Meer vis op de kant dankzij de voerboten van Berns Baitboats!

Favoriet Favoriet
Meer vis op de kant dankzij de voerboten van Berns Baitboats!

Kort geleden trokken we er samen met Marcel Berns van Berns Baitboats op uit om een gave film te schieten. In deze video introduceert Marcel de voerboten die hij bouwt en vertelt hij over de unieke features die jou helpen om meer vis te vangen!

Eén ding is zeker: dit is niet zomaar een standaard voerbootje!

Ben jij in de markt voor een voerboot waarmee je gegarandeerd effectief kunt vissen? Check dan de onderstaande video en lees hieronder meer over deze bijzonder compacte bootjes!

Over de Xplore MKII boten

Berns Baitboats is met name bekend van de Xplore MKII voerboten. In deze video laat Marcel de boten uitgebreid zien en licht hij toe wat dit krachtige bootje allemaal in zijn mars heeft.

De Xplore MKII is een bijzonder compact bootje waar je gegarandeerd jarenlang plezier van hebt!

De boten worden volledig met de hand gebouwd en zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit materialen. De boten zijn uit te breiden met diverse fishfinders, waaronder de Raymarine Dragonfly 5 Pro Baitboat edition en de Berns GNSS Autopilot Set V2, waarmee je de bodem nauwkeurig kunt afscannen. Het was nog nooit zo eenvoudig om het diepteverloop en de holding areas van de vissen in kaart te brengen!

Voorzie je voerboot van een luxe fishfinder om nóg effectiever te kunnen vissen!

Voordeel pakketten

Wil jij in één keer klaar zijn voor het komende seizoen? Kijk dan eens naar de diverse voordeel pakketten die Berns Baitboats aanbiedt. In deze pakketten vind je een luxe gevoerde draagtas die je boot optimaal beschermt, een tweede lithium ion accu, een USB adapter om je tablet mee op te laden én een statief. Met dit pakket kun je gelijk naar de waterkant!

In de voordeel pakketten zit alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan!

Al met al biedt Berns Baitboats dus zeer complete voerboten aan. Doe er je voordeel mee!

Succes in het komende voorjaar!

Team Berns Baitboats


Meer weten over Berns Baitboats? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl