Maar liefst 20% kassakorting bij de Hengelsport Leiden Season Kick Off!

Favoriet Favoriet
Maar liefst 20% kassakorting bij de Hengelsport Leiden Season Kick Off!

Zaterdag aanstaande 16 maart is Hengelsport Leiden het kloppend hart voor de karpervisser. Alweer voor de vijfde keer organiseren de mannen in Leiden de Carp Season Kick Off. En dat het weer een dikke dag wordt staat buiten kijf! Vanaf 10:00 uur gaan de deuren open en is het startsein voor het nieuwe seizoen een feit.  Lees in deze update wat er te doen is.


De mannen van Hengelsport Leiden aan het woord: Met deze heerlijke dagen in februari zal bij menig visser de drang om naar de waterkant te gaan snel toenemen. Of in ieder geval spulletjes inslaan en gereed zijn voor het nieuwe visseizoen. Het is zeker de moeite waard de winkel weer te bezoeken, deze staat voller dan ooit tevoren!

De winkel staat voller dan ooit te voren. Ook is Aqua ruim voorradig.

Demonstraties

Er zullen diverse consultants aanwezig zijn die de bekende merken promoten. Zo zijn Joey Kouwenhoven en Joery van der Beek aanwezig namens de firma Nash. De nieuwe items zoals de diverse baitscrews zullen verkrijgbaar zijn.

Natuurlijk zijn de Leidse rakkers, Vlasveld en Braam, aanwezig namens PB Products. Bij hen zijn de nieuwste items te zien, zoals Hollow Kevlar, Stretch Attack, Baitfloss en Silk Wire. Een hele fijne toevoeging aan het toch al mooie assortiment.

Pieter van der Werfhorst zal er zijn om zijn rigs te demonstreren waarmee hij in Pole Position ligt. Johan Ooijen is er namens Allin Partikels, er is een afvaardiging van Trakker en Aqua, de heren Flokstra en Scholten zijn er namens RidgeMonkey en ga zo maar door.

Rigspecialist Pieter van de Werfhorst zal aanwezig zijn namens Pole Position.

Onderwatercamera

Zaterdag zal er nóg een primeur plaatsvinden; de launch van onze onderwatercamera. In samenwerking met onze vriend én fanatieke karpervisser Raymond hebben wij een onderwatercamera ontwikkeld. Heel eenvoudig in gebruik én compact mee te nemen. Een must see voor de visser!

De nieuwe onderwatercamera is er zeker een om te komen bekijken!

Kassakorting

Op vrijwel het gehele assortiment (met uitzondering van Deeper en bestaande aanbiedingen) zal er een korting gelden van 20%! En, last but not least, zoals bekend bij ons zorgen wij ook weer voor de inwendige mens. Koffie, broodjes, fris én biertjes zijn natuurlijk ruim te verkrijgen.

Trakker en Aqua

Sinds kort is er bij ons een mooi assortiment Trakker en Aqua te bemachtigen. Denk hierbij aan de Roving Bags van Aqua, de storage boxen, onthaakmatten of de luggage van Trakker. Iedere visser kent de kwaliteit van deze merken. Mocht je iets willen wat ze niet verkopen, wordt het natuurlijk gewoon besteld voor je!

Aqua products, iedereen kent de kwaliteit van dit merk.

Allinpartikels

Vanaf dit jaar gaan wij ook diverse items van Allinpartikels verkopen. Diverse kant en klare potten partikels, waaronder de HSL spodmix. Ook zullen wij een kant en klare stick mix met boekweit, hennep én gecrushte bollen van ons huismerk gaan verkopen. Top om in de prille lente de eerste vissen mee te verleiden!

Top om in de prille lente de eerste vissen mee te verleiden!

PB Products

Van het bijna ‘Leidse’ PB Products zijn ook alle producten voorradig. De loden zijn weer terug, de nieuwe Stretch Attack, Hollow Kevlar en vrijwel het gehele assortiment hengels. Als een van de eerste winkels staat er maar liefst vier meter endtackle in onze toch al volle winkel!

RidgeMonkey

Uiteraard hebben wij voldoende ingeslagen bij de mannen van RidgeMonkey. Zo hebben we naast de Bucket Seats en de Toilet Seats uiteraard ook het gehele assortiment Gorilla Boxes op voorraad!

Uiteraard hebben wij voldoende ingeslagen bij RidgeMonkey.

Carp Season Kick OfZet alvast in je agenda: zaterdag 16 maart. De leukste en gezelligste open dag, de Carp Season Kick Off. Héél veel bekende namen, barretje met eten en drinken én een dikke kassakorting staan garant voor een lekker dagje!

Waar: Hengelsport Leiden: Mary Beystraat 9, Leiden
Wanneer: Zaterdag 16 maart (10:00 tot 16:00)


DUS, zet zaterdag 16 maart groot omcirkeld in je agenda! Wil je ondertussen meer weten? Kijk dan op de Facebook van Hengelsport Leiden.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl