Magazijnmedewerkers gezocht bij Preston Innovations in Utrecht

Favoriet Favoriet
Magazijnmedewerkers gezocht bij Preston Innovations in Utrecht

Zou jij in de hengelsport willen werken? Dan heeft Preston Innovations misschien wel een job voor jou! Er zijn op dit moment namelijk vacatures bij het bedrijf in Utrecht. Lees hieronder meer over de functie.


PRESTON INNOVATIONS: We zijn een dynamisch bedrijf, internationaal opererend onder de merken Preston Innovations, Korum, Avid en Sonubaits. Vanwege onze groei zijn wij voor het Europees logistiekcentrum in Utrecht per direct op zoek naar enthousiaste en verantwoordelijke fulltime magazijnmedewerkers die binnen een gedreven team een bijdrage willen leveren aan het optimaal laten verlopen van de goederenstroom.

Sonubaits is onderdeel van Preston Innovations.

Taken:

Je taken zullen hoofdzakelijk bestaan uit replenishment (voorraad verplaatsen en pick-locaties aanvullen) en het accuraat picken, verpakking en versturen van orders, samen met een team van enthousiaste collega’s.

Wij verwachten:

  • Magazijnervaring
  • Accuratesse, Enthousiasme en Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Reachtruckcertificaat is een pré
  • Kennis van hengelsportartikelen is een pré

Wij bieden:

  • Een Fulltime functie (40 uur)
  • Een goede werksfeer
  • Werken binnen een fris en enthousiast team
  • Salariëring op basis van leeftijd en ervaring

Solliciteren?

Ben jij flexibel? Woon je in de omgeving Utrecht? Spreekt het je aan om samen met een gedreven team van keihard werkende collega’s er samen je schouders onder te zetten om onze ambitieuze groeicijfers te halen? Stuur dan je sollicitatiebrief met pasfoto, een korte motivatie en je C.V. vóór 22 april 2019 naar Niels Volmer op nvolmer@prestoninnovations.com o.v.v. Sollicitatie Magazijnmedewerker. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wellicht tot snel!

Preston Innovations


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl