ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer dan 30% korting met de KWO Specials vakantiedeals!

Favoriet Favoriet
Meer dan 30% korting met de KWO Specials vakantiedeals!

Nu de landsgrenzen weer open zijn is het tijd om #volgas op pad te gaan en achter de karpers aan te jagen! Je kunt je trip natuurlijk niet beginnen zonder boilies, dus hebben we een aantal scherp geprijsde Vakantiedeals voor je klaarstaan in de KWO Webshop. Lees er alles over in deze update!


Korting tot ruim 30%

Of je nu twee weken volgas op pad gaat met je vismaat of stiekem een setje hengels meesmokkelt op de gezinstrip, voor iedere situatie hebben we een passende Vakantiedeal voor je klaarstaan!

Deze zomer op (vis)vakantie? Dan mag één van de KWO Specials Vakantiedeals niet ontbreken!

De deals zijn al extra scherp geprijsd, maar als KWO Member krijg je natuurlijk korting bovenop de korting, waardoor je totale voordeel oploopt tot ruim 30%! Klik hieronder om meteen te profiteren:

De Squid Specials leverde Mark Hofman al extreem veel vis op!

Meer info over de KWO Squid Specials boilies kun je vinden in deze video. Een overzicht van alle producten vind je in de KWO Shop!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl