ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Masterclass riviervissen #2 – De 4 seizoenen – Alles over stekken en timing met Joachim Stelma

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In het vorige deel van de ‘Masterclass Riviervissen’ vertelde Joachim Stelma hoe je, ondanks heftige stroming, tóch goed op een rivier kunt blijven vissen. Nu is het winter en worden door veel vissers de plannen voor het voorjaar en/of de zomer gesmeed. Tijd om de seizoenen op de rivier te bepreken!


Joachim vertelt: Het is eind oktober, de laatste week bootverhuur is ingegaan. Na deze week kan ik na een druk seizoen EINDELIJK zelf de lijnen nat gaan maken. Vanuit het niets maakt de heerlijke nazomer met temperaturen van rond de 25 graden plaats voor herfst. De hemelpoorten gaan open en zeker drie dagen lang blijft het onophoudelijk regenen… 

De hemelpoorten gaan open en zeker drie dagen lang blijft het onophoudelijk regenen… 

Op mijn debiet-applicatie waar ik de stroming in de gaten hou zie ik de grafiek die al het hele jaar stabiel is ineens een hoek van bijna 90 graden omhoog maken en hij blijft maar stijgen. De plannen om vanaf november, normaliter een zeer goede periode, de Lot onveilig te gaan maken zie ik letterlijk in het water vallen.

De laatste week van het seizoen is aangebroken. Veel regen! 

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1