Martin SB – Monster Crab & Aminol – Onweerstaanbaar!

Favoriet Favoriet
Martin SB – Monster Crab & Aminol – Onweerstaanbaar!

Dat Martin SB al sinds jaar en dag innovatieve producten op de markt brengt is inmiddels wel bekend. Echter mogen we de klassiekers, waarmee het allemaal mee begonnen is, natuurlijk niet vergeten! De Monster Crab boilie is daar een voorbeeld van en daarom geeft Cyriel Ramlakhan in dit artikel een extra toelichting op dit product.


Cyriel aan het woord: De Classic Range Monster Crab boilie is er één met een extreem hoge vangkracht. Veel karpervissers die bekend zijn met de producten van Martin SB zullen dit beamen. Wie had ooit gedacht dat dit nog verbeterd kon worden? Met de komst van Xtra Range Monster Crab & Aminol is dat gelukt. Door de toevoeging van Aminol mag deze boilie echt als speciaal bestempeld worden!

De Monster Crab Aminol is een hele speciale boilie geworden!

Meteen bestellen? Klik op de button hieronder!

Klik hier om te bestellen!

De zomer is inmiddels al in volle gang en met de hogere temperaturen is dit het perfecte moment om de Monster Crab & Aminol boilie tot zijn recht te laten komen. De boilie is voorzien van diverse vismelen en visoliën. Dit in combinatie met een perfecte voedingswaarde zorgen samen voor een grote aantrekkingskracht op de karper.

Cyriel wist zelf al meerdere brute vissen te vangen op de Monster Crab Aminol!

Check ook de nieuwe video hieronder, waarin je mij volgt tijdens een succesvolle sessie met de Monster Crab Aminol!

Het Monster Crab & Aminol pakket is zeer uitgebreid en bevat producten als pop-ups, Super Smog en dips. Verder zijn de boilies verkrijgbaar in verschillende diameters en dat maakt het tot een zeer compleet pakket. Bij de Monster Crab & Aminol foodbased pop-ups is niet bezuinigd op het toevoegen van flavours. Martin SB durft te stellen dat er gebruik gemaakt wordt van de beste Monster Crab flavour die er is!

Er is natuurlijk ook een Monster Crab Super Smog verkrijgbaar!

Verder zitten de pop-ups gecombineerd verpakt in een 50 grams potje. Het potje bestaat voor 50% uit zogenaamde foodbased pop-ups en voor 50% uit fluor pop-ups. De foodbased pop-ups zijn voorzien van wateroplosbare ingrediënten, waardoor deze extreem goed en langdurig uitwasemen. Hierdoor grijp je nooit mis en dit kan het verschil maken tussen vangen of blanken!

Met de Monster Crab Aminol grijp je nooit mis!

De toevoeging van Aminol heeft een zeer belangrijk aandeel in de attractieve werking van de Monster Crab & Aminol boilies. Op basis van mijn eigen ervaring kan ik stellen dat de Monster Crab & Aminol boilie erg goed presteert op druk beviste wateren zoals een betaalwater.

Ook op drukbeviste wateren doet de MCA het bijzonder goed!

Give it a shot en je bent verkocht!

Cyriel Ramlakhan – Team member Martin SB


Meer weten over de Monster Crab & Aminol, of de andere producten van Martin SB? Check dan de website, en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl