ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Martin SB viert 30-jarige bestaan – Maandelijks 30% korting!

Favoriet Favoriet
Martin SB viert 30-jarige bestaan – Maandelijks 30% korting!

Martin SB viert dit jaar het dertigjarige bestaan en dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan! De mannen gaan dus het hele jaar flink stunten en in dit artikel lees je wat ze zoal in petto hebben. Scroll snel door en scoor die korting!


Jubileum aanbieding: Tutti Frutti – 30% korting!

Team Martin SB aan het woord: Wij bestaan 30 jaar en dat gaan we vieren! Iedere maand van dit jaar komen we met een spetterende aanbieding. We trappen af met één van de boilies waar het ooit allemaal mee begon… De TUTTI FRUTTI! Een regelrechte klassieker, zoeter gaat het niet worden.

De eerste actie van het jaar is gelijk een knaller!

Profiteer nu van 30 keiharde procenten kassakorting en bestel direct! Wist je trouwens dat de Tutti Frutti ook een ideaal winteraasje is? Doe er je voordeel mee en bestel ‘m hier!

De Tutti Frutti is ook een effectief winteraasje!

De historie van Martin SB 

Martin Tusveld begon als karpervisser in de jaren ’80. Net als zovelen in die tijd ontdekte hij de boilies. Hij viste met de tutti-frutti boilies van Richworth, die werden verkocht in ‘Chinese’ bakjes van 400 gram. Het leek hem echter veel leuker om zelf eens een bal te draaien. Zo gezegd zo gedaan, in 1991 stond hij bij de Kamer van Koophandel en is Martin SB geboren.

30 jaar geleden werden de eerste Tutti Frutti’s gedraaid bij Martin SB.

In Osdorp begon het allemaal. De eerste bollen werden gedraaid in het huis waar hij nu nog steeds woont. Eerst voor zichzelf en een handjevol vrienden, maar al snel draaide hij in zijn keukentje ook voor andere karpervissers.

Zelf rommelen? Absoluut overbodig!

Een advertentie in een sportvis-magazine levert hem een bestelling op van maar liefst 50 kilo. De tekst in de advertentie: ‘Zelf rommelen? Absoluut overbodig!’

Het legendarische assortiment van de mierzoete Tutti Frutti.

Het ingenieuze droogproces

Vanaf toen ging het hard. Nog hetzelfde jaar bleek de keuken te klein en verhuisde het bedrijf naar de Zeilstraat waar Martin’s broer een slagerij heeft.

Tot 1998 werd er in de slaapkamer gemengd en in de keuken gekookt.

De productie bleef toenemen en in 1992 was hij genoodzaakt een woning in Badhoevedorp helemaal in te richten als ‘boiliefabriek’. Tot 1998 werd er in de slaapkamer gemengd en in de keuken gekookt. In de gang werd er gedroogd en de huiskamer diende als inpak -en voorraadruimte.

Door de jaren heen ontstond er een team vol fanatieke ‘carpisten’.

In 1998 vertrok het bedrijf naar Ouderkerk waar de zaken werden voortgezet in een ongebruikte stal van een boer. In Ouderkerk werd het ingenieuze droogproces verder verfijnd waardoor de chemische conserveringsmiddelen niet meer nodig waren. Iets waar Martin SB bekend mee is geworden!

Tegenwoordig wordt heel Europa bediend!

Naar Oude Niedorp

In 2007 groeide het bedrijf uit haar jasje en de hele handel werd verplaatst naar de kop van Noord-Holland: Oude Niedorp. Daar is Martin SB vandaag de dag nog steeds gevestigd. In twee grote hallen staat de productielijn en wordt Europa voorzien van allerlei karperlekkernijen. Martins kinderen, Marvin, Marina en schoonzoon Sander, zorgen ervoor dat alles reilt en zeilt. 

De Oude Niedorp is vandaag de dag nog de steeds de vestigingsplaats.

Het begon ooit met een eenvoudig tarwemeelballetje in Osdorp. Inmiddels bestaat er een indrukwekkende range aan boilies, popups en liquids. In 2021 wordt zelfs de Martin SB Classic Range wafter gelanceerd.

Ook nieuw teamlid Sander is te spreken over de range.

Nieuwe boilie-bedrijfjes komen en gaan maar onze missie blijft hetzelfde: “Wij bewijzen nu al dertig jaar dat wij kwaliteit leveren en dat de karper verzot is op ons product. Zolang wij blijven innoveren en waar mogelijk verbeteren, zien wij de komende dertig jaar zonnig tegemoet”, aldus Martin zelf.

We bewijzen al 30 jaar dat we kwaliteit leveren!

Jubileumjaar vol acties

In het jubileumjaar 2021 zal Martin SB iedere maand een geweldige aanbieding doen. In deze maand trapt het bedrijf af met een spectaculaire korting van maar liefst 30% op één van de allereerste boilies die werden gemaakt: de Tutti Frutti!

Grondlegger Martin met een heerlijke oldskool plaat!

Profiteer van deze deal tot en met 14 februari. Alvast succes aan de waterkant!

Vang ze!

Team Martin SB


Check de website van Martin SB voor meer informatie. Volg ze zeker op Facebook en Instagram om al hun deals dit jaar strak op te volgen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl