hier kun je inmiddels 5 video’s terugvinden!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook